icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

helenkasabinka
22. feb 2010
https://www.youtube.com/watch?v=daELYKgEEzU

toto som vzdy spievala malinkej v brusku ked bola 😵 😵 😵 😵 😵 a teraz ked ju pocujem tak slzy mi pri nej sa tisnu do oci 😵

zuzana76
22. feb 2010

a tato pesnicka sa mi paci z toho filmu

https://www.youtube.com/watch?v=sfrqmjp7hyk
helenkasabinka
22. feb 2010

sasul my sme svoji 6 rokov 🙂

zuzana76
22. feb 2010

toto je ono

https://www.youtube.com/watch?v=NYDNuYU8p44

ale to je o smutnej laske - Keby si nebola byvala odisla

sasulec
22. feb 2010

Kokooos na tu lambadu som este ja ako ecko tancovala pred tv..to si kde vyhrabkala..paraaadicka.. 😀
zajtra budem malej pustat,hehe 😀

helenkasabinka
22. feb 2010

zuzi krasne 🙂

zuzana76
22. feb 2010

baby keby ste rozumeli tym slovam, to je tak smutnokrasne 😵

helenkasabinka
22. feb 2010

sasul to som vyhrabala pred 2 rokmi ked sme robili na dome nove okna a ja som ich pri nej umyvala a vrtela zadkom 😀

zuzana76
22. feb 2010

fuuuu, ja si tu pustam klipy a zjedla som 2 misky toho ovocneho salatu 😝 😵 , to je parada, este by som si dala, ale asi budem musiet ist ulozit maleho do postele

mariynka
22. feb 2010

sasi, restika,kostol,kameraman,DJ,fotografka-zajednane 😉 😵 a ty mi nedojdes ruckou potriast? 😀 😀 😉

sasulec
22. feb 2010

aha..tak rozbeh slusny,ide ti Mariy,len tak daal..a dojdem ak mi to okolnosti dovolia,neslubujem,lebo neviem kde sa budem nachadzat..teda co sa malej tyka a tej operacie a predoperacne vysetrenia..aaa tak 😖
heli vidiiiis,to je dobraa vytrasacka,na chudnutie,budeme s malou radit a aj pochudnem,hehe 😀 😀 😀
DIIKY za typ Heli 🙂

mariynka
22. feb 2010

zuzi, mne sa pacia francuzske sladaciky, len neviem podla coho ich na youtube.com hladat.. 😒 😒 ☹ nejake zname 😅 😵

zuzana76
22. feb 2010

aj ten mexican je chrumkavy na spapanie 😀

helenkasabinka
22. feb 2010

mari prideme vsetky zagratulovat len vela zakuskov nachystaj pred kostol 😀

zuzana76
22. feb 2010

mari, neviem podla coho hladat, ja som si vyhladal podla mena interpreta to co poznam

mariynka
22. feb 2010

jaj heli tesim sa prave to ratame, ze 500/1000zakuskov 😀 😀 😝 no ze dovi dopo 😀 😀 😀

helenkasabinka
22. feb 2010

sasul dobre si zatraste ritkami 😵

beruska113
22. feb 2010

Moje nervy, vas docitat. Uz aj panelak mi bezi tak len dakujem za blahozelania a chorym prajem skore uzdravenie. Veru neskutocne to leti. A drobec zacal lubit mlieko, napina ho zas pre zmenu zo zeleniny. A spava uz iba na bruchu, akurat ze otocit sa nevie 😀

sasulec
22. feb 2010

berus,len opatrne s tym spinkanim na brusku,len cez den ked je pod dohladom,alebo so senzorom dychu..
idem panelacikovat papa zatim 😉

helenkasabinka
22. feb 2010

mari my sme mali tusim 1000 zakuskov a vyslo to len len a ludi bolo 50 na svadbe 😉

helenkasabinka
22. feb 2010

sasul aj moja teraz vacsinou len na brusku spava,ale pod hlavickou nema ziadny vankus len matrac tak udusenie nehrozi a monitor dychu sme my pouzivali az do 11 mesiacov a potom sme ho odlozili pre druhe miminko 🙂

sasulec
22. feb 2010

Heli moja spala hadam mesiac so senzorom,potom spala a az dodnes spava so mnou,takze som senzor dychu ja.. 😅
mala spavala tiez na brusku,inak ani zaspat nevedela..si pamatam ako som ju uspavala tak,ze lezala na mojich prsiach..jaj mam aj fotku,taky maly pavucik to bol.. 😅

jajka968
22. feb 2010

joj, už sa tu svadbička chystá, jáj to bolo tiež také pekné obdobie tých príprav, ten stres a panika okolo toho 😀 . my sme mali 3000 zákuskov a poviem vám, že sme vyšli len tak tak, ale zas sme skoro celému baráku rozdali 😅

prišiel drahý, idem ho nakrmiť

helenkasabinka
22. feb 2010

idem ja off do sprchy a spat papa zajtra 🙂

domyyy
22. feb 2010

papa 🙂

martinka1704
23. feb 2010

pekne ranko 😵

Mari pre Teba

https://www.youtube.com/watch?v=MLxTEV5vpyg

- i ked to nieje v slovencine,ale toto ma vzdy dostane 😵 😵 😵 🙂

ja som chlapcov vypravila do skolky,trosku spracem,nieje toho vela,vcera som makala a budem sa snad ucit 😖

bystricanka
autor
23. feb 2010

dobré ránko 😵

tak ja už mám opraté, uvarené a môžem sa ísť niekde tárať do mesta 😀

maťka....tak malý už v škôlke? Ako sa mu dnes vstávalo? 😨 😝

henka76
23. feb 2010

dobré ránko 🙂

práve ranajkujeme 🙂 idem si vás prečítat,lebo som tu nebola ani neviem od kedy..ked malý bude spinkat,tak sa ozvem 😉

zuzana76
23. feb 2010

dobre ranko

my sme akurat vstali, idem si dat lieky a potom ranajky, chlebik s krabou natierkou, este mi zostala od vcera, tak sa tesim

potom nieco upracem a budem varit, polievka je par minutovka z pretlaku a cevabcici tiez nic zlozite