icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

domyyy
16. júl 2010

aaa mne to odoslalo! 😀 😎

stretla som na dovolenke super rodinku.....Peťko, Dodo a Lianka....úžasní ľudia.... Peťka sem chodila keď bola tehu....teraz čas nemá ale vymenili sme si kontakty malinká má 1,5roka 😵 ale aká je šikovná 😅 neskutočne som si ich obľúbila 😵 potom pridám fotky snáď 😉 🙂

domyyy
16. júl 2010

* Peťka 😅 😅 😅

majulcek
16. júl 2010

blazi aj my sme mali pecenovky zlee ked sme dosli z nemocky,od infuzii ktovie co tam tym deckam popchaju..dali nam liek a pecen sa zregenerovala 😉

beruska113
16. júl 2010

@marianca
sme zasadili, lebo to teraz muz dostal a bali sme sa, ze vykapu. Ale pri dome mame kopu, co stale cakaju.
A Lukáško má 12zubkov a do roka stihneme asi este jeden. Normalne ho obdivujem, ako to zvlada.

beruska113
16. júl 2010

@domyyy
diky. A fotky kedy budu?

domyyy
17. júl 2010

ahojte kočky 🙂 ja mám dnes nabitý program 😅 teraz idem do Krškán k babke, neskôr domov zbaliť sa....potom smer Šurianky a odtiaľ Veľké Ripňany 😅 jáj to zas budú behačky 😝 strašne som rozlietaná 😠 😅

berus....fotky sa pokúsim pridať čo najskôr, ale ešte ich ani ja nemám 😅 júj a vy zachvíľku slávite 😵 pamätám si, ako si písala ešte tehotná 😵 😉

klba
17. júl 2010

caute 🙂
dnes som sa parila vo vlastnej stave, to stanie pri sporaku ma zabilo, 😝 varila som francuzske zemiaky klasika v 8 l janskej mise a vybornu domacu hribovu polievku, az dva hrnce, lebo som tam vykydla cely 0,7 l pohar s hribami, 😅 ale uz sme pol hrnca vyjedli. 😝
A poobede sme si dali zmrzku, mnam dobra bola. 😵
Vcera sme boli s tymi kamosmi, bolo super, mali sme vyborny gulas, pivko, maly sa pohral s ich Laurikou, domov sme prisli az pred 22,h, s malym sme tak dlho do vecera este nikdy neboli, ale nasadli sme na zly bus, chceli sme ist na Sturovu a sadli sme na 22 a ta nas odviezla smerom do Krskan, tak sme vystupili na moste pri zeleznicnej stanici 😅 😀 a odslapali sme si to pesi domov. 😝

helenkasabinka
19. júl 2010

ahojte pisem za klbku lebo ta dnes uz asi na net nepojde ale zuzka jej napisala nadhernu vec,ze:

dnes sa Zuzke NARODIL SYNCEK SAMKO a obaja su ok a Zuzka je stastna dvoj-maminka 😵 😵 😵 😵 Samko je sice malinky ma len 2500g.ale dolezite je ze su obaja v poriadku a ved on tu vahu dobehne 😵 😵

tak Zuzka gratulujeme a zelame vela vela zdravicka a uz sa tesime na teba a aj na fotecky 😵 😵 😵

beruska113
19. júl 2010

Tak este raz gratulujem Zuzka. 🙂
A moj Lukáško dnes prechodil cely dom. Tak aj ja mam obrovsku radost.

beruska113
19. júl 2010

Ozaj a niekto mi asi vymenil dieta. Vcera spal cez den rano 2h a 45min, poobede 1h 30min, vecer od 20:30 do 8:30, jedol rano o 5, aj to som muskusila len tak dat, lebo muz ma zobudil ako isiel do roboty. Zeby nam svitalo na dobre casy? Klop klop klop

domyyy
19. júl 2010

ahojte 🙂

zuzka...ešte raz gratulujem 😵 a nevadí, že je Samko malinký 🙂 on to dobehne ako Helka píše 😵

berus...ty už máš iného fešáka 😵 dúfam, že sa stretneme a ukáže nám aký je šikulko 😵

sasulec
20. júl 2010

Ajoojte,tak sa vam ozyvam z dovce z Tn zas sme zrdhli od realitky a sli sme sa vyjasit sem,je supeer..sestrenka ma nahovorila na potapanie,v bazene sa clapoceme kazdy den,behame,papkame teraz vegetime na teraske a je nam skraatka fajn..malej som kupila vestu na kupkanie a nove ponco po kupani zabudli sme vziat z Nr,aale sak seecko mame ,,zaznamenane,, 😝
Prave sme zhltli fajnskyy veelikansky zmrzlinkovy pohar a citim sa o sto kilov tazsia 😀
Zajtra mame velky babinec,budeme tu sameee baby a budeme zas vycinat pri bazeniku,tak budem vela fotit,ok?
Zuzi citkam ze je Samulko na svete?taaak sa tesiiim a zelam vam veela zdravicka a lasocky.. 😵 😵 😵
Krasne sa nam to tu rozrasta robite mi radost,lubkame vas a papa zas sa ozvem ked budem pri pc 😀

beruska113
20. júl 2010

@sasulec
ale nie ze nam prides o tych 100kg tazsia. pozdrav sasuliatko.

zuzanakarolinka
21. júl 2010

@sasulec krásnu dovolenku

domyyy
23. júl 2010

jajka....drobčekovi prajem všetko najlepšie k narodeninkám 😵 😵 😵 😵 kedy oslavujete? 😅 😉

beruska113
23. júl 2010

🙂 Jajka,
ozaj, ved Marko ma teraz narodeniny? A nemal 21.ako moj? Tak vsetko naj, nech vam robi len radost, vela detskej radosti.

any23
23. júl 2010

@jajka968 jajka pripájam sa ku gratulácii a Markovi prajem všeeetulinko najlepšie k narodeninkám 😵 nech mu v živote nikdy nič nechýba a nech vám rodičom len radosť robí 😉

jajka968
23. júl 2010

ahojte,

decká zmorené z kúpania tak som sa sem konečne dostala, ináč nemám šancu. celé dni sa flákame, aj včera aj dnes na kupku sme boli, zajtra sa svadbiť ideme, konečne dáke kultúrne vyžitie 😅 .
ináč nič nové nemáme, akurát markovi pribudol jeden rôčik navyše, jáj tak to rýchlo letí, môj chrústik veľmi rýchlo rastie, až mi je smutno, onedlho ma už potrebovať nebude 😒 .
ďakujeme za gratulky a beruš, mali sme ako tvoj lukáško 21-vého 🙂

domy, ešte sme neoslavovali, neviem kedy budeme, lebo zajtra tá svadba nás čaká, v nedeľu naši nemôžu, no snáĎ budúci víkend nám to vyjde riadne osláviť aj s tortičkou, lebo darčeky už dostal, som nevydržala 😀 😀 , som horšia než tie deti 😉

klba
24. júl 2010

ahojte ja len na skok.
dnes po 14 h mame vo Velkych Uherciach mega rodinne stretnutie z mamininej strany, 😵 budu tam vsetci potomkovia a ich rodiny, ma nas byt okolo sestdesiat, bude grilka, gulasik, opekacka, pijales, 🙂 aj velky stan mame pripraveny, kedze pocasie nevyzera bohvieako, aj spat tam mame kde, mame vsetko zabezpecene, tak dufam ze bude fajn.
Juri nemoze ist je v robote a on na take action nie je a maleho sme tam brat nechceli, je to v lese pri jazere, on by nam len utekal a nic by sme z toho nemali, oni si spravia svoj program, pojdu sa bavit k babine a mne dali "pozehnanie" 😀 tak idem s maminou, jej priatelom a neterou.
Aspon pridem na ine myslienky, aj ked este vcera som nechcela ist, ale aspon spoznam aj vzdialenejsiu rodinu, bola by skoda tam neist, naposledy sa to organizovalo v roku 1970. 😉

@jajka968 neskor odpisem, snad este na obed. 😉

zuzana76
24. júl 2010

ahojte vsetci, uz sme doma, huraaaa, porodnica je nadherna, ale doma je doma

samko prave spinka , tak mam niekolko minut 🙂

V prvom rade dakuejm vsetkym za IP, sms a vsetky gratulacie

Samko sa vypytal na svet o dost skor, pisali mu sice 39tt, ale podla toho ako vzdy zaostaval v raste je podla mna len v 37 tt a aj lanugo, take jemne chlpky ma este na chrbatiku, to nasvedcuje tiez, ze je este v tom 37 tt, takze je velmi malinky, porodna vaha 3540 g a 47 cm, porodnu vahu sme uz dobehli, neschudol v porodnici vela, papa pekne, v noci sa napapal vecer o 20.00, potom o 00.00 , potom o 4.00 a potom az rano o 8.00. Mliecko mam.

Porod sa rozbehol uplne sam, podpisala som,ze chcem najskor vyskusat rodit prirodzene, kontrakcie kazdych 5-4-3 minuty v nedelu 18.7. ale otvorena len na 1 cm, tak mi dali nejaky oblbovak, co mi vraj bud porod rozbehne, alebo ma uspi, co vam poviem, zhulena som bola strasne, zaspala som z toho a zobudila sa az rano o 6.30 zase s bolestami brucha a spinenim, ale este som si dala ranajky, kedze tu nedelu som absolutne nic nejedla ale predychavala kontrakcie na porodnej sale, bol akurat na ranajky parok s rozkom, bleeeee, ale zjedla som hladna som bola ako tiger. No potom ma vysetril lekar a skonstatoval,ze musim byt sledovana, ze zase sup na porodnu sau, to som este netusila, ze o par hodin bude maly n svete. Pekne ma prestahovali aj s vecami zase na porodnu salu a cakala som a zrazu ma zacali pripravovat na sekciu- este na oddeleni gynekolog. mi dali klistir a oholili ma, na porodnej sale nasledovali vyplnanie papierov, zavedenie cievky, infuzie , tak som volala muzovi, ze nech prinesie sobasny list a ze ideme rodit. Kedze som ranajkovala , uspat ma ani nemohli a tak jedine spinal, porod v spinale bol super, krasny zazitok, nic som necitila, na sale sme srandovali, operoval ma Dr Dlugos & Dr Lajtman a anesteziolog bol tiez super. Robil si srandu, ze nech ten parok neuvidi druhy krat a tak sa ma pocas operacie stale pytal ci mi nie zle od zaludka a netoci sa mi hlava, nic mi nebolo, maleho mi hned ukazali. a potom este aj zabaleneho, muz cakal tiez vedla a maleho videl.

Neskor pridam aj fotky, maly je zlaty, taka mala myska, ma trochu zle vyformovane slachy na chodidlach, tak budeme musiet na rehabilitacie, to ako bol zle ulozeny v brusku, takze uz doma cvicime, naucili ma specialne cviky.

Tesim sa ,ze sme doma. Patko je zlaty, stale Samka hladka.

bodka13
24. júl 2010

@zuzana76 Zuzka blahoželám k malému pokladíku a Paťkovi k bračekovi 😵 😵 😵

klba
24. júl 2010

Zuzi este raz gratulujem a tesim sa ze ste uz vsetci spolu doma. 😵 😵 😵

sasulec
24. júl 2010

V prvom rade Markovi milackovi vseetko NAJ NAJ NAJ vela zdravicka lasky a nech ho vsetci doma posluchaju 😀 😀 ajoojte,ako sa mavate? my sa dnes chystame spat,bolo fajnsky,ale treba ist aj domov,poprat a haadam zas niekam vyrazime sak co budeme doma,no nie?
Vidim,ze vsetci si leto uzivate a ucast je nizska,tak sa nepotopte a stretneme sa zas,zatial papa 😀
Zuzi vitame vas domka v nasej konikovskej rodinke,cmuk drobatkovi aj velkemu braskovi,napis ako sa vam dari a ako sa Patkovi pozdava maly brasko 😀

domyyy
24. júl 2010

@jajka968 zabavte sa dnes na svadbe 😵 čakám fotečky potom 😉 😵 a čo drobček dostal? 😅 😉

@klba Klaudi....aj ty sa odreaguj 😅 😅 😅 som zvedavá na zážitky 😉 nezabudni sa ozvať čo a ako 😵 😵 😵 a pekne, že po 40.tich rokoch 😅 😵 😵 🙂

@bodka13 ako sa máš moja? 😕 😕 😕 ty sa ani neukážeš 🙄 😝 😒

@zuzana76 Zuzka....ešte raz gratulujem k Samkovi 😵 konečne ste všetci spolu 😉 😵 to je ale radosti určite 🙂 🙂 😵 inak pôrod si teda zvládla super 🙂 a čo vravíš na dr. Lajtmana? 😕 dal sa?? 😉 inak Samko je kráááásny júúúj 😵

@sasulec Simi ty len lietaš furt 😀 😀 😀 vykúpkané ste? 😉

bodka13
24. júl 2010

@domyyy ahoj Dominička 🙂 tak ideto 😒 teraz sú prázdniny...chalani sú doma s tatinom a ja v robote,keď mám voľno chodíme na kupko alebo niekam na výlet 🙂 takže to ubieha dosť rýchlo...veď sa niekedy zastav v Mlynoch 😉
za kamarátske návštevy a spestrenie pracovných dní chcem poďakovať Sašul so Sašuliatkom 😵...Sev s drobulkou 😵
....Henke s Maximkom a rodinkou 😵 ...a naposledy ma potešila Jajka,podarilo sa nám dokonca aj pokecať hoci Marko chcel ísť na vláčik-ešteže má pomocníčky Olivku a Sárinku 😵

domyyy
24. júl 2010

@bodka13 jááj to som rada, že si konečne napísala 😵 musí byť asi ťažké keď musíš chodiť do roboty a detičky sú doma 😒 ale cez voľno si to určite vynahradíte 😵 😉 a jasné prídem ťa pozrieť 😉 🙂 ja som si myslela, že tam už nerobíš 😅

zuzana76
24. júl 2010

@domyyy Lajtman bol v pohode, mne sa zdal sympaticky, hlavne dufam, ze ma s Dlugosom dobre pozasivali, chudaci potili sa na tej sale, to boli strasne tepla akurat, este sme si robili srandu, lebo ja som akurat dostala chut na nealko pivo na tej sale 😀 a oni,z e veru juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj ako by si dali take dobre orosene 😀

bodka13
24. júl 2010

@domyyy zatiaľ robím 🙂 kludne sa zastav,budem rada 😵 ...idem spratať kuchyňu a musíme behnúť do obchodu...zatiaľ pa-pa..večer nakuknem čo tu máte nové
Zuzka by nám mohla Samka predstaviť 😉 🙂

@any23 a ešte som zabudla zablahoželať Any k Emuške 😵 😵 😵 takže veľa zdravíčka a šťastných chvíľ s detičkami a mužíkom Any

@jajka968 Markovi všetučko najsamlepšie k 2 rôčkom 😵 😵 😵

vlastne musím zablahoželať všetkým drobátkam,ktoré mali nejaký sviatok alebo im pribudol nový zúbok,či urobili pár samostatných krôčikov 😵 😵 😵 ....netíham to poriadne sledovať 😔 ale rada si Vás prečítam,často hladám príspevky od Blažky -ten jej humor a štýl písania mi vždy urobí super náladu 😉 🙂

zuzana76
24. júl 2010

@bodka13 Zelka mam ho v albume 🙂

domyyy
24. júl 2010

@zuzana76 tak ste aj posrandovali na sále 😅 😅 😅 zvláštne, že pôrod môže byť aj príjemný 😅 🙂 a on je môj gynekológ 😉 chcela som Ti niečo povedať ale čo 😅 jáááj 😅 že na fotkách po pôrode vyzeráš strašne mlado 😅 😅 tak 20 by som Ti dala 🙂 😉

@bodka13 tak ja sa stavím niekedy 😉 🙂