Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
Čafte, no dlho som tu nebol......ale decká mi zas grcali, serkali a bolo toho dosť, trvalo to cez týždeň takže som mierne vyflusaná ☹
nebudem vás čítať spať, lebo by som sa nedočítala, oslávenci jajka malá hanči všetko naj.
Beruš ja vodítko mám a používam v meste a tak 😉
Sasul vitaj z výletíku, bolo super, že? 😉
Any, zuzi vy si užívate krpčekov jedna radosť 😉
Klbuš ty sa flákaš bez chlapov a dobre máš 😉
miklima čaf 😉
no a neviem čo som komu ešte chcela, tak čafte 😉
a inak som na nervy Jakubčo je upišťaný uvrešťaný furt na mne zavesený zesraný z podoby....Fifko mi grcal a kadil 5 dní v kuse schudol 2 kg, čo je pri takom krpcovi teda dosť, stále mal 39 teploty, no des....nevyspala som sa poriadne ani nepamatám. Stano spával pri Fifovi a dával na ňho pozor ja pri Kubčovi a priebežne som kontrolovala aj Fifa.....ale inak pohodka
takže ja pádim, len som chcela ohlásiť, že žijem a priebežne jak sa zlepší situejšn hodím oko 🙂
@marianca
jemineno, zena, teba tiez obdivujem. uz sa takych akcii desim. co im bolo? nejako to dlho trvalo. tak pevne nervy a nech sa uz aspon trochen vyspis. a ked to bude uz v norme, hod foto toho voditka, nech mam predstavu. som to raz niekde na nete videla, ale uz si to moc nepamatam.
Ahojte. Beruska pekné foto,malý je podareny.Baby chcem poradiť,malý má dva roky a stále ho kojím.Visí na mne , ako prísavka,neviem ako ho to odnaučiť.Dnes sa s vami lučim idem na prázdniny k mojej mamine.Ahojte 🙂 😉
@beruska113 už ste hádam aj všetci na FB, enem já né, asi s tým niečo musím spraviť, šak nech tí foto vidzím, akí ste tam šeci pekní 😝 😀
@zuzanakarolinka
micus alebo prides k nam a v PC ukazem. Ale na kazden je niekto odveci.
@miklima
dakujeme. Je to nasa maska krpata. A s kojenim ja neporadim. Uzi si prazdniny.
Ahojte hviezdicky, tak idem poporadku jak patri..
Ber,fotky mas kraasne,len maaalo maaalo,este ceme nejake fotecky, vela vela moooc! 😀 😀 😀
..tie naramky som videla tu v reklame na nete a voditko pre maleho ma klbka opytaj sa kde ho kupila ale myslim ze aj v galerke,alebo tu na mostnej v lienke,alebo v Kubkovi ich budu mat,ak chces opytam sa ti na ne 😀
Marianca,vela zdrau dievca,vy nemate to ockovanie na rotavirus? asi by si sa mala na to opytat,mala ho ma a nastastie taketo hnackovanie a grckanie nas statocne obchadza..😉 len taky moj postreh samozrejme..😉 drzkam palcoky,nech je chlapcom uz len lepsie 😵 😵 😵
Miklim skus maleho supnut vecer babke,nech spi s nou,vraj tak odnaucali a malo to uspech..😉 inak ja s tym skusenost nemam,mala bola zvyknuta aj na moje mliecko z flasky,ked sme sli von,mala som ho vela sme museli odsavat..😉
Zuzi..tak sup sup na Fb 😉
ajojte kočky,
aj sa mi konečne podarilo zavítať medzi vás 🙂
na svadbe bolo suprovo, veľmi dobrá zábava a DJ bol NO.1, prestávky v tancovačkách vypĺňal hrou na gitare a spevom, jój to bolo super, snáď lepšia zábava ako pri tancovačke. jedivo tiež na 1-ku, veď varil sám svadobný tato, bývalý šéfkuchár 😉 , tak si dal záležať riadne 😝 . sárinka bola tanečnica č. 1, nehanbila sa a teraz dospáva, keby ju nebudíme ráno, tak hádam aj do večera by ťahala. a dostala ocenenie, za najkrajšie oblečeného svadobčana, tak som pýchou rástla k nebesiam 😅 , že ona mala byť družička, no ale šak čo už. olča sa hanbila, šak puberta už plieska s ňou 😒 a marko tiež tančil a potom spinkal, ako keby sa nič nedialo. ja som sa vytancovala o dušu, som sa jak odtrhnutá cítila, no však treba využiť príležitosť zabaviť sa 😀 😀 😀
@jajka968
pristalo vam to. a Marko tak krasne buval na svadbe? Zlaty bol.
@sasulec
to ockovanie je treba ukoncit do 6.mesiaca dietata. A klkby sa spytam na to voditko. inak je to hnusne, ale uz teraz sa s nim bojim niekam do mesta, sa mi zarucene strati. Ale zas si neviem predstavitz nosit ho jak psika.
@jajka968 jáj, aj ja by som sa išla niekde vybúriť, závidím, že vám bolo tak dobre
Jajka pekne fotecky,bola si hviizda,co bola sak aj si,ale sekla ti lilavaaa..😉
@jajka968 veru kocka a ako mamina 3 deti vyzeras velmi dobre 😉 🙂
@zuzana76 krásne rastiete 😵 teším sa s Vami 😅 🙂
@beruska113 krásne fotky 😵 len viac by ich mohlo byť 😝 čakáme 😅 😅 😉
@marianca ach, Vás stále len tie choroby chytajú....mňa by porazilo 🤐 obdivujem ťa! 😉 a prajem skoré uzdravenie 🙂
@miklima len si pekne oddýchni na prázdninách 😉
@jajka968 jajuš fotky krásne 😵 😵 páčia sa mi 😉 a ty si už aká kočka 😅 😵 veľmi ti to seklo 😉 🙂
@helenkasabinka tortička úžasná 😵 o rok ťa o takú poprosím na 18-ku 😀 😀 😉
kočky ja som bola včera s kamarátkou Ivkou vonku a s jej detičkami 🙂 zlaté sú 😵 😉 a teraz budem s mari 😉 🙂
@domyyy to nie je torticka ale len kvet orchidea 😅 😀 😀 😀 😉
@domyyy
aj my stale cakame z dovolenky 😉
no len ma tak nechváľte bo spyšniem a potom čo budete so mnou robiť, hááááá 😉 , ešte keby to záchranné kolesisko kolem pupku odišlo, aj by som sa možno vedela na seba v zrkadle pozrieť 😒
@helenkasabinka , od teba radu potrebujem, ako vyrábaš tie písmenká na tortu, máš nejakú predlohu a ak áno, kde si kupovala, bo idem markovi konečne oneskorene narodeninkovú tortičku spraviť a chcem mu tam aj meno dať, tak preto pýtam a na tú orchidejku máš tiež formičku 😕 , ak si pamätáš, aj cenu cca mi prosím pisni, Ďakujem 🙂 🙂
@beruska113 , fotos oslávenca hezké a šikovník, pekne už sám bežká 😵 😵
ináč baby, čo tak dať dáke stretko, počasie celkom príjemné, ani zima ani horúčavy, hmmmmmmmm 😉 , taký park by bodol, dávno sme sa nevideli 🙂 🙂
@jajka968 ano mam na to pismenka vykrajovacky 😵 a kupovala som ich na nete a stali cca 3€ ale pozri sa na trznici hore v tej novej budove,tak by ich mali mat urcite 🙂 a na orchideu je to taka specialna formicka uz aj so zilkami,len to si spravis kazdy lupienok zvlast a potom to musis dokopy pospajat a vymodelovat 🙂
caute, co nove? nejdem citat len vas pozdravim, zase mam upratovaciu maniu, 😅 co narobim ked mam doma dvoch bordelarov. 😝
prave prehadzujem malemu izbu, ked sa drobec zobudi pojdeme este vytriedit boxy z hrackami, aj doobeda som makala, este prechadzku sme stihli, aj obed navarit, maly mi pomahal obalovat karfiol. 🙂
no idem, snad stihnem a docitam, ahojte. 🙂
@jajka968 dobrý nápad, zajtra má vraj pršať a potom sa to má unormálniť, iekedy budúci týždeň, to by mi bodlo
@jajka968
my sme s krpcom aj zajtra v NR, sa mame stretnut s kamoskou z VS, tak ak niekto chce, moze sa ist maly vyspat o tej 14 k mojim rodicom a potom mozme.
@zuzanakarolinka
kde hlasili prsat na zajtra?
@beruska113 neviem, ale počula som to
@zuzanakarolinka
a jeje, jedna babka povedala. ja som dnes jednym ockom kukenzi a tusim nehlasili. idem niekde kuk.
caute, medzi 15-16,h sa chystame s drobcom na vlacik, prida sa niekto k nam? 😉
drobec akosi nechce spat, furt sa uklada, tak snad to stihame. 😅

jaj a kto nie je na FB, tak oznamujem, ze mi v sobotu, co bol ze 6.den co vie Luki chodit, tak mi usiel z obchodu a chytila som ho az o dva dalej. Kde predavaju voditko na deti? A kto chcel objednavat ten naramok, uz ste objednali, lebo budem ho asi potrebovat.