icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

klba
5. aug 2010

ozaj sasul, daj si fotecku, nebud inkognito, 😝 ved sa pozname. 😉
a cakam na spravicky, moc drzim palce nech je to v poriadku.

zuzana76
5. aug 2010

ahojte

@sasulec to mi je luto,ze Saska chora, skore uzdravenie, Samko aj patko sa maju dobre, jeden stale spinka a papa, uz vazi 3 kg a druhy ho hladka a pusinkuje, ale teraz momentalne je u svokrovcov, zajtra ideme na rehabilitaciu so samkom, s nozickami.

helenkasabinka
5. aug 2010

sasul no ako? 😕

klba
5. aug 2010

@zuzana76 to je mile, Patko je supersky velky brat. 😵
a prajem nech sa mu nozicky uzdravia a rehabilitacia pomoze. 😉

klba
5. aug 2010

jaj a zabudla som spomenut, boli sme v meste, vyprevadit maminu na stanicu, trochu sme aj obchody pobehali, super to padlo zase obchody navstivit 😉 a aj domy sme na prechode stretli, pokecat sme nestihli, ale svedcalo jej to, domy, mala si superske oblecenie, pacilo sa mi a pristalo ti. 😵

marianca
5. aug 2010

Ahojte, tak ja len hlásim, že žijeme dýchame....Decká sú na striedačku choré, zdravé, ale dá sa 😉
Sasul babmulke želám rýýýýchle uzdravenie, malinká je tých chorôb teraz strašne veľa. Ségra má malého chorého, boli na pohotovosti a robili mu aj vyšetrenia na zápal mozgových blán, že je to teraz nejaké rozšírené 😢 Tak sasul držte sa a polielame božteky 😵

@zuzana76 je to celkom pekné takí dvaja chlapi, že? tí moji krpci sú teraz takí parťáci, chutní sú a u vás to bude asi nápodobne, bože, že 3 kg. Kubčo mal len pri narodení 4 kg 😅 a teraz si drží modelkovskú váhu 10 kg už od 11 mesiacov 😅

@helenkasabinka ozaj tebe som chcela pavúčia torta super, síce hnusnéééé, ale na druhej strane supiš 😵
všetkým oslávencom, ktorých som nejak premeškala želám veľáááááá zdravíčka, šťastíčka a lásky 🙂

helenkasabinka
5. aug 2010

@marianca jemineko ze zapal mozgovych blan 😔 tak im robili aj lumbalku vsak? 😕

sasulec
5. aug 2010

Ajojte babulky,tak sa hlasim po taaazkom velmi tazkom dni.. 😔
V prvom rade dakujem za podporu,si to veelmi vazim..😉 A hlavne mojej pomocnicke 😔 klbke 😔 dnes mala ,,horucu linku,, so mnou.. 😔
Doktorke som volala rano a povedala mi,ze nemam s malou v horuckach chodit a prist az zajtra,chce ju este pred vikendom vidiet..a vraj si nemysli,ze by taky zapal mohla dostat z komara skor z kliesta,ale toho nemala,takze sme neboli ani na krv a rano sme zbytocne vstavali o pol 7.
Mala je cely den taka mrzuta a hned ako prestane ucinkovat cipok jej vystupi teplota na 39,6 bojim sa co bude v noci,mozno budeme musiet ist aj do nemocky..😢
Ozaj a dnes sa zacala stazovat na bolest v ustach,tak fakt neviem,ci jej dorastaju este dake stolicky,sak ma zubkov plnu pusu,som si myslela,ze ma uz vsetky.. 😕
A chcela som napisat skor,ale zamrzol mi pc,,sak ked je taka zima,, 😖 tak som ho musela ,,na tvrdo,, vypnut nechat ho hodinku v klude a potom zapnut a kym si presiel vsetky tie opravne procesy je uz teraz,takze pisem hned ako som si fakt nasla aspon chvilku casu,ked mala driemka
Tak drzkam vsetkym marodikom palceky nech su skoro fit,papa

klba
5. aug 2010

@sasulec, nemas zac, rada pomozem aj nabuduce, ked mas teraz orange od segry je to super, 🙂 mozme vsetko preberat dllllllho, bez ohladu na tel. ucty. a nemusime krotit narychlo jazyky. 😉
a ked bude zle a horucky budu stale vysoke, len sup sup do nemocky, (potom daj vediet, som na fone) zdravie sasky je prednejsie a vyprdni sa na poznamky doktorov, lahko sa keca ked sa nejedna o ich dietatko, nenechaj sa odbit!
a uz papala, ci este odmieta? ak odmieta moze to mat to co som spominala, kazdopadne jej daj do pusy tu masticku co je aj na zubky, nic tym nepokazis, aj ked to nebude mat zo zubkov, aspon jej utlmis a zmiernis bolest do zajtra, kym nenavstivite detsku dr. 😉

klba
5. aug 2010

@marianca som rada ze si napisala, 😵 dlho som o tebe necitala. 😉

@zuzana76 vybavila si ten obchodik co sme spolu riesili po telefone? len som zvedava ako to dopadlo. 😉 😔

sasulec
5. aug 2010

@klba hej hej davala som jej len ju to tak boli,ze sa boji,ked jej ju davam,tak sme to vymysleli tak,ze som jej ju dala na kefku a akoze si cistila zubky..😉
No uvidim ako bude pokial to nebude este viac stupat,tak budeme zrazat,len sa bojim,ze je to priliz velka zataz na jej srdiecko..😢
Bocku Simimu 😲 a este raz dakujem 😔

zuzanakarolinka
5. aug 2010

ahojte devy, no tak mi z Kajkou dnes samé, mm je ešte na ceste niekde z Košíc domov, malinká už zaspinkala, tak si na jej 1. narodeninky asi dám sama do nosa a pôjdem spať aj ja 😝

klba
5. aug 2010

@sasulec, treba ju trochu aj nabudit, 😉 aj my sme to takto riesili, proste povedali sme ze umyvame zubky, lebo to rad robi a razom si zvykol a dozadoval sa, ved zistil ze mu to pomaha, tak drzim palce nech ste cim skor ok, nech mozme konecne dat do slubovane stretko. 😉
len skuste vydrzat do zajtra kym pojdete k dr a ked sa nepodari bezte do nemocky, dufam ze to nebude nutne a ATB zaberu.
aj my posielame cmuuuk a silno drzime palceky. 😉

jeeeeej Karolinke vsetko NAJ k dnesnemu rociku, cmuky cmuk posielame babike modrookej 😵 a maminka nebud smutna, s tatom to dodatocne oslavite. 😉

zuzanakarolinka
5. aug 2010

ďakujeme

marianca
5. aug 2010

@zuzanakarolinka bambulke všetulinko naj k narodeninkám nech je len a len šťastná a stále obklopená ľuďmi ktorí ju ľúbia a kopec zdravíčka, cmuk 😵
@sasulec hmm, vy to máte komplikované tým srdiečkom, keby tam nebol tento problém dalo by sa to nejak riešiť....ale tu je každá rada drahá, možno by si to mala priebežne riešiť na telefóne s nejakou dokinou z pohotovosti.
Inak aj Fifo má dnes teploty, ale tak nejak zvláštne, vyskočí mu to na 38,5 je úplne v prdeli, sklenený pohľad a do hoďky po podaní sirupu sa absolútne nič nedeje a po nejakých 3-4 hodinkách zasa....no neviem čo je to zas.... 😒
Kubko má tiež priebežne teploty, ale jeho trápia zúbky, nemôžu sa mu prerezať takže to pripisujem tomu....
Tak sasul držte sa.....a ozaj keď ju bolí v puse, ona možno nevie presne povedať kde a môže ju bolieť aj hrdielko, može mať začínajúcu angínu, skús či jej nesmrdí z pusy.....
@klba ahoj moja, som rada že si rada aj ja som rada 😀 😉
@helenkasabinka nee nerobili lumbálku, nemali podozrenie, že ju má, len takými tými základnými úkonmi to kontrolovali, brali krv a tak...
a ozaj len tak pre zaujímavosť, príznaky zápalu mozgových blán sú také že dieťa začne teplotovať a nedokážeš mu dať bradu na prsia, zablokujú sa tam nejaké svaly, nervy a proste nejde to....to mi hovorila moja dokina, že takto si možem sama skontrolovať či nejde o zápal mozgových blán 😉

marianca
5. aug 2010

peknučká básnička, že???
Maminku vždy len jednu máš aj ked občas zle na ňu pozeráš.Niekedy sa hnevás na ňu ujdes a máš pocit že nemáš mamku žiadnu.Nahnevás sa na ňu vždy ked všetko ti nesplní.Utekás za kamarátom čo prikyvuje ti vo všetkom. . . Aj tak neskor otočí s...a ti chrbtom.Pre mamku si vždycky všetko a nepomôže ti tak ako ona nikto, aj ked to tak necítis ked budeš ty mama tak uvidis...Mamku si vždy vážiť máš. . .vieš že jednu ju len máš a nikto ti ju nenahradí ked srdiečko ju navždy zradí.Preto ľúb ju teraz a kazdy deň, a nehovor jej veci čo spravia jej zlý deň veď žije len pre teba veď zistis to ked pôjde do neba...povedz jej kazdy deň ako ju lúbis nech potom za ňou plakať nemusis a ľutovať svoje slová ktoré jej ublížovali zas a znova. . .

helenkasabinka
5. aug 2010

@zuzanakarolinka ahojky KAROLINKE vsetulinko najlepsie k dnesnym meninkam zelame 😵

sasulec
5. aug 2010

Dakujem Marianocka,samoska aj vsetkym ze na nas myslite,dobre mi to padne ked si tu najdem podporu.. 😔 😵
Poviem vam som malej davala cipok,aj zabal,lebo sa mi zdala strasne horuca a merala som jej teplotu a 38,9 a keby ste ju videli,len stonkala a ledva kukala,moje zlate,medzi tym asi zacal ucinkovat cipok,tak teraz akoze kreslime,momentalne s babkou 😵 prechvilou sme listovali spolu novu vymalovavanku a zbadala ako leti okolo taka mala muska a ona na to citujem:
,,aha! musa!,, potova!!! neskutocne ako zapolhodky mala ozila,uplne normalka funguje,a tie ,,hlody,, sa na nej smejeme zlaticko nase drzka sa statocne 😵
Karolinke vsetulililinko Naj!!! vela zdravicka a lasky od maminky aj ocinka a bozteky od nas..😉

sasulec
5. aug 2010

Marianka krasna basnicka kto je autor? 😕

blazka24
5. aug 2010

ahojte babule, žijeme a prežívame ale neni čas písať, tak sa na mňa nehnevajte, príde jeseň a som tu ako na koni, ak ma ovšem nezničí to moje živé striebro, ked tu sedím musí spať inak by mi rozobral stoličku pod riťou alebo ho nájdem zase sedieť na stole, prípadne ochutnávať aviváž a v tom najhoršom prípade olyzovať zvon zo záchoda - to je naša zábava 😝

sasulec
5. aug 2010

Blazka fasa maly expertko musi vsetko prelozit tak veeela fot sa tesime na fotecky 😀
Idem sa natiahnut sak dnes som o pol 7. vstavala,no chapete,saaak to je pre mna hllllbokaa pooolnoc! tak papa bruuu

marianca
5. aug 2010

@sasulec malinká, no to je dobre, že troška ožíva, nech jej len je už dobre a autora básničky nepoznám to mám prebraté z FB.
@blazka24 chápenzí u nás nápodobne, zrovna dnes som lovila zo záchoda lyžičky, varechy a podobné inštrumenty, lebo Kubčo sa rozhodol, že tam patria 😀 Takže viem o čom píšeš 😀

beruska113
5. aug 2010

@zuzana76
to musi byt zlate, ked Patko tak Samka strazi. A nech su cviky na noozicky ucinne.

@sasulec
skore uzdravenie sasuliatku. a nech vas nemocka obide.

@zuzanakarolinka
nevesticke nasej krasnej prejame vsetko najlepsie, nech vam robi len radost a rastie do krasy. A dodatocne blahozelame k chodeniu. A uz mozu ist sami aj na rande. Chytia sa za ruky a podho.

@marianca
ma strasia tie Tvoje prispevky, ze raz jeden, raz druhy chory, ale zvladas to fajne. A markiza na terasu uz je?

@klba
a co si si kupila?

beruska113
5. aug 2010

@marianca
@blazka24
u nas je v kurze zachodova kefa, tak 20krat za den ho tam najdem.

blazka24
5. aug 2010

@marianca ako vidím ani ty sa nenudíš 😀 na druhej strane musíš uznať že tvoj malý je inteligent, chcel ti pomôcť poumývať riad 😝

blazka24
5. aug 2010

@beruska113 máš doma pomocníka a nevieš to odceniť 😝

marianca
5. aug 2010

@beruska113 no zvykneš si, niekedy som mierne na nervy, ale dá sa a jasan markíza už fičí 😉 😉 😉
a ty to ako zvládaš, keď máš doma chodca??? 😀

blazka24
5. aug 2010

@zuzanakarolinka tak daj si do nosa moja, u nás sme si dali vaječný likér a malý sa rozhodol že ochutná tiež, zobral môj štamperlík a olyzoval až do zodratia skla 😀

blazka24
5. aug 2010

@sasulec dobrú moja, my sme spali do pol deviatej až sa hanbím priznať, prinútim richarda dať si trochen čajíka, šlahnem ho k sebe do postele a spíme 😀

marianca
5. aug 2010

@blazka24 no ďakujem ti velice pekne za takú pomoc 😝 😝 všetko som musela umývať v save... 😝
no a nevyjadrujem sa k tomu ako dnes jedol ryžu a ideálne miesto na ryžu je na koberčeku a s jedným prstom tú ryžu vtláčal do toho koberca, no fasa, tak som aj tepovala, ešte že máme ten koberček len taký malý pod stolíkom, lebo inak by som ho zadrhla 😝
ale inááák pohodáááá 😉