Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
bys - dnes to bolo bez placu,vstavalo sa mu tazko ale neplakal 🙂 on sa rychlo adaptuje,ze nieco musi,nastastie 😅
jajka - ty si aky fanusik,to vstavas kvoli hokeju?? 😕 No mne staci vediet vzdy vysledok 😅
martinka, ved neskor si zvykne, ani sa mu necudujem, aj ja by som plakala, ked ma skoro rano zobudia 😀
ahojte,
hlasim ze tato noc celkom v pohode, kazde dve hodiny som mala nastaveny budik, v noci maly nemal az taku vysoku teplotu, az nad ranom mu opat vystupila ale sirup zabral a zatial je teraz vsetko ok, akurat som nevyspata lebo som drobca stale kontrolovala.
Vcera som aj na pohotovost volala, lebo svokra sa jedovala co to mam za dr ked nedala ATB a necha ho trapit v horuckach, ale aj na pohotovosti mi povedali ze na to sa ATB nedavaju, ze si s tym musi poradit organizmus sam a horucky mozu trvat nie 4 ale aj 7 dni.
Svokra klasika uz stresovala, ona vie vzdy diagnozy najlepsie 😝 , ze co ked ma anginu, zapal uska, ale ved mu do hrdielka aj uska pozerala, popocuvala ho a svokra ma furt na pohotovost posielala a kazala mi ze mu mam dat na noc preventivne diazepan proti krcom, ale nedala som, nechcem mu davat oblbovaky preventivne. 😖
Dnes sem pride mami, musim ist na postu sek vyplatit, aj do banky a do lekarne, nechce sa mi, sama sa citim nejako vycerpane, aj upratat by som potrebovala, ale nevladzem, vcera som bola taka zoslabnuta a prestrasena co som sa o drobca bala, od vcerajsej noci som mala krce a stiahnuty zaludok, ved teplota cez 39 st, nie je sranda a klesnut nechcela, tak som ani nemala chut na jedlo aj ked som mala navarene.
klbi - poznam to 😒 ale naozaj sa nedavaju ATB ale Simonko by mal prijimat co najviac tekutin.Ponukaj mu vodu,a problem s tabletkami poznam velmi dobre,Matko nechce nikdy ziadnu,zamiesavam mu to do caju,vody,kubika aby aspom trochu vypil.Neboj rychlo sa date dokopy a potom sa budes aj ty lepsie citit,ked bude Simonko O.K.
zuzka - on si zvykol ze tam musi byt,takze v skolke su neni place,len vcera rano plakal,lebo 3 tyzdne bol doma a nechapal,preco ho budim.Dnes vstal bez placu,len este bol v polospanku ked som ho obliekala a ked sa opytal "kde ideme" a ja ze do skolky tak jeho odpoved "zase?". 😅 ale som stastna,ze si na skolku tak rychlo a pekne zvykol 😵
martinka- ze " zase" 😀 chudak chlapec a to este netusi co ho neskor caka - skola a robota 😀
klbi, oddychuj, vykasli sa na upratovanie, prednejsie je zdravie Simonka a tvoje, upratat mozes aj o 2-3 dni, ked mu bude lepsie, to ti neutecie
zuzi - 😀 no do roboty sa tesi,lebo bude zarabat korunky a moze si kupit velke auto a domcek 😀 😀 😀 len nech ta pracovitost chlapca neprejde 😀 😉
no len mna stve ta svokra, ona vie vzdy vsetko najlepsie 😠 , moja dr je ozaj dobra, ked nieco maly ma, vzdy najde pricinu, len ona dr neveri, este ma zdzubala ze preco som volala na pohotovost a povedala diagnozu, ze sme tam mali ist, ale snad nebudem klamat ked som bola v ten den u obvodnej a stanovila diagnozu. 😖
Aj Juri sa upokojil ked mi to potvrdili na pohotovosti, lebo jeho mama nas zas vydesila, este aj mna spucoval ze preco mi nedala ATB len cmulacie tabletky a nakoniec sa to ani nedava, jaj tie svokry hned narobia poplachy. 😝
No idem do toho mesta, som ako mechom ovalena, ledva sa vleciem, ale dnes si musim kupit a hned aj dat HAK aj sek za elektrinu vcera prisiel, tak to musim vybavit. 😒
martinka a to je super, ze si zvykol rychlo, len nech mu to vydrzi. 😉
dobré ránko, nič nie je krajšie ako keď vám syn strčí prsty do nosa keď odmietate otvoriť oči a chcete spať 😕
klby skoré uzdravenie - neboj svokry sú najlepšie studené /snáď to moja nečíta 😀 / a ATB je lepšie keď neberiete no nie?
klbi, dobre si urobila, že si diazepan nedala, ten až pri 40-kach sa má dať, nie skôr, lebo je potom nebezpečný pre deti, to mi na pohotovosti minule prízvukovala. aj moja svokra je vždy tá najmúdrejšia, vždy všetko vie, všade bola, až mi to leze na nervy, ako sa do všetkého stará, ale tam, čo by sa mala, to nerieši, ešte šťastie, že je 25 km odo mňa, dúfam, že nestojí práve za dverami, by ma ranilo, bordel jak v tanku, ešte sa len začínam hýbať, šak kraso som mala 😀
jáj a klbôčka, pluščenko bude zase v ba, kuk, ak budeš mať náladu, ja by som aj šla, musím dnes s marekom doriešiť 😉
http://www.ticketportal.sk/Podujatie_Search.asp...
martinka, ja odmalička som veľký fanúšik športu a hokej moja srdcovka, keĎ bol hokej v telke mali pokoj naši, už ako ročná som vraj dokázala odsledovať všetky tretiny a keď koniec bol, tak som plakala, no čo, ja stará jak matuzalem, v tej dobe ešte ani vymoženosti techniky neboli, také, že video, aby mi to natočili a do nemoty púšťali 😀
no a mami volala, že nášho nicolaska nezobrali do škôlky od januára bud. roku na novomeského, že musia uprednostniť deti čo nastupujú od septembra do škôlky a tým pádom, budú mať plný stav, ponúkli im benkovu alebo beethovenovu škôlku. ako si myslím, že totál voloviny, veď čo ak dieťa dovŕši v janurári, februári ... 3 roky, to ako musí čakať do septembra, lebo má smolu, že si vybralo blbý termín narodenia 🙄
no idem robiť, lebo takýmto tempom ani obedovať nebudeme 😀
ahojte jaj klbka chudacik malinky a ta svokra je teda stresacka 😒
my sme mali noc otrasnu 🙄 chuda malinka hodinu a pol vkuse kaslala chraplavo co mala sopliky zatecene ☹ od 01:00-02:30 hod stale len kaslala a kasel sa nedal utisit,tak som jej dala cajik a len cakala kedy vsetko vykasle a bude dobre...nic som nespala a len ju sledovala 😒 ale potom sa uz vykaslala a spinkala sladko az do rana do 09:00 hod chuda malinka 😒
inak je pokojna a zlata,teraz pozera krtka a pojdeme ranajkovat 🙂
a ocne zubky sa pekne tlacia ,mozno do tyzdna budu vonku 🙂
jaj ha musim veru aj ja upratovat a varit-v obyvacke taky bordel akoby tu bomba v noci padla 😀 mala tu ma vsade hracky,ze ich musim preskakovat co sa tu ani chodit neda 😅 tak idem to upratat 😉
ja sa uz chvalabohu citim velmi dobre len ten som sa mi este castejsie upchava ako doteraz 😠 takze este citim je sa upchava z nadchy 😒 ale nahrejem sa soluxom a naparim nad slanou vodou a snad to polavi 😉
heli to mi je ľúto - maličká takto nespala a ty tiež......no neboj bude dobre........treba teplý čajík, ten solux a uvidíš že poľaví..........
jajka - pocula som to o tej skolke 😒 ja som bola hlasit prestup na tu skolku zaciatkom februara,a vtedy mi vravela,ze to tam maju vzdy plne
tak som tu...polievočka už je hotová,aj oprané je 🙂 maximko ešte spinká 🙂
my sme mali víkend perný...v sobotu sme upratovali,pobede sme boli u sestry na oslave,malá mala rok.. večer tu boli známy,sedelo sa,pilo sa do jednej,potom sme ešte kuk hokej 🙂 v nedelu som bola skoro celé pobedie vonku s malým,prešla som pol klokočiny 😀 a včera mal erik volno,tak sme vybavovali po úradoch,boli na návšteve u svokry v robote 🙂
klby,heli-detúrencom prajem skoré uzdravenie 🙂
heni tak pol klokočiny? to ja neprejdem za tie dva roky čo tam bývame 😀
ahojte,
no som sa vcera zabudla pochvalit, ako sa nam dari: umyvacka sa nam pokazila, som zvedava, kedy servis pride. No a konecne sme prehodili kocik na sportak a pri skladani som zistila, ze neviem najst tu dosku co je vlozena pod chrbtom. ani som ju nenasla. esteze mam muza sikovneho, tak mi ju dnes rano vyrezal. raz sa najde aj stara, ked ju nebudeme potrebovat.
klbi,
nechodite kuzmovej? simonkovi skore uzdravenie.
martinka,
tak maly si pekne zvyka.
majul,
servuuuuus. ze si uz zavitala.
musim ist, lebo luki mi klavesnicu rozbije.
blazi,
som ti spominala jaku svalovicu som mala kym som k vam vysla?
blazka no uz aby to preslo cim skor,davam jej homeo sirup stodal a doktorka vravela,ze ten je velmi dobry a ze jej nechce zbytocne davat ine lieky lebo ona je mierne nachladnuta ale kasel ma hlavne so soplikov,ktore jej zatekaju do hrdielka kvoli tym ocnym zubkom 😒
a ja suhlasim ze na to netreba davat ziadne lieky,len nejaky sirup na podporu vykasliavania 😉 no nejak to zvladneme,uz sme raz mali taketo mordy so zubkami...presne toto iste sme prezivali,ked sa jej tlacili horne jednotky tusim a zvladli sme to 😉 mozem byt este rada,ze to znasa len takto,ze nie horsie,mojho brata dcerke tiez idu ocne zubky teraz a ta ma z toho hnacky,horucky a celu noc im len preplace a ani cez den nespi a este k tomu ma strasne sopliky a slinky 😒 tak sa mozem byt este rada 🙂
henka dakujeme 🙂
ja chcem uz jaaaaaaaaaaaar aby sme aj do parku uz mohli chodit a aj do mesta na prechadzky 🙂
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa presne o 7 dni idem na konceeeert 😀 😀 😉
no caute, ja uz som doma, vonku je krasne ja chcem ist voooooooon ☹ , ale bojim sa, nechcem riskovat s malym, dnes sice zatial teplota nebola, teda ak neratam tu o 5, h, ale predsa je slaby, malo papa a horucka sa mu moze vratit.
Bola som v banke, v obchode, na poste, tam som cakala na vybavenie reklamacie asi pol hodinu, niekam si odbehla a bola tam sama, som v duchu nadavala, ale nakoniec mi strateny balik nasli, tak som za zo supravicky pre simiho doma vytesovala. 😵
A spravila som malicky dobry skutok, jedna babicka na poste odpadla, tak som jej pomahala, este jeden pan mi s nou potom pomohol dole zo schodov, tazka bola riadne a tam sme ju usadili, postarky sa na nas kukali, tak sme im kazali ze nech aspon vodu prinesu, chuda babka, ani hovorit nevladala ked som sa jej pytala ci ju nieco neboli, len na mna takymi krasnymi modrymi babickovskymi ocami pozerala a drzala ma za ruku, bola tam aj s dcerou, potom som im pomohla aj von, uz mala kropaje na cele, hnusny vzduch tam bol, ale strasne zlata bola, uplne mam prijemny pocit ze som aspon trosku pomohla, ved nikto nic, kazdy okolo nej presiel a nikto sa nezastavil. ☹
blazka to o tej studenej svokre si musim zapamatat, trefna poznamka. 😀
jajus, presne ako ta moja svokra, ona je einstein na vsetko. 😝
s tym pluscenkom si to este premyslim, ale vyzera to zaujimavo.
inak ja som teraz tv nekukala uz dva dni, nic ani reprizy, bola som taka v soku ze som nemala na nic chut, ale dnes to snad napravim, aj ked som dost slaba a citim to na sebe ale uz som si aspon polievku dala, aj ked mam stiahnuty zaludok tak len taku dietnu porciu.
berus, chodim galusovej na klokocinu a zatial mam len dobre skusenosti, to len svokra ma voci vsetkym dr averziu a nikomu neveri. 😝
Ahojky zabky,tak sme doma,mala sa napapkala a sinka..
Tak mame take negativno-pozitivne spravy,nepolepsilo sa nam,ale ani nezhorsilo.. 😒
Datum navstevy na kramare do Ba mame 11.6. co je dobre,mali sme ist az v septembri 😕
Uvidime co nam v Ba povedia,necakam,ze nam stanovia datum operacie,ale aspon sa to o 2 a pol mesiaca posunulo vpred,bude to hadam skor za nami..zacinam sa bat,velmi ako sa to vsetko blizi..
Ale berem to tak,ze je to pre dobro malej,len aby komplikacie nenastali a operacia dobre dopadla a aby bol a este toho roku..
Tak uz viem co si budeme priat pri sfukavani sviecky na narodeninky 😔 ,ale jednotky nam nosia stastie,tak verim,ze vsetko dobre dopadne.. 😉
Dnes je nadherne dievcence,treba ist von,aj my sa chystame,len co mala vstane a napapa sa pojdeme sa vyluftovat..
A aby som nezabudla,sice s pociatocnym placikom to mala zvladla bravurne!!! Dostala aj bolestne,papuky a ciapocku na jar.. 😉
Pekny dnik 😉
No babyy az teraz som vas docitala spatne..
Zuzi Jajka,mnaam cevavcici,to som nejedla od skolskych cias v jedalni..hodte recept..please..
Klbka este vyckajte,bude cas,a uz bude lepsie teplulinko tak nech ste fit a nastartujeme formulky do parku bud tyzden,hmm? 😉
Matka,tebe poslem ip ohladom tej robotky.. 🙂
Helka,ked je to len zo zubkov,Panboh zaplat,doliecte sa,zubky polievajte,nech rastu ako z vody,nech sa mozme bud tyzden stretnut,hmmm? 🙂
Jajka stetla som tvoju svagrinku,sla vyberat Nicolaskovi nieco..prehodili sme len par slo,nevravela o skolke nic,no ale to potesi..co teraz? da ho inam ci bude do septebra cakat? ci sama nevie?? 😕
Domyy ako rucina? si tu? este neskolujes,vsak? 😕
sasul, nic neslubujem, neviem ako bude malemu bud. tt ale ked bude ok, vyrazime. 😉
inak dostala som ponuku od kamosovej frajerky, zdarma mi spravi vizaz, namaluje ma, otvara si salon, potrebuje prax, mam zavolat k sebe aj dve kamosky, nechces sa pridat, nech si este krajsia panicka. 😉
este si termin dohodneme, moje cislo ma. 🙂
jasne panicka 🙂 ,pojdeme spolu,len teraz idem tu moju panicku nakrmit,lebo uz je vzhuuuruuu.. 😅
boli tu kamošky čo včera mali prísť, daňové som robila, aspoň som si zákony oprášila trošku a aj dezert a 3 čokoloko vyfasla 😉
jéj klbi aj ja chcem byť panička, aj mňa zober 😀.
ti verím, že na oh si chuť nemala, ale ja sa vyžívam, včera som aj na čt kukala, ako sáblikvá pre čechúňov bronz získala a už tešííím na hokej, dnes na 4-tú budík naťahujem, chcem si aj čechov pozrieť a aj krasoženy budú v noci, tej kanaďanke tam na oh mamina skolabovala a zomrela, strašné, dovie, či aj nastúpi 😒
sašul, aspoň že tak, aj keď lepšie neni, hlavne, že sa nič nezhoršuje, som rada 🙂
stretla si moju švagri, nakupovala? 😕
no ja robím takto:
pomleté mäso dochutím s jemne nakrájanou cibuľkou, troška cesnaku, nie moc, lebo je aromatický, troška červenej papriky, korenie, soľ a máš to, zmiešaš a robíš klobásky a opekáš na rozpálenom oleji. už sme sa s olčou naládovali 😀
ideme po sárču s drobcom, aj sa trošku prejdeme, len ma začína ucho bolieť, zlé znamenie, to tie sople robia, sa bojím zápalu, som na to náchylná 😠
jajus, ved aj teba beriem, chces ist? okrem mna dve baby mozu a bude nas kraslit u mna doma, tak som zvedava co mi odpise, poslala som jej spravu. 😉
no ja neviem ci to dnes kuknem, mam svalovu horucku, cele telo ma boli, nejaka slaba sa citim, snad nebudem chora, tak neviem ci nezalahnem do perin, 😝
a to s tou kanadankou je strasne, som o tom vobec nevedela, uz dva dni necitam noviny, aj ked mam cerstve doma, nekukam telku, tak nie som v obraze. 😒
a to cevabcici spravim asi aj ja, navnadila si ma. 😉
Mnaaam jajka a ake masko pouzivas,asi bravcove vsak?
dnes urobim zapekane cestoviny na veceru aj na zajtra budu,ale receptik si skopirujem a v najblizsej dobe urobim mnam! 😝
klbka aj ja chceeeeeeeeeeeeeeeeeeem 😀

pekné ránko,
aj moja škôlkárka už šla do služby, ale od zajtra ostáva doma s nami 🙂. aj dnes idem robiť čevabčiči, už sa teším, ľúbime, ale až keď kraso skončí 😅 . a dnes sa mi nedalo spať, stále som sa budila, že hokej ide, nech nezaspím, už som asi zmagorená z toho, hráme až zajtra ráno, už sa teším 😵
zajtra ráno chcem ísť do takka, prišli mi nálepky na zľavu, však sa nám isto čosi hodí 😉