icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

dadqa86
6. aug 2010

@zuzanakarolinka :Jj sak na tie som aj myslela...dam si tenisky len dufam ze mi to nepotrha podrazky 😀 😀 😀 😀

zuzanakarolinka
6. aug 2010

@dadqa86 nechodiť jak triskáč, aby ti nešľahali plamene 😀

dadqa86
6. aug 2010

@zuzanakarolinka : budem sa snazit 😀 😀

sasulec
6. aug 2010

hehe 😀

dadqa86
6. aug 2010

ale ja si asi cucnem trosku z tej malinovici 😝 😀

dadqa86
6. aug 2010

Doobre baby moje..Idem ja off idem sa povenovat trosku manzelovi lebo uz krici ze kde som 😝 zajtra sa tu ukazem a neopite sa 😀 dobru noc prajem 😉 🙂

sasulec
6. aug 2010

dobruuu..😉

dadqa86
7. aug 2010

Dobre ranko prajem ako ste sa vyspinkali? 🙂

domyyy
7. aug 2010

ahojte kočky 🙂 🙂 🙂 vítam nové tváre 😉 🙂 a chorým detičkám, želám skoré uzdravenie, cmuk 😵

@dadqa86 ahoj 🙂 ja som tiež bezdetná 😅 a asi aj dlho budem, tak nezúfaj 🙂

domyyy
7. aug 2010

@dadqa86 inak ty bývaš v Prešove či v Nr? 😅

dadqa86
7. aug 2010

@domyyy :Ahoj.. nooo tak aspom niesom sama a preco aj dlho budes? 😒 ja byvam v Presove... 😅

domyyy
7. aug 2010

@dadqa86 ja som myslela, že ak si z NR tak môžeš niekedy s nami von behnúť 😉 a dlho asi nebudem lebo študujem, málo rokov mám a tak 😉 teda ak sa "náhodou" nezadarí tak nie 🙂

dadqa86
7. aug 2010

@domyyy :Jaaaaj nooo to asi nevybehneme vonku som daleko 😀 ,ale tak aspom ze je modri kon si mozme pisat jaaaaj ty este chodis do skoly?Moja sesterka ma 18-rokov a caka babo v Septembri by mala rodit nechala skolu vsetko... 😒 A aj sa snazite ci ani nee ci to nechavate na nahodu 😉

domyyy
7. aug 2010

@dadqa86 veru aspoň, že je kôň 😉 vyzeráš byť veľmi v pohode 😉 🙂 toho sa práve ja obávam....škola, peniaze žiadne a tak.... to je strašnéé 😨 a nie, nie...nesnažíme možno za takých 5 rokov 😅 a vy ako?? 🙂

dadqa86
7. aug 2010

@domyyy :Nooo aj ty vyzeras byt v pohode baba 😉 a to som rada 🙂 noo my sme uz o 2-babetka prisli a teraz sa snazime uz vyse roka a nic...Ale nechavamae tomu volny priebeh ked sa podari tak sa podari nebudeme tlacit na pilu 😀

domyyy
7. aug 2010

@dadqa86 je mi ľúto čo sa Vám stalo ☹ neviem si niečo také predstaviť, to je strašné 😔 a aj pracuješ? 😉

dadqa86
7. aug 2010

@domyyy :Vies co moja nepracujem som zatial nezamestnana uz by mohla uuplne zmyznut kriza a bolo by fajne hladam si pracu,ale nejak sa mi nedari 😒

domyyy
7. aug 2010

@dadqa86 teraz je to veľmi biedne s prácou ☹ viem...ach jáj 😠 podľa mňa je tá "kríza" len nafúknutá bublina 😝

dadqa86
7. aug 2010

@domyyy :Noo presne tak to mas pravdu...ale poriadne nafuknuta bublina by som povedala 😀 😉

domyyy
7. aug 2010

@dadqa86 to aj je 😀 😀 snáď keď sa budem ja uchádzať o zamestnanie to bude lepšie 😝 😀 😉

dadqa86
7. aug 2010

@domyyy :No to dufam aj ja a mozno ze sa ti hned aj zlepsi ako sa zacnes aj ty uchadzat o pracu 😀 😀

beruska113
7. aug 2010

Zdravicko, ranecko,
vidim, ze sa tu pilo , ja realne, mali sme navstevu vecer. Teraz som muza vyhnala na nejake sutaz koni ci co v Golianove, isiel s malym a ja akoze upratujem. Tak len sup sup s utekam.
Vitam nove tvare, ze vitajte, nic nepytajte.
Ja mam nervy z tych osypok, maly bude ockovany az v 15 mesiaci a chystame sa k mori, ma vykoti. Ach jaj, ist ci neist? No idem, aby som nebola pristihnuta. papa

domyyy
7. aug 2010

@dadqa86 to bude kvôli mne 😀 😀

dadqa86
7. aug 2010

@beruska113: Ahoj a dakujem hehe ani nic nepytam nemam co
😀

dadqa86
7. aug 2010

@domyyy :No sak prave ze to bude kvoli tebe 😀 😀 😀

domyyy
7. aug 2010

@beruska113 berus tak si sa nám opila? 😀 😀 a len pekne upratuj 😀 buď rada, že si chvíľku sama 😅 🙂

@dadqa86 jasnééé 🙂 🙂 lebo ja som "hvííízda" 😀 😀

dadqa86
7. aug 2010

@domyyy :A vies ze som si to aj myslela? 😀 😀 😀 😉

domyyy
7. aug 2010

@dadqa86 ja viem 😀 ja tak pôsobím 😀 😀

dadqa86
7. aug 2010

@domyyy :To je fajne to je fajneeee 😉 😝

klba
7. aug 2010

ahojte. 🙂
vitam nove kocky, citte sa tu ako doma. 🙂

vidim ze chlast preberate, my sme si vecer s jurim otvorili vinko a striky si dali, aj masaz som dostala, 😵 no bolo mi sveta zit. 🙂

@beruska113, nechcem ta plasit s tymi osypkami, ale zaciatkom leta bola susedina sestra s rocnou malou v Chorvatsku a osypky tam chytila, tak celu dovcu s nou boli na izbe a pritom je to vraj najviac rozsirene v Bulharsku a Grecku.
A tou vakcinou sa neda zaockovat skor? Viem ze sa ockuje v tych 15 mesiacoch a potom preockovava v puberte ci kedy, ale skus sa spytat dr ci to nie je mozne. 😅
A vy kam idete na dovcu?

@sasuec ako je dnes malej? uz zabrali ATB?
a inak trochu hlupa otazka, vysvetlite mi aky je vlastne rozdiel medzi hnisavou a obyc. anginou? 😅