icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

dadqa86
7. aug 2010

@klba :Ahoj....a dakujem za privitanie 🙂 ta masaz by sa zisla aj mne 😝

klba
7. aug 2010

@dadqa86 🙂 no ale vcera som musela o nu aj riadne o zobronit, 😝 bola som strasne otravna, 😅 az kym to mm nevzdal, tak dnes na vymenu masirujem ja. 😝 😉

dadqa86
7. aug 2010

@klba :Noo ja som mala asi taku fajnu masaz na svadobnu noc v hoteli 😀 od vtedy taka skvela asi nebola 😝 zisla by sa mi joooj mam chrbat uuuplne stuhnuti 🙂

klba
7. aug 2010

@dadqa86 , aj masaz chrbta nie je zla, vidis musim navrhnut mm, 😉 ja si vychutnavam nozicky, 😀 tie ma stale bolia a masaz sa mi nikdy nezunuje. 😀
no treba vecer to vinko otvorit a navrhnut mm nech ti chrbat trochu pomasiruje. 😉

sasulec
7. aug 2010

ahojte hviezdy aj hviezdicky..😉

dadqa86
7. aug 2010

@klba :Noo budem musiet vyskusam a potom dam vediet ci pomohlo 😉

klba
7. aug 2010

@sasulec vitaj, ako? 😕
daj vediet info, ako je sasuliatku?

klba
7. aug 2010

@dadqa86 a kedy ste mali svadbu?

sasulec
7. aug 2010

Tak malej sa celkom darilo,v noci som si dala budika na 3. aby som jej zmerala teplotku,ked prestane ucinkovat sirupcek a mala 36,8,taak som sa tesilaaa😉)) ale rano uz mala 37. a teraz poobede ked sla hajat mala 38,6 😢 dala som jej cipok,nech sa v klude vyhaja ale veru budi sa a pomrnkava,boli ju pusa,alebo hrdielko,ja uz vam baby ani neviem,pcha si prsty a jajkaa 😕
Klby veru neviem ani ja aky je medzi tym rozdiel,ale hnisava je asi taka,ze ma pluzgieriky,resp. hnisajuce pupaciky na hrdielku a to ju boli,nemoze prehltat,aspon podla toho co vidim na malej,do pusy si neda pozret ani za svet,ale nieco ju tam strasne boli 😔
a obycajna angina je so suchym ,,stekajucim,, kaslom,drhnucim..s hlasnym dychanim,najma pri nadychu
- vznika z laryngotracheobronchitida alebo epiglotitida 😕
alebo vdychnuty predmet.. z coho som vydedukovala,ze si nieco infikovane vopchala do ust,resp. ruku po tom co nieco chytila.. 😕 (vycitala z mudrej knizky)

dadqa86
7. aug 2010

@klba :My sme mali svadbu 21.Novemra 2009 🙂

sasulec
7. aug 2010

a co maly? spinka? tata workuje?? 😕

klba
7. aug 2010

@sasulec, to nie su moc dobre spravy, ale verim ze uz konecne teplota ustupi, len sa cudujem ze jej este tie ATB nezabrali. ☹
inak super si to vysvetlila, uz to chapem. 😉

sasulec
7. aug 2010

jaaj a ozaj na tu foto som sa pytala adminky a vraj bola nevhodna,pretoze som bola z dialky,takze si musim odfotit moj cteny ksichtik a budem robit bu bu bu 😀

klba
7. aug 2010

@dadqa86, takze si cerstva pani? 😉 😀
my sme sa brali 2.2.08, 🙂 inak u nas su masaze skoro kazdy den, resp. minim. 4 x do tyzdna, uz mame zacvik za tie roky, dokonca aj drobec zboznuje ked ho mm skrabka. 😀

@sasulec, vystihla si to, tata mama workuje a drobec hajuska. 🙂
klasika ked vstane chceme ist k svokrovcom a tajne dufam ze nam navrhnu ze si ho zajtra pridu pozicat na jeden den, 😀 moc tuzim ist na hriby, uz aj juri odsuhlasil, len nemame kde drobca odlozit. 😝

klba
7. aug 2010

inak to s tymi foto nechapem, 🙄 aj ja som mala zmazanu a mala som tuto istu, ked ju zmazu aspon budem vediet dovod, ale vsimla som si to aj v inej teme, tam sme mali vsetky rovnake fotky. 😉 😀

dadqa86
7. aug 2010

@klba : Nooo cesrtva 😀 Jooooj to by sa aj u nas zislo tie masaze u nas to nehrozi 😀 😝

klba
7. aug 2010

@dadqa86 , no nehrozi...... 😅 a ved vies ako na svojho muzicka, treba ho pomaly spracovat a mas ho tam kde potrebujes. 😉

dadqa86
7. aug 2010

@klba :Mnoo sak budem sa oto snazit 😀 😀 😀 😀

sasulec
7. aug 2010

hej? lebo ja ani nie..😉 mala nikdy nebola nejak velmi nachylna,ked bola mala nebola nikdy chora a cim je starsia a mala by byt odolnejsia ide to s nou dole vodou a stve ma to..😢
no a vcera nam menili atb,lebo nam dali penbene,uz 2. nam nezabrali..ja som si to teraz na pohotovosti po 2.x neuvedomila,ale doki jej ich radsej zmenila, sak mame aj vymenny liostok na hospitalizaciu a neviem ci by nebolo lepsie ist s nou do nemocky,by jej dali nejake ine lieky,resp. infuzky lebo stale strasne placka a nevidim ziadne zlepsenie..😢
No idem uz je hore a zas plackame 😢

sasulec
7. aug 2010

tak sme prisli na nejaky ,,utesovak,, Maaja 😅 nam trosku zlepsila naladu,tak ideme kukat,zatial papa

klba
7. aug 2010

@dadqa86 drzim palce 😉 a prajem pekny vecer. 🙂 😉

@sasulec maly zacal byt tiez chory az okolo 1 roku, teda viac ako predtym, dovtedy len bezna nadcha, sopliky a raz siesta choroba a odvtedy to ide dolu vodou a furt nas nieco drapne. 🙄
no drzim vam palce nech sa jej polepsi, posielame pozitiv energy a ked bude nieco nove som na fone.
a ak sa to nezlepsi kludne do tej nemocky chod, nemozes riskovat ze to bude este horsie.
a na ten diazepan si sa nepytala? ja viem ze ma zdrav. problemy, len ma zaujima co ti na to povedala dr, ci by to vobec mohla. 😅

idem aj ja, maly je uz hore, ideme sa vychystat na navstevu, ahojte. 🙂

dadqa86
7. aug 2010

@klba :Dakuujem 😉 🙂

sasulec
7. aug 2010

wuaaa ja sa asi volacim ovalim to sa fakt nedaa!!! strasne place,nieco chce,v zapati nechce,cikat,soplik,papat nepapat,boli ju to..uz som na cvok haus z tohto! 🙄

helenkasabinka
7. aug 2010

ahojte vitam tu novu tvar a cit sa u nas dobre,ako doma 😵 😀

sasul jaj malinka ma hnisavu anginu? chuda malinka 😔

marianca aj fifko? jaj to co je v ovzdusi? 😕 skore uzdravenie zelam aj saske aj vam

dadqa86
7. aug 2010

@helenkasabinka :Dakujeeeeeeeeeeeeeeeeeem 🙂

helenkasabinka
7. aug 2010

@dadqa86 rada vitam nove tvare,ved tato tema je verejna a kludne sa moze k nam hocikto pridat 😵

dadqa86
7. aug 2010

@helenkasabinka : 🙂 no to ano to mas pravdu

helenkasabinka
7. aug 2010

no pekne prave som pripalilo maso 😅 😀 😀 😀 no mozem sa hanbit,zabudla som nan 😅 😕

dadqa86
7. aug 2010

😀 to sa stava mne sa to stalo tiez uz som to musela cele vyhodit 😅 😀

sasulec
7. aug 2010

taak uz aj my zvrackame,sppkala aspon kusok syra,odhryzla si s kinder mliecneho rezu a chcela mliecko,tak som jej urobila uuplne riedku krupicku,ze by ju to aspon troska zasytilo a vseetko slo von..😢