icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

sasulec
10. aug 2010

jeej ake ucelne,ze oprav preklepy,taak to je pre mna ako stvorene,velka chvala adminkam cuc 😀

sasulec
11. aug 2010

cafte a kdeze ste,kde? 😕
Tak sme sa vratili od doki,uz je to o moc lepsie,este dobere zajtra atb a bude to ok,ved uz aj vidiet,ze sa citi Sasul lepsie 😅
Trosku este trapia dasenka,ale to je reakcia na atb,nuz jedno pomoze druhe sa po.. ale tak uz to dobojujeme..😉
Stretli sme aj Helku a Sabi.mala ma riadne copalky,hned som ju podla nich spoznala 😀 Dufam,ze ste sa dobre vybavili a ste uz tiez domenka 😉
Tak dufam,ze ste vsetci zdravi,ked je tu take ticho a ze lietate po vonku,namiesto trapenia sa s chorobkou 😀
papa

klba
11. aug 2010

ahojte,
@sasulec ja som zde. 😉

klba
11. aug 2010

@sasulec, moc sa tesim ze malej je lepsie, uz bolo nacase aby sa jej polepsilo. 😵

my sme boli uz o 9,h v parku, aj jedle hriby som nasla, 😕 😅 potom volal svokor ze ide pre maleho, ledva sme to stihli na 11,h, par minut pred nim sme dorazili domov. 😝
medzitym sa k nam chystala aj neter, tak nas odchytila po ceste domov, maleho sme vyprevadili a neter tu zostala so mnou, ja som si zatial kym bola na nete navarila polievku, upratala a vytriedila v sedackach a valendach ulozne priestory. 🙂
a teraz vegetim, 🙂 nemusim stale vyuzit to, ze nie je drobec doma na upratovanie. 😀

helenkasabinka
11. aug 2010

@sasulec ahojky no uz sme konecne doma a veru malinkej mali podozrenie na boreliozu z toho kliesta veru ked mi to povedala na koznom az mi zle zostalo od strachu ☹ tak uvidime,co dalej

sasulec
11. aug 2010

Ajoojte,tak ja som bola urobit ten spenat,som vcera nestihla,bo sme mali navstevu 😅
Som zvedava ci mi ho mala zje,iked dnes zjedla zemiakovu kyslu ala privarok,v tom lyzica stala, sa nam podarilo take huste..😉
Tak z toho si dala celkom dobre..klbka ocuj teba dako rozmaznavaju ti svekrusi..nee ze sa stanes Panicka..😉))
Heli ajajaaaj,snad to nebude bolerioza,tfuj tfuj 😖

klba
11. aug 2010

@sasulec, spenatik malej dobre padne, z toho ju snad dasienka boliet nebudu. 🙂
a sama sa cudujem ze svokor sa ponukol, 😕 dokonca ani svagrina a svagor nie su doma, je s nim sam dedo, snad to zvladne a pride mi naspat cely. 😀 😅

sasulec
11. aug 2010

Ozaj chcela som sa spytat,nepostrehli ste, ze by vase deti mali panicky strach z vysok, bez toho aby nejak padli alebo tak?
malu ked umyvam,postavim na zachod,ten mame hned vedla umyvadla tak, ze z neho v pohode dociahne na umyvadlo a nedavno sa zacala strasne bat,stale mrnka,ze padaam,ja neviem ci ma zavrate,ale ved ani nepadla,ani nic,tak nechapacky,ze by z liekov? 😕

sasulec
11. aug 2010

@klba neboj chuapi sa na dvore prehraju a dojde ti ked tak riadne upatlany..chi chi..😉)) 😀 Ale inak niesom skodoradostna 😔

sasulec
11. aug 2010

Inak akurat dnes tam bola u doki taka mlada baba a dosla akoze uuplne v klude Anglicana,ze ma kliesta a nakoniec sestricka vravela,ze mala 3,to ja by som sa bala a ona jako v pohodkeee 😕

helenkasabinka
11. aug 2010

@sasulec to som si vsimla aj ja u malej,dnes sme isli autom a mala,ze "mami padneme" 😅 obcas ma take hlasky aj pri vyssich vyskach ze padnem 😅

helenkasabinka
11. aug 2010

@sasulec ale moja doki vylucila borelyozu,ze to by sa inak prejavovalo a nie kludnym dietatom 😅 mala je kludna a mala by flaky po tele,bola by moc spava a ze by ju klby boleli

sasulec
11. aug 2010

mozno si len zacinaju uvedomovat nastrahy,sak to by bolo dobre,len nech su to neni nejake zavraty,ale sak nema mat z coho,teda ak by len z liekov,ale to som nevycitala vo vedlajsich ucinkoch 😕
Aha,tak to je super,ze to vylucila,inak je to svinstvo, co mozes dostat z obycajneho komara a kliestara,moja mama akurat vcera spominala,sak teda vyrastala v Trencine, na dedine,oblkopujucu same lesy,a denne ako decka boli v lese,robili si bunkre,a ze kliestarov len tak strhali a bolo dobre,nic im nebolo..viem,teraz je ina doba,ale asi si to robime tak trochu aj my ludia,ja neviem vsetkymi tymi postrekmi a kadecim,chemiou no des! 😕

sasulec
11. aug 2010

a u klbkovcov,co je jak ticho,ze by uz kocurik Simi dosiel domov..😉

helenkasabinka
11. aug 2010

@sasulec presne ja mam strach z tych kliestov,ale neskor chcem malu dat urcite proti nim zaockovat

klba
11. aug 2010

ja som tu, len vyuzivam pc na 200 %, nestiham vsetko co mam otvorene sledovat. 😀
a ozaj, dnes o 21:30 padaju hviezdy, kto sa prida a bude sledovat z okna ako ja? 😉

inak vsetkym zuzkam vsetko naj! 😵 😵 😵 😵

helenkasabinka
11. aug 2010

@klba ja ja ja ak teda nezabudnem 😀

helenkasabinka
11. aug 2010

@sasulec a inak saska ako krasne podrastla 😵 😵 😵 je to kocka aj vlasky ma pekne 😵

sasulec
11. aug 2010

@helenkasabinka diky Heli,akurat som minule tak zabludila v starsich fotkach jak bola vystrihana,pamatas,minuly rok v oktobri ci novembri,ako si ju vymihala? 😀
Teraz uz ma celkom pekne copky,kuk v albume ,,len ty a ja,, aky krasny uces som jej urobila,trosku blba kvalita z fonu fotene, zpred 2 tyzdnov 😉
a kuknite jak my pomaha vesat pradlo,resp. aky bunker si spravila zo susaku..😉

😵 😵 😵 Zuzickam vsetkym len to najsamlepsejsie na svete,hlavne zdravicko im aj detickam a lasky vela vela moc! 😀 😀 😀

helenkasabinka
11. aug 2010

@sasulec veru pamatam ako som ju ostrihala na kratucko,idem kuk albumik 😵

sasulec
11. aug 2010
dupinka
11. aug 2010

@helenkasabinka: a nemôžu Sabínku bolieť kĺby z toho, že rastie?

@sasulec: hehe, aj môj Adam rád podlieza sušiak s bielizňou. 😉

sasulec
11. aug 2010

Ahojte,tak sme boli troska tu pred domom,aj babinke naproti,ale len tu kusok,nechcela som ist daleko,potom sme este troska posedeli vonku,vypili sme si kavu na nasej ,,terase,, 😀 sak kuk foto
@dupinka 😀

dupinka
11. aug 2010

@sasulec: kukala som 😀

sasulec
11. aug 2010

@dupinka hod foto aj ty 🙂

dupinka
11. aug 2010

@sasulec: práve dávam fotky na FB, spätne za celý mesiac júl 😉

sasulec
11. aug 2010