Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
a cevapčiči ja milujem a asi zajtra ho spravim 🙂 uz som ho asi rok nerobila 😕
heli skusim sa jej opytat ci este neplanuje nejake licenie gratis, ja jej hned dohodim zakaznicky. 😉
sasul, ja robim cevabcici podobne, davam polku bravcoveho a polku hovadzieho masa
robim to takto
klbka ja by som hlavne potrebovala vycistit plet a obocie namalovat a aj mihalnice zafarbit a vytrhat obocie 😉
nerobte mi chute s cevabčiči mnaaaaaaaaaaaaaaaaam 😀
mnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cevabcici 😵 😵 😵 😵 😵 No ja ho urobim vo stvrtok.Rano ide Ivan do Tatier a pride az vo stvrok tak budeme s drobcom bacovat sami.Tearz som si zmyslela ze spravim vajickovu pomazanku a kuk do chladnicky a 2 vajicka 😅 😅 😅 Tak chlapi sli na nakup 😎
sasul - dakujem 🙂
jajka - a na Bethowenku maleho zobrali? 😕
už sme domka, super bolo vonku, len keby už to blato konečne poschlo, lebo som na nervy, marko až za ušami blatový bol, aj vláčiky sme boli kuk, aj plakal, chcel sa ísť povoziť, tak som aj sárče prisľúbila, že bud. týždeň sa pôjdeme previezť 🙂
martinka, dali im na výber, buď beethovenova, alebo benkova, oboje od ruky to majú, tak som sa dnes u nás pýtala, možno našu škôlku im vybavím, ak budú ovšem chcieť, ale to už má švagri jedno, lebo robí na polygone v potravinách, tak by to aspoň blízko mala, no uvidíme
zuzi, ja keĎ mám hovädzie, tiež niekedy miešam, ale zväčša iba z bravčového robím 🙂
klbi, ok, rátam s krášľovacou kúrou 😅 😉
heli, mňam, aj ja tak robievam kuracie mäsko pre mareka, ja tiež tak ľúbim 😝 , dnes som si kúpila 2 kg prsíčok, tak spravím asi vo štvrtok
mnam baby,ste mi narobili chuutky,akurat sme sa vratili zo zdravotnej prechadzky,boli sme kacky kuk,mala aj kocik vzala,tam presla pekne,len cestou naspat uz robila caviky,ale potom som ju zabavila,nahanali sme kocik s oveckou a potom to uz slo.. 😉
a teraz uz len tie cevabcici na taniery chybajuu,mnaaaaaam! no nist zajtra babka kupi masko a pozajtra pecaaame cevabcici !! 😝
ahojte 🙂 vy ste tu cevapcici spomínali 😅 ja som to tiež naposledy na ZŠ mala 😀 ako sasul 😉
niektoré sa idete dať skrášliť 😅 superm teším sa, ale myslím si, že ste krásne všetky 🙂 🙂
sasul....ruka bolí ale hýbem s ňou tak je dobre 🙂 snažím sa s tým cvičiť tak to hádam pomôže 😒 i keď mi zakázali narábať s tým 😅 a do školy chodím 😉 nedalo sa zostať doma 😖
matka...škoda, že ti tá robota nevyšla 🙄 držím palce aby si si našla niečo lepšie 😵
kočky vidím, že veľa Vás je chorých 😒 tak skoré uzdravenie prajem 🙂
domyy - co uz,tiez som sa tesila 😒 a co mas s ruckou? 😕 nepostrehla som 😕
jajka - no bethowenka ale i Benkova su vazne od ruky,ak byva tu niekde kde my 😒 Ale tam pri vas by to mala super,kusok do roboty 🙂
ja som spraskala 2 rozky s pomazankou,takze som zahnala hlad 🙂 maly kuk Kutila idem k nemu 😅
No baby,testovali sme trojkolku,babi len tak napadlo,ze ci uz mala nedociahne na pedale,ale este nak kuuulilincek chyba 😝 Babi si dobre zavarila,hehe potom ju musela po obyvacke vozit pol hodinu.. 😀 😀
Domy len trenuj,ja som tej teorie,ze seckooo rozchodiiim..jak v tej nemocnici po porode,ked ma po 4 hodkach doniesli na izbu a ja som si hned zacala veci ukladat do skriniek,sestricka len zalamovala rukami,ze mamiickaa,sak ste po porode,chodte oddychovat a ja jej, ze ale sak ja tu nemozem len tak lezat,ked nemam veci poukladane,no rukami zalamovala chuuda,potom som jej este zdrhla do sprchy,ta ked ma tam nasla skoro omdlela,ze sak ste mi tu mohli odpadnut ajaaaj len aby ste zo mna vy neodpadli,hehe 🙂 🙂 🙂 ja som bola uplne v pohodke,no teda az na to sitie,pozdravujem pana dr.Oberta 😉 mi vravel,ze ak sa mi to zapali,tak ma bude sit nanovo,tak som celu noc sprchovala,to bolo fajn aj od bolesti a hlavne sa to zahojilo rychlo,heh a este ma napadlo,ked som chodila s kolesom na obed,no to som bola hadam 1.(to nam poradila na predporodnych pripravach,pamatas Klbka???) kukali jak puk maminy na mna,ci sa na plevecky vycvik chystam,ale potom si viacere zadovazili,jaaj to bola lahoda,bo tie stolicky boli jak za trest boziii 😖
sasul veru aj ja som banovala ze som si plavacie koleso nedoniesla,ja tiez som 1.den po porode pri obede radsej stala 😀 teraz sa z toho uz len smejem,no ale co chvila ma to caka znova 😀 😅
Adresa albumu je: https://www.modrykonik.sk/album/album.php?vAlbu...
😀
NO! ja mam uz aj na zajtra obedik navareny 😝
rajsku a zapekane cestovinky..
to som ale vrtulka vsak? 😀
Teraz ojdem malu uspat aby som si mohla ordinaciu v klude vychutnat 😉jaaj zajtra nas caka sladke nicnerobenie.. 😅
Helka,ale tentokrat uz snad s kolieskom pojdes,vsak??hehe 😀 😀 😀
Heli mas doma pomocnocu,jaj akoby som malu videla,rovnake aktivitky ich bavkaju,ciim len to bude??? 😅 😝 😀
SASUL no hadam to nebude take strasne,aby som potrebovala aj koleso 😀 😀 ale uz sa tesim na to obdobie ked mi brusko bude rast a este nezabudnutelna chvilka je,ked mi prvy krat dali malu na ruky a ked mi daju druhe male na ruky...ja uz chcem bruskoooooo 😀 😀 😀 ja uz chcem juuuuuul 😀
juj uz zacina zvucka ordinacie,tak ja letiiiiiiiiiiiim 😀
no ja som doteraz malu uspavala,toho chrusta maleho rafinovaneho.. 😀
si na mna nohu vykladala,ze akoze poistka,aby som jej nezduchla,a ked zaspavala a nozka jej padala stale si ju popravala..som sa rehnila do vankusa..no idem ordinaciu kuk 😉
matka...spadla som na lade 😅 takto pred týždňom a mám zafixovanú ruku 😅
sasul..prepáč, že som dnes nešla ale ozaj som bola v sprche keď si mi volala 😅 😉 a ty si teda iná maska, že po pôrode si sa už nadrapovala 😝 😀
ja som teraz spala vyše dvoch hodín a poviem Vám zobudila som sa dezorientovaná 😅
sasul ty si teda motovidlo, ja po pôrode dva dni do kolien a sestrička už histerické záchvaty že musím chodiť a tak pri záchod ma doviedla a ja som jej označkovala čelom kachličky jak som sa tam zdžubala 😀
tak tá trojkolka dá babke zabrať, vykašle aj tú prvú cigaretu 😀
domy skoré uzdravenie......
este jedna super piesen - Te amare v podani Laury Pausini a Miguela Bose - Budem ta milovat
https://www.youtube.com/watch?v=yhvy56lZkQ8Besame mucho - Bozkavaj ma tak , akoby to bolo tuto noc posledny krat
krasna piesen
blazka ze zdžubala si sa 😀 ja som zasa po prichode z porodnej saly izbu na sestonedeli ogrcala 😀 no ale to kvoli mojim poporodnym komplikaciam 😅 😔
helenka tak ako vidím samé radosti po pôrode, no mne už pôrodnicu v Topoľčanoch zavreli takže nerodím 😅
blazka jedina radost po porode bola moja mala 😉
no zazitkov mame habadej teda,same vesele prihodicky,uz len rodit,rodit, rodit nech nestratime nit.. 😀 😀 😀
Domus ved v pohodke,sak keby dojdes von s mokrou hlavou tak ta otocim ja sama hes dooom.. 😀
Helka ty si mala cisara?
este ma napadlo,ze mala ke ichce papat tak si vypyta,mnaam mnaaam vykrikuje a ked dojdeme domov tak vsetkym papuce rozdava,uz vie ktore su koho..a este volaco som chcela ale zas som zabudla..kokoos ten nemec je tu zas,blaska 😉 😝 😀
sasul preco cisara? nie nie ja spontanne som rodila 😉
len tak ked si vracala,to zvyknu po narkoze,tak ma napadlo.. 😒
uz viem co som chcela,mala cho za mnou pri pc a pyta si pesnicku pustit,ze taniii taniii 😀
a ona vam ma naozaj sluch hudobny,normalne ked je pomalsia pesnicaka tak tancuje pomaly,ked je rychla tak vrti zadkom jak s vrtulu..😉

ja som robila drozdovu polievku,kuraci perkelt na smotane s cestovinami,a na vecer som napacovala este par kuskov kuracich prs a spravim to na sposob ciganskej pecienky 🙂 to zboznujeme,aj minule som to robila a to je ina pochutka vam poviem 🙂 aj cibulku oprazam v ochutenom oleji,v ktorom robim aj masko a potom to davam do zemle s horcicou 🙂
mala zaspinkala.uz cca hodinu spinka 🙂
kavicku som si zaliala s drahym 😉