icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

klba
28. aug 2010

ahojte 🙂
vcera sme boli na tom jarmoku, prave zacalo poprchat ked sme boli na ceste tam, potom sa riadne rozprsalo, skoncili sme vo family centre, 😝 a nakoniec sme sa ani nedostali na jarmok kedze dazd neprestaval, 🙄
ale boli sme aspon zo spolocnymi znamymi, maly sa pohral s ich Laurikou, boli zlati, mali zalubenci, 😵 navzajom sa krmili a Simi jej vyznaval lasku, 😀 hladkal ju a vravi ze moja Laurika, lubim Lauriku. 🙂
No neviem ci nam tento rok jarmok vyjde, cely rok som sa tesila, ☹ mozno sa podari v nedelu doobeda, poobede ideme k svokrovcom a dnes poobede nas caka uprsana rodinna grilovacka u mojej segry, este ze maju zastresenu terasu. 😉

ja uz mam aj oprane, vsetko som mala zo vcerajska spinave, kocik zababrany od blata, 🙄 a oblecenie detto. 😝
este sa chystam do obchodu a upratovat, navarene mam, tak mam cas na ine veci.

@poliacik suhlasim s dupinkou, 😉, mne by to tiez nebolo po voli a zarazilo by ma to.

poliacik
28. aug 2010

@klba @klba tesim sa s tebou, je to velmi krasne, ked sa máš s kým stretnut a podeliť sa o svoje radosti, je aj veľmi príjemné mať pri sebe svokrovcov, ak mas s nimi dobre vztahy. My dvaja sme tu sami ako prst, rodicov mam v LM, a svokrovcov v LC, takze ziadna výhra.
Určite si ten jarmok nenechajte ujst, ked sa na neho tesis cely rok, ved dazdik je to najkrajšie čo nám príroda dáva, tak sup dazdnik a s malym sibalom na vzduch, určite mu to dobre padne,
Príjemný vikend 😉

beruska113
28. aug 2010

Nazdarek. My sme vcera boli s maleho krstnou na jarmoku, na tom ihrisku pri Kiku a neviem, ci som Zuzku z dialky s drobcami nevidela a Jajku s detmi. Ale casu nebolo, drobec uz mrncal. tak nabuduce.

klba
29. aug 2010

caute baby,
ja len narychlo, neviete ci je dnes jarmok aj dobeda?
pobede sme slubeni k svokrovcom, 🙄 tak by som chcela vyuzit rano na navstevu jarmoku, len dufam ze nezacina poobede a neprezeniem sa tam zbytocne.
neskor napisem viac, mame nabity vikend tak nestiham pc, prajem krasny den vsetkym, uzite si ho podla predstav. 🙂

domyyy
29. aug 2010

@klba Klaudi, môj otec otvára stánky o desiatej, tak myslím, že o tej desiatej budú už všetky stánky otvorené 🙂

klba
29. aug 2010

@domyyy vdaka, 😉 uz som aj doma, 🙂 dobre bolo, maly sa tesil z kolotocov, 😵 aj policajne auto dostal a nejake drobnosti, pre seba som kupila klasika gazdovsku slaninu, 😀 ale uz mi drobec zaspaval tak sme isli domov, za hodinu chceme ist totiz k svokrovcom.

stretli sme aj severanku s malou - velkou bambulkou, 😵 aj helenku s rodinkou a kockou sabinkou. 😵

klba
29. aug 2010

@poliacik a kde to v NR byvate? 😉
s tymi svokrovcami ti verim, clovek oceni ich pomoc hlavne ked su deti, ale zeby som si s nimi rozumela, no to je na dlhu debatu, 😅 ale mohlo by to byt aj horsie, ako musim povedat ze pomahaju ako vedia. 😉

sasulec
29. aug 2010

Ajoojte kocky tak sa hlasime z nasho hniezdocka,uz sme domenka,ako sa mavate? Vidim tu aj stretka boli..😉))
Dakujem este raz,za blahozelania k narodkam na Fb ste zlate,posielame cmuk papa 😲 😅

klba
29. aug 2010

@sasulec vitaj doma, 😵 a uz tolko nedakuj, 😉 este raz VSETKO NAJ!!!. 🙂

sasulec
29. aug 2010

@klba jaaj ale sa mi slzy tisli,ja som myslela,ze ste zabudli a potom kukam,ze aha!sak vsetci su na fejzbuku.. 😀

majulcek
29. aug 2010

caute babule
boli sme na katuskinej oslave,ze prvy rocik slavila a heli nam piekla torticku,ktora bola kraaaaasna a chutnaaa,mnam 😝 😅
jak sa hovori vsade dobre,doma najlepsie uz len sedime a pozerame telku 😎
@sasulec sasu sak narodky mas raz za rok tak co by sme ti nenapisali 😀 😀 :-

sasulec
29. aug 2010

@majulcek no mna taketo veci dojimaju..😉

majulcek
29. aug 2010

@sasulec sak ked si taka citlivka jak jaaaa tak ta dojimaju aj ine malickosti 😀 😀 😀

sasulec
29. aug 2010

@majulcek no pomozem si ked som babofka.. 😅

majulcek
29. aug 2010

@sasulec jaj sasu horsie je ze aj moja dcera je tusim taka babovka...minule rozpravka o smutnom dinosaurovi ktory bol bez maminky a hanci plakala aj s nim

sasulec
29. aug 2010

@majulcek hold geny neojebabres mooja..😉 😀

majulcek
29. aug 2010

@sasulec veru neoj.bem mas pravdu 😀

sasulec
29. aug 2010

chi chi..
ok idem si lahnut tak pa bru..😉

majulcek
29. aug 2010

@sasulec bru

sasulec
30. aug 2010

a kdeze ste?

icerna
30. aug 2010

ahojte baby
viete mi poradit prosim kde je ul,štefanikova 164?ma tam byt zubarka mudr. Kostrejova,kedze nasa ma dovolenku,tato ju zajtra zastupuje.
dakujem 😉

majulcek
30. aug 2010

@icerna icerna mne ani cislo 164 nevygooglilo tak som supla meno dokiny a naslo mi toto:
http://www.gps-poi.eu/zubna-ambulancia-kostrejo...

sasulec
30. aug 2010

@majulcek jeeskove oci a ja ze chuda icerna pojde az do Nizskych Tatier chi chi.. 😀

martina646
30. aug 2010

Ahojte kočky, venujte mi prosim 10 sekund svojho casu.
Sestra sutazi v priezviskari,dnes klesli na 2.miesto, celu dobu skoro viedli a dnes sutaz konci. Tak vas moc moc prosiiiim, podporte ju, velmi jej chcem pomoct. Staci jeden klik na priezvisko MIHOK na tejto stranke http://www.jemnemelodie.sk/cms/front_content.ph...
Dakujeeeeem. 🙂

majulcek
30. aug 2010

@sasulec ale sasu 😀 😀
@martina646 odkliknute

sasulec
30. aug 2010

@martina646 mate hlas..😵

sasulec
30. aug 2010

@majulcek ty co sa predbehujes.. 😝

dupinka