Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
@jajka968 tak to si veľa zameškala, keĎ uvidíš to doráňané behajúce prd v plienke tak sa pototo, do nitry sa už chystám, muž mi dnes telefonoval že ma vypíšu z evidencie obyvateľov mesta čo sa stále zdržiavam u našich 😀
jééééééééžiši to som kcela na zumbu začať, ja som aj čítala že zabezpečujú babysiting ale šak kto by ustrážil toho nášho usmrkanca
😒 dedo bol s malým dve hodiny vonku a potom štyri hodiny spal 😀
Ahojte,
co noveho? Kto mi poda hlasenie? My sme uz uspesne aklimatizovany, s malym som bola u doktora vcera, kasle, dnes uz mal 38,7, ale inak bolo dobre, aj let zvladol, do mora nechcel, ale rano este len oci otvoril a prve slovo bazi- v preklade bazen, tam by bol najradsej cely den. Hotel az na izbu parada, plaz cista, personal fajnovy, aj maleho nam strazili casnici, aby sme sa najest mohli. More super teple, akurat boli vlny. Aj mesto ciste, boli sme aj na vylete, no dobre bolo. Len s malym to nebola taka prava oddychovka, ale mali aj detske ihrisko, tak sa vyblaznil, na detskej disko si zatrsal s maminou.
@jajka968 a kde chodíš na zumbu, aj ja chcem
beruš vytaj doma a vy takto hnedď chorý, to u nás iná klíma, do frasa
@beruska113 a ste chorí cica? ja keby ti podám hlásenie nie je moc zdlhavé lebo vôbec neviem čo sa udialo 😀
@zuzanakarolinka aj ja kcem na zumbu 😀
@beruska113 no cica nerob chute, takže super dovolenka ale to pravé oddychové už to nie je keď malý holotrt stále v bazene 😝
@blazka24 blažka vážne chceš chodiť na zumbu aj ty? ja by som naozaj chodila
@zuzanakarolinka hej ale neviem kde nechám malého a s kým budem chodiť, sama nepôjdem 😒
@blazka24 ak by sa tam dalo aj s deťmi, to by bolo úplne super, lebo ja tiež neviem, moc čo s tou mojou aktívnou
@zuzanakarolinka lenže ja mám aj iný problém, malý sa nechce hrať s deťmi, je strašne ustráchaný, tak neviem či by ma neotravoval alebo nereval na celú nitru 😠 muž robí na tri smeny tak neviem či by som mohla chodiť pravidelne 😕
no to je blbé, moja sa zase hrá, ale to čo majú iný, tak aj ona chce a berie im to
@zuzanakarolinka to ty si chodila s malou plávať? potrebujem zohnať malému plavky chcem chodiť na plávanie a neviem kde 😠 môj malý je zase strachopud čo sa detí týka.........
@blazka24 ešte chodíme do hviezdice do riveru a plávky kúpiš v tescu vo výpredaji, nič špeciálne nepotrebuješ a je tam fakt super, kopec hračiek a paráda
@zuzanakarolinka ale v tescu chýbalo akurát richardove číslo a teraz už nie sú ☹
@blazka24
no veru chori je maly, aj teraz som mu cipok davala, horuci je riadne. A ten bazen mi nevadil, mala som kryci manever, ja neviem plavat, tak som sa akoze starala o maleho. Plavky mame aj my z tesca. A kedy zacinas? Ja stale neviem co a ako. Vodu strasne lubi, ale ked sa nam v bazene nechtiac ponoril, tak usta nikdy nezavrel.
@zuzanakarolinka
ved som v pondelok skoro okno na aute vybila, tak som Ti kyvala, ked sme k doktorke poobede isli s malym.
@beruska113 na nášho malého plavky nemali - kruci starý bol nasratý že ho tam skúšam a potom že šak to mám ísť vybrať sama..........hľadala som kurz na plávanie, ale teraz nie je pre začiatočníkov a tie veky sú tam pomiešané tak čakám kedy začnú......musím tam zavolať alebo napísať...............
@beruska113 ja osm musela neviem kam pozerať, vieš ja zaľúbená, no chúda moje, tak nech rýchlo vyzdravie, ked sa budú s kajkou boskávať 😀
@blazka24 aha, ja mám dievčenské, nemôže byť 😀
@blazka24 musia tam byť začiatočníci, lebo teraz je strašne moc skupín nových, ale sú teda mladší, cca 6 mesiacov, niektorí menej
@zuzanakarolinka to akože mám malého vyobliekať do ružovučkých s volánikmi? a chvostík mu zatlačím do ritného otvora či čo ??? 😀
@blazka24 nie, chvostík bude mať ako žubrienka 😀, no čo chdeš, ale páru mať nebude 😀
@zuzanakarolinka ved to pozerala som ale ročník od 12 do 18 je len pokročilí takže nie je tam pre nás ešte kurz otvorený, napíšem im tam a uvidím...........
preto idem zajtra na jazdu nech už konečne šoférujem aj ja po nitre 😀
@zuzanakarolinka neviem či sa z toho tam neutopia ostatné mamičky 😀
😀 idem do hajan kašlem na to, brú 😉
@zuzanakarolinka dobrú moja..........
babizne, na zumbu chodím sem pri nás, art pegas sa to volá, oproti starému pivovaru, cvičenie stojí 2,50+1 eur babysitting, stráži taká mladá učiteľka. marko vydržal pol cvičenia, potom mi ho priniesli revajúceho, ale bol pri mne, tak som docvičila. býva to v utorok o 17.00 a vo štvrtok od 18.45. ak budete mať niekto záujem, tak dajte vedieť 😉
icerna, ja ti neviem, v piatok tam bola jedna mamička, kočka veľká, žeby ty 😕 , ale to dieťatko v kočíku sa mi také malé zdalo, no neviem. do mňa treba kopnúť, lebo ja som slepá 😒 😅
ahoojte,dnes som na teba myslela jajka,takze ak si mala stikavku tak to nebol frajer ale ja..sorry 😔 ..zartujeeem.. 😀 😀 😀 Inak boli sme v polygone,ale nechcela som otravovat,neviem ci uz mate prerabku dokoncenu..😕
a aj som mala dnes pocit,ze vidim icernu v mlynoch ste neboli? ale ja som potom utekala za malou,lebo mame take motacikove obdobie,ze sa zobere a ide a nevnima okolity svet,proste len vidi svoj ciel klapky a jedes.. 😖 😀 😝
len som registrovala,ze ta mamina mala Vanesku..😵 a kocka bola..😵
😵 kolka to romantika v tom modrom z neba 😵

ahojte 🙂
kocky aky ste mali den?bolo super,keby tak bolo cely rok 😉 ake mate novinky?
@jajka968 mne sa aj zda ze vasa sarka je vanesskina naj kamoska,lebo len o nej vravi a ze sme sa aj v piatok tusim videli,si prisla s drobcekom po sarku. ale neviem isto,mozno to bola druha maminka 😅 a dnes som ju videla (sarku )na kolobezke,ked sli deti von na dvor...
tak sa vyšanti poriadne,ja by som asi po 5 min bola mrtva 😝 😀