Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
no vidis,to som si nedala do suvisu a bavili sme sa o tom,ale medzi tym som ordinovala,tazke pripady,kua ten nemec ma obtazuje.. 😀 😝 😝 😝
ahojte🙂ja som si lahla k telke ze si idem kuk ordinaciu no a v momente som zaspala tak ani neviem co dnes bolo😝jaaaj chrbat si necitim-strasne ma boli-od rana som na nohach a brusko tiez trochu pobolieva😒tak zajtra budem len oddychovat...babuliatko sa prave asi zobudilo-cely den bolo tichucko a teraz sa rozkopkalo😵heli ja uz tiez chcem juuul😵😵😵sa uz neviem dockat toho nasho zazraku
sasul ale čo to s nemcom nič - ty už aj slepneš 😉 to už len vybavovať pobyt v domove dôchodcov 😀
any tak veľa zdravíčka a veľa oddychu ti prajem a júl tu bude co by dup a ty budeš druhý krát mama 😝
Any veeru,aj ja som zvedava..
dnes bol v cakarni taky par a mali maleho chlapca,no asi tak 5 rokov,jeho mami bola tehu (v takom 6. mesiaci podla bruska) mohol mat a prisli rodicia s babatkami dvojickami,ten maly sa nevedel vynadivat na ne,tak si ho jeho otec zavolal a chytil ho za ruku a pyta sa ho..aj ked sa nam narodi babatko budes ho tak strazit..?
a ten chlapcek len prikyvol s usmevom,jaaj bolo to take dojimave..mileny bol..
inak aj moja mala pokukovala a vykrikovala baabo,baaabo,no ale ja som jej vysvetlila,ze bocianiky su daaaaleko daaaleko v teplych krajoch tak babo nebude,heh 😝 😀
sasul a čo ty vieš či nedojde nejaký zatúlaný bocian, dobre po opici čo si nebude pamätať že u vás sú bocianiky ešte stále v teplých krajoch? 😕
no fajn,tak este chvilu tu s vami pobudnem a vy ma rovno do domova dochodcov odoslete.. 😕 no pekne som sa to dozila,peeekne! 😝
Blazka neblaazni.. 😀
sasul moja, susedy budeme, ten môj ma do psychiatrie dá zavrieť, tam nebude musieť platiť 😀
sasul moja idem haji lebo mi už oči zatvára, mm ma otravuje hokejom a tak idem radšej spať 😒
No vidis,ma to premyslene..hehe 😝 😀 😉
tak bruu ti Blazka moja.. 😉
http://www.skiver.szm.com/ 🙂 🙂 🙂
super ceny,hm? 🙂
idem bru nooocku 😔
že dobré ránko sa praje,
práve som sa zobudila a idem hokej kukať až do rána bieleho 🙂
jajuš...čo si šiši moja? 😀
dobré ránko 😵
tak ja som už hore od 5h. 😅 Chlapi ešte spia. O chvílu budím muža a zapínam hokej. Už sa teším, ako im to nandáme 😝 😀 (dúfam,teda 😅 )
už pijem kávu a idem zapnuť práčku. Musíme mať všetko opraté, kým pôjdeme do BB. 🙂
no pekne hráme hokej...zatial je 3:1 🙂 Aj ked jedno nepekné zranenie tam bolo...plno krvi 😒
dobre ranko
ja som dala pilule a pojdem ranajkovat , uz je tusim 3:2
tak uz 3:3
no hokej vrrrr 😠 , snad to este vyhrame, pevne dufam a drzim palce.
yes je to tam 4:3 vyhravame, jupi, len nech to udrzia chlapci. 😵
my zase bojujeme s teplotou, dnes s prechadzky nic nebude, dufam ze sa drobcovi polepsi, je od rana mrzuty, ani jest mu nechuti. 😒
inak my sme vecer uspavali drobca, zaspali sme s nim, o tretej som sa zobudila a v obyvacke sa svietilo, telka zapnuta, aj pocitac, okno rozcapene co sme vetrali maslovu vonu od pukancov, uplne sme obidvaja od unavy zadrichmali a to sme si planovali spolocne pekne chvile. 😝
Slovenskooooooooooooooooooooooooooo,Slovenskoooooooooooooooo eja eja eja Slovenskooooooooooooooooo
Tak ako vidim ze podaktori fandili uz od stvrt nal 1. rana,akoze aka zavislost 😝
Baby,kaslite na to ako sme vyhrali,hlaavne,ze sme vyhrali,iked s odretymi usami..inak mne sa lubilo ako nasi odolavali a nezacali sa mlatit,lebo by dostali tresty pred koncom a uz by si nebrnkli,ustali t,maju moje sipmpatie,asi im nalievali rozum lievikom,heh 😝 😀
No my pojdeme trosku von,3kolku prevetrat,ale az kolo 10 nech sa troska vzduch zohreje..
zatial ma tu mala znasilnuje Taniiii,taniiiiiiiiiiii..
umieram z nej ked spomali pesnicka spomali aj ona a potom zas vrti tou ritkou..idem jej pustit lambadu,hehe 😀
FUUUHA ,,sympatie,,
mala kukala na ten klip lambady jak puk,sa jej lubilo ako tanikovali,aj hriesny tanec sme si nasli,tak som si pospominala na Patricka 😉
sašul, 10,15 mi ide bus, tak na ten idem, keĎ budem tam ti crnknem
Ahojte,
no drobcovi ide niekde zase zub, len lamentuje od vcera.
Sasul,
no ved ani ja nie som nadsena, ze spi na bruchu, ale spi v strede postele, tak ho muz kontroluje, ja spim ako dudok. Aj ked ho otocim an chrbat, ja zalehnem a on uz je zas prevrateny.
Ja mam zehlenie dnes este, hadam 5 praciek a teraz varim obed.
Fiha, stretko buduci tyzden? To by uz hadam aj slo. Auto funkcne, no uvidime.
Ste porody spominali, mne sa to zda uz tak davno. Ja som ficala na tabletkach, kazala som doktorovi, nech mi to do karty napise, sestricky furt pindali, ze mi nedaju. Ale sak som bola zasivana jak vysivany obraz. Na vsetky svetove strany.
Ten opravar umyvacky furt nechodi, na nervy.
Joj vy tu len vyvarate, chute robite. Konecnce som sa pohla na minus 4,5, tak sa vytesujem.
ahojte
no ja vam vysvetlim preco som vracala 😉
porodila 12:35 a od rana som nemohla nic pit kvoli vyvolavacke ak by bol treba cisarsky.....no a ked som rodila spontanne,tak som mala prirastenu placentu k maternici a museli mi ju vytrhavat von(ved potom o 3 tyzdne po porode som musela ist na kyret a davali mi 3.krat transfuziu 😅) a uz bola prezreta a cierna a plodova voda moc zelena 😒 a tak mi to museli vytahovat a pritom som stratila moc krvy a uz som im na stole zamdlievala.....a museli mi davat infuzie.....a kedze som mala aj pri porode mensie komplikacie ,tak ma museli do 20-tej hodine nechat na sale lezat na infuziach a ja som bola strasne smadna a nemohli mi dovolit vodu pit,ked ma uz dali na izbu o 20-tej vecer,tak mi dovolili napit sa a ja som sa napila s chuti asi 4 pohare vody a hned ma naplo a vracala som moc 😒
tak uz viete 😀
klbka vy ste si len planovali spolocne chvile? 😀 my sme si spravili krasne spolocne chvile 😀 😀 😀 😀 hrmelo,blizkalo,trestalo 😀 😀 😀 😅 😉
ja chcem stretko uz .......a ozaj od vcera sa uz citim velmi dobre...nic mi nie je a aj malinka uz tuto noc spinkala lepsie a azakaslala asi len 10 krat a viac nie 🙂 🙂 🙂 tesim sa 🙂
ahojte kočandy
no samozrejme chválim našich hokejistov. Teda vyhrali sme len tak, tak. 😅 Uvidíme ako dopadneme so švédmi aj ked to ružovo nevidím 😒
ja som bola v centro v hypernove...majú tam akciu na kávu, tak som hned vzala 3kusy. 😅 A potom šup do tesca 🙂 No a von na ulicu samozrejme 😝
a vy už stretko chystáte? No aj ja sa pridám, ale až na dalšie, lebo teraz budem 2 týždne mimo NR 🙂
pridala som do albumu veci, co sa mi velmi pacia, nieco z toho si kupim na jar-leto
ja na stretko urcite nie, ja sa teraz davom vyhybam, tak prepacte 😔

sasulec a ty čo si robila keď si ju čakala? vrtela riťkou na parkete tak čo sa divíš že máš doma šidlo........
heli tiež som nechápala že si vracala..........sasul zase poslepšia si nevšimla že asi ťažko by si hľadala nafukovacie koleso doma keby si rodila cisárakom asi len dať na hlavu 😉