icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

icerna
23. sep 2010

halooo,kde ste 🙂
asi vonku ked je tak kraaasne 😀

jajka968
23. sep 2010

@icerna tak to si bola na 1000% ty a hanbím sa 10000000 krát, že som taká nevnímavá. a čo kočka, hotová modelka si, klobúk dolu, postavičku môžem len tíško závidieť....... 😉. dúfam, že sa nám ešte podarí stretnúť a už budem mať okále dokorán otvorené 😅

@sasulec si mohla cŕn, my sa teraz do cca 12-tej po vonku motáme a potom obed a hajde do postele, väčšinou sme tak v okolí polygonu,. no škoda, nabudúce. a prerábka ešte neni dokončená, zajtra a víkend marek maká doma, snáď to už dáko dobúcha, len ešte nám nedošli dvere, čo ma štve najviac, lebo už je dosť chladno a pri sprchovaní žiadna sláva 😒

icerna
23. sep 2010

@jajka968 ale ved sa nic nestalo,ja som tiez nevedela 😉 😝 no hadam sa stretneme 😵

sasulec
23. sep 2010

ajojte, ok jajka ved uz budes mat porobene potom vybehneme von 😉
a rada by som aj nejake krasne jesenne stretko v parciku holky dolky.. 😀
Takze supiky sup cakam vase free terminiky..😵

@icerna aha tak neviem no,ono to bolo poobede,ale nemam sajnu o kolkej presne..😵

sasulec
23. sep 2010

som si tak pozerala minulorocne foto s bystri,domy,klaudiou z minulej jesene tak mi zasvicila baterka,ze jakyyyy dobry naapad,ne e? 😀

jajka968
23. sep 2010

@sasulec , že holky-dolky 😀 , no takú dolku by som si dala 😝

dnes mám mať aj zumbu, len neviem či pôjdem, dáke sople ma chytili, fčuleky nevím či z tej trávy čo všade kosia alebo ma obháňa dáka choroba 😠

sasulec
23. sep 2010

@jajka968 ze z travy,hehe 😀

blazka24
23. sep 2010

nazdar babulata, som uťahaná jak pes ale mám časť za sebou, mamine som poumývala okná - ešte mi zostali balkonové ale to sa nedalo, richard sa stále za mnou šplhal na stoličku, už v obývačke som chytala nervy že ho vechťom trafím 😠
bola som na jazde a kooooooooonečne sa viem aj z kopca pohýňať bez toho aby mi to zdochlo alebo som bežala kilometer pospátku dole kopcom 😀

blazka24
23. sep 2010

@sasulec ak bude pjekne dobehneme ak budeme doma, richard už by len po tráve /psačie výkaly na topánkach nosil/ ale nejak sa s tým zmierim 😀
eštik doma mosím okná poťahať vechťom nech nevypadajú jak cigánske rifle 😖

beruska113
23. sep 2010

@blazka24
no vidis moja, tak uz aj k nam budes moc prist. a to v topikoch jazdis? a kolko ta jazd caka? ja by som u mojej mamy aj cely dom vygruntovala, keby je s malym, tak by mi to niekedy dobre padlo robit nieco v klde, bez nahanania a prerusovania.

@jajka968
aj ja som nejaka usoplena, tak zdraviu zdar. a cakame po vikende fotky. a dolky nespominaj, tie som naposledy za slobodna jedla. mnam.

@sasulec
aj my by sme prisli, ale teraz Luki chorobuje stale, ja tusim zacinam, ani kocik nemame, druhy mi do auta nevojde, ale tak cca o tyzden to uz bude hadam vsetko OK, takze nie ze ma vynechate.

blazka24
23. sep 2010

@beruska113 jazdy som skončila, len dve sme zaplatili ale stačilo, po hodine a pol si ujo učiteľ inak ročník 80-tka dal asi panáka 😀 a ked bude auto od našich tak dobehnem ak bude ovšem tatino uzrozumený s mojim šoférovaním a pustí ma s riškom 😝
s tým kočíkom si pohni, nie že zmeškáš naše kecandy, lebo pjekne nebude večne a brodiť sa snehom s kočíkmi nebude bohviečo 😀

beruska113
23. sep 2010

@blazka24
no pohynam, uz mam uzsi vyber. a sak keby bolo najhorsie, mam druhy, ten si asi nevidela, ale tam petovu rachotinu budem musiet vziat. A soferovanie sa rzbehne, nemaj boja.

sasulec
24. sep 2010

cafte dievocky,jasan mozme teda aj na buduci tyzden volakedy den si urcite mne je to v podstate jedno a Ber sak nac ti je kocik? sak pome do parku tam sa dovezete ,,ve velkem stylu,, a po parku uz na pesko nech sa deti vylietaju,ja budem robit dvornu fotografku seckym,sak minulorocne foto boli v celku pekne..ci?

sasulec
24. sep 2010

ozaj a dnes je akcoska na pesej,je tam aj hrad pre decka a stanky a nejaky herci asi budu robit mladi divadielko,alebo co,no ja sa tam chystam tak ak nemate co s detmi tak spicha na namesti kolo 16.. cca 😀

beruska113
26. sep 2010

@sasulec
no ale sak kocik nejaky musim mat, aj ked Luki ho moc nemusi. Inak stretko vazne netusim co, ja mam od piatku 39 horucky, dnes je to uz lepsie, ale hrdlo boli, kasleme s malym ako tuberaci, maly by sa len na rukach nosil, nechce jest, uz schudol. Vcera tu boli cely den moji rodicia, co som ani vstat z postele nevladala, muz bol v robote. Jaj, keby nema kto prist, tak si to mozem rovno hodit. Ale vyhodou je, ze som 2kg schudla.

sasulec
26. sep 2010

@beruska113 ber jasne ked sa vyliecite,teraz ma byt aj tak skaredo..
Vyliecte sa ja viem o com pises,dokaze ma zlozit aj obycajna nadcha,ked mi tece z nosa a kychama ked mam hlavu jak keby som ju do ula strcila.. 😒
Ak bude nejake pocasie tak dame stretko,zrejme to este tento tyzden nebude,lebo sak pocasie je na chujany.. 😝

zuzana76
26. sep 2010

ahojte, zdravim vospolok, dnes mame hnusne pocasie, maly poputuje asi iba na balkon, ved kto by s nim po vonku behal v takomto necase.

Druhy krpec je na Chrenovej , tak mame celkom veget.

Mame sa celkom fajn, len uz nemam tolko casu na Kona 🙂

Zajtra mame pohreb, babka zomrela 😔 , to uz bola moja posledna babka, chudatenko, chyba mi velmi. Len, ked bude takto prsat, asi ani enbudem moct ist na pohreb, to je az v Hurbanove a neviem ani co s detmi a ako. Muz by aj postrazil doma, ale to je minimalne na 3 hodiny na otocku, cesta tam a spat hodina az pol - 2 hodiny a pohreb a tolko samko nevydrzi bez kojenia a zase s odsatym mliekom nemam skusenost a muz uz vobec nie, to by ani nevedel ohriat.

Samko uz krasne reaguje na hrkalky, usmieva sa, " rozprava si" , velmi je zlatunky, laska moja.

sasulec
26. sep 2010

@zuzana76 ajoj Zuzi,jej Samko uz takto pokrocil? sikulko ako jeho velky brasko😵 a ako maly? hrajka sa s nim? Lubkaju sa?

zuzana76
26. sep 2010

lubia sa velmi, teda patko samka, samko este zatial len prejavuje radost z patka kopkanim noh a zacne tak divoko mavat rukami, patko , ked pride od babiny, tak prve uteka pobozkat samka, to sa ani neda popisat vsetko, ako napr. na neho dohliada, ked varim a samko spi v postielke a zobudi sa a zacne mrncat trochu, tak prvy tam priskoci Patko a hned mi pride povedat,ze Samko sa uz zobudil a je hladny, ze mu musim dat didinku 😀 a podobne veci, a krasne ho vola - Minko , ja mu hovorim saminko a Patko ho vola "Minko moj zlaty "

som velmi rada,ze ich mam, mojich zlatych chlapcov
@sasulec

jajka968
26. sep 2010

ajojte 🙂 ,

dnes máme blé počasie, no čo už, jeseň sa hlási o slovo, ale ešte sa má vraj vrátiť babie leto začiatkom októbra 😉 .

my sme mali v piatok super prekvapčo, domy mi crn, či sa nechystám do škôlky po sárinku a stretli sme sa aj s icernou, trošku sme posedeli u nás na piesku, sárinka si pravda nenechala ujsť príležitosť ísť sa hrať k vaneske, tak som potom šla po ňu, trošku sme pokecali s icernou a lili tá ma úplne uchvátila, veľmi milučké dievčatko, nebojí sa, rozpráva si tou jej hatlaninkou, no na spapkanie bola. aj som si ju popestovala drobčeka maličkého 😵 😵 .
včera sme boli na elán, jáj super to bolo, len marko reval našim o dušu 😒 , ja neviem čo s ním urobím, aby bol takto na mne závislý ☹ . ale fajn mi to padlo, aj sme chceli ešte niekam zájsť, ale keď naši volali, že marko reve, ani hlasu nemá, tak sme radšej šli domov, no kým sme dorazili, tak už spal, krpáň jeden.
od budúceho týždňa babám začínajú krúžky, takže máme o zábavu postarané, aspoň nám čas rýchlejšie utečie.

@zuzana76 , to mi je ľúto, že babička už je v nebíčku, ale asi pre ňu lepšie, ako sa tu trápiť ☹ .
no paťko je veľmi rozumný, isto máš v ňom veľkého pomocníka 😉 a tak krásne si to napísala, minko môj, júj aké milené.

icerna
26. sep 2010

ahojte baby 😉
chorym rychle uzdravenie 😉
@zuzana76 prajem uprimnu sustrast ☹
@jajka968 ahojte 😀 vanesska o inom ani nevyprava,len kedy pojdeme k vam,ze ci uz teta utrela prach 😀 som jej potom povedala ze po skolke a stale ,ze kedy bude pondelok 😕 rada som sa s vami spoznala 😵 nebala si sa po ceste domov?nebolo im zimka?ja by som peso nesla ani bohovi,ked sa zotmie,odkedy mam deti som daka pokakana 😅 predtym som chodila nadranom domov z dj,ma nahanali kadejaky uchylovia a to som sa tak nebala 😀 asi to je uz o zodpovednosti 😵

jajka968
26. sep 2010

@icerna , aj u nás len vaneska sem-vaneska tam 😅 . a odkáž vaneske, že naháňam uja, nech už všetko porobí ako má, nech vás môžem privítať ako sa patrí, nie ako v piatok, som sa aj hanbila 😠 😠 , že taký bordel bol u nás a u vás čistulinko. nebáli sme sa, ešte chodilo kopec ľudí, takže v pohodke.

icerna
26. sep 2010

ach @jajka968 to keby ste boli u nas vtedy,ked sme robili kupelku,no des 😕 prach a spina. Nemas sa moja za co hanbit,čo si 😲 😉

icerna
27. sep 2010

dobre ranko 😉
dnes je "super" den.... a prsi,prsi... 😠
Vanes je v skolke ,ja dopijam kafčo,ranajky mam spapane,Lili spinka,tak sa vam trosku venujem,ale nikde nikoho 😖

sasulec
27. sep 2010

ajojte zabky,teda niekto sa mal,ze na elane a nezmokli ste,ved vecer prsalo,nie?
Inak ja som sla akurat v ten den busom 2kou a skoro ma autobusar nevzal,sak by nebol problem mama by po nas na aute dosla,ale tak ked uz som stala na zastavke a malu som namotkala,ze pojdeme busikom,ona busik mooze..😵
No nakoniec nas vzal ale tlacenka jak fasa,ale zato mali sme aspon dobry vyhlad zpredu..😵))
jeej slniecko huraaa,idem dat malej papkat a ked si pospinka pojdeme von..😵

majulcek
27. sep 2010

@sasulec sasu prskat zacalo az ked elan koncil...a s tym busom no akoze keby si videla jake tlacenky isli odtial,radsej sme isli na chrenovu peso a mozno sme prisli aj skor ako ten bus,strasne zapchy boli 😝

sasulec
27. sep 2010

@majulcek aj ty si bola kuratko? ja som mala priamy prenos z pred domu,iked len zvuk,ehm obraz trochen vypadol.. 😀

blazka24
27. sep 2010

no nazdar osôbky, taaaaaaaaakže u nás nič nové, vyliečili sme si bouly na čele a už pre istotu aby si niekto nemyslel že vypadáme inak urobili sme si pre istotu novú 😠 a aby toho nebolo málo v sprche sme si ovražbili zadok, ako skonštatoval tatino ešteže čvrlík je celý 😝 ma porazí, už som vyložila celú sprchu osuškou ale šak čo mám vycápať sprchu gobelínom???? toto dieťa gumové - ma z neho raz šlak trafí 😖
náááááá tak končím, táto vláda ma len nasiera - kua to už aby som vybavovala jasle súkromné, štátne sú plné a prv nás nezoberú a pri 190 euro môžem ísť šlapať aby sme stíhali platiť hypo 😠 do toho byt nemôžeme predať lebo nejaký keket sa rozhodol že bude zdaňovať pri predaji bytov tak srdečne zdravím uja miklóša 😕

majulcek
27. sep 2010

@sasulec sasu sak o nic si neprisla,teda myslim obraz..svetielka cacane ale toto vsio 😀 😀 😀 😀 boli sme,kuk na fb fotky ked xces 😎
@blazka24 ja pozdravujem kkta mihala 😠 sak treba ciganov podporovat

blazka24
27. sep 2010

@majulcek toho plechavého turbana ani nezdarvím, lebo bych mu strčila hlavu do hajzla, poliala fixinelou a spláchla, škoda naňho míňať domestos 😠