icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

majulcek
6. okt 2010

@klba klbi len skoda ze vacsine ludom si problemy,ci nejake strajky atd lahostajne

klba
6. okt 2010

@majulcek to mas pravdu, ale stale je dost tych ktorym na tom zalezi, tak to treba vyuzit, no nie? 😉 🙂

majulcek
6. okt 2010

@klba volaco hovoris 😀

sasulec
6. okt 2010

Ajojte, teda ak nemate dotazy na cas a miesto,plati stretko medzi 15.30 -16. je zraz!!! ak to aj nestihnete,neva,pockame sa,tesime sa na vas..😵

klba
7. okt 2010

@sasulec a kde sa stretneme, pri tom stanku? i ked ja budem asi meskat, kedze vtedy spime, ale najdem si vas tam. 🙂

any23
7. okt 2010

ahojte kočky 🙂 malá ešte spinká tak idem rýchlo využiť a vypiť si kávičku 😅 jaaaj dneska otrasné ráno, len som sa naháňala, jeden vymýšlal s obliekaním, druhá zasa s papaním - plula po mne mlieko 😝 akože straaašný hlad mala podla plaču, ale iba sa s tým hrala - trocha pocuckala a s plnými ústami úúúsmev od ucha k uchu, jasne že jej zabehlo zakaždým, ale ked som jej flašu zobrala tak zase rev, zase chvílu odušu ťahala a znova úsmevy a tak dokola 😝 nakoniec všetko vypila no ale trvalo nám pol hodku kým sme sa najedli zatial čo inokedy to má zmáknuté za 5min 😝 stáva sa z nej potvorka, a ešte pritom jedovatááá ked sa jej niečo nelúbi - toto bude nerváčik 😝 😕 chladia sa mi zemiaky, idem robiť francuzáky 😅 my sa tiež chystáme poobede do parku 😎 pred 15tou pôjdeme pre Alexíka do škôlky a odtial rovno tam 😉
@majulcek perfektne napísaný článok, trefné a výstižné a hlavne pravdivé 😅 tiež ma to strašne vytáča, ono nejde ani tak o tú sumu, ved aj tých 256eur je smiešne málo, no ale o princíp - že chcú hodiť všetkých do jedného vreca, prečo by nejaká cigánka mala dostávať to isté čo ja? 😠 😠 😠 v živote to nerobilo ani robiť nebude, my sa namakáme ako hovadá, celý život budeme odvádzať nemalé dane a na staré kolená aj tak z toho hovno budeme mať - lebo nebude mať kto robiť na naše dôchodky /ak sa teda toho dôchodku dožijeme bo ak to pôjde takto dalej tak do dôchodku budeme môcť ísť dakde v osemdesiatke/ 😠 akože dobrá perspektíva do života 😠 a henté budú furt vyškerené jak opice však čo - štát sa o ne postará 🙄
@klba klbi tiež som sa zapojila do tej netovej petície, síce si nemyslím že sa tým niečo dosiahne, no ale aj tak, treba vyskúšať 😉

sasulec
7. okt 2010

@klba moja, budeme na tom prvom ihrisku,aby sme troska vypustili detuchy ok? lebo keby mame cakat tam na jednom mieste,asi by vymyslali.. 😉

any23
7. okt 2010

@sasulec sasul takže na tom prvom ihrisku? tešííím sa 😵

majulcek
7. okt 2010

@any23 tak keby si aj baby povedia ze k nicomu to nevedie tak by asi nekonali a sedeli by doma na riti a hresili atd...co pozeram posledne dni spravy a davaju tam ze este nie je nic uzavrete tak hadam vam maminam ktore teraz dostavate 256eur neznizia,drzim palce aby to tak bolo 😵 a malinka je krasnunka,aka je uz velika 😵 😵 😵 😵
@sasulec sasu este zorganizuj bus na pondelok a mozme ist na strajk 😀 😀 😀 😀

any23
7. okt 2010

@majulcek ďakujem za malinkú 🙂 nooo uvidíme ako to dopadne s tým RP, tiež dúfam že to nehajú tak ako to je, ja síce zatial mám ešte materskú, celkom fajn, nesťažujem sa, ale práve od toho januára mám mať RP 😝 no neviem neviem čo ja s tými eurášami budem robiť však to horibilná suma či už 190 bo 256 😝 😀

majulcek
7. okt 2010

@any23 no inak za take looove ti vystane este aj vianocny darcek pre draheho 😀

sasulec
7. okt 2010

Hej majul,nam to teoreticky znizia,teda mne teba sa to uz ani netyka,alebo? 😕 😅

sasulec
7. okt 2010

ale nepaci sa mi jedno,romska mensina je stale akoze diskriminovana popritom..
znama ktora robi v skolstve mi spominala,ze dostavaju matky 17 eur za to,,ze romske deti chodia do skoly,, to uz co je? akoze volajme to ze motivacia???
a prispevky na pomocky a stravu za symbolicku korunu..a ja slobodna matka dostanem co? trt barani.. 😠

majulcek
7. okt 2010

@sasulec nie sasu netyka bo mne nevychadzali na socialnom "dni",chybalo mi a mala je uz starsia ako dva roky 😵 no ved aj vcera v modrom z neba cigane pustili do placu ze im staci rodit a maju za to looove... 😀 😀 😀 😀 a ze si slobodna matka?ved chod do roboty a daju ti 300eurov na jasle...debili

sasulec
7. okt 2010

do zlej rodiny som sa narodila,kua 😝

sasulec
7. okt 2010

@majulcek a ocuj medzi nami dievcatami,dofrckate dnes s Hanci?

sasulec
7. okt 2010

Babule takze zmenili sme planik,takze navrhujeme stary park,koli detom aby nebehali po piesku..
zraz miesto navrhujem za kupkom( pri hlavnom vchode)teda na zaciatku st. parku 🙂
cas sa nemeni medzi 15.30 -16.00 ok?

blazka24
7. okt 2010

ahojte, noc horor - dávali sme nurofen, odsávali sople a mám dojem že to ide zase na priedušky 😔
len ma mrzí že zase neprídeme, už som sa tak tešila kruci nám to asi nikdy nevyjde.......... 😠
mrzí ma len že som to nevedela skôr, boli sme aj s Lukáškom a tetou Naďou, dúfam, že sme nenakazili 😔

klba
7. okt 2010

no baby spominate ten RP, ked zvysili rodicak na 256 € do 2 rokov nam chybali 4 mesiace, takze nam platili tu zvysenu sumu len tolko a od juna nam to po dovrseni 2 rokov znizili na tych 164 €, takze som si ten zvyseny rodicak moc dlho neuzila, 😅
a napr. aj teraz som skor za to co baby navrhuju, to ze mi pribudne nejakych 26 € na cca 1 rok(sice uz nie mne konkretne kedze mne MD v maji konci) ma fakt nevytrhne, ale myslim ze to zvysenie az tak nepocitim, skor tych 256 € clovek pociti ze mu aspon na nejaky zaklad mesacne vyda pre babo. 😉
@sasulec akoze tebe to znizia? 😕 ved mala ma az v juni 3 roky a okrem toho teraz dostavas 164 € ak sa nemylim 😉 a dostavala by si podla toho co baby navrhuju aspon tych par mesiacov od januara do juna 190 €. 😉

klba
7. okt 2010

@sasulec, ja aj jajka sme za, dufam ze sa este niekto prida k nam. 🙂
my sme dali vcera stretko z jajkou a detmi, bolo super, 😵 deti zbierali v starom parku gastany, krmili kacicky, nahanali sa popri stromoch, no viac sa vyjasili ako na preliezkach,kedze im je kazda preliezka este velka a po tom piesku v slipoch sme fakt netuzili. 😀

reivka
7. okt 2010

ahojte, prosím vás neviete mi poradiť nejakú dobrú detskú doktorku na Chrenovej? a funguje aj nemocnica na Zobori?

sasulec
7. okt 2010

@klba 😉))

sasulec
7. okt 2010

@klba hej zvysia tak som myslela.. ale mna sa to nejak bytostne nedotkne,akoze vdaka aj za tych 26 eur,aj ked len na pol roka to bude presne ako s tymi 256 tiez nas to tak lizlo..😵

klba
7. okt 2010

@sasulec no ved prave, vlastne tych 256 € sme dostavali len cca 5-6 mesiacov, ale teda podla mna to bol dobry rozdiel oproti tych 164 € a akonahle mi ho opat znizili na nizsiu sumu hned ako mi dojdu na ucet uz je po nich. 😝

blazka24
7. okt 2010

no cicky tak ako bolo na stretku, taká som bola sklamaná tými soplami u riška a taaaaaaaaak som sa tešila 😠 mne asi nie je súdené vás vidieť, už raz som bola bez krpca, zachvíľu si začnete myslieť že malý ani neexistuje 😀
ale tak kúpila som mu nasivinové kvapky a aspoň že dýchame už, síce prebúdza sa s plačom stále a som sama doma na noc, tak bude zábava 😒

beruska113
7. okt 2010

@blazka24
u nas vzdy rovnako, ked ma maly horucku, muz ma nocnu. ako naschval. tak sa drzte. A nenakazili ste nas, neboj. A dosvedcim, ze Risko existuje, je to vysmiate slniecko.

@reivka
ja tam chodim Mudr. Kuzmovej a som spokojna. Aj sestricka je zlata. Vzdy poradia ja telefonicky a maju uzasnu pamat na mena, diagnozy deti...

blazka24
7. okt 2010

@beruska113 mi hovor, starý má nočnú takže viem čo ma čaká ale zdá sa mi že kvapky zabrali, richard nepíska 😕 ale chrápe môj maličký, otec nie je doma tak zabezpečuje chrápanie syn 😠

blazka24
8. okt 2010

dnes mám deň BLBEC - dokina kukala na mňa jak na uderenú že čo u nej chcem, veď richardovi nič nie je - vraj je to len viroza, aj dobre vypadá a mám kúpiť sirup na kašel a dobre že dávam kvapky do nosa a vyhodila nás doslova z kancla, normálne som natuti nasratá na tú našu dokinu, asi vážne ideme inam..........
zajtra teda cestujeme na ten wellnes aj keď kúpať sa nebudeme, už som sa s tým zmierila, ale hlavne že vypadnem inak ma tu hodí o zem.........
malý zaspal a tak som sa usadila na lavičke pri dome a susedom začali robiť okná tak som asi pol hodinu hľadala novú lavičku a keď som ju koooooooonečne našla tak si ku mne o pár minút prisadla nejaká stará 70-točná raketa a vôbec ju nesralo že čítam a začala sa vykecávať a keďže hučala ako piliňák a jej pes do toho začal štekať mi do toho všetkého malého zobudila tak som mala sto chutí vraždiť........ešte aj čierna mačka mi prebehla cez cestu 😠
tak pekný víkend a hlavne veľa pohody 😉

beruska113
8. okt 2010

@blazka24
tak sup sup inu doktorku hladat. Moja svokra este nema 70, tak toa si nebola ona. Uzite si vikend.

marianca
9. okt 2010

Čafte, kokšo a to čo tu je baby boom???? Heli, klbi gratulujem a dotiahnite to úspešne do konca 😉
@blazka24 no mohla by som takú dokinu vieš čo. Moja doktorka ma nikdy neodbila aj keď som tam išla s blbosťou. Koľkokrát som otvorila dvere a rovno hovorila, že možno idem zbytočne a ona mi povedala, že keď to splní len ten účel, že budem spokojná, nie je to zbytočne....takže pekne ju vymeň, je tam nato aby pomáhala a nie stresovala... 😠
a užite si to blaži 😉
Máme havinka borderskú kóliu, je perfektný, decká sa z neho tešia a my so stanom tiež, takže máme v podstate ďalšie bábo 😉
Noo idem zakúriť do krbu, lebo je tu nejak kosa.