icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

jajka968
8. nov 2010

@icerna , dáme vedieť ako stíhame, podľa olky a jej učenia 🙂 ň. jáj a skús volať 037/7720773, to mám uložené ako škôlka jedáleň, tam som zvykla odhlasovať sárču.
@majulcek , no darčeky to je hlavybôl, moje decká si už popísali, sárča pravdaže všetky hračky z dráčik katalogu, olka tá už také, že mp3, knihy, kozmetiku a oblečko, no čo puberťáčku mám už doma, marko ten autá a majstrovacie veci, to je jeho, nikinkovi kúpim rovnaké ako markovi, nech nie je bitka, našim nemám tucha, bratom tiež, švagri kozmetikoš, tej nikdy neni dosť, svokra ani srnce netušá.

sasulec
8. nov 2010

ale baby,sak po celorocnej makacke si zasluzime aj my darcek,berte to ako darcek k Vianociam od seba sa..😉

beruska113
8. nov 2010

@kuspitka je to tam jediny cukrarsky obchod, vojdes, pojdes nalavo po schodoch a hned z kraja asi 2.obchod.

kuspitka
8. nov 2010

@beruska113 dekujem pekne

beruska113
8. nov 2010

@sasulec
ja na particku urcite ee. Ja ich nejak nemusim.

@majulcek
no veru, ma tam vietor necakane zavial. S malym sme vstky nove domy pesibusom okukali, Daja a mi chceli kocik zicnut, ze maly pesi uz urcite nepride a on este hodinu chodil a este by vydrzal, len ja som uz nevydrzala. Sak pridi ked tu budete a vybweries si nieco u nas. Akurat sme kniznicu stahovali, tak je tam aj prach utrety 🙂

@disky
vitaj medzi nami. Veru aj tehulky su tu a mamina budes aj Ty, skor ako sa nazdas.

@icerna
videla som torticku, teda klobuk dolu, ja ak nemusim, nepesiem. a vlastne aj ked musim, tak nepesiem, ale kupim. ale vraj od svokry na Vianoce mixer dostanem, tak uz hadam raz aj zacnem.

@jajka968
a Marko pojde do jasiel? A kde pracujes? A ja inak stale cakam na tie fotky prerabky.

My nic nove, malemu dokoncujeme izbu, este 1velky nakup a bude to. Muz ma skoro prizabil, lebo som malemu vybrala inu izbu ako mal mat, tak vsetko sme stahovat museli. Naupratujem sa tu ako dilina a on vcera zapoti, ze mali sme este jednu izbu urobit ako pracovnu. U Lukiho som uz rezignovala a dnes som zahajila uz iba jeden spanok denne. POsledne dva dni spaval druhykrat neskor a vcera o 21:30 este tancoval ako divy. Inokedy spava o 20. Tak uvidime ako dlho bude spat. Zatial 1,5h, ale to prsi, tak neviem.

jajka968
8. nov 2010

@beruska113 , marko ide k opatrovateľke. Fotky, no sorkáč, ale akosik som schovala nabíjačku na foťák a neviem ju nájsť, takže takto ti to poviem, si srdečne pozvaná a okuk si to v reáli 😉

zuzanakarolinka
8. nov 2010

@majulcek MC enem jeden deň v týždni, dokelu, ale ktorý no neviem, pondelok, utorok alebo streda a iba od 9 do 12.

sasulec
8. nov 2010

@zuzanakarolinka kam budes chodit?

sasulec
8. nov 2010

@kuspitka vitaj..

sasulec
8. nov 2010

@beruska113 potom nafot moja ceme vidiet..😉

kuspitka
8. nov 2010

@sasulec dakujem.ja inak byvam v Rs ,ale som z Nitry.

sasulec
8. nov 2010

to neva u nas nieje podmienka,ze musi byt maminka, alebo aj nemaminka z Nitry,potesime sa kazdej novej dusicke 😵

domyyy
8. nov 2010

ahojte kočky, vítam nové tváre 😵 i keď kuspitka je staro-nová 🙂

@kuspitka ahoj kuspi, ja si ťa pamätám keď ste sa ešte len o mimi snažili a teraz už máte akú krásnu bábiku 😵 😉

kuspitka
8. nov 2010

@domyyy ahoj.aj ja viem kto si?
ako sa mas?

domyyy
8. nov 2010

@kuspitka neviem či si ma pamätáš 🙂 ale ty si si písavala najmä s jasterickou a s babami snažilkami z NR 🙂 mám sa celkom fajn, ale ty sa mi pochváľ 🙂 🙂 ako sa darí?? 😵

sasulec
8. nov 2010

@domyyy pod na particku 😀

domyyy
8. nov 2010

@sasulec Simi asi to nezvládnem finančne 😀

kuspitka
8. nov 2010

@domyyy dobre sa nam dari.mam narocne dieta a mam pocit,ze uz je aj rozmaznane,ale inak dobre.
viem kto si spominam si na teba.
skoda,ze niesom z nitry mala by som aspon kopu kamosiek,ale takto nemam skoro nikoho.
a ty co babo mas?

majulcek
8. nov 2010

@jajka968 jaaaaaj no u nas sa pretriasa dracik katalog tiez do nemoty...tak pubertacke sa dobre nakupuje,nejake sminky,knihy ako pises parada,ale co pre 7-9 rocne? 😝 netusim...nasim uz mam nieco rozrobene,ked bude hotove prihodim foto 😵

@beruska113 sak tie domiska riadne rastu nestacim sa cudovat...oneee neviem ako cez tt lebo budu hody ale mozno sa zadari aspon naskok zastavit..neslubujem 😵

@zuzanakarolinka no inak sa cudujem ze MC funguje len raz tt,i ked malokto vobec vie ze v domine take volaco je 😝

@sasulec inak ja particku tiez nekukam... 😝

@domyyy ty kokos jak si mozes vsetkych z kona pamatat?

zuzanakarolinka
8. nov 2010

@sasulec neviem ešte, zisťovala som ako je to s tým MC na Topoľovej v domine, ale tam iba 1x, takže neviem, čo budeme robiť, keď bude počasie na prd 😒

zuzanakarolinka
8. nov 2010

@majulcek ja som to už roztrúbila, ale keď som zistila skutočnosť, tak nás to moc nepotešilo, ibaže by sme kontaktovali tú babu čo to robí a možno by z toho bolo aj viac, no uvidíme čo prinesie čas, asi

sasulec
8. nov 2010

@zuzanakarolinka no ono to tam je vlastne 2x ale ta prevadzkarka maminy skupinkuje,treba sa opytat na centrale,kolko je v cene navstev 😀
ved sa mozme stretavat,jansom vam to chcela teda vsetkym uz davnejsie povedat,ze mozme robit stretavky v kutikoch posedime,deti sa vyjasia,v maxe to je neobmedzene,a uzatvorene,myslim to s kockami.. 😅

zuzanakarolinka
8. nov 2010

@sasulec môžeme sa stretávať keď bude počasie na prd, raz v maxe, potom v mlynoch, ja som za

sasulec
8. nov 2010

ok ved dame si vopred vediet a mozme chodit,baby sa vyjasia 😀

beruska113
8. nov 2010

@sasulec
a co Ty zbieras dusicky, ked kazda potesi?

@zuzanakarolinka
moja sak raz prides k nam, potom vas my uz prideme pozriet, ale nie v pondelok, to mate plavanie tusim. a to domino som uz aj ja rozmyslala, ved to tu v zime nezvladneme.

@jajka968
a uz tu pani aj pozna, ci tam vydrzi? A teda klobuk dlu, obdivujem kazdu maminu, co ide do roboty skor. Tak nech to zvladate. A ked uz budes taka vytezena, veru neviem, kedy sa k vam dostaneme.

@majulcek
sak aj my mame hody, bude hodova a Peto pracuje. Ale aj na skok sa kludne stav. Len zvoncek nam nezvoni.

beruska113
8. nov 2010

Baby a naviete nahodou kolko je vstupne do krytych bazenov na kupalisku horne Saliby. Som to na ich stranke nenasla, ze ci ste neboli. ci sa nam oplati sa tam trepat, alebo pojdem radsej sem do hviezdice za 20E na hodinu. Lukáško je za vodou ako divy, vanu vola bazen a cely den sa tam pyta. A vecer ho uz pomaly rozmoceneho vytahujeme.

gani
8. nov 2010

Ahojte hladam nejaku dobru detsku dr, v NR a najlepšie nie moc staru...(a ktora vas nenecha 2,5 hodiny s 3 mesačným chorým dietatom v čakarni a ktora začína tak, ako ma pisane ordinačne hodiny 😠 a nie o hodinu a pol neskor ked už ma v čakarni 15!!!ludi)

beruska113
8. nov 2010

@gani
ja chodim na chrenovu Kuzmovej. Ma max. tak 40r. Cakavame sice u nej, ale minule zobrala babo prednostne. Ja som spokojna.

gani
8. nov 2010

V NR su dve kuzmove?Poznam len elenu Kuzmovu...to vari nieje ona

zuzanakarolinka
9. nov 2010

@gani nie, táto sa volá Ingrid Kuzmová, taká blondýnka a je na Chrenovskej poliklinike, aj ja k nej chodím, zlatá doktorka 😉