Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
http://www.facebook.com/photo.php?pid=30841002&...
nase andulky prave odfotene,uz nam lietaju po dome 😉
http://www.facebook.com/photo.php?pid=30841002&...
🙂 🙂 🙂
no heli, som zamilovana do tych siat, len keby som bola tehotna aspon 2 roky vkuse, nech to aj vynosim 😀
zuzi ved to,ze tie veci sa dlho nevyuziju ☹ na zaciatku tehu ich velmi neni treba a potom sa uz na cca 4 mesiace neoplatia ale su nadherne 😵
neboj Zuzi,uz to mas za paaar,jar bude teplucko,dniky budu rychlo utekat,a sup a je tu!
ozaj este nevies co to bude?
ja ti vybosorujem dievcatko,chces??? 🙂 🙂 🙂
inak boli sme s Jajkou v hyperi v takko,videla som vela krasnych veci,ale bud boli velke,alebo drobunke..ale jajka slecnam aj drobcovi nakupila krasne jarne veci.. 😉
cakame na foto,jajka.. 🙂 urobte modnu prehliadku.. 😝 😀 😀
sasul vybosoruj, nevieme co to je, ale mam tusaka a silneho na chlapceka 😀
sasul aj ja sa chystam do takko niekedy a uz aj do deichmannu malej nejake topanky kupit,lebo ma len cizmy a z botasiek jej nozicka vyrastla 😉
Zuzi,ale ty mi musis pomoct,musis silno mysliet na dievcatko..🙂
lebo sila myslienky je najsilnejsia 🙂
motto nasej domyyy 😉
čaute,
ako sašul písala, boli sme v tom takku, veľmi peknú kolekciu jarnú pre dievčatá majú, už pre chlapcov je to horšie, kúpila som babám bundičky jarné, drobcovi rifle a sárče ešte sukňu a legíny sú k tomu.
ozaj sašul, tá bunda je olče len, len, bože, už je taká veľká, pomaly moje veci môže nosiť, aspoň si budeme požičiavať 😅
marko nám po ceste aj zaspal, som myslela, že doma bude hore, ale preložila som ho do spálne a spinká ešte, tak som rada, nech sa vyhajá, dnes skôr vstával hokej pozerať 😅 😉 .
ináč ja som ťahala nočnú a ani to necítim, normálne som jak rybka, nechápem, no a dnes ma to čaká znova, hokej pokračuje, táááák sa tešííím 😵
a stretla som aj severanku s bambuľkou krásnou okatou, júj ale podrástla 🙂
zuzi, pekné vecičky si vybrala, ná veĎ môžeš dokala, vyrodíš (moja sárča tak hovorievala) a pome znovu, nech ponosíš 😉 🙂
klbka, tak teplotka znova trápi šimiho ☹ , no snáĎ bude už zajtra lepšie, nech si môžete užiť slniečka, je dnes krásne a fakt teplo, sme prišli jak myšky so sárčou domov mokré
sasul, ja ti silno myslim nech je zdrave 🙂 😉
jajka, vies ze by som sa aj na tretie dala? len neviem co by nato moj muz, on je taky pohodak a pohodlny, sak ho poznas, ale nechavam si rezervu, ze co ak predsa 😉
no ja som vcera mojmu oznamila ze by som chcela 3 deti-nebol proti 😀
co ste dnes varili?
ja sekanu v cesticku,k tomu varene magane zemiaky a vajickovo cesnakovu polevku 🙂
ja dnes gulas
zajtra budem asi to cevabcici robit 🙂
zuzi mnamky gulas 🙂
zuzi aj ja by som chcela tri, ale muz je z troch tak je proti ale ved HAK uzivam ja, tak mozno casom mu dam podpasovku a vysadim, som hnusna co? 😀 😝
a slubil ze ked budu deti dve tak bude viac pomahat, tak som na to zvedava, ci ho pohodlnost prejde ale bude musiet. 😝
heli, ked som rodila, aj ja som vracala, dali mi klystir a ja som na wc nevedela co skor z oboch stran to islo. 😖 😝
aj ked som bola na operacii, cele tri dni po narkoze ma napinalo, zle som ju znasala, furt na infuziach som bola napojena, aj v noci, este ze som bola sama na izbe a dali mi misku, ani domov ma nechceli kvoli tomu pustit, ale ja som podpisala reverz na vlastne riziko kvoli drobcovi, ved som si tam skoro oci vyplakala co mi chybal a doma mi bolo zle od zaludka este dva dni po navrate. 😖
klbka ☹ mna pri kazdej kontrakcii napinalo ale nemala som co vracat,kedze som musela byt na lacno 🙂
a ja po kazdej narkoze som prichadzala o vlasy,neskutocne mi padali 😒
tak ja som HAK nikdy neuzivala a ani nebudem z nabozenskych a aj zdravotnych dovodov, teda sice sa vravi,ze nikdy enhovor nikdy, ale teda sa to budem snazit vselijako obist, u mna nehrozi ani vnutromaternicove teliesko, takze som zvedava 😀
my sme zo zaciatku, teda kedysi davno planovali tak jedno dieta a ked sa patko narodil, tak sme si hned povedali,ze chceme aj druhe
moj muz je jedinacik, tak na nich budu uz aj 2 deti az -az
moj muz je z 3 surodencov-su 3 bratia 😉
http://www.oneinchpunch.net/wordpress/wp-conten...
toto je uz moc 😀
Júúúúúúúúúúuj, dnes je neskutočne krásne. Dve hodky sme boli so susedkou a jej malou na prechadzke. Perfisne bolo. Luki sedel v sportaku, prvykrat videl svvet. Aj by som fotky dala, ale mam ich vo fotaku a este som neprisla na system, ako ich hodit sem. No neviem veru neviem, ci zajtra do nitry neskocim s drobcom sa prevetrat. Potom zas prsat ma.
Baby, neviete mi poradit, ci ste niekde nevideli nejaku sustiakovu vetrovku cca tak na rok az1/2 roka? Chcem malemu kupit, ale nech ju ma aj na jesen. Mikiny ma hrube vselijake, ale nech ho neprefuka, by som kupila aj taku sustiacku.
Jajka, Sasul,
tak ste si nakupny dnik spravili?
No ja som chcela max. jedno dieta, aj na to ma muz musel uz nahovorit, ale teraz aj druhe chcem. A to som mu kedysi slubila, ze ked bude iba jedno dieta, tak si moze kupit take jedovate jasteri- helodermy. Ale tu Terezku by som asi chcela este.
No idem seky cez IB poplatit.
ahojte 🙂 🙂 🙂
Domy ahoj,
ako ruka? Tak ani nabicie teraz nemozes. A zrovna, ked bude veget buduci tyzden
berus...ahoj moja 🙂 zajtra idem na kontrolu tak hádam sa to zlepšilo 🙂 a veru bicie mi chýbajú 😒 a aj učiteľ je nešťastný, že nechodím 😀 máme super vzťah 😉 a aký máte kočík keď už je LUkáško v športiaku? 😅 🙂
heli...pekné fotky 🙂
zuzi...to tehu oblečko 😅 ja by som si ho aj hneď teraz mohla dať 😀 veď moja postava je "krásna" 😅 ale už sa to zlepšuje 😉 😵
jajka, sasul.... super Vám bolo 😵 aj ja chcem ísť na nákupy 😅 😀
berus...a gratulujem k úbytku kg 😉 🙂
klba...malému prajem rýchle uzdravenie ☹
bys...a ked budeš mimo tak sa aj ozveš? 😒 ☹
berus ja som vedela ze ta Terezka raz bude 😀
aj ja by som isla von ale mozno uz pojdem s malou na pol hodinku aspon ....uz skoro vobec nekasle 🙂
domy,
mame X- lander. Ale uz od decembra tam chudacik lezal so zohnutymi nohamy, tak reku dost bolo tyrania. Ale mame aj chicco golfac, tak do NR od jar ten nosim, aby sa zmestil do auta.
Heli,
to sa este uvidi, ci sa zadari dievca. Muz chce uz teraz, ja nie.
berus ved jasne,nic nie je 100% 😉

zuzi uz som pozerala album,krasny 😵 a tie saty co si si povyberala nemaju chybu 😵