icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

beruska113
9. nov 2010

@gani
tato je jej nevesta. Ale ja mam obvodnu tu starsiu, aj ked jediny dovod preco k nej chodim je, ze u nej nikdy necakam dlhsie ako 15min.

sasulec
9. nov 2010

@gani ja chodim vedla ako kocky, k Jancikovej (na chrenovej)a som spokojna,vzdy sa ozvem a dohodneme sa kedy dojdem s malou,aby tam nebolo vela ludi.. 😀

sasulec
9. nov 2010

@beruska113 a je to vonku,som vodnicka clupka 😀 😀 😀

gani
9. nov 2010

Dakujem dievčence.pojdem sa tam popýtať 🙂

dupinka
9. nov 2010

@gani my chodíme k Jakubičkovej na Špitálsku, som s ňou veľmi spokojná, nikdy sme nečakali, poradí aj po telefóne, príjemné prostredie, vysvetlí,....

beruska113
9. nov 2010

@dupinka
ahoj. Teba som tu dlho predlho nevidela. Ako Adamko? Muzik sa kedy vrati?

dupinka
10. nov 2010

@beruska113 Adamko rastie ako z vody, už prespí celú noc bez dojčenia a budenia sa. MM príde nevieme kedy... 😒

blazka24
10. nov 2010

@dupinka ahoj moja, takže adamko je takí dobrí na maminu? ti to tíško závidím...........

čaute bosorečky, nedá sa sem chodiť po večeroch starí vkuse hundrie že chce jesť a môj syn robí ham, ham si pripadám ako vo vývarovni keď malý spí tak varím alebo oddychujem, lebo som jak maratonista za ním behať 😠

beruska113
10. nov 2010

@dupinka
a co mate nove? Ja ze uz pracujes, ked si tu tolko nebola. Ako dopadla dovolenka? Bola si potom s malym za muzom?

@blazka24
no u nas nikto jest nepyta, iba ja 😀 A zajtra bue Luki váš sused, teda ak ste doma. Svokra strazi od rana, tak snad to bude bez ujmy.

dupinka
10. nov 2010

baby, odmlčala som sa, nakoľko som sa venovala trochu svojim profesijnym veciam...
Máme sa fajn, manžel je ešte stále von, aj keď nevedia, kedy sa vrátia, lebo plánuje sa skorší návrat, tak možno aj bude doma na Vianoce. Bola som s drobcom na východe u našich a teraz zase klasika.

@blazka24 ja som chcela Adamka odstaviť od nočného dojčenia, nakoľko sa straaašne často budil, tak sme mu skúsili dať vodu, dve noci pomrnčal, povedala som mu, že mamka haji a nech spinka aj on a bolo. Prevalil sa na posteli a spal ďalej, no a od víkendu spí celú noc (klop-klop)

majulcek
10. nov 2010

@dupinka dupi ved to je parada ze mozno na vianoce budete pokope 😵 aj som si myslela ze si asi u vasich bo nemal kto pisat,nikoho tu nebolo 😅

dupinka
10. nov 2010

@majulcek ty s blazkou a sasul si hravo poradíte aj bezo mňa 😀 😀

majulcek
10. nov 2010

@dupinka jaaaj dupi skapal tu pes 😀 😀 😀

dupinka
10. nov 2010

@majulcek tak trebalo resuscitovať 😀 😀
Čo máte nové??

beruska113
10. nov 2010

@majulcek
veru veru, skapal. zeby sme to napravili?

@dupinka
my robime Lukimu izbu. Zajtra posledne nakupy a potom uz len malby. Dnes sa maly zrubal z gauca, krvave usta mal, plac asi 1min, ani som nezistila, ci si do jazyka zahryzol alebo co. Ale veselo mi nebolo ked som ho videla. A inak asi nic nove.

dupinka
10. nov 2010

@beruska113 tak tým sme si prešli aj my, a nie raz. Adam pravidelne vyvádza také kúsky, že mňa oblieva studený pot....

A zariaďovanie detskej už máme za sebou, tak príjemná nostalgia.
Zajtra má Adamko 1,5 roka, ako ten čas letí...

beruska113
10. nov 2010

@dupinka
ani nehovor, uz si v polovici MD. A mne maly uz prespaval noc asi 2tyzdne a potom si to rozmyslel a uz jedava aj 2krat. Horsie ako babo. A pady boli 2 z postele a 4 zp sedacky. Ale klop klop klop, vzdy to len zle vyzeralo. LEn aby horsie nebolo. A Adamko uz rozprava viac?

dupinka
10. nov 2010

Adamko "keca" svoju reč, teraz začal opakovať, má už celkom bohatý slovník slovíčok, ktoré pravidelne používa, stále pribúda niečo nové....

olganr
11. nov 2010

Ahojte maminky chcem vas pozvat na V I A N O Č N Y B A B Y BAZAR ktorý sa bude konat 4.12. od 10 do 15hod v R I Š Ň O V C I A C H tovar treba priniest v den predaja bližsie info ako aj rezvacia stola na 0904 695 655

zajo79
11. nov 2010

@olganr ty si z risnoviec? tak sme susedy. 🙂 ja som od vedla..

co to bude aky bazar?

olganr
11. nov 2010

@zajo79 bude to prevazne detsky bazar teda by som chcela 🙂 hracky topanky oblecenie a vsetko co sa tyka deti nevylucujem že aj veci na dospeleho sa budu predavat

zajo79
11. nov 2010

tak potom obehni okolite obce, nech to vyhlasia... mamiciek je tu dooost

olganr
11. nov 2010

Vianočný BaBy Bazar

jajka968
11. nov 2010

ahojte,

nechystá sa dnes náhodou niekto do maxu????????, že by sme hodili reč 🙂 . musím ísť tam do hudobnín kúpiť olče obal na gitaru.

@olganr, a koľko sa platí za stôl, ja mám nenormálne veľa vecí po sárče a markovi, by som hádaj aj šla skúsiť šťastie a popredať čosi. 🙂

olganr
11. nov 2010

tak ja som bola skusit stasie predat veci v nitre ked sa robil blsak na 2hodiny a zaplatila som 3€ a vyrobila 2€ nemali ziadnu reklamu a este to bolo cez tyzden doobeda ani zivej nohy tam nebolo
tak preto som to dala cez weeked vsetcci su doma cas predaja je 5hodin a cena je 4€ za celých 5hodin teraz sa mi tlacia letaky a este inzeraty budu v novinách
obcerstvenie bude vianocný punc tak ak by si sa rozodla daj vediet cim skor lebo len u nas na smotnej dedine je strasne vela mamiciek

olganr
11. nov 2010

@jajka968 tak ja som bola skusit stasie predat veci v nitre ked sa robil blsak na 2hodiny a zaplatila som 3€ a vyrobila 2€ nemali ziadnu reklamu a este to bolo cez tyzden doobeda ani zivej nohy tam nebolo
tak preto som to dala cez weeked vsetcci su doma cas predaja je 5hodin a cena je 4€ za celých 5hodin teraz sa mi tlacia letaky a este inzeraty budu v novinách
obcerstvenie bude vianocný punc tak ak by si sa rozodla daj vediet cim skor lebo len u nas na smotnej dedine je strasne vela mamiciek

blazka24
11. nov 2010

@beruska113 bolo veru bez ujmy, ja som sem neprišla tak som nevedela ale zrazu vešiam prádlo a vidím ako tvoja svekra obeháva ulicu jak kométa, raz z ľava raz z prava a tlačí kočík 😝 a koho tam nevidím, Lukino hodil šlofíka, potom zvešiavam prádlo a malý Luky si to vykračuje po našej ulici a ukazuje že tam sú autáááááá a neviem čo ešte ale mne nechcel odkývať, som mu asi nem sympatická 😀

blazka24
11. nov 2010

@dupinka človeče gratulka, ja som skúšala prestať dávať dva krát za noc mlieko a kašu ale malý ako náhle počul vetu že neni tak spustil plač jak keby rok nejedol 😠

olganr
11. nov 2010

@zajo79 mam vytlacene plagaty asi pre 10 obci a nitra plus v novinách to bude

dupinka
11. nov 2010

@blazka24 to je individuálne, každé dieťa je iné. Ja malému núkam vodu, ak sa zobudí, no odmieta, a teraz sa už ani nezobudí...