Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
@beruska113 no tak si to bola ty 😅
čafte,
tak sa hlásim po prvom pracovnom dni. ja som ho zvládla v pohodke, nič horšie ako predchádzajúca firma už asi ani na svete byť nemôže, toto je pohoda, lahoda, nuda pre mňa, ja som bola na iný frmol zvyknutá, no uvidíme, čo bude
ďalej. len ten môj drobec reval, až ani hlas teraz poriadne nemá 😢 😢 . no uvidíme, či si zvykne, snáĎ hej 😖
@blazka24 , aj ty ideš pracovať od januára 😕 , kam dávaš malého?
@beruska113 nooooooooo dnes to veru nejde, lebo ledva žijem, hlava ma bolí jak fras aj keď mám auto doma nevládzem, robo je s malým vonku a ja mám spať ale nedá sa mi 😠
@jajka968 malý ide do jaslí na klokočine 😉
@blazka24
tak oddychuj. Inak ze jakeho dobreho muza mas. Stale pises, ze kocikuje. NEvymenis? A ja ze vás dnes pozriet pojdeme, asi pojdem k svokre dat si nohavice skratit, ale este uvidim.
@jajka968
tak aspon ze pracu mas dobru. Ja si sand po MD tiez nieco ine najdem, lebo ta moja je tiez taka na nervy. A ak sa maly nezmeni, tiez myslim, ze budu u nas place. Raz ho sestra strazila asi 2,5h a plakal tiez cely cas. Tak drzim palce, nech sa to zlepsi
@beruska113 starý ide poobede do roboty, tak čakám že sa dovalia domov, kočíkovať musí lebo šak je to aj jeho syn neeeeeeeeeeeee?????
dojdite ukážem ti náš vodobobý koberec popísaný ceruzkou na oči 😀
@blazka24
uvidime, ak pojdem, zazvonim Ti zdola. Ale neviem, aby sa Luki neinspiroval kobercovym napadom. Sice my mame iba 2male, ale ved stacia na popisanie.
@beruska113 hehehe akurát ma to napadlo, segra má dva také biele behúne čo môže dať len čistiť a vraví na oslave, oni sa nedajú prať len do čistiarne a ja som ich dala teraz vyčistiť tak nie že ich zababrete a brácho hovorí že aha už je tam fľak od červeného vína 😀 skoro ju ohlo od zlosti, reku šak ho otoč naopak a nebude vidieť ništ 😅
@blazka24
ejha, co uz. Zadarilo sa. a ja Ti na FB pisem a Ty si usla.
@beruska113 ale čoby som ušla, mi ho seklo a nedokážem ho ani vykopnúť ani nakopnúť 😠 asi rozmlátim komp, ak budú iskry lietať uhni sa 😉
no tak druhý pracovný deň za nami, ešte väčšia nuda ako včera, mňa asi raní z toho, šak že nie schudnem, ešte aj riadne pridám, ak to pôjde takto ďalej 🙄 .
marko dnes kapánek lepšie, lenže zajtra je sviatok a vo štvrtok sa asi vrátime na začiatok 😒 . už bol plač len ráno, aj papkal, aj sa hral, no snáď si zvykne 😖
ináč nič new idem upratovať.
@blazka24 , no neviem či sú jasle to najlepšie riešenie, ja som mala sárču tam a platila som von oknom, lebo či tam dieťa je, alebo je choré, poplatok platiť musíš, iba stravu ti odrátajú. no a sárča pravda celú jeseň soplíky mala a volá mi riaditeľka do roboty, že prídite si po malú, lebo soplí. idem s ňou k dokine, šak podľa riaditeľky je chorá, dokina na mňa kuká, že nič jej neni, len vietor a zima jej sople ťahali. tak som to vzdala a našla opatrovateľku. snáď sa vám bude vodiť lepšie. 🙂
@beruska113 , no dobrú, ale ak nemáš do čoho pichnúť, čas sa vleče jak slimák v lete na saňách 😖
@jajka968
mne by to nevadilo. odsedela bny som si nejak.
ahojte baby,
neviete nahodou kedy bude tento rok Mikulas na pesej?tento rok sa nas to konecne týka🙂)))
Dakujem
tak zajtra pádime do hypernovy teda centro nitra, dúfam, že sa richard aj trochen zahrá v kútiku, ideme prvý krát tak snád sa bude páčiť...........
ahojte baby 😉 ja mám dnes za sebou fajn dník 😉 bola som s icernou a jej kočkami, stretli sme jajku a videla som aj lenok s malinkou 😵 je nádherná 😵 a Lenka strašne zlatá kočka 😵 🙂 ako sa máte inak? 😉
ahojte kočky co mate nove??? 🙂 🙂 🙂
tak vianočný BABY bazar nachystaný teraz mame v spravodaji a pardone reklamu skoro vsetky stoly už rezervovane 🙂 🙂 necakala som to a už sa može začat predavat od kojencov až po násť ročných tam bude tovaar 😀 😀 tak ked sa budete nudit pridte sa pozriet a nieco nakupit a dat si kapucinko z Dolce Gusto ( kavy som už nakupila) alebo Vianočný punčíík
tesime sa
ahojte maminky,,,viete mi niekto napísať info o jasličkách na Ľ. Okánika? Písala som i do témy "jasličky Nitra" len tam to asi nik nenavštevuje,,,potrebovala by som info čím skôr PROSÍÍÍM
@icerna , všeeeeeeeeeeeeeeeeetulinko naj,naj,naj želáme Lili, hlavne veľa zdravíčka, šťastíčka, lásky 😵 😵 a od marka cmuuuuk veliký 😉
ináč som v robote a nudím sa jak sviňa, už len hodiny posúvam zrakom, nech už je 15.30 🙄 , to je strašné takéto ničnerobenie celý deň, ja to asi nevydržím ☹

@jajka968 držím palčeky, nás to od januára čaká tak potom daj info podrobnejšie ako to prebiehalo 😉
@beruska113 takže si kačicuvala celý víkend??? no to si mohla zavolať, v nedeľu sme nemali večeru boli sme na oslave a svine nenabalili 😀 inak som šafjor som bola s rikardom sama v topíkoch, síce som celú cestu jak dili spievala ťap ťap ťapušky, tí čo išli oproti nechápali že tá si spieva a ide padesát 😝