icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

any23
11. dec 2010

@blazka24 aký je podarenýýý, chutilo mu však? 😵 😉

icerna
11. dec 2010

ahojte baby 😵
no na stretko by som hadam konecne uz aj ja prisla 😝 uz by som vas rada spoznala 😀
napecene ja este nemam,uz boli aj perniky,uz sa aj popapali 😀 vanes ich vsetky vyzdobila,tiez som len koli nej piekla,ale v poslednom case ma to dako bavi,torticky,dnes sme roladu dopapali,muffiny a take drobnosti...

uz mate vyzdobene doma?mna to este dako nechytilo,vobec mi nepride ze ochvilu su vianoce a netusim kde dam stromcek,pred tou nasou malou kalamitou 😕 😀

sasulec
11. dec 2010

@beruska113 ale ty ides aj s malym.. 😝 no budeme radi ak sa uvidime 😵

sasulec
11. dec 2010

@icerna supeeer teskame

sasulec
11. dec 2010

@dupinka nemame este termin,preto som to hodila sem verejne,ze sa dohodneme..
dufam,ze netreba pisat zvlast do sukromky,vsetky ste pozvane.. 😵

sasulec
11. dec 2010

klbka dolieckajte sa..cmuk 😲
tak aby sme sa posunuli dalej navrhujem stredu poobedie ???😅

icerna
12. dec 2010

dobre ranko 🙂
sasulec,tak mne je to uprimne jedno 😅 ja by som nemala nic mat cely tyzden,take surne 😕 😀

sasulec
12. dec 2010

@icerna super..to sa tesieme 😀 rada vas spoznam osobne 😵
a aj ostatne babule dajte typ 🙂 teskame teskame

dupinka
12. dec 2010

Ahojte!

nám je to v podstate jedno, ak nebudeme chorí..... len v stredu máme plávanie, a to drobec zvykne dlho spať. No uvidíme, ako dohodnete termín. 😉

jajka968
12. dec 2010

ajojte 🙂

tak ja som po včerajšej olčinej oslave totál grogy, 7 dieciek a samé puberťáčky, no koniec sveta to bolo, som myslela, že nám dom spadne čo tie robili, posledná dominika odchádzala až o 22.15, tak sme si užili 😀 .

ak budete organizovať to stretko, please myslite aj na nás ☹ , takže my skôr ako o 16-tej nestíhame a rada by som vás ešte do vianoc videla 😉 , len pondelok, utorok, štvrtok nemôžeme ☹ .
@sasulec , ak to stretko bude, daj mi info, neviem, či sa mi podarí na pc prísť 🙂

sasulec
13. dec 2010

babule v stredu je na namesti o 18 kamion Coca cola,takze ja by som to dala na pol 17. aby sme tam dlho nemrzli,vyckame si na kamoinik,hm? 😀
alebo navrhnite ako,mozme to dat aj skor a kto chce na kamoin zostane,kto nie tak nie..hm? 😕

beruska113
14. dec 2010

@sasulec
a nie je o 15? ja som tak počula.

sasulec
14. dec 2010

nie preto,ze to je 15teho? 😕
ja to este kuk

sasulec
14. dec 2010

nevidim ziadne odpovede,ci sa niekto prida,takze behom dnesneho dna prosim odpoved..

beruska113
14. dec 2010

@sasulec
http://vianoce.sk/24345-sk/coca-cola-vianocny-k... začína o 15.h, kamion pride 16:30. Ja teda nepridem, muz ma nocnu, tak to nestihame a sama sa soferovat teraz bojim. mozno pojdeme pozriet na tu 15, ak b
y sme tam boli aj neskor, ozvem sa.

any23
14. dec 2010

ahojte 🙂 malé tigríča zaspalo, tak si môžem v klude vypiť kávičku a potom šup šup navariť 😅 velký tiger zas má v škôlke dnes poobede vystúpenie k vianociam, tak berieme kameru a zvečníme to 😝 som zvedavá či nebude zase šaškovať, ako minulý rok 😝
@sasulec my by sme prišli 😉 ale trošku skôr by mi to vyhovovalo, tak o 15.30-16.00 🙂

sasulec
14. dec 2010

no ja suhlasim od tej 16-16.30 kym sa pozbierame a kto chce pocka na kamion.. 😀

sasulec
14. dec 2010

aha ja som videla na plagate o 18 😕

sasulec
14. dec 2010

babule prcham,poobede vas docitam..ved ak bude o 16.30 tak to bude akurat,to by bolo super 😀

klba
14. dec 2010

ahojte. 🙂
ja len hlasim ze my neprideme, 😒 maly sopli, kasle, takze sa liecime doma, nech sme do Vianoc fit.
Uzite si stretko aj za nas, snad sa tam do Vianoc aspon nahodne stretneme. 😉

any23
14. dec 2010

ahojte 🙂 tak vystúpenie dopadlo super, Alexík sa moooc snažil, juuuj taká som bola naňho hrdá 😵 😵 😵 Emka to tiež zvládla super, kukačkovala okolo seba, nechápala odkial sa tam zobralo toľko ludí 😝 🙂 cestou zo škôlky zaspala a spinká doteraz, dala som ju na balkon, tak hádam ešte aspn do šiestej pospí 🙂
@klba no to mi je lúto, že malinký je choručký ☹ ty sa držkaj, aby si to nedostala aj ty 😉 krááásne ti už bruško narástlo, som kuk fotky 😉 už ho máš pekne veľké 😅 to ja som také mala hádam v 23tt 😝 juuuj to ked si teraz pozriem fotky v albume čo tu mám, až neuveritelné sa mi to zdá, že aj ja som nedávno bola bruchatá 😝 😀
alex tiež dáko začal sopliť /už zase 😠/ tak neviem neviem ako zajtra ☹ 😔 poprípade ak by maťo prišiel skôr z roboty, tak by sme dobehli aspon my s emkou 😅 uvidíme 😉

majulcek
15. dec 2010

ahojte baby,pisem lebo neviem co dnes a ako..ideme este k nasim ,kvoli autu atd a dalsim x veciam takze neviem ci stiiiham..ale ak hej dobehnem..ak nie dajte si aj za nas 😵

any23
15. dec 2010

ahojte 🙂 tak my sme práve prišli od doktorky 😒 alexík celú noc kašlal strašne a mal vysokú teplotu tak sme museli utekať 🙄 takže my dnes asi neprídeme ☹ neviem kedy príde maťo z roboty a aj tak musím ísť reklamovať čižmy čo som si prednedávnom kúpila bo som zistila že sú naprd - prsty mám mokré a oziabajú ma 😠 dúfam že k alexovi bude môcť prísť krsný jeho, ked nie tak to bude musieť počkať 😝 ale možno keby sme to do tej 16tej stihli vybaviť /čomu nedávam velké nádeje/ tak by sme dobehli 🙂 mrzí ma to bo som sa tešila 😔 ☹

blazka24
15. dec 2010

ahojte strigy, tak my sme v topíkoch ako čítam dnes je stretko, som tu preto lebo prepisujeme auto na mňa, som od dnes oficial majiteľkou auta, tak od šťastia som ho skoro rozjekatovala??? namiesto brzdy som švihla plyn a zaparkovala som tesne pod panelákom u našich 😝 dedo od strachu už aj pupek si posúval, že ručnú zatiahne ale ja že nestresuj už mám správny pedál 😝
hodila som spatečku, zišla z chodníka a vraj som zaparkovala jak keby mám pravouhlé pravítko 😕 no ups sa stáva, skoro som ho rozbila skôr ako som stihla zapísať v nitre 😠
dnes sa malý rozhodol obariť kávou babka vrieskala jak pavián a namiesto toho aby ho pustila na zem mu ručala do ucha a on chudák rozlieval aj na seba, ale pohodaaaaaaaaaaaa, mamu aj s malým som uložila spať lebo babka je na srdce a malý skoro zostal ako vrieskala 😀 rýchlo som dala na bruško studený uterák a potrela bravčovou masťou ako ma ešte babka učila a je to v poho 😉
z domu som musela vypadnúť lebo môj starý je tak dobrý až mi na nervy lezie, chcel opraviť vypadnutú fázu elektrickú a tak sa do toho pustil že vyje.al v byte komplet všetky zásuvky až na televíznu a počítačovú??? ako to dosiahol sa ma nepýtajte, ale keď vám nejde varná kanvica, mikrovlnka ani sporák doma môžete akurát tak suché rožky žrať 😠 tak dnes prišli ujovia elektrikári, isto mu do riti skúšačku strčili a už to ide 😉

@any23 človíčku takže alexík bol na vystúpení úžasný a teraz je choručký??? tak skoré uzdravenie moja, neboj prejde to a čižmy rýchlo vymeniť, čo budeš cencúle z nôh oškrabávať doma???

ja idem reklamovať plienky, tak držte palce, segra kúpila malému pampersky 3-ky? a my už jedenásť kilo máme? skoro ma ohlo, ale nemám blok len potvrdenie o zaplatení bankomatovou kartou tak snád uznajú ak nie tak musím niečo vymyslieť 😠
@klba moja skoré uzdravenie prajeme.............

@sasulec teta šašulová že si ma neprezvonila by som aj ja vedela onééééé že stretko.....no ništo pišto, dedo zase rozdal robotu mám zemiaky uvariť vrrrrrr toto je život 😲

beruska113
15. dec 2010

Ahojte, tak si uz uzivate stretko, my sme nakoniec nikde nesli, malý spal od 13do17. uz som okolo neho chodila a on si len odfukoval. Tak snad nabuduce.

@blazka24
tak to uz sa k nám pocestuje jedna radost.

any23
16. dec 2010

ahojte 🙂 tak my máme za sebou otrasnú noc 😒 do polnoci sa Alex budil v polhodinových intervaloch so škaredým kašlom, som mu aj obklady dávala no ale prd to pomáhalo 😒 po polnoci už bolo dobre, tak som sa s radosťou do perín hodila, no za pol hodku ma už Emka zobudila - straaašný hlad mala, po prvý krát mi 160ml vypila 😕 😅 nahamala sa, zaspinkala a o štvrtej znova budíček 😝 tentokrát už len polovičku vypila, no ale nevadí 😝 a odvtedy sme poriadne nespali... budila sa približne každých 45min - na to že jej vypadol dudlík 😒 aj som si ju dala k nám do postele, ale aj tak spinkala nekludne... o 7.20 sme vstali definitívne... jaaaj kedy sa jej ten spánok už konečne upraví... potom sa nečudujem že je cez deň mrzutá ked sa v noci poriadne nevyspí 😝
@blazka24 no teda, takého šikulu máš doma? 😝 neni si sama, ja mám tiež takého, všetko by si chcel sám urobiť, no občas mu to nevíde tak ako si predstavuje 😝 😀 a potom musia nastúpiť odborníci 😝 pred pár dnami sa snažil opraviť osvetlenie na akvárku, neonka nám nesvietila, resp. svietila ale hocikedy sa zapla a vypla, ževraj štartér podla neho, a dopadlo to tak, že to musíme kúpiť nové bo tam dačo vyskratoval a ani jeho brat elektrikár to nedokázal dať dokopy 😝 ale tak čo s ním - aj snaha sa cení 😀 čižmičky už mám nové 😅 som ich tam vymenila za druhé 😝
jaaaaj alexíka vždy tá choroba chytí dá sa povedať z večera do rána - deň predtým mu dokopy nič nebolo, len trocha soplil a v noci už horúčky a kašel a bolo 😔 🙄 vždy to má rovnaký priebeh... teraz bude také dva dni ako máčalka, ale ked začnú účinkovať ATB po dvoch dnoch už bude nemožné udržať ho v posteli 😝 tento rok už do škôlky nepôjde, však sa z neho doma aj zjaším, musím mu vymyslieť dáku novú zábavku, však sa mi tu unudí 😝

ozaj baby a neviete o nejakej oprave obuvi a odevou, teda okrem tej čo je na tržnici hore... je tu ešte niečo podobné? potrebujem opraviť zips na mojej bunde a na alexovej kombinéze...

beruska113
16. dec 2010

@any23 skoré uzdravenie. My sme mali tiež bujaru noc, maly spal cez den strasne dlho , vecer normalne uz o 20:15 bez protestu zaspal a od 22do23:30sme pozerali spolu TV. Muž na nočnej, no divoka noc bola. A dnes o 11už zaspal.

zuzanakarolinka
16. dec 2010

čaute baby, no my už spíme, tak dúfam, že niečo stihnem porobiť, lebo inak akčná strašne, takže nič akože keď je hore nestíham urobiť, aj by som stihla, ale ona musí tiež všetko robiť, no a potom to aj tak vyzerá

marianca
16. dec 2010

Avojte 😉
tak hlásim, že žijeme, pečieme, upratujeme a tak 😉
Zatiaľ sú decká jak tak zdravé klop, klop, klop 🙂
Ozaj kto bol na tom stretku, jak bolo???
Všetkých choručkým želám rýýýýýchle uzdravenie 🙂
@any23 no ja zipsy nikdy nedávam opravovať. Pokiaľ sa mi na niečom pokazí zips, máme tu na ulici jedného šikovného uja krajčíra, ja si odmeriam aký dlhý potrebujem a pekne mu to odnesiem. On si starý vypára a našije mi nový a vždy za to vypýta 1 Euro, takže tak 😉
...a inak
@any23 mne ešte aj teraz kubčo spí hocijako a to má skoro 2 roky....niekedy večer zaspí a ani raz sa nezobudí a niekedy je v noci hore aj 10 krát.....chodieva mi spať medzi 18,30-19.00 a vstáva ráno o 5,00 čo je teda poriadne na prd...
On ráno fičí jak naspídovaná veverička a ja sa neviem spamatať....takže tak...

@beruska113 no tak asi večer dávali niečo zaujímavé t telke čo chcel vidieť, nie????a ty mu nedopraješ 😀
No baby a čo sa týka tých manželíčkov šikovných kutilov, tak chvala bohu, nás sa to netýka, on je v tomto zdatný 😉 a má šťastie, lebo by som ho prizabila 😀 😀 😀 😀 keby som musela na také všelijaké opravy volať majstrov 😉
Bolo u nás v kulturáku minulý týždeň vystúpenie s Mikulášom, ale bolo to fakt super. Zahrali to nejakí herci divadelní z Trnavy, ale bolo aj vidieť, že to nie je len tak niekto narýchlo prezlečený....Mikuláš celý čas rozprával vo veršoch, krásne spieval, hral na gitare, super to bolo a deckám sa to ohromne páčilo, všetky sa pekne zapájali, on ich tak nejak do toho vtiahol. Bolo to pripravené tak, že mal balíčky s menami a rozdával to potom deckám, bolo to pre škôlkárov a 1. stupeň a deckám čo tam boli staršie, alebo menšie tým dával čokoládu, aby im nebolo ľúto, že nič nedostali...
Ja som nejaká ubitá v poslednej dobe, pečiem,(už mám upečené, linecké, medovníčky, oriešky, šuhajdy, vanilkové rožteky a škoricové klbká-pche to som ale šikovná, čoooo? to len keby ma nikto nepochválil, tak sa chválim sama)po úradoch sme behali, prehadzovali sme hypotéku do inej banky a tie úrady, to je o život a absolvovať to všetko s malým, no spotená som chodila domov aj ja aj muž....ten krpec dá zabrať 😉
No idem si vypiť kafe, lebo krpec hajá, pá

beruska113
16. dec 2010

@marianca no veru davali kosti, tak sme pozerali. Ani nedýchal, ako keby len na to čakal. ale potom začal po gauči skákat a 23:30som ho nasilu v kočíku uspala, lebo na otázku ideme spat zaznelo hlasne protestné NIÉ. My sme neboli na Mikuláša, malý bol chorý. Snad na buduci rok. A ja ta teda pochvalim ,sikovna si. Ja nemam napecene nic a ani nebudem. Skoda, jest by som veru jedla, ale netreba mi to. uz som obmakcila mamu aj segru, nech na nas myslia a svokra bude u nas tak snad sa neda zahanbit a prinesie nieco okrem medovnickov, co uz priniesla. Muzovi sa nechce pocuvat ma, ako na pecenie nadavam, tak radsej povedal, ze nieco kupime. A ako ste prekladali hypoteku? Ja mam ako zamestnanec horsi urok ako ponukali v oktobri. Ale co uz, sa mi to nejak nechce riesit, od jari uz len 8 rokov, tak sa to asi ani moc neoplati vsetky tie poplatky.