Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
ahojte hviezdy, tak som tu - dedo akurát nadáva môjmu synovi že by len trieskal do všetko jak jeho mati 😀 dostal zvonkohru s dvoma paličkami tak skôr trieska paličkami po obývačke 😝 idem kým ho nezabije tými paličkami 😉
užite si sviatky v pohode a hlavne veľa žranice, ja už som jak sud 😀
@beruska113 makačka bola, napiecť, upratať a ešte aj toho môjho tigra po byte sledovať to bola makačka, večer som padala dole ksichtom 😝 ďakujem za slintavú pusinku na FB od Lukáška, došla až ku mne 😲
😀 @blazka24 jej, vy maáte teda pokojné sviatky
Kde ste kto? už tolko nesviatkujte.
@beruska113 nudis sa?
ahojte babizne, sme ešte u našich ale po tom ako se nachladnutí tak len reveme, dedo bol rád že sme prišli ale radšej bude ak odídeme 😀
chcela som ísť nakupovať ale šak toľko tých bielych hoven napadlo až ma to nasralo, ja som sem prišla vo vysokých čižmách na opätkoch jak herečka a kebych šla do mesta tak bych skončila na riti 😠 tak snád zajtra už sypať nebude...
apropo auto v poriadku, bol to vraj len kontakt od neviem čoho 😀 inak ja som sadla do auta a kontrolka prestala svietiť? som mužovi povedala že aj auto vie kto šoféruje 😉
ahojte baby, boli sme u našich, takže som trochu vypla, inak nič, výpredaje sú ale ja som doma, neviem kedy aj by som zainvestovala, 😀
@majulcek neuveris, ale odkedy nic nerobim, tak ano.
@blazka24 no hezky. chodis jak pipina a potom zmeskas vypredaje
@zuzanakarolinka je sa chystam do BA, teda nie ze bny sa mi chcelo, ale uz to slubuje davno
ahojte kočky
@beruska113 gratulujem k tehu 😵 😵
Ahojte... chodim na konika uz dlho ale len teraz som objavila tuto temu...mozem sa pridat?
@domyyy díky domy. ja zas k havinovi. co je to za rasa?
@cukruska1920 jasne že možes. aj ked je tu nejak mrtvo. vitaj. ja si ta pamatam z temy nr porodnica. malinky poslucha?
ahojte kočky 🙂 my sa z tých chorôb snáď nevyhrabeme 😔 ☹ Alexík zase začal večer kýchať a pokašliava, Emka sa doteraz držala no ale dnes v noci mala vysokú teplotu - okolo polnoci mala 39,4 po odčítaní 😔 po čípku to kleslo o stupeň no ale drží sa to doteraz okolo tých 38 /po odčítaní/ 😒 dneska sme mali mať poradnu a očkovanie, ale samozrejme sa očkovanie zase odložilo, už tretí krát... podľa doktorky je v poriadku, hrdielko zapalené nemá, dýchanie má čisté, nesoplí, nekašle, tak neviem čo to môže byť... zo zúbkov by nemala mať takéto teploty, či? 😕 som myslela že to býva len mierne zvýšená teplota, nie takto, no ale neviem 😒 robili jej aj to CRP vyšetrenie, ale nič to neukázalo... ráno máme priniesť moč na rozbor, či to náhodou nie je zápal moč. ciest, dúúúfam že nie, s cikaním problém nemá... ale je mooooc mrzutá posledných pár dní, a papať tiež bohvieako nechce... ja som unavená, nevyspatá, mali sme ísť na silvester na chalupu, no ale nič z toho a to som sa tešila... no ale čo, zdravie je prednejšie, čo keby nás tam volakde zafúkalo, nehovoriac o tom že široko-daleko žiadny doktori keby bolo nebodaj treba 😔
@cukruska1920 vitaj medzi nami 🙂 máš krásneho bubáčika 😵 😉
@beruska113 hej poslucha...mal take obdobie ze vecer sme travili s placom ale teraz sa uz nejak ukludnuje...dokonca spi uz aj cez den doma...predtym vobec nechcel spat vo vnutri len vonku a to som neporobila doma absolutne nic.. pozeram ze budes mat druhe babo...chceli ste tak skoro??
@any23 dakujem...snazili sme sa 😅
@cukruska1920 vitaj a nist nepytaj 😵
@any23 juj nech sa rychlo uzdravite....riesis nejaky silvester?ja uz po neviem kolki krat co sme zobrati budem opat bez iva...ale neriesim...looove su dolezitejsie 😝
@beruska113 co cica jak mate?chodime okolo vas furt nakukame 😀
@any23 my tiež soplíme. drž sa. a drobcom nech to prejde.
@majulcek no pekne že chodite, nakukate a inak ništa pišta.
@cukruska1920 hej chceli. mžu už chcel dávno, ale spravili sme kompromis. odrastu spolu a potom máme pokoj, možme v klude po dovolenkach chodit...
@cukruska1920 nooo my zase máme teraz také obdobie, že cez deň inak ako v kočíku nezaspí 😝 keď aj zaspí v postielke tak spí max. pol hodinku a to je málinko pre ňu, ona lúbi tak hodinku a pol si pospinkať doobeda, cez obed dve hodinky a k večeru ešte tak hodku, inak je umrnčaná ked spinká menej... večer zaspáva okolo pol deviatej, aj teraz už hajká 🙂 no ale ráno je hore už od pol siedmej... cez obedný spánok sme bud vonku, alebo ju dávam na balkon... snažila som sa to zmeniť, no ale bez úspechu, každý môj pokus skončil uložením Emky do kočára a ani ju neni treba hojdať alebo voziť, otočí hlávku na bok a do pár minút hajá, kdežto v postielke sa bude krútiť a jedovať, potvorka jedna 😝 no ale večer po kupkaní nemá problém, stačí jej zapnúť kolotoč, niekedy jej treba zopár krát dať do pusinky vypadnutú dudušku a herečka hajá 🙂 ozaj a odial vlastne si? možno sme susedky a ani o tom nevieme 😅 😉
@majulcek díkes, hádam to rýchlo prejde a budeme už konečne všetci zdraví 😅 tak my našťastie budeme všetci spolu, no ale sere ma to, alex sa mohol do sýtosti vyjašiť s kááámoškami v snehu, pre všetkých by to bola vítaná zmena však sme tam už skoro dva mesiace neboli, chýba nám to tam 😒 bolo by to jak v "s tebou mne baví svet" 😀 😀 😀 detí ako smetí a sranda od rána do večera 😝 so susedmi sme zohratí tým 🙂 bud sú oni u nás, alebo my u nich, už sme jak rodina 🙂
@beruska113 ďakujeme 🙂 zaujímavé je že emka /aspoň zatiaľ/ vôbec nesoplí, ani nekašle, ani ušká si nechytá, len má teplotu 😒 zajtra budeme múdrejší, po tom rozbore moču, snád jej tam nič nenájdu a zajtra už bude dobre, bez teplotky 😅
@any23 Luki presna tak so sapnim ako Emka. len v kociku. ale vcer zaspi v pohode sam v postielke. va ten jeho oblubeny kocik bude mat potom babo, tak som zvedava, ci sa odnauci dovtevdy
Ahojte mozem sa k vam pridat? 🙂
@luciaa86 jasne ze mozes. ahoj. ja som tu ako uvitaci vybor. ale sa to tu super rozrasta. kde v NR byvas?
@beruska113 dakujem 😀 no ja momentalne teraz na mostnej ulici 🙂
@beruska113 čau vítací výbor, ešte mi tam chýba že KSČ 😀 normálne ti závidím, že Luky zaspáva v postielke to moje akčné pri mne a potom ju tam prekladám ale okolo 2 sa postaví a berie sa k nám
pekný deň prajem, chcem sa spýtať či mi niekto nevie poradiť galantériu v Nitre, kde predávajú potreby na šitie, ihly, nite, gombíky, zipsy. viem že jedna bola pri mladosti ale nie som si istá či ju už nezrušili.dakujem
@any23 he..mozne to je...ja byvam na klokocine... dole jak je posta 😉
@viva13 na trznici je galanteria...v tej novej presklenej budove
@cukruska1920
ano? dakujem
@viva13 hej....jak maju cinania to bistro tak dolava od toho je galanterka
ahojte 🙂 ďaľšia otrasná noc za nami 😒 do 2hej spala malinká pekne ale potom jej znova vystúpila teplota, do 7mej bola hore každú hodinu, ráno sme maturovali s tým sáčikom na moč, až tretí pokus bol úspešný 😝 maťo to bol zaniesť a teraz išiel s výsledkami k dokine našej, dnes robí od 12tej, som moooc zvedavá čo povie 😒
@luciaa86 ahoj luci vitaaaj medzi nami 😉
@cukruska1920 nooo tak susedky predsa nie sme 😅 my bývame na chrenovej kúsok od lipy, ale pôvodne som z klokočiny, vyrastala som v tom výškovom dome čo je nad kauflandom /pri pumpe/, potom sme sa s drahým a alexíkom presťahovali hore na kopec - na beethovenovu ul. pri škôlku no a teraz od apríla bývame na chrenke - sme jak kočovníci 😀 😝
@viva13 a este je v polygone, na pesej zone oproti O2 a este orpti Mlynov tam ako je Terranova. Na to, že ani ponožky neštopkam mam celkom slušny prehlad.
@zuzanakarolinka jaj moja, to aj Luki sa v noci zobudi a ide k nam. to len zaspavanie OK. A ked budeme 4, tak neviem, ako budeme spat. Bud dame este jednu postel k nam, alebo sa Peto chysta maleho naucit sameho v izbe, cmou nedavam nadej. Teraz odkedy mu dava v noci jest on, tak usudil, že už je velky a už nemože jest v noci. A maleho vola kontaktný typ, l ebo v noci spí totálne natlačený na Peta. Aspon, že nie na mna. A Kajka inak ako? Co mate nove?
@luciaa86 jejda, tak to si v centre diania. To mas coby kamenom dohodil k sasul.
@cukruska1920 my sme byvali na alexyho. Dobre sa tam veru bývalo, všade to bol kusok.
@any23 no ako ste dopadli? este vladzes?
@any23 dakujem 🙂
@beruska113 no vsade to mam blizko aspon to je vyhoda byvat v meste inak nic moc ti poviem 😀 ale aj ku gyndovy to mam blizko na farsku 😉 akurat idem na poradnu tak dufam ze je vsetko ok

Babenky dodatočne krááááásne Vianoce a pekne si to v kruhu rodiniek užite 😵