Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
klbi, tak my sme v pohode fungovali sledovanim hlienu, ani BT som nemerala, ale teraz, ked uz fakt nebudeme chiet dalsie dietatko, tak budem aj bazalku poctivo merat
ale samozrejme zadarit sa moze 😀 , nic nie je 100 percentne, ani HAK a ani toto, takze jedine ak podviazat vajecniky 😀
zuzi to podviazanie znie strasne, to nieeee 😝
a ja by som asi na to meranie nemala trpezlivost, ja zabudnem aj kvety cely tt poliat 😅 tak u mna by hned bolo bez ucinku, ja som na take veci lajdak. 😝
a kedy sa uz dozvies co to bude a povies nam? 😉
klbi, no ved uvidme jak to bude u nas 😀 , ci nezabudnem merat
jasne,ze poviem, no neviem kedy sa dozviem, pri patkovi to bolo az v 31 tt 😀 , teda vtedy to uz bolo na 100 percent, v 20 tt sa nam zdalo ze chlapcek, ale doki bol este zdrzanlivy, potom v 23, 25,28 tt nic nevidel a potom v 31 tt videl uz zretelne pipika a aj ja 😀
teraz idem v 19 tt do poradne, tak uvidim co mi povie, ale chcem ist ja na 3D niekedy po 20 tt, tak hadam tam sa dozvieme
Znehodnotil nápis na nástenke Mendelejevovej sústavy prvkov vymysleným
prvkom Spermium.
Bol pristihnutý v školskej jedálni, ako bozkáva spolužiačku, máme
podozrenie o láske.
Pľuje guličky zo železnej trubičky.
Močí do výšky očí.
Na hodine dejepisu trúbil stočeným zošitom štátnu hymnu!
Jazdí nosom po lavici, aby to pískalo.
Vytiahla na hodine telesnej výchovy bez dovolenia kozu a celá trieda
cez ňu
skákala.
Rozbila spolužiakovi desiatu.
Stále sa hlási.
Nechá sa od spolužiakov osahávať a nehlási to učiteľovi.
Na hodine hrá piškvorky, a potom buď nadáva, alebo sa nahlas raduje.
Na výlete do Terezína sa nechal zavrieť do plynovej komory.
Žiak na hodine žuvá žuvačku, ja som mu ale dovolil len zjesť chlieb.
Nemal žiacku knižku a odmietol mi ju dať.
Vošiel som do triedy a on sa mi nepostavil.
Pravidelne chodí do školy nepravidelne.
Na hodinu fyziky prišiel o 45 minút neskôr.
Rozbila spolužiakovi desiatu.
Stále sa hlási.
Nechá sa od spolužiakov osahávať a nehlási to učiteľovi.
Na hodine hrá piškvorky, a potom buď nadáva, alebo sa nahlas raduje.
Na výlete do Terezína sa nechal zavrieť do plynovej komory.
Žiak na hodine žuvá žuvačku, ja som mu ale dovolil len zjesť chlieb.
Nemal žiacku knižku a odmietol mi ju dať.
Vošiel som do triedy a on sa mi nepostavil.
Pravidelne chodí do školy nepravidelne.
Na hodinu fyziky prišiel o 45 minút neskôr.
Vždy, keď ho vyvolám, pozerá sa na mňa ako na idiota, a pýta sa, či to
myslím vážne.
Bez dovolenia padá zo stoličky.
Vyvolaný prehlásil, že nebude odpovedať bez advokáta.
Nepovedal svoje meno, pretože je tu vraj inkognito.
Priniesol na hodinu prášok na pečenie a predstieral, že predáva drogy.
Zobral triednu knihu, nechce ju vrátiť, a žiada výkupné.
Na hodine dejepisu zapálil lavicu a navádzal zbytok triedy, aby ma
upálili.
Olizuje temperové farby a čuduje sa, že potom zvracia..
Smeje sa mi za chrbtom do očí.
Keď som odštartoval cezpoľný beh, utiekol domov
poznamky v triednych knichach 😀
😀 😀 😀 😀 zuzi dobreeeee
zuzi to máš odkiaľ? 😀 skoro sa mi stala "nehoda" ked som to čítala 😅 😀
to mi prislo na mail 🙂
Nazďoš,
zuzi dobré hlášky 😉
Klbi, že býk, to to máš doma zaumijavé 😀
Čo sa týka tej antikoncepcie tak ja teraz fičím na náplastiach a zatiaľ je to v pohodke, mám to druhý mefsiac 😉
A zuzi to meranie a sledovanie, to by asi nebolo na mňa, aj preto som si dala náplaste, že to si šľahnem raz za týždeň a mám pokoj, ja som na tom asi jak klbka, já bych zabudla a hlavne nemala na to nervy. To by ma aj chuť na sex prešla 😀
Kokšó skoro som inarkt dostala, ten môj malý smrádek si za mňou vyšiel po schodoch hore.....17 schodov...to sa pôvodne hral s fifom... normálne mi je zle, dole máme dvierka a zabudla som ich zavrieť 😅
A čo sa týka počtu detí, veď aj tak je to nakoniec vždy na rozhodnutí tej baby. Za Stanovým chrbtom by som to asi neurobila klbi, že by som vysadila antikoncepciu. To mi príde tak nejak nefér....Ale Stano sa pri Fifovi ešte nejak na bábo necítil, ale nakoniec že dobre a pri Jakubkovi sa pýtal či nám nestačí jedno a je to ten podľa mňa najdokonalejší ocino. Decká ho zbožňujú a on ich. Kedy môže vtedy je s nimi, blázni ich, mojká....Takže tým chcem povedať, že ja som ho proste vždy namotala a keď sa rozhodnem že chcem tretie, tak určite bude na mňa treštiť oči, ale nakoniec povie no dobre.... 😉 Však si každá pozná toho svojho a vie ako naňho.... 😉 😉 😉
marianca, moj juri je aj podla horoskopu byk a aj mimo horoskopu, takze na neho to sedi. 😉 😀
a poza chrbat by som asi naozaj nemala tu odvahu, na to sa maju tesit obaja a spolu to planovat, to som len tak splechla 😉, ale ked budem chciet mat fakt tri detvaky ako si aj ty pisala uz viem ako na neho, tak ja ho vzdy na vsetko ukecam a nakoniec sa dohodneme, len neviem ci ma dovtedy chut neprejde, uvidim ako zvladnem dve, ci nebudem sediva skor ako pojdu obe deti do skolky. 😝
inak s tymi schodami to nie je sranda, verim ti ze si sa zlakla, ja musim vzdy davat pozor ked vyberam schranku, lebo maly rychlo vyuzije a vylezie az na medziposchodie. 😒
Marianca,toto keby cital tvoj muz,heh,to mas skvele..kde to rastu ti taki poriadni chlapi,hehe 😀 😝
no my sme zas zavislacili,boli sme v maxi v kutiku a aj nakupiky nas neminuli,s jajkou.. 😀
idem si teraz kafco vypit a koberec s babkou prebrat,vybrala som jeden,ale chcem zjednat s baby aby sme sli fifty fifty 😝
zase ste toho popísali............
no my sme dnes boli von, krásne bolo aj v kauflande sa nádherne krpec prebral, pozeral sa lebo som ho posadila ale ten reeeeeeeeev pred kauflandom až hore k bytu 😠
jaj baby ja som si kedysi musela merat bazalku a pre mna to bolo hnusne...bleeeeeeeeeee teplomer si pchat do.... 🤐 a uz nikdy vica a to musite kazdy den v rovnaku hodinu,kym este z postele nevstanete 😝 no dakujem bleeeeeeeee 😀
radsej si budeme cely zivot davat pozor aby sa nohy nesmykli 😀
aj my sme boli poobede vonku-jaj bolo ako na jar krasne 😵
potom prisla moja family cela aj s detickami,tak sa pohrali super 😵
klbka vdaka za mailik 😵
heli, bazalku mozes merat aj v ustach 😉
zuzi 😀 najlepsia bola hlaska "Vošiel som do triedy a on sa mi nepostavil." 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
zuzi to som netusila,ze aj v ustach 😕 vtedy som len vedela o tom,ze len v posve 😕 ved som mala 19 ked som si merala 😀 mlada,sprosta a neskusena 😀
zuzi skoro som sa pototo........
presne ako píše heli s tým nepostavil som sa skoro zadrhla čajom 😀
No inak Zuzi,len dufam,ze to nebol vypis tvojho rejstrika triednej knihy,hehe 😀
,,Ziacka Zuzana rozbila spoluziakovi desiatu,,hehe 😝
klbka tak byycka mas doma,aha tak to sa necudujem,ze tak dobre papka.. 😀
sasul, nie z mojej TK nie 😀
ale iste som aj ja podavala cudne zapisy, ked ti ziaci dnes navyvadzaju take veci, ze sa to potom do tej TK aj tazko opisuje a taky zapis len, ze Porusil skolksy poriadok - by nepresiel, tak treba napisat presne o co islo
no čafte,
sašul, zbadali sme bus a leteli sme jak o dušu, aj dobre, že sme si div nohy nezlámali, bo olča to zle kukla a išiel nám 17.19 a potom až 18.36, bola by som hromžila bleskovala, keby nám bol tento ubzikol 😝 , musím ju to naučiť, aby to už vedela na 100 péro
tak sme teda boli ako sašul písala v tom maxe, ako kopec krásnych vecí, no pri tom mojom utekajúcom dieťati som vôbec nemala chuť už potom nakupovať, tak sme šli na chvílen do kútika.
krásne bolo, teplúčko vonku, normálne to vo vzduchu už jarou voňalo 🙂 🙂
zuzi, dobré, som sa nasmiala 🙂
beruš, ja som dnes skúšala markovi v takku takú bundičku, akú asi hľadáš, mali v zelenej a modrej farbe, júj ale bola peknučká, ale som si to rozmyslela, lebo som mu na jeseň v reservede kúpila, tak nech zbytočne nekupujem, až na jeseň kúpim asi, ale bola fakt veľmi peknučká a cena, nie som si istá, tuším 14.95.
no pekne jajka 🙂 ale si sikulka vrtulka stihla si seckooo 😉
baby kukali ste o tom malom co sa dnes narodil,ten manzesky par ma uz dve dcery tinedzerky a vsetky 3 deti maju rovnaky datum narodenia,len rok iny,hehe 😉
krasne no nie? 😉
jaji tak ste utekali o život? no ja by som ho určite nechala odísť a potom by som ožužvala grafikon 😀
sasul ja byť ich matkou tak si to hodím 😉
a ten dedulko co sa ide 8mi krat zenit??? 🙂 🙂 🙂
ja zgegnem.. 😀 😀 😀 😀
ja si prave lakujem nechty a mala otravuje,ze aj ona chce tak ma 2 nalakovane 😀
sasul ja pozeram spravy 🙂

baby ved ja nestiham, pol hodku ma tu niet a vy pisete ako zerave, co vas za to platia? 😀
inak maly je nervozny a uplakany cely den, uz mam snad aj sedivy vlas, ale drzim sa a upokojujem jeho a aj seba. 😅
zuzi, ved to je vec nazoru, kazdy si pomaha ako vie a co mu vyhovuje a nie je proti jeho presvedceniu 😉 a bez tej HAK by pri mojom bykovi u nas uz davno desat deti po byte lozilo. 😅
heli uz som oskenovala co bolo treba, mas to v poste na azete, dufam ze ti to pride skoro. 😉