Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
@beruska113 moja tárame sa kade tade, ale vážne, na sviatky som bola u našich, teraz ideme na tri krále hore na liptov a tak ani sem nestíham chodiť lebo robím vkuse nejaké veci na prípravu a samoška, už si čítam nové materiály do práce ale to len vtedy keď richard spí 😠
inak svekra by nás videla keby pozerá okolo desiatej von, vždy vytiahnem richarda na polhodinovú prechádzku minimálne, lepšie sa mu potom spí 😉
@bodka13 bolo to super to blahoprianie 😀
@luciaa86 snád sa to zlepší, držím palčeky nech je maličký celý rok zdravý 😉
@majulcek že jaká lenivá je z teba? takto si na silvestra lehnila??? ja že si zadok v tanci vytáčala 😝
@any23 hehehe ako vidieť okála rozdrapené do štvrtej a potom nie a nie vstať 😎 ale hlavne že si sa zabavila, tie stavy že už konečne spi aj ja chcem poznáááááááááám 😝
ahojte 🙂 asi mi niekto vymenil dieťa bo konečne sme v noci spali 😝 😅 😵 zaspala ukážkovo o ôsmej, o polnoci síce ešte papkala no ale hned zaspala a vstávala až o pol siedmej - viac ako štyri hodiny v kuse som nespala už ani nepamätám jupiii 😝 😀 no ale dúfam že to nie je len svetlá výnimka a aj jej to zostane 😅 a cez obed tiež super spala - skoro štyri hodiny, z toho 1,5h sme sa túlali po vonku a zvyšok spala doma v kočíku pri otvorenom okne 😅 a zdá sa mi že máme vonku kúsoček zo zubčeku, ale nechce si to dať pozrieť potvorka, musím zajtra vymáknuť či je to naozaj tak 😅
@luciaa86 chudáčik malý 😔 tie detičky čo tam boli samé plakali hádam stále, cez deň na ne kašlali úplne /teda česť výnimkám, my sme tam zažili dve strašne zlatučké sestričky, tie sa starali a zabávali ich a ukludnovali ked bolo treba ale teda nezabudnem na výrok jednej z nich, ked bola Emke skontrolovať infúzku a počula ako jeden chlapček plakal tak zahlásila že "jaaaj čo ten smrad malý, však pred hodinou som mu kašu dávala, čo je zase hladný?" som sa nezmohla ani na slovo tak ma to zaskočilo 😒 bola tam jedna zlatá doktorka, taká mladá blondavá, stále za nami chodila pýtať sa ako sa máme a či niečo nepotrebujeme, ostatné to mali na háku 😝
@blazka24 ty už sa chystáš do roboty?
Jaj ženy, dnešna poradna uplne genialna. Doki mal 2týždne dovolenku, tak sa tam dnes dovalili asi všetky tehule, čo k nemu chodia, udi jak nasratych s prepacenim. Nemala som kde dat maleho, tak bol so mnou. Na 9som bola objednana a o 11som sa dostala dnu, aj to sestricka vysla na hulakanie maleho, tak behal po chodbe a ze jej, vy ste tu s malym, co ste niekomu nepovedali, nech vas pusti? a vsetky bruchate, ledva chodili a ja sa budem predbehovat. vnutri maly pustal doktorovi cez stol auticko, potom mu zobral PC mys, potom mu tahal klavesnicu. Doktor mi nic nerobil, ze sono nechame nabuduce, to by som tam bola dalsie dve hodiny. Takze uzas. Akurat mi knizku vypisal. Tak som povedala muzovi, ze uz s malym nejdem, ani ked najvyssi sef z Nemecka bude musiet zrusit dovolenku a prist, ze nech si vzdy volno vybavi.
Vcera som mala vylet do BA, u kamosky a nakupy, tak je mi hned veselsie. Dnes som malemu konecnce zateplene nohavice kupila. A inak nic nove.
@any23 no blahozelam. Luki zase už dve noci prespal cele v postielke. Tak aj my mame tesaky.
ahojte babulky 🙂 vidim, ze vacsinou uz ste tuna maminky, chcem sa spytat.. neviete kde je v NR alebo v okoli NR 3D/4D sono? vopred diky moc za odpoved
@zuzanakarolinka zuzi o kolkej vy chodíte s karolinkou von? dneska bolo krásne vonku, sme vás vykúkali 😅 a pevne verím že dalšia v poradí čo sa týka tehulkovania si ty, čoskoro sa zadarí aj vám, držím palčeky, moooc ti to prajem 😵
@any23 chodíme aj doobeda okolo 10-10,30 a potom poobede podľa toho kedy vstane okolo 15,00, a ďakujem 😉
@beruska113 dneska som na teba myslela že ako si dopadla na poradni, tak už máš knižku supeeer 😵 a komu ty chodíš? ja kým som nebola tehu som u toho môjho /chodím kunskému/ dlho čakávala, aj ked som bola objednaná na určitý čas, no ale počas tehu ma vždy sestrička /je to býv. spolužiačka mojej sestry/ volako uprednostnila takže sa ani raz nestalo že by som čakala viac ako polhodinku 😝 sono mi robil tiež zakaždým 😉 jaaaaj a viem si predstaviť ako tam Lukymu muselo byť dlho, mohol ťa niekto pustiť no ale však všetci myslia len na seba 😝
@zuzanakarolinka my chodievame okolo 14tej, mohli by sme sa stretnúť niekedy 😉
@luciaa86 no to je taka ocistna dieta,my sme tiez na tom lepsie neboli...pristup o nicom,clovek najstastnejsi ze odtial vypadol... 😝 ale chvalabohu uz ste pokope,bude dobre 😵
@blazka24 akoze moja,vio robil ako vzdy na silvestra tak s kym budem taniki 😀
@pikha vitaj pikha 😵 sono ti urobia aj v medicinskom na fatranskej..alebo potom v Hlohovci 😉
@any23 áno sedemnásteho nastupujem 😒
@beruska113 človeče normálne som sa vžila do situácie s malým u lekára 😉 ale hlavne že máš knižku, sono uvidíš ešte veľa krát 😀 a blava bola fajny tak super, aspoň si vyhodila z kopýtka 😝
@beruska113 no tak to prespanie v postieľke ti závidím ☹
@pikha medicínske centrum tu v nitre, ale počula som že lepšie je v hlohovci, všetci ho chvália 😉
@pikha ak chces, do Hlohovca Ti mozem poslat cislo. ja som bola tam.
@majulcek hej, na obecny tu u nas.
@blazka24 a tesakujes sa do prace? Veru v Ba bolo dobre, cely den bez synatora, ale veru už mi aj chybal.
@any23 ja tam tiez dlho necakavam,toto bolo kvoli dovolenke a sivatkom.
Dnes ma rano uz Orange vytocil, ze neeviduju fakturu, hlavne, ze mi je stiahli 1.1.. tak mozem vybavovat. inak sme nachladnuti aj ja, aj Luki, teda on ma nakzil.
@blazka24 jasne sexi kost...to si ma uz dlho nevidela...baby tu drzia vselijake diety ,chvalia sa kolko schudli a ja len potichucku priberam 😀 😀 😀 ale vcera som bola prvykrat behat tak uvidime ci vyda aj na druhy,treti.. 😀 😀 😀 😀
@pikha v poho,ved na to sme tu,ked vieme odpiseme...a odkial si?
@beruska113 a kedy je obecny?
@any23 môžeme, len vieš to naše je také aktívne, kočík ani vidieť, už som ho dala do pivnice, tak len na pešo ale to trvá, ak ti to nevadí, lebo nám cesta do obchodu a z neho trvá hodinu, ide ma klepnúť, no ale čo už 😉
ahojte 🙂 my už máme ten nešťastný zubál vonkuuu 😵 ráno som chytila malú lyžičku a cinkalo to 😝 už je ho aj vidieť tešííím sa ako malá 😝 ale čakajú nás pravdepodobne dalšie horúce dni a noci - tlačí sa vedlajší, je to už na spadnutie, už je skoro vonku, a horné dasienka jej tiež pekne napuchli no ale tam to vyzerá ešte nadlho 😝 moje zlaté, taaak sa tomu čuduje čo to tam má také ostré - stále si tam dáva jazýček 😝
@blazka24 nooo tak si teda ešte uži domka kým sa dá 😉 riško pôjde do jasličiek alebo si si našla opatrovateľku? bože ja si ani neviem predstaviť že pôjdem do roboty, volako som zhnila, nechce sa mi, aj ked ešte mi ostáva kopuuu času, chcem byť doma kým nepôjde do škôlky, tak hádam sa nevyskytne nič nečakané čo by ma donútilo ísť skorej, chcem si ju poriadne užiť...
@majulcek majul ja držím s tebou, ja tiež len priberám a priberám 😝 aj ked neviem z čoho, však poriadne som sa nenajedla ani nepamätám 😝 pohybu mám tiež dosť, tak asi z vône ked varím 😝 😀
@zuzanakarolinka ale ved to nevadí 😉 aj dneska sa chystáte? ja by som chcela,ale ešte sa mi varí fazul.polievka tak musím počkať kým bude hotová 😝
@any23 no chystáme, momentálne spí, ja som varila fazuľovú včera, uvidíme dokedy bude spať, ale okolo 15,00 určite už budeme vonku 😉
@beruska113 ano? 🙂 dakujem, poprosila by som 🙂 a od ktoreho tt je to mozne robit? Niekde som citala, ze tam maju dlhe cakacky, tak nech sa clovek vie vcas zahlasit.
@majulcek jj, diky 🙂 A som z NR, z Chrenovej presnejsie
@any23 tak blahoželám k zúbku. snád ostatné pojdu lahsie.
@majulcek že behat, ja umrem. v tej zime? a neuveris, ale aj ja priberam. tak mozme spolu. uvidime, ktorá viac.
@zuzanakarolinka aj vy už kočík nepoužívate? my ked sme ho uz v lete nahodou zobrali, tak to bol len odkladaci priestor pre tasku. ale to je strasne, ved on sa od roku nechce vozit. a to som kupila kocik a hned ho to prestalo bavit. esteze bude druhe mimco, lebo inak vyhodene prachy. a rozmýšlam, ze kupim ten skate malému ku kočíku, ak by ho boleli nohy, na statie. ale asi ani tam nevydrží. to už bude mega chlapina vtedy.
@pikha chodí sa na to 4D od 20tt tuším do 28 či 30, neviem už presne. ja by som išla tak v 25tt, aby bábo už bolo peknučké. a radšej sa skor objednaj, ten mesiac sa min. čaká aj viac. t.č. 033/ 742 59 37
A dnes sa bol dat Luki asi po 8krát ostrihat. akždý mesiac pomaly chodil, tak sme ho dali nakrátko dost, nech máme apon do jari pokoj, tak mám zase iné dieta.
@beruska113 ale kde, vôbec, terazkeď je sneh tak sane, alebo nič a potom mám na starosti aj sane aj ju, kočík sme dali do pivnice, ale asi pôjde k S, ak by sa podarilo druhé, rozmýšľam, že tento športový necháme a kúpim iba prenosnú tašku, to podľa toho, kedy by sa to malo narodiť, ale aj tak mi srdce cnie po Gracu Tour, ale čo sa tam budem voziť ja?
@zuzanakarolinka ja druhý kočík nekupujem pre mimčo, načo. ak sa bude vozit tolko co malý, tak škoda penazí.
@pikha ja som tiež z chrenovej, tiež aj majul, zuzka a dominika 🙂 😉 skade presnejšie? my sme kúsok od lipy, na sitnianskej 😅 a dokopy nikoho tu nepoznám, kedže tu bývame len od apríla, a tuna je snád starobinec či čo, však tu samý dedečkovia bývajú 😝 jedine baby tuna z konika tu mám 😉
@zuzanakarolinka no polievku už mám hotovú, aj zjedenú, len Emka ako na potvoru zaspala /a dokonca v postielke čo je zázrak/ a ktovie dokedy bude drichmať 😝 ale budeme sa motkať tam kde vždy, tak ak nás uvidíte, tak po nás gulu hodte 😀 😝
@beruska113 ďakujeme 🙂 no hádam pôjdu lahšie, nooo uvidíme, či nás zase nevytrápia 😝 ani Luky už nechce byť v kočíku? no teeeda, ja dúfam že Emke sa dlho bude páčiť, Alex bol veru pohodlný, ten sa dlho chcel vyvážať, až po druhom roku začal vymýšlať... no ale musel mať akciu, lúbil si aj pobežkať, ale na také dlhšie prechádzky ako na poštu, do mesta, alebo obchodu to bolo na nezaplatenie že bol ochotný tam sedieť 😅 Emka sa ešte zmestí v pohode do vaničky, dá sa mi aj polohovať takže ked by chcela sedkať, tak môže, no ale ona väčšinou v kočíku len spí tak nám to ani netreba 😝 ale rátam tak do konca januára a asi budem musieť vytiahnuť športovú časť 😅

@beruska113 ta babka sa zmenila no ako starala sa aj predtym ale nestarala sa len o maleho ale starla sa aj domna atd 😀 ale teraz jak ju vidim raz za mesiac tak je dobre 😝
@majulcek dakujeme uz dneska by ho mali pustit tak mu musim ist spravit nieco dietne kedze zevraj tam vobec nic okrem suchych rozkov nejedol ...
@any23 chudatko Emka to fakt jak sa hovori ked sa drbe tak sa.... 😖 a chudatka deti tie co su tam same ja som tam bola vcera na navsteve a tie samucke deti no hroza mi ich bolo strasne luto a sestricky nanich zvysoka kaslali....ved ked som tam sla aj s bio babkou za malym prvy den ked tam ona sla miesto mna lezat tak Adrianko bol zavrety v takej postielke jak pre vaznov ☹ a pozeral do blba celu mal opuchnutu ruku od ihiel....a hovorim sestricke ze to preco je zavrety takto?? a ona ze preto ze furt reve...akoze tak ma nasrala ta chudera ju by som tam zavrela jaaaj ani nebudem nadavat radsej 😖