icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

beruska113
4. jan 2011

@majulcek a vy ste chceli na kluc? c to ste len kupili ten projekt, čo mali na Agre? ci aj to si zle pamatam? a Ty ideš fachčit už?

beruska113
4. jan 2011

@majulcek no vidis, šak aj Ivo je. Ježkove zraky. Toto mi ženy nerobte. teraz, ked som taka šeredna, bruchata? A Ty to na sebe nejak zamaskuješ.

majulcek
4. jan 2011

@beruska113 sak tehotne zeny ze su sexi tak co sa trases 😀 😀 😀 😀 no nebolo by zle na kluc ale financne nam to az tak priaznivo nevychadza,no uvidime co a ako...no my mame lagunu 22 s trochen zmenami,akoze ze vyzera very easy stavba,ale zabudol nam povedat ze dreva neni na co polozit 😝 no musim,neste sa mi ale musim..horsie ze nemam sa kam vratit 😝

zuzanakarolinka
4. jan 2011

@beruska113 ešte neviem presne kedy, zavolala by som, ideme k segre, mala meniny a tak, ale aspoň na chvíľu by sme dokvitli, a ten môj vlk, poslúž si 😀 teraz môžeš 😀

luciaa86
5. jan 2011

dobre ranko 😉 ako sa mame?? my celkom fajn tuto noc sme neboli ani raz hore 😀 teda .....ale maly sa zobudil o pol 6 a zacal kakat vodu ciernu podotykam 😒 mam takeho tusaka ze zasa skoncime na infekcnom 😖 tak ideme k DR teraz

gagarinka
5. jan 2011

ahojte baby, sorry, ze vam sem leziem, ale chcem sa spytat, vraj je v NR nejaky obchod, kde predavaju pampersky, huggies, ci bapriklad sudocrem za britske ceny, lebo to odtial vozia. neviete mi o nom nieco povedat? teda hlavne kde to je? mam v NR rodinu, tak ze by som ich zaukolovala 😉
inak aj ja som z Nitry, narodila som sa tam a zila 12 rokov, takze skoro tretinu zivota som bola nitrancanka 🙂

luciaa86
5. jan 2011

@gagarinka ja som otom nic nepocula este ale baby mozno ano ale taky obchod by sa zisiel aj mne 😀

icerna
5. jan 2011

AHOJTE BABY 😵
dodatocne vsetko len to najlepsie do noveho roka 😵
@gagarinka neviem o tom,ale je jedna stranka najlacnejsie plienky tusim,daj si do googla a tam predava jedna baba tu v nr za super ceny. mozno su to aj oni 😨 neviem

icerna
5. jan 2011

@o1e3301 tato babula zastupuje nitru s tej stranky 😵 hadam to este robi

domyyy
5. jan 2011

ahojte 🙂

@gagarinka ahoj 🙂 ja asi viem, na ktorý obchod narážaš 😅 zachvíľku o tom napíšem, musím sa spýtať maminy ešte, je to jej známa 🙂

gagarinka
5. jan 2011

@icerna dakujem za tip, ta stranka vyzera super a pozerala som, ze maju obchodne zastupkyne po celom Slovensku, takze netreba platit postovne

@domyyy dakujem za snahu, budem cakat na info

icerna
5. jan 2011

@gagarinka neni zac 😉
juuuj @domyyy ja som kozenka,az teraz ma trklo,ze som ti vcera zabudla odpisat 😲 prepaaaac

domyyy
5. jan 2011

@gagarinka tak už viem kde 😅 neviem to dobre vysvetliť ale ak poznáš NR snáď ma pochopíš 😅 😉 je to smerom na Mostnú ulicu/neviem či sa tá ulica aj nevolá tak 😕 / proste je to za bielym mostom, ktorý teraz prestavujú smerom do mesta 😉 kedysi tam bývala galantéria, v tom priestore 🙂

@icerna moja nevadííí 😀 aj ja niekedy zabúdam 😅 😅 🙂

blazka24
5. jan 2011

@beruska113 do roboty sa v podstate teším,ale bojím sa ako si zvykne richard v jasliach a čo nastane, či nebude chorý 😒
tak na jednej strane v blave bolo fajn ale malý ti chýbal xixixix to je tak vždy, chceme si od nich oddýchnuť a potom nám chýbajú tie naše ratolesti 😀

@majulcek cicka nezúfaj, ja mám späť svojich 75 kg teda desať navyše, seriem na ne, snád začnem niekedy chodiť na tú zumbu ak už nebudem v dôchodku, inak včera som od jedu vyhodila menžestrové sako do koša bo ho stále nezapnem, tie moje lopáre na hrudi nie a nie spadnúť 😠
@pikha cicka keby som bola zlatá už sa dávno predám 😉
@any23 malého som prihlásila do jaslí tu na klokočke, takže snád prežijeme 😉 a gratuľujem k zúbku, neboj ostatné pôjdu ľahšie 😉

blazka24
5. jan 2011

@norinka tiež stíham FB tam je väčšia istota že niekoho stretnem a kútiky, no boli sme pár krát ale nedá sa teraz s kočíkom a malý je strachopud 😝 tak veľa zábavy s týmito babulami ti prajem, sú to super osôbky, ja nastupujem do práce, tak uvidím či vás budem stíhať 😒
@beruska113 cica šak si kúp lienku poves ju na monitor a nebudeš sa cítiť tak sama 😀 čo môžem za to že to moje dieťa nie a nie spať v čase ked ty píšeš? u nás kým je doma pokoj tak aj sused s krčmy príde domov a ja kým spracem ten bordel s hračkami to chvílen trvá 😝

@majulcek @beruska113 vám išlo dievčatá 😝

blazka24
5. jan 2011

@gagarinka človeče ak je taký obchod tak sme tak predpokladám všetky strčené od rána do večera 😀
@domyyy nepochopila som kde to je 😠

domyyy
5. jan 2011

@blazka24 neviem to vysvetliť moja 😀 😀 😀 ja som tam osobne ešte nebola, ale viem približne kde to je 😅 treba ísť za biely most, smerom do mesta, nie na Chrenovú a tam niekde to je.... proste hneď za mostom vraj 😉 a kedysi tam bola galantéria 😉

blazka24
5. jan 2011

@domyyy asi už viem, skúsim pohľadať díky za radu, ja by som sa vybrala asi opačným smerom 😀

o1e3301
5. jan 2011

@icerna Ahoj, dakujem za reklamu, ale uz nie :( uz sme sa z Nitry odstahovali. Ale ta stranska este funguje, aj obchod a ak sa dohodnete 2-3 a urobite spolocnu objednavku, tak sa to aj s postovnym 2,90 urcite oplati. MAjte sa krasne ;)

majulcek
5. jan 2011

@blazka24 blazi vies kde je kmetkova daj si do google najde ti mapu ,vyhladaj sladkovicovu a oproti je ulica za ferenitkou a tam niekde boli volakedy take dve kadibudky ,galanteria a metrovy textill tak asi to myslela..

gagarinka
5. jan 2011

baby, dakujem 😉

icerna
6. jan 2011

dobre ranko baby. 😵
co dnes budete robit?
kocky vy chcete chodit na zumbu?ja by som tiez sla,len nie koli chudnutiu,ja som drevena az,az,skor by sa mi zislo aspon 5 kil na viac 🙄 aspon sa trosku odreagovat,len kde by som dala tieto moje zaburence 😨

gagarinka
6. jan 2011

ahojte este raz, tak som dostala od kamosky info, ze ten obchod je oproti diskoteke Devil a vola sa L+S baby.
Je to to iste, co ste mysleli vy?

icerna
6. jan 2011

@gagarinka ja neviem ani kde je Devil 😅

majulcek
6. jan 2011

@gagarinka LS viem ze su oproti tescu a na novozamockej ale ci su aj oproti devilsu to neviem

@icerna devils je roh kmetkovej a mostnej

majulcek
6. jan 2011

@gagarinka ma napado ze tam kusok je Tevos drogeria

cukruska1920
6. jan 2011

Ahojte...mne vobec neukazalo ,,kto ma spomina" ked som sa pytala na tu zumbu 😠 no ja by som chcela zacat chodit lebo tie faldiky..no konec...a tie nohy...ble...ako chramove stlpiky...musim nieco so sebou robit lebo sa mi muz zacne kukat po inych 😀 tak mate niektora zaujem...? nasla som aj stranku kde to zvykne byvat http://www.zumba.wbl.sk/Rozvrh-hodin.html

beruska113
6. jan 2011

@gagarinka fuha, tak ja som tam v poslednej dobe take nic nevidela. ale zas ja to len zrychlika preletim. viem ze oproti devilsu je na jeden smer mototechna a Postova banka a oproti na druhy sme byvala obuv a nejaky cinan. A to britske ceny su akoze take dobre?

beruska113
6. jan 2011

@blazka24 no držim palce na jaslickovu adaptaciu. a stale ta cakam.

@zuzanakarolinka daj vediet kedy dokvitnete. v sobotu ide Peto makat po 17. V nedelu doobeda spi, potom mozno do NR ideme, tak skus IP aspon orientacne ze kedy.

beruska113
6. jan 2011

A včera sa maleho krstnej bambulka mala narodila, strasne je krasna. Už sa na nu strasne tesim.