Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
baby pozrite si to video,stoji to za to-ja som len zirala 😕 😵
hra kamenak-jak sa tu rehoceme 😀
pekne Heli..
som smutna,my sme dnes zobrali na prechadzku Dunca,nasho plysoveho oranzoveho havka a teraz som zistila,ze sme ho niekde vytratili,mala ho stiska ked zaspava, som sa bala,ze budu velke placee ☹
aj sa nan pytala,ale povedala som jej ze isiel papa,ona chuda moje to pochopila,tak ako baby chodi papa,ze aj duncik siel,ale isto si mysli,ze sa vrati..zajtra musime behnut do maxu,ja by som sla aj teraz ale bojim sa kolo tych garazi sama ☹
och ☹ pohlad na Sasku stiskajucu Duncika,pri zaspavani,za tym mi bude smutno.. 🙄 ☹ bol nasim clenom rodiny,aj sme papkavali spolu,este dnes ho krmila.. ☹ fnuk
sasul jaj ha chuda malinka,bude jej chybat velice ☹
veeru,aj mne je smutno,bol fakt takou sucastou nas,aj na naocnicek chodil s nami,aj papkal s nami.. 🙄
sasi...to je škoda teda naozaj 😔 hádam na to Saška zabudne 😒
no neviem,bol Saskine dvojca,vsade len s nim.. ☹
sasul to je blbé, keby bol robo doma idem s tebou ja sa v noci nebojím.........
Dakujem moja,Blazka,si to vazim.. 😔
sasul tak dúfam, že plyšáka nájdeš, ale moc tomu šancu nedávam, ľudia sú svine......... 😒
dobré ránko 😵
ja som už hore od 5.30h. Samozrejme, že pozerám hokej 😀 Zatial vyhrávame 2:1 😵
no haha...už je 2:2 😠
domča...no hádam sa ozvem ked budem v BB. To ešte uvidím, či mi muž nechá notebook 🙂
už je 3:2...vyhrávameee 😵 😵
babyyyy...vyhrali smeeee 😵 😵
Jajuuuus, je to domaaaa! 😀
bys, gratulujem tebe, sebe aj seckym slovaciskom 🙂
a idem het 😀
pekny dnik, baby 😉
no caute kocky, len som nakukla,maly ide kuk rozpravky. 😉
ja som myslela ze dostanem infarkt z toho hokeja, bud je to tym ze som to pozerala sama alebo uz starnem 😝 , ale tesim sa ako hovado 😀 ze sme vyhrali.
sasul, to ti verim ze ta to mrzi, ☹ dufam ze ho najdete, drzim palce, 😉 my mame preto dvoch rovnakych mackov, keby sme nahodou jedneho stratili ale zase šimi ho az tak nemojka ako saska havina, on by si to mozno ani nevsimol. 😝
ahojte, ¨
no my sme s drobcom do nr nachystani, ale ked kuknem von tak sa mi nejak nechce. ale nusim do benky, jaj ten ma tu ohryzava, musim ist
ahojte
no my sme to radsej prespali, nech enmame nervy a to bolo pekne prebudenie, ze sme vyhrali 😀
ahojte,
tak to máme v suchu, jupíííííííííííííííííííííííííííí 😵 😵 😵 , som sa tešákovala, len ma strašne bolí hlava teraz, ide mi ju roztrhať, to ponocovanie mi nerobí dobre, zas som bola od 4.30 hore a to som oželela kanadu a rusko, lebo tí o 1.30 hrali, ale čechov som si do začiatku nášho hokeja okukla, no škoda, že sa im to nepodarilo, lebo hrali dobre, aj o šťastí to je. dnes musím na mega nákup, už som si našich zabeštelovala.
idem variť čínu, na rozkaz detí a drahého a pobede pôjdeme aspoň kým tati po nás príde von, ukazuje sa byť peknučko ako včera bolo 🙂
sašul, našli ste havkáča, som si to ešte v hlave včera večer do poriadku dávala, ale fakt, moja spomienka na neho končí v tom momente ako som ti ho podala, viac som ho nevidela, snáĎ nebolo veľa plaču 😒
klbi, šimi ako, už lepšie????, 🙂
beruš, tak ty smer nitra takto inkognito, téda, dúfam, že aj bud. týždeň prídeš, ak nám bude počasie priať, nech môžeme dáke stretko zorganizovať 😉
Ahojte,tak sme boli v tom maxe,pohladat hava,ale zial nenasli sme ho,ani v kutiku nebol zabudnuty,tak neviem veru kdesme ho vytratili..
mala sa aspon pohrala,aj mnam si vypytala tam,som jej musela brumika kupit,pred chvilkou ploievku spapala a spinka..
dnej je ale nadherne,vsak? poobede si este urobime vychadzku.. 😉
a co sa tyka hokeja..Slovenskoooooooo 🙂 tesiim sa!!!
ahojte, maly uz spi, dala som ho na balkon, nech je trosku na vzduchu, ja som pri nom, takze davam pozor. 😉
zatial dnes teplotu nemame, klop-klop, ale v noci ho zacal trapit dusivy kasel a soplik, spal len v dupackach aby sa neprehrieval keby nahodou dostal teplotu a neznasa byt zakryty, stale sa odkopaval tak nachladol. 😖
davam mu sinupret, aj kvapky do nosa, ale kasle ako stary chlap, snad do konca tyzdna bude fit. 😒
dnes mi volala ta kocka, niekedy buduci tyzden nas pride skraslit, aj rady nam da ako sa o seba starat, len termin este dotiahneme neskor, zalezi ako sa bude citit maly a moze prist aj viac bab ako dve, tak heli ked sa chces pridat si vitana. 😵
dnes som si konecne upratala aspon na chvilu to tu vyzera cisto, kym sa maly nezobudi. 😅 😝
ahojte 🙂
maximko spinká,ja relaxujem 🙂 posledné týždne velmi zle spáva v noci 😒 stále sa budí,mrví..
jednu prechádzku už máme za sebou,ked sa zobudí,ideme zase von 😎
ahojte ...
vonku je dnes prekrasne,boli sme na prechadzke s malou,potom som s nou bola este na dvore a isla som upratovat...som sa vyzivala v upratovani ked je takto nadherne 🙂 okna v spalni boli dokoran otvorene,hudba hrala hlasno 😀 ja som rozobrala malej postel a aj nam,celu som ju vyumyvala,povysavala,prevliekla navlecky a aj plachty a vsetko som umyla od prachu a povysavala 🙂 juj dobre sa nam bude spat a paplony este teraz nase visia vonku a vetraju sa 🙂 ...mala spinka a ja som si spravila kavicku a potom idem vlasy 3 zenam robit 😉
heli, aj ja by som vetrala na plne obratky, ale neda sa, byvam na siedmom poschodi, tak len vetracky pouzivam. 😉
asi aj ja vybehnem z malym za dom ked vstane, trochu sa prevetrat, dobre mu padne cerstvy vzduch, uz mu je doma dlho, je mrzuty a nervozny ako cert. 😝
tak my sme s blazkou vonku v meste boli, som ju necakane prepadla telefonatom.
juj blazi, ale mrzi ma, ze som vas nemohla domov hodit.
sasul,
skoda, ze si sa nemohla pridat.
jajka,
ved som sa blazky pytala, ci na teba cislo nema. no ale buduci tyzden rada pridem, aj ked s tymi drobcami je to niekedy tazke sa vystrojit, ved si pamatate este. ze blazka, nasla si ten prebalovak?
jej klbi,
tak budete krasne, ja som maniak na take veci a kozmetiku by som stale kupovala, aj ked nevidno na mne.
my sme vyuzili dnes tesco kupony, hippky stavy sme nakupili, aj oblecko, mam aj tu bundicku ako som chcela, ze 12-18mes a ledva ju oblecie.
a v banke dnes mali z maleho sou, aj ujo vo vytahu.
blazi a auto som nasla na 2.krat, iba raz som sa v poschodi netrafila. zabijem sa, ked som sklerotik.
ahojky kočky 🙂 ja mám doma malého maródika tak sa naplno venujem 😒 soplíme, kašleme, kýchame, aj hrdielko troška bolí a je nervný a upišťaný, tak to nie je bohviečo 😒 mňa to chvalabohu nedraplo klop klop klop nech to nezakríknem... dúfam že do soboty bude krpec fit - chystáme velikáááánsku oslavu - zajtra bude mať niekto 5 rôčkov 😵 😵 😵 juj ale to letííí 😲
dneska bolo vonku vážne krásne, ma to tam ťahalooo škoda že nemôžme ísť von teraz 😔
mne sa posledné tri noci otrasne zle spáva - ani na chrbte sa mi nedá spať bo po chvíle ma bolííí jak sviňa, ani na ľavom boku to nejde - po chvílke sa bedrový klb hlási, ani na pravom boku - to mi zas noha trpne - a na bruchu nehrozííí a to bola vždy moja naj poloha - no strach a hrôza so mnou 😝 😔
ja som tiež za stretko 😅 😵 keby sme boli zdravučký a bolo by niekde vonku napr. v parku - to by som vážne brala 😉
ahojte,boli sme nakoniec v mlynoch,sli sme s 3kolkou do progresu,pri dome sme stretli Domy,akurat vravela,ze bola na kontrole,ale rucku ma este obviazanu,potom sme sli za babi na pesu a nakoniec nas Blazka zlanarila do mlynov,tak tam sme uz sli bez 3kolky,mala si tam pobehala,aj v gulickach sa vyhrala ja som si maleho Risulka popestovala a pekne sme sli domkov busikom,mala presla na zastavku pekne pesi,aj zo zastavky domkov z mostnej,dosli sme riadne vyhladovane ako vlcice, tak sa ideme napapkat.. 😉 😝
Berus,sme sa obilsi nakoniec,ale neva,nabuduce to isto vyde 😉
potom vas docitam,lebo od hladu uz ani nevidim na obrazofku 😝 😀
ja som prisla asi pred pol hodinkou...mala som kopec prace s vlasmi 😉
3 zeny som strihala,farbila 😉

heh Heli to poznam.. 🙂
Ozaj dievcence,nam uz pucia snezienky v zahradke a aj narcisy vyhnali listky.. 😀
Jar sa bliiizi 🙂