icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

helenkasabinka
25. feb 2010

dnes som malej cez net objednala 4 veci hallo kitty a aj digitalny teplomer,taky co sa prilozi na celo a za 2 sekundy zmeria teplotu 🙂

jajka968
25. feb 2010

čaute,

boli sme s mami a tati mojím na nákup, boženku, toľko som zas oplieskala 😠 , aj do takka som sa vrátila späť, jasné, že som neobišla naprázdno, kúpila som si blúzku a podprdu a sárče mikinku a také tričulo s dlhým rukávom. konečne aj sáčky na vysávač mám, len filter nemajú, sila, ak ho nevymením, môže odísť motor zase a onedlho nám končí záruika sa teším, ešte pokukám na neteä
idme ordinovať, zatiaľ čafte

bystricanka
autor
26. feb 2010

dobré ránečko 😵

dnes idem vygruntovať celý domčúrik. Zajtra odchádzame a aby tu bolo čisto,ked sa vrátime 🙂

včera sme boli s Henkou. Malý jaký už je veľký a vysmiaty. Aj zúbky som mu obzrela. 😅 😀

any...tak malý nech sa rýchlo uzdraví 😵
a k dnešným 5tim rôčkom prajem "malému" Alexíkovi hlavne toho zdravia 😵 😵 😵

a dnes strááášne fúka a má aj celý den pršať. Tak dnes len papučová kultúra alebo nejaký obchodák 🙂

bystricanka
autor
26. feb 2010

jááj a včera sme aj v parku boli.Pekne bolo...išli sme pokukať zvieratká...akurát ich krmili, tak sme mali show. Aj ked matúš viac obzeral to nákladné auto, čo prinieslo papaníčko ako zver 😝

martulanr
26. feb 2010

Ahojtee
Any Alexíkovi prajeme všetko najlepšie k narodeninkám cmuk 😵
vcera sme sa boli s muzikom kultúrne vyžiť v divadle celkom fajn predsatavenie hrali Modrá ruža 😀

henka76
26. feb 2010

dobré ránko 🙂

dnes sme vstávali trošku skor,ale aspon že v noci sme spali lepšie 🙂 už sme s drahým aj kávičku vypili 😵
ako bys písala,včera sme trošku pokecali 😉 😉

any-alexíkovi prajeme všetko naj,vela zdravíčka a detskej radosti 😵

any23
26. feb 2010

pekne ranko vsetkym... Dakujeme vam kocky😵juj ani sa mi verit nechce ze uz je to tak davno co sa narodil... Strasne rychlo nam to ubieha,este je to take maciatko co sa rado maznucka a tulinka ale ktovie mozno o rok-dva mi uz ani pusu nebude chcet dat tak si ho este musim uzit kym je takto pritulny bo dlho uz taky byt nemusi... Este raz dakujemeee

beruska113
26. feb 2010

any,
aj ja sa pripajam. Alexovi vsetko naj, a nech si so surodencom dobre rozumie.

Bys,
tak ste s Henkou vyrazili von.. Pekne vygruntuj, nech muzika v cistom este najdete, ked pridete.

Sasul,
tak ste sa s Blazkou predsa nakoniec stretli? Tak snad nabuduce to vyjde aj nam. A buduci tyzden muz hovoril, ze hlasili ochladenie, cez den tak 3stupne ci co to spominal.

Marti,
teda, tak vy sa stiate uz aj kulturne vyzivat? Sikulka si. Na Modru ruzu som bola, ale uz si vobec nepamatam. To je na tej lodi co boli, nie?

jajka,
tak si zase nakupovala? Ja som si uz nic nekupiala, ani nepamatam, schvalne si nic nekupujem, lebo mam motivaciu do spred tehu veci schudnut.

any23
26. feb 2010

este by som chcela popriat majkinej hanke vsetko naj naj naj lebo aj ona ma dneska narodeninky😵tak nech sa jej v zivote dari,hlavne zdravicko nech poslucha a rodicom len radost robi😎

beruska113
26. feb 2010

MAJUL,
aj Hanke vsetko naj, ved aj ona dnes oslavuje. Co by to bolo, keby sme na nu zabudli. nech vam rastie do krasy

sasulec
26. feb 2010

Ahojte,my sme dnes varili doobeda,mala asisetntka pomahla.. 😝 varit ..
Ale bez tak mam dnes naladu pod psa,ach,a toto pocasie ma ubija 🙄
Any vsetko Naj Naj Naj drobcovi-velkacikovi..hlavne zdravicka a lasky nech ma vzdy dost 😉
Hanke Majulkinej tiez vela zdravicka, stasticka a kamosov a kamosik v skolke..a poslusne pani ucitelky 😉

bystricanka
autor
26. feb 2010

tak to aj ja sa pripájam...malej Hanke všetko naj k narodeninkám 😵 😵

berus...haha.No ako poznám môjho muža, tak on ešte po mne bude upratovať. Zase nájde plno chýb....hlavne nepovysávané 😀

no a ano. Hlásia na buduci týžden ochladenie. Tak ešte zimné bundy nedávajte do zadu do skríň, lebo sa zídu 😵

henka...no hlavné, že si si v noci trošku pospala. Radšej nech ti malý skôr vstáva a spí celú noc, ako keby ťa mal v noci 20krát budiť, no nie? 😨 Hovorím z vlastnej skúsenosti 😅

bystricanka
autor
26. feb 2010

ozaj....a v noci vstávate, ked bude hokej? Lebo ja by som aj chcela, len zajtra nás čaká balenie a cestovanie. 😝 No ale hádam to aj zvládnem 🙂 Ved tohto sa už možno tak skoro nedočkáme, aby sme bojovali o medailu 😵

zuzana76
26. feb 2010

ahojte

any , alexikovi vsetko najlepsie, hlavne vela zdravia, nech poslucha maminku
majul aj hanicke vsetko najlepsie, nech ju netrapia ocka a je zdrava

dnes je teda nepekne vonku, a bys ze sa ma este ochladit, aj uz chcem jaaaaaaaaaaar

sasulec
26. feb 2010

no tedaaa..a ja som malej fusak uz oprala a odlozila,aj overal.. 😒
toto je na chuja, chce sa mi spaaat,uz som si aj zdriemla s malou,co chvila vstane,sla spat o 12. lebo od 7.15 uz trielila po byte,este ze mna nechala buvat do 8 aspon 😉
to zas bude dlllhe popoludnie,a neda sa ist von..pomooooooooooooooooc 😠

henka76
26. feb 2010

majul-Hanke prajeme všetko naj 🙂

maximko spinká,ja idem žehlit 😉

sasulec
26. feb 2010

heni cin cin aj ja zehlim.. 🙂

henka76
26. feb 2010

sasi-už aj mám požehlené,nebolo toho vela 😉

sasulec
26. feb 2010

aj ja,tiez som toho nemala vela,len malej veci,ale uz sa mi susia dalsie,ta zas bude dalsie.. 😝
ale mam pomocnicku tak nam to ide frisko..sup sup od ruky.. 😉

sasulec
26. feb 2010

no mala papa kukuricny snack a kuka garfielda a ja si idem vychutnat kaficko,tu nikoho,tak sa idem vystret na gaucik.. 😝

sasulec
26. feb 2010

ahojte akurat mi volala klbka,su v nemocnici na pozorovani,od vcera..
maly mal horucky 39.5 a stale mu stupala..tak sli radsej nazad na pohotovost a nechali ich na pozorovani 🙄
Maly ma infuzku a musi len lezkat chuda moje.. 😔
Klbka vas pozdravuje 😔

any23
26. feb 2010

babulky moje ešte raz vám pekne ďakujem 🙂 však mi pomôžete vybrať farbu? 😅 http://www.e-kociky.sk/?85,v-cross-3 mne sa najviac páči tá farba new10 a new11 pre dievčatko 😵

any23
26. feb 2010

jaaaj blbo mi to tam hodilo... na 9tej strane je kočík V-cross 3 - to je môj najnovší favorit 😅

domyyy
26. feb 2010

ahojte kočky bola som v Mlynoch, sme sa aj s jajkou videli 😅 🙂 detičky sú zlaté 😵 ja som mala už nervy lebo mi bolo teplo 😝 v tej fixácii sa strašne potím 🙄 videla som aj bubli s Yasmi...ach, krásne dievčatko, bubli sa mi nezmenila 😅 ... škoda, že to takto dopadlo 🙄 😒

any....aj ja chcem taký kočík 😅 krásny 🙂 ja by som brala tú zeleno-modrú kombináciu 😉 🙂

sasul...och bože 🤐 chúďa klba a Šimi 😢 držím im palce nech sú čím skôr doma 🙄 😔

zuzana76
26. feb 2010

ahojte

maly uz spi

any, idem pozriet

tak mne sa paci ta 1,2, 4, 6, 16
😒

zuzana76
26. feb 2010

jaj, ja som to nejako inak pozerala, tam dolu su take stvorceky, ja ze tam si mam vybrat, ked dam to new2 alebo akekolvek cislo, taks a mi nic nezmeni an tom kociku

zuzana76
26. feb 2010

ja sisi, sak tam dolu su tie kociky 😀

zuzana76
26. feb 2010

tak to je jasne, mne sa paci new 10

zuzana76
26. feb 2010

any, ale vsimni si, tam je v takych stvorcekoch este aj taky vzorkovnik a tam su velmi pekne vzory, to je co zac?

zuzana76
26. feb 2010

tak ja to mam jasne, nam zostava Jane a objedname jednu z tych 3 vaniciek co mam v albume podla pohlavia

buduci tyzden sa asi pojdem objednat na 3D do Hlohovca, vraj sa caka asi mesiac, tak to budem v nejakom 22-23 tt