Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
@majulcek my sme kamerovali, fotky máme tri, aj to rozmazané. šak Ty si ho viac fotila ako my.
@lenusiknr zuzanakarolinka chodí s Kajkou. Niekedy sem píše. A vraj super. ja som tiež chcela, ale kým sme sa rozhýbali, tak už nechcem, ked čakám druhé. Predsa je to verejná voda, nebudem riskovat.
@kalifa28 všetko naj, nech sa darí a Saška robí len radost.
@kalifa28 @lenusiknr dajte mi prosím vedeit, ked zistíte tých muzikantov. Chodila by som aj ja s malým, snád ešte budem vládat. Zistite bližšie čo a ako a myslite na mna.
@helenkasabinka .
@beruska113 baby ale ja chcem vase maily aby som vam poslala mnou fotene fotky 😉
@majulcek jejda, tak takto to je. šak moj máš, či? pošlem do IP.
@lenusiknr ja chodím, ako ti písala @beruska113 , je tam super
čo to chcete na akých muzikantov chodiť?
@beruska113 a kde byvaš? na FB ma MC Klokanček svoju stranku a tam je rozpis aktivít na každy mesiac, ved sa potom spojime a možme ist 🙂
@helenkasabinka a ty tu koho uplácaš fotkami? 😀 😉
@kalifa28 ty si odkiaľ? ja som síce ešte v klokančeku nebola, len na ich stránke, chystáš sa ísť?
@zuzanakarolinka ja som z klokočiny, byvam kusok od MC, chceš ist? mozme sa stretnut kludne...
ty kde byvas?
@kalifa28 ja som z chrenovej, skúšam ísť na ich stránku, ale stále ma to hádze na ich FB, nemáš náhodu link na nich, dík
http://www.materskecentra.sk/old/zoznam_mc/mate...
@zuzanakarolinka len takto, potom už len FB, spominam si, že mali svoju stranku, ale potom sa dali asi len na facebook...
@kalifa28 to si myslím aj ja, lebo určite som tam na nej bola, no škoda, ja FB eee, neverím
@any23
@beruska113
no ja som aj predtým skladala, kopec ho máme po stenách a kopec nepolepeného. Ale toto mi priniesla kamoška, že nevedia poskladať, no už som za polovicou. Je to 1000 ks, radšej mám ešte väčšie, ale aj toto je fajn. 😀
Baby a kde sa dá chodiť plávať s bábätkom na Chrenovej?Ja by som tiež chcela potom chodiť 😉
@kalifa28 aký majú program?
@miroslava44 na Dlhej je zelená budova Yoti, alebo tak nejako a vraj tam chystaju plavanie pre babatka... ale my tam chodime nie na kurz, len tak sukromne s mm a Saškou...
@zuzanakarolinka pondelky Malí muzikanti, utorky fit lopty, rozne vzdelavacie programy pre mamičky, tvorivé stredy (dielne) a nepravidelne divadielko
@beruska113 sak z karnevalu 😉))
@majulcek aha uz chapem 😀 idem ti napisat IP 😉
@zuzanakarolinka no ja som to nepochopila,ze voc taky kraci 😀
@kalifa boli tam tri mamicky ale so starsimi detickami.. vsetko najlepsie k narodeninam🙂 a vies o tom ze by tam mal byt karneval? ja som nieco zapocula...
my sme zatial plavat neboli ale malinky hrozne lubi vodu, nemozeme ho z vane vecer dostat tak by som to chcela skusit no cenovo mi to tiez pride trosku dost...
@helenkasabinka ,
@beruska113 poslane cez uschovnu,tam si to stiahnite 😉
@zuzankakarolinka a ty tam mas zaplateny kurz? mozes mi napisat ako sa vam tam paci a ci chodis teraz v zime alebo ste voli v lete?
@majulcek snad mi to pojde otvorit 😅
@helenkasabinka ved keby nieco daj vediet 🙂
@majulcek oki idem to kuk hned 😉
@majulcek oki vsetko je v poriadku a dakujem 😵 😵
@helenkasabinka že aká foto, no daj sem
@kalifa28 ok diky, zistíme ešte 😀
ahojte babule Nitrianky, ja mam jednu otazku, neviete nahodou , ci niekde v NR predavaju obuv Tamaris , nejako to nemam pochodene v centrach, viem,ze je Bata, Humanic a Garfield a tam neviem ci to maju a potom je tam par mini predajni s obuvou a tam tiez neviem ci maju, tak len ci ste sa nahodou s touto znackou nestretli, dakujem

@majulcek mail? 😕 mam na FB fotky ak tie myslis 😉