icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

zuzana76
26. feb 2010

klbi, drzte sa so Simonkom, nemocnice su bleeeeeeee, dufam, ze sa coskoro vratite domov

any23
26. feb 2010

zuzka aj s tých vzorov čo sú v tých štvorčekoch sa dá vybrať 😅 ja mám s tým obrovský problééém - mne sa totiž páčia asi všetky farby, neviem si vybrať 😝

klbi juj nech sa simonkovi rýchlo polepší 😉

zuzana76
26. feb 2010

tak tie vzory su este lepsie

tie co som ti tam napisala tie cisla, tie sa mi pacia z tych vzorov

any23
26. feb 2010

zuzi ty to máš super že v tom máš jasno 😉 ale s maťom sme sa zhodli asi na tej fialkovej - new10 - aj jemu sa páči 😎

martinka1704
26. feb 2010

any- Alexikovi vsetko najlepsie hlavne vela zdravicka 😵 😵 😵 😵

majul - Hanke vsetko najlepsie,takisto zdravicko 😵 😵 😵 a obom a teda i vsetkym detickam este vela detskej radosti

klbi - drzim palce nech ste rychlo doma 😅

Inak ahojte 🙂 Zajtra mam skolu i v nedelu ale tesim sa ze konecne po mesiaci niekam vypadnem 😵 Inak zhanam robotu jak dabel,lebo na socialke som dopadla tak,ze na podporu nemam narok 😝 i ked mam odpracovanych 7,5roka v skuse+3roky materskej,ale kedze som neni nezamestnana od 1.2. ale od 29.1. spadam este pod stary debilny zakon 😠 😠 😠 😠 Takze som dost z toho rozladena a nemala som chut ani vypisovat 🙄 Ale pevne verim,ze si co najskor najdem neaku robotu,lebo len z Ivanovho platu zit sa neda ☹ 😒

No idem sa nachystat do skoly,cele poobede som behala s mamkou i sestrou po nakupoch a dost sa mi toho uslo,aby som nebola taka smutna 😵

domyyy
26. feb 2010

matka...a čo sa ti to ušlo? 😅

any...všetko najlepšie prajem Alexíkovi...čo dostal? 😵

majul...Hanke všetko najlepšie prajem 😅 🙂

zuzana76
26. feb 2010

any, ta je pekna, ta 10

martinka, to su ale habadury, je tam rozdiel par dni a uz nemas narok, dufam,ze cim skor najdes robotu a dobre mas,ze si si aspon radost urobila nakupom, aj ja vcera, sice len nejaku bizuteriu som si kupila, muz sa mi smeje,ze este nemam kupene tehu tricko k comu to budem nosit, ale hlavne,ze uz bižu mam 😀

any23
26. feb 2010

maťka ďakujeme 🙂

no s tou sociálkou - no comment 🙄 ti verím že ťa to rozladilo sa ti vôôôbec nečudujem ale neboj, robotku si určite nájdeš 😉

zuzana76
26. feb 2010

ja idem 9.3. do poradne, to budem v 19 tt, keby sa uz tak dalo vidiet co to je, ja som uz taka nedockava

zuzana76
26. feb 2010

ale buduci tyzden ma svokra prazdniny-postrazi maleho, tak si vybavim hematologiu a nefrologiu, nech to mam z krku a potom 15.3. mam este endokrinologiu

zuzana76
26. feb 2010

any, tebe ako dlho trvali AFP? ja som bola pred tyzdnom na odbery, vcera este vysledky nemali

any23
26. feb 2010

domyyy mojko aj tebe díky 🙂 od nás dostal zatiaľ vláčik Tomáša - čo má dráhu tak sme mu dokúpili zase nejakú mašinku s vagonikmi - a zajtra ho chceme zobrať do mlynov do dráčika - nech si ešte niečo vyberie 😉

any23
26. feb 2010

ja mám poradnu 16.3. 😉 krv na AFP mi brali utorok a týždeň nato v piatok som mala poradňu a už boli výsledky takže u nás to trvalo cca 10dní 😉

zuzana76
26. feb 2010

aha, tak ja som len tyzden, takze hadam na buduci tyzden to uz bude a potom ten dalsi uz mam poradnu

zuzana76
26. feb 2010

dnes malinke pekne kopkalo, bolo celkom aktivne, tak sa tesim

any23
26. feb 2010

zuzi teším sa s tebou že ťa tak pekne kopká - aspoň vieš že je oki keď dá o sebe vedieť 😉 to naše malinké ma občas tak silno kopne až sa zlaknem čo to bolo 😀 😝

zuzana76
26. feb 2010

veru, to je dobre

no ty uz mas silnesjie tie kopance, ja zatial slabe, ale nevadi

inak aj v noci bolo hore, o 4.00, lebo aj ja a aj patko 😀

sasulec
26. feb 2010

heh Any Zuzi,zlata namotavka na kociky.. 😉
my sme si dali kupel s malou aj romantiku sme mali,heh praskla nam jedna ziarovka,tak sme mali pritmie.. 😅
Domy co je s jajkou,ze tu cely den nebola??? 😕

martinka1704
26. feb 2010

babenky dakujem 😵

domyy - dvoje rifle,kozennu bundu o pasa a topanocky a este papucky 😵 😵 😵 😵 Musela som si dokupit garde,moja vaha trochu klesla a vyzerala som vo vsetkom otras 😝 Tak ale zase aspom nemusim chudnut 😀 😀

s robotou to je pol na pol takze ak bude na 100% napisem Vam az z noveho kancla 😀 😵 😉 Uvidime,ta prax moja nieje na skodu,takze oprasit anglinu a verit ze nieco vyjde 😅

zuzana76
26. feb 2010

idem ja uz oddychovat, som najedena na prasknutie,a ni hybat sa mi nechce

dobru noc

sasulec
26. feb 2010

Zuzik bruuu 😔
a ostatnee??? sem sa sem! 😅

beruska113
26. feb 2010

Ahoooooj,

úpzdravte Klbku som Simonkom. Nech su uz rychlo doma a nech je choroba prec.

Martinka,
ja sa k zakonom radsej nevyjadrujem. Najhorsie, ze na uradoch v kazdych dverach inak povedia. To ma vie dozrat najviac. Drzim palce s robotou.

Any, zuzi,
tak kociky a bizu sa riesi? 🙂 Tak dobre nakupte.

Sasul,
tak romantikus bola? Mna caka krpec v posteli, sa pritulime v noci. Juj ale on sa tak nelubi pusinkovat a to je este maly a uz nervaci, ked mu pusu dam.

Som dnes robila tu porovu polievku co sem minule Helka hodila a mnam mnam bola.

Baby a neviete ako funguju tie autosedacky od 9 do 36kg? Ci sa tam potom nieco da prec ked je uz dieta velke ci ako? Chceme kupit este jednu a to nech nam uz potom vydrzi.

sasulec
26. feb 2010

berus vraj su tie sedacky velmi univerzalne,a nie az tak bezpecne 😒

sasulec
26. feb 2010

berus aspon mne to tak vysvetlovala v predajni jedna pani,myslim,ze mala skusenosti,pretoze nam toho naozaj dost vysvetlila,no ale neviem si predstavit ako bude vypadat mala v 5 rockoch v tej sedacke,uz teraz sa mi tam zda taka stiesnena.. 😉
Takze asi budeme musiet kupit podsedak a inak este vravela,ze treba dat bacha,ked ides na dovolenku trebars ked prechadzas cez slovinsko,tam maju zakon,kt. neschvaluje podsedaky a este nejake krajiny to maju,ale neviem ktore presne.. 😕
a maly sa nelubi cmukat? heh to mala je taka liska prefikana,ona aj ked nieco vyvedie a uz vidi ten moj prisny pohlad,tak sa prituli,ze moooja..hehe 😉
pozdrav odovzdam klbke.. 😔

beruska113
26. feb 2010

sasul,
tak si ma nastrasila. muz nadava na celu ulicu, ked dokola sedacky menime. Minule az sused dosiel, ze co sa deje.

helenkasabinka
26. feb 2010

ahojte 😀

a dobru noc 😔 😉

bystricanka
autor
27. feb 2010

dobré ránko 😵

tak ja som v noci poctivo pozerala hokej 😝 Škoda, že sme prehrali....no ale aj tak bojujeme o bronz.Takže v nedelu ráno vstávam zase o 4h a pozerám bitku s Fínmi 😅

idem si vás prečítať a potom sa baliť. 2 týždne budeme mimo, ale hádam mi mangelo nechá notebook 🙂

zuzana76
27. feb 2010

ahojte

my sme nepozerali, zobudili ma az vykriky obyvatelov muzskeho pohlavia nasho panelaku , ked sme dali tie 2 goly, takze skoro az na konci a od tej 5.30 uz nespim, bo aj babatku sa nejako nepacilo uz lezat, ani nalavo, ani naprav, ani na chrbte, tak som vstala, aj maly sa zobudil o 6.00 a Sunar vypil a muz ten ponocoval a teraz spi

berus, veru, na urade sa zvacsa nevedia dohodnut ako to je a kazda uradncika inak informuje
moj maly sa zase lubi pusinkovat, aj dnes rano mi povedal , ze - Najradsej by som ta celu vybozkaval 😀 -
tie sedacky my mamae od 9.18 kg, ale uz mu je len tak tak, zase na leto, ked nebdue taky naobliekany bude dobra, ale teraz je nastesno, ja som tiez pocula,ze tie univerzalnejsie nie su take bezpecne, my mame Romerku

domyyy
27. feb 2010

ahojte kočky 🙂 🙂 🙂 čo máte na pláne dnes? 😵

ja idem robiť tortu 😅 moju prvú v živote 😵 mamina má zajtra alebo pozajtra narodky neviem presne lebo je narodená cez priestupný rok 😅 tak som sa rozhodla, že jej spravím radosťou tortou 😵 už sa moc teší 😅 máme aj darčeky už kúpené 🙂 😉

zuzana76
27. feb 2010

domy, ja dnes pojdem asi pozriet do Maxu do Ma-ma

a cez tyzden mam nabity program - pondelok hematolog, streda nefrolog a niekedy medzi tym kadernicka a nechty 😀