icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

dada2007
8. mar 2011

ahojte kočky...len som chcela posunúť infošku...na Mostnej v detskom obchodíku U Kubka je výpredaj 😉

any23
9. mar 2011

@blazka24 zlatýýý takto sa o teba stará? 😅 😵 😀 ema by ten papier radšej zjedla 😝 strašne je podarená, dobrý papkáčik je z nej - keď aj nás vidí že jeme, tak pýta tiež - vykrikuje haaaaaaaammmmm a mlaská 😅 🙂 ale zo všetkého zje zakaždým iba troška tak je potom večne hladná 😝

beruska113
9. mar 2011

Baby dnes o 10 v MC Klokanček na nedbalovej predstavenie o Kozliatkach a vlkovi. Kto ide? My sa chystáme.

majulcek
9. mar 2011

@blazka24 za doddatocnu gratulacku hanke k narodkam

ada11
9. mar 2011

ja len, že ďakujem za rady, čo sa týka nemocnice v NR. Mala som nadštandardnú izbu za 10 € a nebanujem, Nikto malú ani mňa nerušil 😉

blazka24
9. mar 2011

@smejkoo112 ja som strach prekonala a teraz som spokojná, malý sa rozhýbal, rozhovoril a aj trochen osmelil 😉

blazka24
9. mar 2011

@any23 presne takto vrieska richard že hááááááááááám a otvára tak klapačku že čakám kedy mu vyskočí sánka a bude chodiť s otvorenou pusou 😀
@majulcek no tak to nič, trebalo zagratuľovať aj keď neskoro 😀
@ada11 tak super že ste dobre dopadli a takto ste sa mali 😉 je to o nervy keď sa trápite že dieťa máte v nemocnici a ešte aj naprd starostlivosť a zle v izbe 😕

smejkoo112
9. mar 2011

@blazka24 a ty už chodiš do prace ked si maleho dala do jasiel ?

blazka24
9. mar 2011

@smejkoo112 veru chodím 😉

beruska113
9. mar 2011

No my sme boli v tom klokančeku. Prišli sme len tak tak, boli sme vzadu, malého som na rukách nechcela držat, zo stoličky videl na pol škody a aj tak ho to nebavilo, tak tam behal. Potom objavili deti počas predstavenia šmýkalku, tak sa išlo na to. Luki samozrejme šlahol jednemu chlapcovi, aspon že ten neplakal. Pri odchode ma celu dokopal, čo tam chcel byt, no hruza. Museli sme ist do Tesca kupit šmykalku, ešteže bola v akcii. Po ceste zaspal, bola som kupit muškáty a kvetináče, tak už možu rast, na leto som pripravená už len pár tahavých do nich. Ale to na Gardenii dokončím. Tak som dnes ustatá ako hafan.

dupinka
9. mar 2011

@beruska113 a to si sa prečo neozvala??? My sme tam boli, aj Henka s Maximkom...... No teda, škoda, že som ťa pri tom mojom hyperaktívnom dieťati nestihla vidieť. 😢
Adamko tam tiež pobehoval vpredu, nechcel sedieť, tak som ho mala striedavo na rukách, dole, ťahala som ho späť.... 😀 😀

smejkoo112
9. mar 2011

@beruska113 a to od akeho veku deti chodia do toho klokančeka ?

smejkoo112
9. mar 2011

@blazka24 juuj a čo tak skoro si šla do prace ??

miroslava44
10. mar 2011

ahojte baby, som tu dávno nebola, sa nám dnes ale pokazilo to počasie 😒
Som bola dnes na poradni a som sa pýtala sestričky na pásy v nemocnici a hovorila mi, že oni už rok neposielajú, tak som povedala že dobre. Tak do nemocky pôjdem asi až rodiť. Myslíte, že tam netreba chodiť? Lebo ja sa nevyznám do tohto... 😉

beruska113
10. mar 2011

@smejkoo112 ja netuším, ja som bola 1krát. Spýtaj sa dupinky.
@dupinka ja som Ta videla. A Hena mi pomáhala malého obliect, lebo kopal ako divý čo nechcel ist preč. Adamko aký baculko orptoi mojmu a Mximkovi.
@miroslava44 ked je všetko ok a neposielaju ta, tak bud rada, že tam nemusiš chodit. Ked som chodila ja, bol tam vždy riadny nátresk. A inak všetko OK? Ako sa citiš? Už sa Tito riadne kráti.

kalifa28
10. mar 2011

@beruska113 mohli ste po divadielku prist ešte hore do herne 🙂
aj my sme boli, ale malá to tentox nezvladla, tak sme sa išli hrat a muzikanti pravdepodobne nebudu, nakolko teta musi ist na operaciu, takže asi nič, no škoda .-(

kalifa28
10. mar 2011

@smejkoo112 kludne aj bábatká ,ale radšej až lezuce, lebo nepohyblivé detičky by sa tam asi moc nevyhrali 🙂 my sme začali od 10 mesiacov, ked začala Saša chodit, ale vačšinou deti od roka...

beruska113
10. mar 2011

@kalifa28 to som nevedela, že sa mohlo ist hrat, že to bolo tovrené. no nevadí, aj tak sme boli kupit smykalku a potom v baumaxe muškáty a malý už aj tak v aute zaspal pred baumaxom. a vy ste neodchádzali hned na začiatku predstavenia s plačom? akurát niekto vychádzal, ked sme prišli

blazka24
10. mar 2011

@smejkoo112 moja hypotéka sa to presne volá čo ma tlačilo do práce 😅

tak my sme ešte v klokančeku neboli, budeme to musieť napraviť, richardovi sa predstavenia moc nepáčia ale zahrať s deťmi by sa snád vedel 😉

inak v poslednej dobe ma chytá taká mánia, že kukám po mamičkách a ich deťoch a rozmýšľam či si s nimi náhodou nepíšem inkognito a nepoznám ich osobne 😀

any23
10. mar 2011

@miroslava44 ani ja som nechodila do nemocnice na pásy, môj doki tiež neposiela - pokiaľ nie sú vážnejšie problémy, ustráži si to sám 😉 v ordinácii má sono, tak zakaždým malinkú pozrel ako sa jej darí 😅 mne to aj vyhovovalo že som sa tam nemusela trepať 😝 koncom júna už bývali riadne teplá 😝 pekne sa ti to kráti, onedlho už budeš mať malinkého pri sebe 😵 😵 😉

henka76
10. mar 2011

ahojte 🙂

včera sme aj my boli na divadielko 🙂 zo začiatku maximko sledoval,ale potom ho viac zaujímali behajúce detičky 🙂 tak sme si pobehali 🙂 potom sme ešte vonku pobudli chvilku na slniečku 😎

dupinka-rada som vás videla 🙂 ako dopadlo očkovanie?

beruska-kočka mamina je z teba 😉 tehu ti pristane 🙂 a že luky plačkal,tak to je v pohode,každé dieťa je iné a celkovo nebol vôbec zlý,len chcel program po svojom 🙂

kalifa-ja som ťa tam vykúkala,ale podla foto som nenašla,ale ako beruska píše,to ste boli vy? 🙂

blazka24
10. mar 2011

@henka76 tak ste sa pobavili na programe? nooooooooooo ved maximko nemusí sedieť ako päť peňazí na divadielku 😝 richard by si tam veru tiež neposedel 😝

henka76
10. mar 2011

@blazka24 -na prvý krát to bolo celkom dobré 🙂

kalifa28
10. mar 2011

@beruska113 nie, to bola kamoška, my sme odchadzali chvilu po nej 🙂

kalifa28
10. mar 2011

@henka76 🙂 neboli 🙂 to kamoškina dcera neznáša gitaru....

miroslava44
10. mar 2011

@beruska113 Veď ja som rada, že tam nemusím chodiť, lebo takto si prejdem na polikliniku za 5 minút, narýchlo, no tam by sa mi asi nechcelo chodiť. Inak všetko OK, doki bol spokojný, že je všetko super, vytešený. Cítim sa fajn, veď už na materskej, tak mám konečne neobmedzený pohyb, aj keď veľa toho nenachodím, lebo ma potom bolia nohy a kríže, ale dá sa, celkom dobre to znášam. Kráti sa nám to, už aby to bolo, nevieme sa už dočkať 😀
@any23 no veď aj mne to vyhovuje, ako som písala vyššie, nemusím sa tam trepať... 😀 Kráti sa to, len mne sa to zdá ako večnosť ešte, už veeeľmi chcem apríl 😅 😀

beruska113
10. mar 2011

@kalifa28 teraz som pozerala album a neuveríš, ale Tvoju Sašku si pamtám. Pristavila sa pri mne, teda a tie očká krásne modré som si zapamatala.

beruska113
10. mar 2011

@miroslava44 veru hádam si už drobec na Velku noc aj niečo vypolieva.

Ja baby, ja mám takých dobrých susedov cez cestu. Strážievame si deti na striedačku, aj teraz ho prišli zobrat. My sme mali malú včera a predvčerom. Len dufam, že to detom dlho vydrží to hranie, lebo Meli je o 2roky staršia. A moj krpec dnes prvýkrát nepovedal, že sa volá Miro, ale pekne povedal Luki. Tak som sa strašne tešila, že malý ked to videl, teraz to hovorí stále. Doteraz niekolko mesiacov každého presviedčal, že sa volá Miro podla suseda.

any23
10. mar 2011

@beruska113 no to máš veru super susedov 🙂 my máme niečo také v benadiku, až na to že decká sú väčšinou u nás - na našom dvore sa im nejako lepšie hrá no ale nevadí mi to - aspon ich mám pod kontrolou 😝

any23
10. mar 2011

@miroslava44 viem si predstaviť aký ste už nedočkaví - aj my sme boli a ako 😝 😵