Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
@beruska113 🙂 🙂 už aj jej maminu osvietilo, ale to ma teda nenapadlo,, že to si ty 🙂 ano, pristavila sa pri tebe a ja som sa tak trochu zapozerala na tvoje bruško 🙂
@henka76 tak ked to bolo na prvý krát tak to bolo super 😉
@beruska113 no super susedov máš a Luki je jasan super jednotka že vie už svoje meno 😉
@beruska113 no snáď áno, teraz ako tu boli fašiangy, tak som sa smiala drahému, že či mu nekúpime korbáč, tam predávali 😀 tak sme sa potom smiali 😀
@any23 no to sme, ale ešte vydržíme, stojí to za to 😅
@miroslava44 keď ste vydržali doteraz, tých pár týždňov už zmáknete 😉 pre mňa boli tie posledné týždne asi najhoršie keď už vlastne v ôsmom mesiaci to vyzeralo na pôrod, tak som každý deň čakala že to príde a furt nič 😝 v júni už boli dosť veľké horúčavy a už som mala všetkého pokrk - všetko ma bolelo - kríže, lonová kosť, bedrové klby, poslíčkov som mala skoro každý deň a teda riadne silných, a nevedela som sa už dočkať kedy kooonečne uvidím malinkú - netúžila som po ničom inom len aby už bola vonku 😵 a ešte k tomu každý deň minimálne jeden telefonat či sms typu "no čo ešte si celá" a všetci ma už posielali do pôrodnice - tak to ma vedelo vytočiť riadne 😝 😀 ale aj tak na to obdobie rada spomínam 😵 a teraz ked občas emka nevie čo od dobroty tak by som ju tam aj vrátila naspať do toho brucha ak by sa dalo, aspon na jednu noc nech sa kooonečne poriadne vyspím 😝 😀
@dupinka ja tento rok výstavu vynechám, nechcem sa zbytočne dráždit, ked už je zariadené. Teda ešte treba druhu detsku, ale to neskor. Ja sa teším na gardeniu. síce muškáty už mám zasadene od predvčera, ale ešte k nm niečo tahave nekvitnuce dokupim. A v pohode, ja som silno rozmýšlala, ako malého odtial dostanem, lebo asi 2týždne neskutočne trucuje ked nieka ideme, aj ked ideme preč. Lahne si na zem, ričí nie, no strašne niečo. Ani ma nebavi niekam chodit bez muža, pridem vyštavená z toho obliekania. Ale naštasite inak je dobrý doma.
@kalifa28 mo vidiš a ja si zase Taba nepamatam. mi tak Tvoja malá učarovala. Si si pomyslela, že tá s bruchom tu už skoro porodí, také mám velké.
@miroslava44 využil by o rok.
Jaj baby a dnes som sa zasmiala na krstniatku mojom. Zistila som, že nevie, že budeme mat druhe mimčo, tak som mu to povedala. Malý má 5rokov, pozerá na mna, vypleštil oči a hovori: no zbohom. zase mi rozhádze celu izbu. a vraj tomuto už hračky nepožičia.
ahojte kočky 🙂 🙂 🙂 ja len dávam avízo, že predávam na agre 😀 takže ak sa niektoré chystáte, vidíme sa tam 😉 včera som stretla dupinku malinký je strašne zlatý 😵 ako už vyrástol, odkedy som ho poslednýkrát videla 🙂
dnes vyzera byt vonku nadherne, muz pojde poobede do BA na nejaku akciu a Patko je na chrenovej, tak my so samkom pojdeme poobede von trochu. Mozno skocim konecne do Mlynov, alebo na Klokocinu ku kostolu, no uvidim. Ale hned sa lepsie citim, ked vonku svieti slniecko.
ahojte 🙂 my sme ešte v jelenci, ale zajtra už pôjdeme domov 😅 dobre nám tu je, ale predsa - doma je doma 😝 inaaaaak vedela by som si zvyknúť na takýto priestor, ale zase kto by to upratoval 😝 😀 dnes sa ku nám pridá aj tatinko, celý týždeň mal nočné, ale poctivo za nami chodil každý deň poobede keď sa vyspal 😅 chceli sme dneska guláš navariť, mal dôjsť aj tatino môj domov z 3-týždnovky no ale nepríde - ostal trčať dakde vo francúzku 😒 tak guláš asi odložíme o týždeň keď bude doma aj on 🙂
@zuzana76 tak budete bačovať len vy dvaja domka? 😅 aspoň budeš mať trošku kludnejšie poobedie 😉
@domyyy škoooda my sa tiež tento rok nechystáme - nie sme v nr 😒
@beruska113 zlaté krstniatko 🙂 on už vie čo ho čaká 😝 😀 alex je ešte v stave že tvrdí že emke požičia čo bude chcieť no ale ešte mu hračky neberie - tak uvidíme čo bude hovoriť ked to už bude aktuálne 😝
@zuzana76 zuzi a mne tiež vždy slniečko dokáže zdvihnúť náladu a dneska to vonku vážne vyzerá super - emka spinkala hodinku a pol vonku v kočíku na dvore a ked som ju bola uspať a potom neskôr skontrolovať tak som vybehla len tak v mikine a super teplúčko - teda aspon na slniečku - už cítiť vo vzduchu že ide jar 😵 jaaaaaaaj neviem sa už dočkať kedy odložíme fusak a bude nám stačiť iba deka 🙂 začína mať nervičky z neho 😝
@any23 no veru, uvidíme aj my ako to bude. Ku krstniatku chodíme málinko, dokopy sme tam asi 5krát boli, vždy sa vidíme u mamy, tak nechodím k segre. No ale ked sme tam, Samko vždy bedáka, kolko bude musiet upratovat. A zo začiatku aj žiarlil na Lukiho, ked sme prišli k mame, tak sa jej hned pýtal, kolko tam budeme.
@zuzana76 my sme boli 2h vonku, ale veru u nás dost fúka.
Krásne je vonku, poobede tuším prechádzka ma čaká 😀 Ale až keď poupratujem 🙂
@any23 no vidíš to, ja zatiaľ ešte poslíčkov nemám, teda aspoň myslím, ale tak hádam je na to ešte čas. Určite vydržíme ešte tých pár dni čo nás čaká. Aj keď nám je už niekedy všelijako, ale dá sa 🙂 Mne už ide na krk aj tá zima, lebo sa musím furt obliekať a obliekať, až na nervy. Tak už hádam bude teplejšie. Už aby bol ten apríl 😅
@beruska113 určite by využil... 😀 len neviem ako by to skončilo, keby sa dal s ockom dokopy a ma riadne vyšibal 😀
@miroslava44 malý nas zbije aj bez šibáka.
Muž spi, bola som s malým 2h vonku, boli sme chvilu u Majulcek segry a odchod strašný, plač a krik na celu ulicu, až ludia von vychádzali. Na rukách som ho musela držat a to ma odd včera večera stále brucho bolí, no paráda. To má asi 2týždne také trucovanie, ale vážne ma to nebaví. Neviem, čo s tým. Upratané nemám, ani s tým bruchabolom nemienim a o 14pride navsteva, oneskorení gratulanti, tak možem pohostenie chystat.
@beruska113 tu vyzera pekne, tak ale cez sklo, mozno fuka, neviem, ale na chvilu isto pojdeme von
teraz samko spinka, ja som triedila Patkove auticka - pokazene nemilosrdne vyhadzujem, toto musim robit zasadne , ked nie je doma, lebo by mi nic nedovolil vyhodit 😀
este som upratovala skrine s oblecenim, to ma strasne bavi robit 😀 , cistila som nam cizmy a idem ich odlozit
dnes som robila vajcovu polievku a pevenu rybu so zemiakmi, takze celkom rychlovka
@zuzana76 ozaj Zuzi, Tamaris maju už aj v Galerii v obuvi Reno a maju už aj sandale.
@beruska113 vykasli sa na poriadok, dolezitejsie je babatko a navsteve nachystaj nejaku rychlovku, hlavne pri com nemusis stat, napr. chlebicky
@zuzana76 aký optimizmus, že čižmy odložit. ale v podstate ja už dávno v botaskách behám. asi sa mi tie čižmy len nechce vydrhnut dobre do skrine
@beruska113 jeeeeeeeej diky, no musim uz niekedy skocit, aj deti mi ma kto postrazit a ja sa neviem dokopat do obchodov 😀
@beruska113 no dufam,ze to nezakriknem s tymi cizmami, ale tak jedny si nechavam vonku, hnede na takom miniopatku a take biele k hrubej bielej vetrovke uz schovam, vetrovku uz nenosim, uz len kabat, alebo bundu kratku
@beruska113 presne tak, kašli na upratovanie, radšej pooddychuj - bábenko je prednejšie a ak sa necítiš práve najlepšie hostia pochopia prečo nemáš dokonalý poriadok a bohatú hostinu nachystanú 😉 veru aj tuna v jelenci začalo fúkať, ale nie je to taký studený severák tak dá sa 😅 malinká zase hajká vonku, už ťahá cez dve hodinky 🙂 jej zimka určite nie je - je zababušená, v závetrí, ani nevie že nejaký vietor fúka 😝

Ahojte!
@beruska113 sorry, ale ja som si až teraz uvedomila, že to si bola ty, tá tehuľka.... 😅 Si ma mala kopať 😀
@henka76 díky, aj my sme vás radi videli. Očkovanie v pohode, obišlo sa to bez horúčky, no budil sa v noci...
Ani Adamko nevysedel na divadielku, tiež ho to zaujalo, len keď sa spievalo, skôr sa obzeral, čo by mohol zobnúť, lebo cukríky zjedol hneď ako sme sa posadili. 😀 Ale nech sa učí byť medzi deťmi a trochu trpezlivosti.
@kalifa28 si zabudla priznať, že si teraz tmavovláska 😉
Boli ste niekto na výstave? My sa chystáme zajtra, rada si kuknem nové trendy v bývaní, tak snáď sa oplatí ísť..