icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

smejkoo112
13. mar 2011

@kalifa28 jej dakujem a este mi povedz kde sa to nachadza

smejkoo112
13. mar 2011

@blazka24 no tak to s tou hypotekou rozumiem
my mame teraz perne dni Samko ma zapal priedušiek a nejak mu nezaberaju tabletky stale uz 3 den ma horucky 39

kalifa28
14. mar 2011

@smejkoo112 na Nedbalovej ulici, ako je Black cafe, pri tom výškovom baraku, v bývalej škole, teraz je taká zdemolovaná strašne, ale čast z nej funguje ako komunitne centrum a MC klokanček... my chodíme s kamoškou každý den o deviatej a sme tam do pol dvanastej... prid kedykolvek 🙂

smejkoo112
14. mar 2011

no ve d pridem vyskušať ako sa to Samkovi bude pačiť ,ale najprv musime vyzdravieť .máme zápal priedušiek 😖

mariynka
14. mar 2011

ahojte kocky, kuk na dedra.cz idem objednavat.. mohla by som mat bez postovneho,keby sme sa viacere nazbierali, urcite nakuknite: http://dedra.ecpaper.cz/zima-jaro-2011/#page=1 ak si nieco vyberiete, IPnite mi 😉 🙂
inak odporucam sasankove slapky: http://dedra.ecpaper.cz/zima-jaro-2011/#page=66-67 😉 🙂
a su tam aj super satky, za skvele ceny 😉 😵

beruska113
15. mar 2011

@kalifa28 ahoj a dnes ste zrovna neboli. teda Sašku som tam nevidela. Bola som s malým a som happy, lebo nikoho nebuchol a ani pri odchode neboli jeho bežne scény.

A hallooo, kde ste kto? či kto by tu bol v takom krásnom počasí. včera sa malý poobede hral 2hodiny s hlinou pred domom. pes mu sice chvilu bral hračky, ale potom sme ho skrotili. ja som si dala rybársku stoličku s operadlom prinho a strážila som. no amerika na Slovensku. A už máme aj wifi router, tak možno pred domom chytím aj signál na NB, tak už len kávičku a paráda.

kalifa28
15. mar 2011

@beruska113 🙂 no zrovna , zrovna dnes sme teda neboli 🙂. lebo sme mali fit lopty a Saša bola K.O. išli sme hned domov a zaspala ešte po ceste... Ale zajtra ideme hned od rána 🙂

beruska113
15. mar 2011

@kalifa28 nevadi. možno nabuduce. natuším síce, kedy pridem. mna t vždy rano chyti, že čo budeme robit a ako sa citim.

dadulajda
15. mar 2011

ahojte baby, PROSIM VAS mohli by ste mi odporucit nejakeho dobreho doktora v NR lebo ten moj je katastrofalny. doteraz mi robil len raz odber krvi v 18.tt. a to vysledky stale newem. tehot.knizku mam taku prazdnu, ze ostatni len dvihaju obocie a to nehovorim o pristupe...odpovede typu "chodite do nasej ambulancie tak budete dodrziavat nase postupy" to mi povedali ked som sa v 6 tt.spytala, ci mi nezoberu aspon krv, alebo moc.....uz som bola 2x aj na pohotovosti kde mi testy spravili...ale jednoducho dalej zivot svojho dietata ohrozovat nebudem....dakujem za pomoc 🙂 🙂 🙂

beruska113
16. mar 2011

@dadulajda ja mam Trusku v MC- Pro care a som spokojna. A tiež som v 20tt ako Ty a všetko kontroluje.

miroslava44
16. mar 2011

ahojte babenky, tak ja som dnes konečne zajednala tú dr. Kuzmovú. Tak už hádam pre drobca máme všetko vybavené. No dúfam, že nebude problém, lebo sa ma sestrička pýtala, že odkiaľ sme, tak som jej povedala, že bývame na chrenovej, čo je pravda, no malý bude mať trvalé bydlisko po mne, keďže nie sme zosobášení....No snáď nie. 🙂
Ináč bolo tak pekne včera a dnes je také zlé počasie, a pozerám, že už aj prší. To som chcela ísť do obchodu, no nič, musím tam prebehnúť, to je kúsok...
@dadulajda ja chodím na polikliniku na Chrenovej, dr. Juhás, ja som spokojná, tie vyšetrenia čo mi mal robiť mi robil a myslím, že je aj dosť starostlivý.

lykos
16. mar 2011

@beruska113

ahojte. no tak som sa sem konecne dostala po dlhom case. vonku prsi, ostali sme s malinkou doma, tak som sem na chvilku zabludila. takze ako som spominala, ze sme sa sem pristahovali a nikoho tu nepoznam. mam 6,5 mes. dcerku. kam sa tu da ist? kocikujeme sa po klokocine len.takze dajte nejaky tip na nieco

lykos
16. mar 2011

@icerna

dakujeme 😎

lykos
16. mar 2011

@domyyy

😉 ahojky. no pekne meno je to. co uz 🙂 a byvame pri kauflande vo vyskovom panelaku. je tu daka susedka?

lykos
16. mar 2011

@jajka968
dakujeme 😎 😉

lykos
16. mar 2011

@majulcek
😀 vdaka

lykos
16. mar 2011

@klba
ahojky. byvame na Klokocke pri kauflande 😎

any23
16. mar 2011

ahojte 🙂 počasie na porazenie tak aj my dnes trčíme doma 😝
@miroslava44 jeeej už 36tt 😵 blíži sa ti to, blíži 😉 ja som tiež chcela ísť von, cez emkin obedný spánok, no ale nedá sa 😝 do dažda sa mi veru nechce 😝 tak vyfasovala pršiplášť na kočík a šupla som ju na balkon, spinká vyše hodiny už a dúfam že ešte aspoň hodku potiahne 😅
idú nám štyri zúbky naraz tak sme straaašne mrzutý, druhý deň nerobí nič iné iba mrnčí, mrnčí, mrnčí 😝 😒 a ešte slintá ako bernardín, nestačím jej meniť podbradníky a hryzie všetko na čo dočiahne 😝 ešteže aspoň v noci dobre hajá 😅
@lykos a v ktorom výškovom to bývaš? 😅 my sme kedysi bývali v tom nad kauflandom, baničova 1 to je 🙂 tam som vyrastala, ale už tam cez tri roky nebývame, najprv sme išli hore na beethovenovu a teraz už rok skoro bývame na chrenovej 😉
@dadulajda to čo je za doktora? 😠 dr.Truska je vážne super, o mňa sa staral pri prvom tehu, chodila som k nemu do rizikovky do nemocnice 🙂 vtedy bol môj doki dr.čech a s ním som veru spokojná nebola 😒 tak som po pôrode prešla k dr.Kunskému - odporučila mi ho jedna kamoška a som maximálne spokojná, chodím k nemu už 6rokov a meniť ho veru nemienim 😉 počas druhého tehu sa o nás ukážkovo staral, v ordinácii má sono tak vždy zakaždým aj bambulku pozrel a kontrola krčka bola tiež samozrejmosťou na každej poradni 🙂 a jeho sestrička je zlatíčko 😉

miroslava44
16. mar 2011

@any23 no už v piatok začíname 37. t., tak sa nám to ozaj blíži 😀 a neskutočne sa tešíme 😅 Zatiaľ nenasvedčuje nič tomu, že by sa chystal skôr na svet, no ale nevadí, vydržíme ešte. V piatok máme poradňu, tak uvidíme, čo povie doki. Ale min. týždeň bol nadšený, že ako suprovo mi prebieha tehotenstvo... 😀
No dobre si robila, ja budem môjho asi pred vchod dávať, keďže bývame na prízemí bez balkóna 😀 😀 😀 A zúbky, uch, nepríjemné, som zvedavá ako to zvládne náš...no ale to ešte máme čas.
@lykos ahoj, ja som v NR síce iba 7 rokov, ale tak máme tu park Sihoť, tam je krásne.

zuzanakarolinka
16. mar 2011

@any23 ja ty chodím k Truskovi, super človek

zuzanakarolinka
16. mar 2011

@dadulajda to je aký dr. Cvok?

any23
16. mar 2011

@zuzanakarolinka veru je super a dokonca bol aj pri mojom narodení - že to bol vtedy ešte taký holobriadok ale už vtedy bol skvelý, milý, zlatý 🙂 a že ked som sa narodila a pýtali sa ako sa budem volať a mamina povedala že andrea tak sa smial že či to po ňom 😝 😀 bo on je andrej 😝

any23
16. mar 2011

@miroslava44 tak tfuj tfuj tfuj nech to tak super prebieha aj nadalej a hlavne aby aj pôrod dopadol skvele 😉 potom daj nejako vedieť, že si už mamička 😵 ozaj a ak by bolo pekne teplúčko vonku, nešla by si sa poprechádzať? 🙂 my chodíme von skoro každý deň, aj dvakrát, ak teda neni tak ako dneska 😝

zuzanakarolinka
16. mar 2011

@any23 no vidíš, áno on je Andrej, a je strašne zlatý, ja keď som bola u neho prvý krát, keď som prechádzala od dr. z Trnavy, tak som prišla domov celá happy a hovorila som mm, vtedy ešte nebol mm, že aký super doktor, že k nemu budem chodiť každý týždeň a to som ešte ani nevedela poriadne čo hovorím a je to pravda na 100 %, fakt super človek, klobúk dolu, lepšieho lekára si neviem ani prestaviť, naj na svete

any23
16. mar 2011

@zuzanakarolinka ja som reagovala rovnako keď som od neho prvýkrát odchádzala 😝 vtedy keď ma čech poslal do rizikovej amb. do nemocnice tak som celý víkend poriadne nespala čo som sa tak strašne bála čo to bude za dokiho ku ktorému ma poslal a bola som veru milo prekvapená 🙂 chodila som k nemu každé dva týždne a veru som sa aj tešila ked som tam mala ísť 😀 😝

any23
16. mar 2011

@zuzanakarolinka inak škoda že vtedy, keď som hladala nového doktora, tak ešte svoju ambulanciu nemal, vtedy robil len v nemocke... inak by som išla k nemu určite... ale aj kunský je perfektný, nelutujem že som unho 😅

dadulajda
16. mar 2011

@zuzanakarolinka nechcem ohovarat ale dakujem za pomoc 🙂 urcite to poriesim cim skor lebo aj neska som v krcoch lezala 3 hodiny...a neviem samozrejme z coho su. potom dam vediet ako som dopadla 🙂

dadulajda
16. mar 2011

@beruska113 dikes 🙂 chodievam tam na sono, ale nevedela som ze aj doktori su tam. a tam sa caka od rana?alebo sa objednava

beruska113
16. mar 2011

@dadulajda Truska je hned oproti sona. objednava sa tam a ak mas niečo surne, iba sa na recepcii zahlasis a vezmu Ta.žiadne časenky od 6rano...