Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
ahojte 🙂
ráno sme si privstali na hokej aj my 😉 teraz už upratujem a varím 🙂 a potom ideme trošku von 🙂 včera sme boli v n-centre ,myslela som,že malý si tam pobehá v guličkách,ale žiadne tam neboli,tak sme ešte do mlynov skočili 🙂 malý sa pohral 😉 aj sme bodku pozreli v shope 😉 ..ja som nikoho nestretla,lebo my sme tam boli neskor 😉 😉
prajem všetkým pekný víkend 😉
bys-štastnú cestu,pooddychuj a hlavne sa nám ozvi 😉
ja som napisala,ze do maxu skocim, prd makovy, do Mlynov 😀
zuzka-a čo ideš pokukat?alebo aj nakúpit?
ahojte
my sme vcera mali cely den v znameni vyletov 🙂
najskor sme isli do polygonu kupit mamine darcek lebo mala v utorok narodky ale vcera oslavovala,kupila som jej kabelku a nadhernu sochu kona-ona miluje sochy kona 😉
potom sme isli do Prievidze sesternicu pozriet,Sabínka sa pekne zahrala a my sme pokecali...
potom sme isli do mlynov,cele mlyny som presla lebo som nieco hladala,aj som kupila co som hladala 😉 a aj v Deichmanne som malej topanky kupila 🙂
a odtial sme isli pri agroinstitut kupit prvy krat to cerstve mlieko nacapovane 🙂 jej a paci sa mi to,je to super aj mliecko vyborne je 🙂 a kopec ludi tam bolo 😕 aj taki,co mi vraveli ze kazdy den tam chodia brat 7 litrov mlieka 😕 😀 ze kazdy tolko vypiju 😅 😀
a dodatocne:
len co som zastihla kuk 😉
Majul malinkej Hanke prajeme vsetko najlepsie k narodeninkam 😵
klbka to mi je strasne luto,ze ste isli nakoniec do nemocnice ale drzim palce aby bolo vsetko v poriadku a aby ste odtial isli cim skor domov uz zdravi a v poriadku 🙂 ň
bys a tebe stastnu cestu a uzi si 2 tyzdnovy vyletik 🙂
a este samozrejme
Alexikovi vsetko najlepsie prajeme,vela zdravia,stastia a lasky a aby mal coskoro doma sestricku 🙂 🙂
a dnes varim konecne to čevabčiči 🙂 🙂 🙂 mnamky uz sa ho neviem dockat 😀
heni, do ma-ma tehu veci
zuzka...držím palce u doktorov 😵 aby to bolo ok 😉 jáááj a tie tehu veci 😅 nádherné sú 🙂 len to tam popozeraj 😵 a dúfam, že sa ti niečo podarí aj kúpiť 😅 🙂 😉
heli...vy včera aký nabitý program 😅 😀 inak mám na teba prosbu 😅 ale to ti hodím do IP 😉 😀
heni...bola si v Mlynoch? 🙂 škoda, že sme sa nevideli 😒 boli sme tam 3 z MK 😀 😵
beruš...ktovie ako chutí ten nový recept 😕 na to by som sa aj ja možno nechala nalákať 😀
Ahojte!
mozem sa k vam pridat??
domy...ruka neboli?som ta skoro nespoznala,ked som ta stretla,lebo v Cabaji by som ta necakala...teda len preto,lebo som ta tam este nestretla🙂
jaj,mala ma uz treti den teploty...ta hnisava angina ju nejak neprechadza..ale dnes nastastie uz len do 38 mame teplotu,ale mrzuta je rovnako:(
akurat vcera sa u nas rozputala taka diskusia ci mat teraz druhe babo a ci nie...sa neviem rozhodnut,ale zase nechceme velky rozdiel medzi detickami,ale kedze som si podala prihlasky na vysku...dalsi pokus🙂...tak neviem,ci by to bolo najstastnejsie riesenie...
Heli,si ma vcera navnadila...som malej objednala cez mmb vecicky hello kitty...teplaciky a take triculo...som to dlhsie planovala kupit🙂
ahojte,
drobec hajká a baby moje čakajú na neter, príde po nich a berie ich na prázdniny, ale len do utorka som dovolila, šak čo sa budem sama doma nudiť. potom ich pôjdeme odprevadiť na autobus a skočím do mlynov, topánky som si tam vybrala, aj domy ich odobrila, tak ich pôjdem kúpiť, kým sa nevypredajú.
ja som ani spať nemohla, čo som sa už hokeja nevedela dočkať a telefon mi blbne, som sa bála, že nezazvoní a ja to prespím. ale aj tak tá 3 tretina bola nádherná, škoda, že sa to nepodarilo v 1-vej tretine, bol by to ešte krajší zážitok.
aj fínov a usa som pozerala, ale nuda, veĎ im v prvej tretine 6 gólov amerikánci nasúkali, fíni nechápali, snáĎ aj naši napodobnia amerikáncov. som tajne dúfala, že pôjdeme do finále s usa, že to nandáme a ukážeme aj šťastnému, fúj tak sa mi sprotivil, vyhlásil, že ho slovensko sklamalo a nemá prečo fandiť slovákom, ale ako europoslanec za svk je mu dobre, smradovi jednému 🙄
dupinka, vitaj a kľudne sa pridaj 🙂
any, majul, všeeetulinko naj, naj, naj deťúrencom dodatočne prajeme 😵 😵
klbka, tak sa rýchlo vyliečkajte ☹ a ponáhľajte sa za nami 🙂
sašul, včera som dáko nestíhala, doobeda sme preč boli, potom som doháňala upratovanie, varila, no a pobede sme do starého tesca museli ísť a zastavili sme sa aj v mlynoch, lebo liať začalo a aj domy sme stretli, tak sa marko v kútiku trošku pohral a šli sme domov, no a večer, veď to poznáš sama, večera, umyť, uložiť a už aj hokej začal 😉
ahojte
tak sklamana som z tych veci, na internete to svetko vyzera tak uzasne , tak nakoniec som si kupila uplne iny top, nez mam v albume, taky cerveny, je super a sexy a bude sa dat nosit aj po porode, tiez je na stranke www.ma-ma.sk a nejake tehu nohavicky a tehu pancuchy,
tak tie cierno-ruzove saty co mam v alume stali 40 eur a nejake drobne, no a to ako normalna zastera 😠 , na fotke tovyzera exkluzivne, krasne a potom hentaka handra , ten biely top je super, ale ten cerveny bol lepsi.
A ta cerveno-cierno-biela bluza, tu nemali v mojej velkosti, dala mi sice rovnaky strih ale hnedu a to uz nebolo pekne, takze smola
dupinka vitaj, jasne pridaj sa 🙂
mishaaaa, len sa dajte na druhe babatko, to je taka krasna vec 😵 , aj nas syncek sa uz tesi na surodenca
aspon nas tu bude viac tehuliek, dufam,ze aj Klbe a Helke sa coskoro podari
a co chces studovat na vyske? kam si si dala prihlasku? aj ja rozmyslam, ale chcela som spanielcinu a ta sa da len v kombinacii s niecom inym a to sa mi nechce, chcela som len jeden predmet.
ja som bola dnes v Mlynoch, bol niekto? 😅
este si musim napisat zoznam do DM 😀
inak sme prisli k svokre a minule sme sa tak bavili,ze nevieme meno pre chlapca a svokra pripraveny cely zoznam mien -ze Alex, Frederik, Andrej a nevieme ste ake, ale zamietli sme jej 😀 aj pre dievcatka mala vybrate,ze Erika, Alena a Andrea, nemam nic proti tym menam, ale rozhodne mam nieco ine v plane 😉
dupinka ahojky 🙂 nepisali sme uz niekedy my dve v nejakej teme 😕 🙂
no baby ja som dnes bola s malou a s mm u svokrus,varila som tam cevabcici 🙂 chutilo vsetkym a svokrus este varila diviaka na cervenom vine 🙂 mnamky
teraz sme doma,mala spinka,mm robi nieco vonku 🙂
pojdem ja dom upratovat
ja som uz chora z toho netu,stale len objednavam 😅 dnes som objednala malej navlecky na postel macko pu,pridam foto 😀
miskaa o tom mi hovor 😀 uz mozno v pondelok budem mat na poste tie hallo kitty vecicky 😀 juj len matersku keby som mala vyssiu 😉 mala by som sa uz krotit 😅
https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...
presne tieto som jej objednala 🙂
dominika ozaj odpisem ti na ip 🙂
ja som si z bonprixu zase tuto tuniku objednala - cervenu- ach zase cervenu, no nevadi 😲 , mozno zamenim, lebo som cislo 38 a baby v Levicatkach mi vraveli,ze to mi bude velke, ze tam naju damske vsetko o cislo vacsie, teda ze to je asi taka 40
heli, pekne navliecky, my uz mame normalka velku perinu a mame ikeacku a aj navliecky odtial
nemate skusenosti s tym Bonprixom? mne sa mari,ze som uz kedysi davno objednavala a veru velke mi to bolo, ale neva, ved poslem spat, nech zamenia za ine cislo
Ahojte babule, pozeram, ze tu sa vo velkom nakupuju tehotenske a detske veci, no pekne. 🙂 Take mi netreba (teda detske aj hej, ale tych je vsade plno), ale zaujimalo by ma, ci mate v NR nejaky dobry obchod so zenskym oblecenim na take rozmernejsie osoby, ako som ja... 😕 U nas ked sa najdu veci pre baculky a moletky, tak to vacsinou vyzera ako na babky po patdesiatke. 🙄 Tak vzdy len rozmyslam, kde nakupuju napriklad take ciganky, co vidavam po meste, si trikrat take ako ja, a predsa ohaknute jak herecky... 😅
toto som objednala 😉
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=7935726&tab=0
mexx ja chodim nakupovat k nam do polygonu-aj ja nie som chuda 😀 😒
dala som si prihlasku na ukf-ku...kulturologia-cestovny ruch.no uvidime,ako sa podari. a co sa tyka toho babatka...silne nad tym uvazujem,ale myslim,ze by som to nezvladla...skola +2 deticky...
heli a cez co si objednavala tie vecicky??....myslim hallo kitty🙂aj ja mam taku maniu cez net objednavat...
zuzi...tie bonprix veci,co som uz aj ja objednavala prisli skutocne o jedno az skoro 2 cisla vacsie...ale nastastie som ich mala komu posunut...
mishaa, no tak to budem musiet poslat spat, ak to bude take obrovske
mishaa jedna predavala tu na konovi 4 veci hallo kitty ale teraz som objednala cez MMB 🙂
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=7573031&tab=2 ....ja som malej objednala to biele tricenko,co je na prvych dvoch fotkach a tie cierne teplaciky na tych dalsich dvoch fotkach....sa mi tato predavajuca paci,lebo tie kitty vecicky niesu ani drahe a ma ich nadherne!!

Ahojte,
no moji chlapi spia, ja uz mam skoro navarene, aj drobcovi som prvykrat ryzu robila, rozmixujem a pridam banan, podla novej mama aja, a mlieko tam ide. Som zvedava, lebo herec papa zas iba ovocie a mlieko, tak skusim nieco nove.
My hadam pojdeme kupit nejake chranice do zastrciek..., lebo v choditku uz ide za zasuvkami.
A navacer ideme kamoske na navstevu, sa uz tesim.
Tak ekny vikend vam prajem.
Ozaj a mne sa snivalo, ze sme prehrali 4:2