icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

helenkasabinka
27. feb 2010

miska ty ma nicis-ta ma nadherne veci a ozaj super ceny 😵

domyyy
27. feb 2010

ahojte 🙂 torta hotová 😅 pekná je 😉 mňam 😝 😀

heli...asi si zabudla na IP 😅 😀 😉

mishaa...ruku budem mať zafixovanú do štvrtku a potom to ide dole 😵 a už to bolí pomenej, len s tým nesmiem hýbať 😵 inak aj ja som pozerala či ste to vy 😅 lebo teba nebolo vidieť, len drahého 🙂 a malinká bola zlatá, ako sa hanbila 😅 🙂 a to čo sa druhého bábätka týka 😉 podľa mňa by to bolo super 🙂 ale mohla by si počkať na mňa 😀 kto bude so mnou tehulkovať? 😅 😀 😀 😀

domyyy
27. feb 2010

mexx....a tebe neviem poradiť s tým oblečením 🙄 vôbec ľudia nemyslia aj na ľudí s pevnejšími postavami 🤐 😔 ale držím palce aby si niečo našla 🙂

zuzka...to myslíš vážne tie veci nemali dobrú kvalitu a také pálky za ne pýtali? 😲 😲 nech si ich strčia 🙄 dúfam, že si anšla teda niečo iné pekné 😵

dupi...vitááááj 😵 pamätám si ťa z NR 😵 len píš 😉 tešíme sa, že je tu niekto nový 😅 😵 Adamko už musí byť riadne veľký 😅 pamätám si, že keď si písala tak bol ešte taký drobček 😵

sasulec
27. feb 2010

ahojte..tak vy tu v takej fajn naladicke a ja som jak kvetinka zvadnuta,dnes sme robili generalku celeho bytu,zaluzky sme zvesavali a prali potom naspat zavesit,okrem toho rutinne,vysvanie, umyvanie,prach,pratie bielizne.. 😝 vela aj povedat..aj okna mam uz umyte,takze uz moze byt aj velka noc zajtra 😝
este sa dokruti 150 varka a pojdem sa koonecne poumyvat,privalim sa asi kamenom a necham sa odmocit az do rana.. 😅
no idem vas docitat,Mex,Miska,ste tu dlhsie neboli tak vas vitam opat medzi nami.. 😅 😉

sasulec
27. feb 2010

baby vy ste tu popreberali zlava doprava spredu dozadu vsetko..sak neiviem na co vsetko som chcela odpisat 😅
ten Stastny je teda riadny... 😠 😠 😠
Mna inak tiez zobudila vrava,vstala som na hokej,ale ked som po 1. tretine videla,ze 3:0 tak som zalahla,potom som sa zobudila znova,ten komentator na com fical? kokooos jak naspidovana vevericka islo mu.. 😅 😝 😀
Klbka sa dnes neozvala,ani som nemala cas dnes pisat jej,ale myslela som na nu,ach dufam,ze to malemu ustupuje..idem jej cmarknut..pisali ste jej este niekto,ci? 😕

beruska113
27. feb 2010

Dupinka,
vitaj. Sme si uz tusim niekedy v nejakej teme pisali.

Misha,
no my riesime presne to site, akurat ze do skoly nemusim. Ale zas moj maly je o polovicu mladsi ako tvoja, ale muz uz majme druhe, ale este sa na to vobec necitim. Tak ja este nie, min do buduceho roka.

Sasul,
tak si dnes fiacal. Dobrééé. Ja stale riesim ano ci nie zaclony. Ale sak ked tolko kvietkov mam na parapetach, kto ich potom vidiet bude.

Mexx,
no neviem, aku mas postavu, ale ja uz teraz som mala problem nieco zohnat, to je hrozne tie obchody. Ale v N Centre je taky neviem ako sa vola, ale je pri datarte a amju tam aj veci na zeny krv a mlieko 🙂 , tak skus.

Domy,
tak chvalabohu, ze je s rukou lepsie.

Zuzi,
ja si preto nic neobjednavam cez net, ze ma nebavi riesit, ake to bude aj kvalita, aj velkost. Ale ved tehu veci moc nie je, tak to je ine. Ja som inak mala tehu az dvoje nohavice, inak vsetko normalne len vacsie, sak aj tak som len lezala, tak mi nebolo treba. A tehu gate coskoro zoderiem, stale len tie nosim. mam sa cim chvalit.

No idem za muzikom, uzite si vikend, ja idem zajtra do NR k rodicom. papa

helenkasabinka
27. feb 2010

ja objednavam len nove veci z netu,a to len mesiac.....a tiez radsej idem do obchodu kupit veci.....ale ja nevidim na tom nic zle,z netu objednavat ked su tie veci nove a mas tam aj popis aky material to je,jasne ze topanky atd by som urcite neobjednala 😅 urcite nie som proti tomu aby niekto objednaval veci z netu a to hocijake 😕

helenkasabinka
27. feb 2010

a pre seba by som si nikdy z netu neobjednala oblecenie 😒 a pre malu -v tom nevidim ziadny problem lebo pre deti je jednoduche objednat alebo kupit v obchode 😉

sasulec
27. feb 2010

avojte som tu zasa,reklamnu pauzu mame.. 😉 kukam pearl Harbor zas,ale uz dlho nebudem,prisla babka,zrusi ma jak jarny sneh,ze ved som to kukala tod min. vejkend,ale neva aj tak necem vidiet ako mi fesacik umre.. 😒
ozik,a chcela som sa prosim poradit,chcem v bonprixe objednat ten kompletik malej,je tam cislo 92- 98 myslite,ze jej to bude velke,ked ste vraveli,ze tam su cisielka vacsie ??? asi to risknem,ked tak bude na bud rok,lebo sa mi to velmo paci.. 😉
Heli a ja som zas v tom netovom objednavani striedma.. 😕

mishaa1
27. feb 2010

hej,aj ja objednavam iba malej cez net vecicky...a ja som si raz objednala saty a tie sedeli uzasne a to bola univerzalna velkost 😎 ....ine som si doteraz netrufla...
berus...ja by som sa na to uz aj citila,uz by som druhe aj brala,no len ta skola...neviem,neviem...nejak to budem musiet poriesit...
sasul...na take upratovanie sa chystam ja zajtra...dufam,ze malinka uz bude na tom lepsie a ze uz nebude ani teplota,ani mrzutost...aj ste vonku boli?
domy...a dokedy mam cakat?... 😝 no,ked navrhnes nejaky schopny termin,mozno by som pockala 😀 ... ale to je asi este daleko,ci? 😵
heli...z tych veciciek si si nic nevybrala?...neviem,ci si pozerala cely album,ale mne sa tam este velmi pacila ta prechodna ruzovo-cierna obojstranna bundicka...len neviem,aku velkost,lebo je to tam tak divne napisane...tu by som radsej vyskusala malej...ale je krasna!

mishaa1
27. feb 2010

sasul,myslim,ze detske veci by mohli byt oukej 🙂 to sa asi len tych pre dospelych tyka...vsak vecsinou su tie detske cisla rovnako oznacene a sedia...teda nie vzdy...ale vacsinou... 😝

sasulec
27. feb 2010

Diky Miska a ko je malej?Uz asi buvka,vsak? 😉

beruska113
28. feb 2010

no tusim sme prehrali, co uz.

my sa chystame do tej nr, tak som vas len pozdravit prisla a tu nikoho. vidno, ze bys uz opusta nr, nemame ani aktualnu teplotu uvedenu. u nas je 5 stupnov a fuka ako sproste.

zuzana76
28. feb 2010

ahojte

no nastatsie pri tych retazcoch ako bolo Quelle, alebo Bonprix, Neckermann, tak tam sa to da do urciteho casu poslat spat aj bez udania dovodu a vratia vam peniaze spat, len zase preplatite postovne, ale viem,ze napriklad ked bude male babo, tak sa do obchodov velmi nedostanem, tak asi budem vyuzivat tieto retazce

ja som si objednala predtym na seba tiez len 1 saty tusim z bonprixu a teraz tuto bluzu, sa mi velmi paci, ma to byt 100 percentna bavlna, ked bude velke, vymenim za mensie cislo, alebo este zajtra tam brnknem, ci je to uz odoslane a ci este nemozu zamenit tu velkost.

pre maleho som uz vela krat objednavala z inetrnetu, ale vacsinou len na dobierku, nie platba dopredu

a dost objednavam ine veci,a ko navliecky a knihy a podobne

svokor bude mat 60-tku, tak mu uz cosi pozeram na internete, nejaku knihu, v juni, alebo sept. sa chysta do Ciny, este nema potvrdeny termin, uz tam bol minuly rok , napisal niekolko clankov, robil besedy atd... tak mu kupim nieco o Cine, nech si doplni vedomosti, alebo este u Usa, aj tam casto cestuje, alebo vyzistim co je jeho dalsi cestovatelsky zamer. A este som mu vymyslela javorovy sirup, to ma rad na palacinky 🙂

zuzana76
28. feb 2010

sasul, no myslim,ze na deticky to je ok, to cislovanie, alebo pockaj este kym mne pride zasielka, pisali ze do 7-21 dni by mala byt tu a ked to bude patkovi dobre, ta velkost, tak ti poviem, oki? ale zatial je to len 5 dni co som objednavala, ale uz mi zaslali mail, ze eviduju moju objednavku, tak hadam az tie 3 tyzdne to trvat nebude

zuzana76
28. feb 2010

berus, pri malom som aj ja bola na PN uz do 10 tt, takze som mala 3 gati a tot vsjo, teraz nastastie som zatial ok, a mam uz aj maleho, budeme aj von chodit, tak chcem enjako vyzerat, tak musim doplnit nejake zasoby, ved potom to asi ja predam cez nejaky bazarik 😉

zuzana76
28. feb 2010

a ja som zatial predala takto veci po patkovi len kocik hlboky, vanicku na kupanie a monitor dychu Helke 😀

zuzana76
28. feb 2010

domy, kvalita tych siat bola taka cudna, bolo to take elasticke- ved to chapem pre tehulky, len na obrazku tie vzory vyzeraju tak honosnejsie a ked som dostala tie saty do ruky, tak ako vzor zo zastery 😝

zuzana76
28. feb 2010

proste za 40 eur sa mi to zdalo vela

jajka968
28. feb 2010

ahojte,

tak som si včera kúpila tie topánky predsa, dúfam, že ich aj využijem, veĎ len v športovom som väčšinou, ale neva, hlavne že sú, ešte aj mami moja mi polku prispela 😵 , nechcela som, ale nedala si povedať, tak ešte aj na kabelu novú vystačí 😉
dedko robil au-pair markovi, ho zničil ten môj drobec, chudák dedko, že len guličky po chodbe naháňal, ale aspoň som s mami mala kľud pri skúšaní.

aj v maxe sme boli na skok, tam som majku s hankou stretla, všetky vás pozdravuje 😉 a poviem vám, že hanka bola nádherne oblečená a veľmi peknučká, muzika tam vyhrávala, svadobné šaty predvádzali, no a hanka tancovala o 106, bola veľmi milená 😵

aj s klbkou som včera crn, šimi už nemá infúzie, klop, klop, klop, ešte trošku teplotkuje, snáď bude už ok a v pondelok ich domkov pustia, ale, že už má energiu za 10-tich, klbka ho po izbách naháňala a šimonko je veľký šikovníček do telefonu mi aj krásne šimonko povedal 😵

jajka968
28. feb 2010

som to odoslaslala skôr, ako som všetko dopísala, ja som ale ťapa 😠

krásne vecičky ste hodili, júj, škoda, že sárča je už veľká, by som jej hneď poobjednávala, síce sa jej to páči, ale mne sa to zdá tak pre malé deti, ale možno tie tepláčky jej objednám, ide jar, v škôlke využije

marko sa mi tak rozrečnil, všetko opakuje po mne, sme včera normálne komunikovali, taký bol podarený 🙂 , aj cikať sa pýta, len musím urýchlene nočník kúpiť nový, lebo ten čo máme je na hovby, vrabec mu von trčí a vyciká sa mimo

no idem, sme dnes v upratovacom švungu, už sme spálňu vyglancovali, perinky prezliekli, aj babám som oprala perinky, idem ponavliekať voňavučke a ešte detskú vysať a máme finito.

domyyy
28. feb 2010

ahojte 😵

berus...užite si v NR 🙂 a kedy sa vraciaš? 😕 išla si na viac dní? 😅

bys....ukáž sa nám cicka 😒 už si v BB a ani nenapíšeš ako je 😝 😀 😉

miska....také tri rôčky 😅 teda ak sa skôr nepodarí 😕 dúfam, že nie 😅 😀 🙂

zuzka....asi viem aké myslíš 😕 taký divný materiál v ktorom sa človek hneď spotí nie? teda ja na to myslím 😅

jajuš....super, že si si kúpila tie topánočky 😵 aj ja ich chceeeem 😅 😀 a videla si teda majul? 😵 no veru Hanka je veľká kočka 🙂 ale ona vždy 😅 dúfam, že sa pridá na to stretko cez týždeň 😉 klbu veeeľmi pozdravujeme 😵 nech sú čím skôr doma 🙂

bystricanka
autor
28. feb 2010

ahojte

domča....no už sa teda hlásim. Takže už sme v BB. Je tu pekne, len fukári. Ale vybehneme na chvílku von, ked malý vstane.Mama je v pohode....provokatérka jak vyšitá 😀 ....samé lákadlá sú tu a ja na diete. Ale ved nejako to tu zvládnem 🙂

chceli sme ísť pozrieť do jediného obchodného domu, čo je v BB, ale vraj tam sú pohyblivé dinosauri. Tak tam asi ani nepáchneme, kedže matúš sa toho bojí 😝 😀

jajka...tak malý už reční? 🙂 A malý šikovný, ked sa už aj pýta....len ten nočník fakt treba nový 😀

jáááj a kukala som hokej samozrejme. No škoda, že sme prehrali. Ale aj 4.miesto je pekné 😅

bystricanka
autor
28. feb 2010

ozaj domyy...a tortu ste už spráskali? Aká bola? 😕

dupinka...ahoj a vitaj 😵

any23
28. feb 2010

ahojte🙂my sme prave obedikovali a teraz oddychujem-ta vcerajsia oslava ma riadne zmohla😝od rana som pobehovala,upratovala,varila,chystala,potom hostom sa venovat a ked odisli dat to tu do obyvatelneho stavu-to mi dalo zabrat-hodinu som len riady umyvala-tak sa ani necudujem ze som od unavy na hubu padala😝😀ale oslava sa vydarila,bolo fajn,alex spokojny-darceky sa mu pacili a bol stredobodom pozornosti tak bol vo svojom zivle🙂nadranom sme ten hokej nestastny s matom kuk-on bol sklamany,mne sa aj to stvrte miesto paci...doobeda som ani nevedela ze tu krpca mam-hral sa s novymi hrackami...

bystricanka
autor
28. feb 2010

any...takže alexíkovi sa hračky páčili? Mohol by mať častejšie sviatok, aby si ty mala klud...aspon sa vyhrá 😵

domyyy
28. feb 2010

bys...drž sa diétky moja 😝 😀 aj ja sa musím 😅 i keď dnes je oslava, no dala som si namiesto bielkovin. dňu škrobový 😅 snáď to nevadí 😉 a torta sa veru ešte nejedla 😅 až zachvíľku, no ja nemôžem 😒 budem sa na nich len pozerať 😝 😀

any...nemal všera Alexík meniny? 😅 nebola som si istá 😒 tak sa preto pýtam ale ak áno tak všetko najlepšie mu prajem 😵 a inak robíš teraz cez týždeň? 😕

any23
28. feb 2010

domyyy veru mal🙂dakujeme,si zlata😉cez tyzden som domka,ked ma alexik tie prazdninky,uzijeme si ich spolu😅len dufam ze uz bude fit konecne-este sopli,aby sme aj von mohli ist😅taky malilinky kusocek torticky si mozes dat,taku chutovku😉

domyyy
28. feb 2010

any....a nepôjdete s nami von? 😵 dlho som ťa nevidela 😅

kočky vraj torta chutila 🙂 tak som šťastná 😀 😉

helenkasabinka
28. feb 2010

miska tu bundicku som tam asi nevidela 😕