icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

mishaa1
28. feb 2010

heli.... http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=7939325 ....je obojstranna...
sasul...dnes sme mali my upratovaci den...este aj balkon som umyla,jak som bola v zapale...mala je dnes uz v pohode...uz sa von pyta... 😖 ale az v stredu mame ist na kontrolu,tak neviem,ako jej vysvetlim,ze sa to neda... 😢
domy...sikulka...a aku tortu si robila? 🙂

any23
28. feb 2010

domyyy moooc radi🙂a kam a kedy by ste chceli?ak bude alexik uplne zdravy-prestane soplit tak by sme sli😉my sme tu mali na navsteve tetusku lucku-moju sestru,ta vcera nemohla prist tak prisla dnes a priniesla krpcovi novu kolobezku tak sa tesiiil🙂miska ahoj😅my sme sa tu este nestretli😅mas zlatucku dcerku😵aj ona je chorucka?tak nech je rychlo fit😉a bundicka je peknucka😉

zuzana76
28. feb 2010

ahojte

any, ozaj aj vy mate niekoho v Spanielsku- tusim si spominala ze Alexikovu krstnu, bol tam hurikan, dufam,ze su ok.

Ozaj a v Chile bolo zemetrasenie, teraz sa to nejako vali, najskor Haiti, teraz Chile a vraj ma byt aj tsunami 😒 , ja mam v Chile znamych, este sa neozvali, tak dufam,ze su ok.

Boli sme v Mlynoch, na zakusok a kavicku, maly je uz u svokrovcov, tak sme mali chvilu pre seba, bude u svokrovcov aj spinkat, lebo ja idem zajtra skoro rano na odbery, tak nech ho nemusim budit.

zuzana76
28. feb 2010

mishka, ta bunda je pekna, ale najviac sa mi asi ta ruzova paci

helenkasabinka
28. feb 2010

juj vyhrala som prave 2 veci na aukcii 😀

any23
28. feb 2010

zuzka hej,alexik ma v spanielsku krsnu-uz som jej pisala,ale zatial sa ani ona neozvala,duuufame ze je v poriadku😔nevies v ktorej casti to bolo?ona byva kusocek od taragony...

any23
28. feb 2010

zuzi a tvoja sestra sa ozvala?

any23
28. feb 2010

heli super🙂a co pekne si vyhrala?😅

zuzana76
28. feb 2010

any, malo to byt na severe spanielska a portugalska a juhu francuzska, zo strany oceanu, tarragona je z vnutornej strany, teda od stredozemneho mora, tam asi nic nebolo a moja sestra je uplne na juhu, len pred chvilou som jej pisala sms, ale hadam su ok.

sasulec
28. feb 2010

ahojte zabulky,dnes mi cely den nesiel pc,zamrzal a potom mi nechcelo nacitat stranku,ale koonecne som ho ukecala,teda ten pc, nech poslucha.. 😠
rano sme boli v kostole,som sa nasmiala,farar spominal hokej,pytaal sa deti ci pozerali,a to v ramci kazne,no podareny fararko 😉
Miska,som rada,ze sa mala citi lepsie,dufam,ze sa stretneme coskoro,tak sa doliecujte..
a este k tomu hokeju,uz 3. den sa chcem pochvalit,ze malu sme naucili kricat goool.. 😀 skoda,ze uz nevyuzije.. 😝
tak mame kanadsky zemaaak doma,no co uz,vyskusame,taky sme este nemali 😝
Any teskam sa na stretko s vami.. 😉
Domy ja som dnes kolacik robila s takeho masloveho cesta a s tvaroztekom,mnam! 😝 ked mi nesiel pc tak som sa dala na pecenie.. 😝
klbka mi neodpisuje na sms,ale jajka vravela,ze volala s klbkou a maju ich pustit zajtra,tak hadam sa potom ozve co maju nove,ked cas zvysi.. 😔

zuzana76
28. feb 2010

mne uz sestra pisala, su ok a na juhu bola len burka

sasulec
28. feb 2010

juj Zuzi tesim sa s tebou.. 😅
teraz o tom vraveli v spravach,nejaky par zavalilo v aute,padol na nich strom 😔
a inak my uz mame snezienocky v zhradke..jaar je tuuu!!! 😅

zuzana76
28. feb 2010

sasul, ja mam jarne kvietky rada, aj snezienky, fialky, hyacinty, tulipany, narcisy, a aj orgovan mam velmi rada

sasulec
28. feb 2010

Zuzi, na orgovan chodime aj my,ten mavame vo vsetkych izbach,krasne vonia,hlavne fialvy.. 😅
idem malu uspat,ak nezadrichmem este nakuknem.. 😅

dupinka
28. feb 2010

Ahojte!

Sasul, jeeeej, tak to mi hned zlepsilo naladu..... (pred hodinkou mi totiz nasi oznamili, ze mi zomrel krstny 😢 ) Ja milujem snezienky a jaaaaar!!!!!

Co sa tyka veciciek, objednavala som z Next pre Adamka par kuskov na leto-jesen. Juuuj, krasne veci. Uz sa tesim, ked mu ich obleciem, aky bude stramak. 🙂

mishaa1
28. feb 2010

any,ahoj...hej,nestretli...ja som taka slaba prispievatelka 😉
to aj ja...milujem vonu fialiek a orgovanu🙂

beruska113
28. feb 2010

Ahojte,
domyy,
boli sme iba dnes. Muz mi hotoval kumbal na vysavace, metly...tak sme sli, nech ma do upratovania nezapoji. Inak sila, ze si vydrzala nedat si torticku. Obdivujem Ta.

Bys,
dievca, tak to ked vydrzis odolat maminej kuchyni, tak klobuk dolu.

Any,
tak si to zlvadla nastastie.Ale ved co by sme pre tych nasich drobcov neurobili.

Heli,
a ake vecicky mas? Pochval sa nam. Ozaj a plachtu pre mna dufam este mas 🙂

Misha,
krasnucka bundicka. Mala bude kocena.

Sasul,
tak u nas bola taka kazen, ze som skoro zaspala. Tak u vas to aspon zaujimavejsie bolo. Farar ide s dobou, to sa mi paci. Tu je taky jeden pohodak, pred svadbou sme na nauku neboli, nic, vobec, ved uz sme civilnu davno mali, maly na svete, tak to zobral moderne.

Zuzi,
tak Ty takto rodinku mas v cudzine? Aspon mozete vyletikovat. My mame dobrych znamych vo Svajciarsku, tak uz ich musime konecncee pozvat k nam, ked uz mame dostavane. Ale ked ja uz som aj nemecky hovorit zabudla.

Dupinka,
Adamko je zlatucky? Kde v NR byvate? Tak fesak bude.

Ja mam momentalne antinakupovaciu naladu. Dnes som bola reklamovat penazenku, mala som si vybrat nieco ine na oblecenie, lebo penazenky tam uz nemali. Baby ja som asi 30 min chodila po obchode, nic sa mi nepacilo a ked aj nahodou nieco trochu, tak sa mi to nechcelo skusat. Tak horko tazko som kupila.

Inak sa dari, umyvacka pokazena, teraz mixer, mam ho 3 roky, drahy dost a pouzity asi 15krat a uz zgegol, topanky co mam asi 2 mesiace sa kazia a muz mi este povie, ze nevadi, ved Ty sa vyzivas v reklamaciach. No nezabijem ho? 😀 No nejak som sa rozpisala, tak idem radsej.

beruska113
28. feb 2010

Aj ja chcem uz kvetinkyyyyyy 🙂 , hlavne chcem, aby sme uz mali okolie v takom stave, aby som uz sadit mohla. tesakujem sa na to, le tento rok neviem neviem, asi to este nebude.

dupinka
28. feb 2010

Beruska: byvame na Klokocine. A diky, jojo, fesacisko. Hlavne, ked nieco vyparati, tak sa vie taaaaak skerit 😀 😀

sasulec
28. feb 2010

ahojte hlasim prichod,este som kuchynu davala do pucu.. 😝
Dupinka uprimnu sustrast.. 😔
a ked bude stretko pridaj sa aj s fesakom,rada ta spoznam.. 😉
mna caka tiez ta nasa zahradocka,listy vyhrabat a na jar,ked sa bude dat chcem travicku nasadit,ach len co s tymi nasimi holubmi,mame to tu riadne rodeo v lete,fuj ked musim tie hnusoby zmetat.. 😠
Miska,vylieckajte sa a ocakavam ta na stretku.. 😉
No ide mi particka,tak dufam,ze sa dostanem k slovu,babi kuka finale Kanada -Usa 😝
Berus,ved niekedy si urobte nedelny vyletik do Nr a dojdite na omsu je to detska a je o 10.00,rada ta uvdim.. 😉

zuzana76
28. feb 2010

ahojte babule

dopozerala som prave film Kolja a aj som si poplakala, smutno mi je za mojim zlatusikom, asi ani nezaspim bez neho 😢 , este aj brusko ma pobolieva, som si baklazanovu natierku urobila a nejako mi nesadla, mam cudne zvuky v crevach 😀

berus, veru, segru mam v Spanielsku, vydala sa tam 😒 , aj neterku Nataliu, ma rok aj 3 mesiace, svagor je argentincan

dupi, uprimnu sustrast ☹

zuzana76
28. feb 2010

idem uz zalahnut a pre istotu si dam magne B 6

dobru noc

domyyy
28. feb 2010

mishaa...robila som orechovú 😉 mamina si takú nakázala 😅 tak som rada, že všetkým chutila 😵

any...neviem ešte kam pôjdeme 😉 dohodneme sa 🙂 a teda má Alexík novú kolobežku? 😀 nech ju prinesie ukázať 😵 🙂

berus...ty teda riadne veľa píšeš 🙂 😅 mi pripomínaš jasti-jastericu z témy Nitra...tá tiež vždy veľa písala 😵 a inak máte teda pekné šťastie na veci 🙄 keď sa s.re tak všetko a poriadne 😖 🙄

dupi...úprimnú sústrasť ☹ 😔 musí to byť strašné 😔

sasul...veru vy máte tých holubov fakt nechutných pred bytom 🙄 ja by som ich dala vystrielať 😅 veď vieš, že sa bojím 😉 včera som bola blízko tvojho domu večer s kamošom, svietilo sa ešte no nechcela som rušiť 😅 😀 😉

sasulec
28. feb 2010

Domy ty aj o polnoci,len nie casto.. 😝 nabuduce mi zatukaj na okienko.. 😉 budeme si hrkuutat..hehe 😝 😀
Zuzi,babatko bude mat peknu uspavanku,vravis? bakla-bakla-baklazaaaaaaaaaaaan,do crievka si trosku dam..a potom ti zaspievam.. 😝 😀
no chytila ma vlna dako z particky,jaaajha,som plakala od smiechu,uzasny su.. 😅

domyyy
28. feb 2010

sasul.....keby som sama tak prídem 😅 no mala som spoločnosť, tak som sa venovala 😝 😵 😀 ozaj nepôjdeš zajtra von? 😉

sasulec
28. feb 2010

no chceme ist s jajkou do centro..pojdes? mas to tak daleko,tak s tebou ratam,potom povencime maxika,mala bude rada.. 😉

sasulec
28. feb 2010

a s kym,ze si to bola???
hod ip!!! 😕 😝 😀

domyyy
28. feb 2010

išla by som asi aj 😉 rada Vás uvidím a kedy sa chystáte? 🙂 a žiadna IP 😝 😀

sasulec
28. feb 2010

tak hod sem! sak mne je jedno.. 😉
okolo 15.? mozes? 😕

domyyy