Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
dobré ránečko 😵
tajne som dúfala, že ked zmeníme vzduch, bude mi krpec lepšie spať....haha. Namiesto toho lepšie papá. V NR mu cez den stačili 2 acidka a bol najedený a tu zje možno aj mna 😝 😀
Krasne ranko!
ja mam dnes nadchu, do frasa. Ale aspon viem, ze za to moze stafylokok, s ktorym zijem ani neviem ako dlho. Objavili mi ho az teraz, ked brala pediatricka vyter Adamkovi.... Juuuj, to zas bude den 😠
Baby, kedy bude stretko? Rada pridem aj s drobcom.
Bystricanka, nas Adamko tiez na vychode spava lepsie ako doma, ale to je skor tym, ze cez den ho vozime od jednych k druhym...
dupi...a ten stafylokok nie je nákazlivý? Aby to malý náhodou nedostal 😖
berus....no zatial maminej kuchyni odolávam, ale je to ťažké, lebo tu sedíme v paneláku a je tu kosa a nemôžme von. Tak len vymýšľam a vkuse by som jedla. 😅 Asi pôjdem do mesta a bude klud 🙂
všetkým školákom (domča) prajem krásne jarné prázdniny 😵
kočky páči sa mi koľké sa na stretko hlásite 😵 ja som celý týždeň sama doma aj so sestrou takže všade ju budem so sebou brať 😅 rada spoznám nové tváre /dupi/ a aj Vás ostatné 😵
dupi....ja mám tiež stafylokoka 🙄 som zvedavá či to skoro podchytila..ale verím, že áno 😵 skoré vyliečenie ti prajem 😵 a rada spoznáme aj teba s Adamkom 😵
bys..ďakujem cickaa 😵 aj Mari prázdninuje 😉 😀 a aj Olivka jajkina 🙂 a super, že sa Matúško rozpapal 😵 len ten spánok by si mohol ešte trošku posunúť 😝 🙂 😉
ahojte 🙂
hlásim,že aj u nás sa prázdninuje 😉 len sa musíme aj učit,lebo po prázdninách je monitor 😒
dupinka-ahoj 🙂 a prajem úprimnú sústrast 😔
chystáte stretko?no hádam sa dopravím aj ja 🙂 ..včera sme boli v parku,síce trošku fúkalo,ale čerstvý vzduch bol 🙂
ahojte,
boli sme včera u našich, mami nás volala, že máme prísť. tak som sa tešila, že sa drobec s nicolaskom vyhrá, no švagri zas mala svoju náladu, najprv ho šupla o 12-tej spať, evidentne sa mu nechcelo, jej vravím, nech ho nechá ešte 1/2 hodku, že sa pohrajú a pôjdu spolu, budú mať aspoň kľud a nebudú sa rušiť, ona nie, ja som sa ešte s markom pohrala a šla som ho o 12,45 uspať, do 13-tej hajkal a nicolasko vôbec, dakedy tú moju švagrovú nechápem. potom sa obliekli a šli preč, nechápala som, načo nás teda volali, prišli a my sme už za 1/2 hodku domov išli, ale nicolasko si neodpustil markovi ublížiť, po hlávke ho 2x udrel, pohryznúť ho chcel, som v poslednej chvíli zakročila, musím toho môjho chrobáka sebeobrane priučiť, nech sa nedá, bude bitkár ako mama 😅 . ale chápem, že sa už nicolaskovi spať chcelo, lenže bolo iba 18 hodín a to on by už o 23-tej ráno mal a buntošil.
no posťažovala som sa vám 🙂 potom som lyžovanie pozerala a samoška finále hokeja a spať šla. marko sa dnes ráno zobudil a hneď bežkal do detskej a prišiel, že jaja, ola ee, taký bol podarený, ale až mi srdce stislo, lebo bol smutný, že ich nenašiel v izbičke. som už ráno dievčatám volala a zvestovala im to, dobre im je, babka im vyvára, vypeká, včera puding mali, koláčiky, dnes palacinky a kašu krupičnú, sa mi ako prasiatka vrátia 😀 . už sa teším, že zajtra prídu 😉
idem vás prečítať.
ahojteeeee,
domy,
sak ja len obcas nakuknem, teda raz za den vacsinou, ale ked uz tak porááááááááádne napíšem.
zuzi,
tak aj po spanielsky vies trochen? a natalka hovori aj aj, mne sa tos trasne paci. ale nevedela by som si predstavit zit v cudzine. jak sme robili vyse roka a dokopy hadam aj dva roky som bola vo Svajci, tak stale som si tam pripadala tak mimo.
dupi,
tak aj Ty mas na vychode korene? Ja v Bardejove.
sasul, jajka, domy,
tak taketo indi vidni stretko mate? Juj dosla by som. Ale muz ma moje auto, jeho ma zas pokazeny stierac a v jeho aute ma aj sedacku. Uz ju musiem kupit. Tak dnes som imobilna.
no idem rychlo daco upratat, kym dobec spinka.
a inak ze 12 stupnov je u nas, ja odpadnem. sa táááááááááák teším.
a nemate niekto nahodou do auta taku ohrievačku na flaše a aj teglikove pokrmy? ideme v aprili cez Velku noc na Cervyny klastor, ci kamen, ci kde na dovolenku a neviem, ci sa to oplati kupit, ci to aj nieco zohreje.
Bys, pokial mi doky detska dobre vravela, tak sa stafylokok neda preniest len tak. Aj ked, Adamko ho uz raz v nosteku mal a teraz druhykrat ked mal sopliky, tak vyter cisty. Namiesto toho ho nasli mame 😖 Preto si nie som ista a zajtra idem k mojmu dokymu, nech ma da dokopy, lebo ja od detstva trpim castymi nadchami.
Juj, a akurat teraz, ked ideme k nasim a bude tam cela rodina, tak ja s cervenym nosom jak klaun. 😠
My sa chystame von, len dost studeny vietor fuka....
Jajka, zvlastna ta tvoja svagrova. Pripomina mi moju segru, hehe 😀
ja sa uz asi zblaznim...minuly tyzden 4-5 dni teplota vyse 39...ze hnisava angina a ked jej v sobotu konecne ustupila,tak sa cela vyhadzala a dnes som volala doki a ta mi povedala,ze o 12 sa mame prist ukazat,ze s najvacsou pravdepodobnostou "siesta choroba"...a co to vlastne je?nemate s tym niekto skusenosti?mala je vyhadzana,ale neskriabe sa...a ja sa uz idem doma scvoknut,lebo sme vonku neboli ani nepamatam a mala ked nema teplotu,tak len von sa pyta a stale pri dverach stoji a place...chudatko moje male,jak mi jej je luto...vonku pekne a my stale zavrete...uz dufam,ze nic nas ine nestretne,lebo uz vazne nevladzem....... ☹ ☹ ☹
ahojte
tak dnes som kysla od 7.00-9.00 na hematologii, nalacno, ledva som vydrzala, to bol len dober krvi, ale bola som az 16. a sestre to trvalo 😠 , potom este injekcia obvodnj a potom domov,uz som nastatsie napapana
vysledky az bud. tyzden, moj doki ma dovolenku
berus, ano, hovorim po spanielsky, aspon niekto okrem sestry, lebo svagor by bol inak nahraty 😀 , musel by sa naucit po slovensky a mala este nerozprava , ma rok aj 3 mesiace, sice Patko uz v jej veku aj vety hovoril, ale ona nie, ale zato rozumie vsetko v oboch jazykoch , len to rozpravanie u tychto deti trva trosku dlhsie, kym spracuju ze co je co 😅
ahojte,
Miska klud,ked sa vyhadze tak to znamena,ze choroba ustupuje,je to len posledna etapa tej choroby.. 😒
klaudiin Simi to mal,takze mozno ak by sa tu ukazala,tak by ti povedala viac,ci sa to ma aj natierat,ale myslim,ze to dokazom toho,ze uz choroba ustupuje 😉
idem vas docitat..
berus ved prave preto to hadzeme sem verejne,ze vratka otvorene pre vsetky,tak kto mate chut dnes centro..o 15. 😉
no ja som uvarila polievocku,este susak zlozim,a uvidim co dal,nazriem o chvilocku.. 😉
zajtra idem na koncert 😀 😀 😀 😀 😀
jaj a aby som nezabudla-ahojte 😵
jooj, baby, ja by som rada do Centra dnes prisla, ale balim, ideme zajtra k nasim 😢
dupinka-štastnú cestu prajem,aj ked vás tam čakajú smutné udalosti 😔
heni, dakujeme 😔
dupinka, stastnu cestu
Caute baby, uz sme konecne doma z nemocky, ale nemam dobre spravy, maly dostal zas teplotu, brali mu dost krvi na rozne vysetrenia, zostal z toho slaby, cely sa triasol, mal az fialove prsty, teraz spinka, snad mu sirup zaberie a teplota ustupi.
Zajtra ideme k detskej doktorke na kontrolu, resp. pre dalsie lieky, aj vysledky krvi maju byt a ja pojdem k obvodnej, chytila som tam zapal pridusiek co som spala na zemi kedze mali plny stav, tak sa potrebujem vyliecit.
V noci mal syn spolubyvajucej sabes, spal jej skoro cely den a v noci bol do pol tretej hore, reval ako tur v kuse, ani lieky na upokojenie mu nepomohli, ani diazepan, uz som mala nervy, nemali nas ani kde presunut, tak sme nevyspati a vycerpani. 😖
PS: Dakujem vsetkym co na nas mysleli, neskor sa ozvem, ak budem mat cas. 😉
klbi, strasneee ☹
boze moj, nech sa z toho dostane cim skor, dufam,ze mu zistia ze z coho to ma, nech nasadia liecbu
dupinka a ozaj uprimnu sustrast moja ☹
klbka tebe som pisala za FB
klbi aj tebe skore uzdravenie, to su teda pomery,ze na zemi spat ☹
klbocka,myslime na teba,dajte sa dohromady a keby bolo nieco treba daj mi vediet..papa 😔
Nazdárek,
no klbi tak aspoň že ste už doma....tam budete mať svoj kľud a snáď to zlé pôjde rýchlejšie preč. Malinký si musel vytrpieť 😔 Tak sa rýchlo dajte dokopy a nech ste obidvaja už v pohodke. Myslíme na Vás.
Jaji kašli na švaginú, aj tak si nepomôžeš a budeš zbytočne vytočená, tož niektorí ľudia sú hold takí 🙄
Ahoj dupi 😉
Zuzi ako bruško, rastiete? Uteká ti to..... 🙂
Heli uži si koncertík 🙂 🙂 🙂 🙂a poriadne sa vyblbni 😀
Čaute zvyšok osadenstva bys, domy, sasul, heni, berus, any a keď som niekoho zabudla tak nazďoš 🙂 🙂
A inak my sme zatiaľ v pohodke, len malý mi začal nejak na prdku spávať, stále sa budí a je taký umrnčaný, snáď nebude chorý, alebo ho zas jedujú zúbky.
A inak any zabudla som tvoj malý mal 5 rôčkov tak gratulujem a veľa zdravíčka. Môj Fifo bude mať tiež za týždeň 5 rokov, otrasné, akto letí. Ale ešte je stále taký mojkáčik, tulkáčik tak si to užívam 😵
Môj mužíček dostal lepšiu ponuku na robotu takže od apríla je v novej robote. Je to super tešíme sa, až na to, že musí ísť na celý máj na školenie do Nemecka... No neviem si to predstaviť. Sme spolu nejakých 10 rokov, ale neboli sme spolu od seba dlhšie ako 5 dní....Ale snáď to už len nejak dopadne...
ahoj marianca,vydrzkas to,bude lepsie 😉 ,ber to tak,ze si budete vzacnejsi,ja si odlucenia zivo pamatam,ale to nechcem rozoberat 🤐
ako sa inak mate? malemu zubacikovi drzkam palceky,neh sa vsetky zubace vytlacia a mate pokoj,teda do 2 rokov..
inak baby,mala si pcha prsty az do hrdla,asi to bude zo stoliciek,len jej este nic nevidim,tazko sa jej to pozera,nechce si dat.. 😝
no pojdem ju uspat,lebo sodoma gomora,co stvara.. 😖
marianca dakujem moja zlata 😵
marianca moj manzel robil pred 3 rokmi v nemecku,bol tam na 2 roky a chodil domov raz za 7-8 tyzdnov 😒 no to boli najhorsie 2 roky v mojom zivote ☹ ale peniazky sme potrebovali na dom,tak nemal na vyber 😒

oki dobru aj bobruuu idem aj ja,bolia ma oke 😔