icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

any23
1. mar 2010

pekny dnik vsetkym🙂my sme dnes neskoro vstavali-nechcelo sa nam z postielky,este o pol 11tej sme sa valali,dobre nam v nej bolo😅ideme si zohriat gulasik-vcera vecer som robila,a ideme sa napapat🙂poobede ma prist sestra moja najmladsia tak krpec sa tesi-s petkou si moc rozumeju😎marianca diky🙂aj nas je este taky maznacik,hocikedy za mnou pride a maminka lubim ta a uz spuli pusinu,ak si ho uzivam kym je takyto😅😵mas pravdu,strasne ten cas leti,na detickach to vidno najviac...klbka joooj tak ste si "uzili" nemocku,som rada ze uz ste domka,rychlo sa dajte obaja dokopy😉

any23
1. mar 2010

heli,uzi si koncertik😎marianca hmmm bude to isto tazke bez muzika,neviem si to predstavit,najdlhsie som bez toho mojho bola len ked som bola v porodnici,tak verim ze ti bude smutno,ale nejako to zvladnete,mesiac prejde a potom budete uz spolu😉

henka76
1. mar 2010

jaj,chcela som dobehnút do centra,ale kedže malý skoro doteraz spinkal,tak pojde okolo tretej zase spinkat 😒

marianca-hmm,ja viem,čo je to byt odlúčení ☹ erik bol dva a pol roka vonku...a domov prišiel raz za 3 mesiace..a kebyže neprídem za ním,ked bol v paríži,tak sa nevidíme rok...ale frčali sme na skype 😉 ..tak ti prajem,nech ti to potom rýchlo ubieha..a detičky ti to pomožu prežit 😉

any-dobrú chut 😉 my sme teraz dopapali 🙂

helenkasabinka
1. mar 2010

any dakujem moc 🙂

klba
1. mar 2010

no baby, teplota malemu stale stupa, aj po podani sirupu, aj zabaly som robila, ale nepomohlo, teplota ide furt hore, volala som obvodnej, aj do nemocky tam kde sme lezali, dr mi kazala dat sirup nurofen, dvojnasobnu davku, ak mu to neprejde ideme tam naspat, porazi ma uz. 😢

zachvilu pridu svokrovci, uvidime co dalej. 😔

sasulec
1. mar 2010

Helka nie ze od radosti prehltnec centak..
ozaj a co Marko uz to vykadil? 😝 😀

sasulec
1. mar 2010

klbka to mi je luto,booze co sa to deje? ☹

helenkasabinka
1. mar 2010

klbka mojenko je mi vas luto moja ☹

helenkasabinka
1. mar 2010

sasul no take centak by mi urcite nezabehol 😀

jajka968
1. mar 2010

klbi, tak ste doma a zase teploty ☹ , jejda, načo ste tam teda toľko boli, keď mu aj tak nepomohli a s teplotou ho domov pustili, nechápem, veď je to dieťa, na čo čakajú???????????? 🙄 . nedajte sa, nech ide aj juri a riadny krik narobí, mne sa zdá, že nás matky berú lekári ako ustráchané chuderky, čo si vymýšľajú a namýšľajú dieťaťu choroby, ale keĎ muž hubu otvorí, hneď je to iný prístup. držkajte sa daj vedieť, ako ste na tom, ak čosi budeš potrebovať, crnkni, napíš pomôžem 🙂

aj minule na pohotovsti, jedna povie, načo sme prišli, teplotu treba zrážať a ak ani po 4-5 dňoch neklesne treba vyhladať lekára, druhá na mňa nakričí, kde som bola doteraz, že je to malé dieťa a čo všetko sa môže stať. tak potom čo máš robiť 😠

sašul, no pri mne ten peniaz nevykakal, ale ako som tak rozmýšľala minule, po tom rtg, tak som prišla nato, že raz ho marek ráno pokakaného prebaloval a isto neomatával obsah plienky ako som to robila ja, takže si myslím, že zrovna vtedy to vykakal.

domy, kde si????,dnes prídeš do centra? 🙂

zuzana76
1. mar 2010

klbka, to je strasne, co sa to deje? ved uz asi tyzden ma teploty, nie? nech uz s vami nieco robia, ach to nase zdravotnictvo 😖

marianca, moj muz robil 2 roky tak,ze bol mesiac v poslku, 3 mesiace v turecku, 2 meaiace v nemecku, mesiac v irane, india, cina, prezili sme to, utuzilo nas to, chybal mi strasne, po tych 3 mesiacoch co bol v turecku sme aj babo splodili, zial neudrzalo sa, uvidis, zvladnete to a ked je to dobra ponuka, tak treba aspon vyskusat.

sasulec
1. mar 2010

nas bral do nemocky babjak..tusim sa tak pisal,on bol skvely,dufam,ze nan natrafite a vsetko dobre dopadne..
jaj do revu mi je co sa to deje,moje malinke, Simusko,drzkaj sa!.. 😔

any23
1. mar 2010

klbi to je hrozne,chudiatko malinke,drzkajte sa😔nech mu uz konecne pridu na to co mu je,tiez nechapem co tam tolko s vami robili🙄ja malemu periem potah z autosedacky,uz ju mal strasne spinavu...

domyyy
1. mar 2010

ahojte...ja od rána behám, mali sme aj veľmi stresujúcu príhodu ale nechce sa mi to rozpisovať...

kočky neviem či do centra prídem... musíme ísť do Maxu- do banky ale potom sa možno zastavíme aj v Centre 🙂 zavoláme si 😉

klba....je mi to veľmi ľúto moja 😔 🙄 nech ste čím skôr v poriadku obaja ☹

a čo stretko?
😕 aký deň Vám vyhovuje? 😉

jajka968
1. mar 2010

sašul, malý je už hore, čo teda, ide sa??? ide nám 15.17 a 15.37, neviem čo stihneme

sasulec
1. mar 2010

domy posnaz sa..
teraz mi volala klbka,chuda,ledva rozpravala,tiez je riadne chora,mam vas pozdravit,som si poplakala.. 😢 😢 😢

sasulec
1. mar 2010

jajka idme,staci ti 15.37 ja este musim malej dat jest a obliect sa..

jajka968
1. mar 2010

ok, ani skôr nestíhame

beruska113
1. mar 2010

Klbi,
drz sa. To je inak hrozne, ze vas domov poslali s takou chorobu, ze horucka je zase vysoka. To je sila. Boze, to nase zdravotnictvo. A este aj Ty si to chytila. Ja by som uz riadne stresovala. Ved ja ani neviem, ako sa zabaly robia. Musi ta to stat vela energie.

jajka, sasul,
uzite si sstretko.

Heli,
aj fotky budu z toho centaka? sak ani neviem, jak vyzera, len ze je to cernosko bubu.

Mna maly vytocil s nocnym spankom, tak som sa nastvala, ze koniec spaniu v posteli a dnes uz trikrat dam do postielky, odidem, ponadava si, ale zaspi o chvilku. Akurat ze zase jest nechce. Ale uz presvita horna jednotka zubok, tak to bude preto.

Any, Marianca,
Luki sa uz teraz nelubi pusinjkovat, nervaci pri tom, bije ma po tvari, tak dufam, ze sa to casom zmeni.

helenkasabinka
1. mar 2010

http://www.google.com/imgres?imgurl=http://rhml...

beruska kuk link-je tam 50cent na fotkach 😵

a jasne,ak sa mi podari nieco nafotit a nakamerovat tak budu aj fotky 😵 😵 😵 😵

helenkasabinka
1. mar 2010

jeminko prepacte za natiahnutie stranky 😅 😒

helenkasabinka
1. mar 2010

ozaj a ja som zabudla vam aj napisat,ze v PIATOK sme uz mali horny zubok OCNY prerezany 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

marianca
1. mar 2010

Heli gratulujem k zúku 😵
Baby dík za podporu..... 😵 😵 😵
Včera som mala Fifka u babičky a večer mi volala, že nechce ísť spať kým mi niečo nepovie. Tak mi ho dala k telefónu a povedal mi. Maminka ja som nemohol spinkať, keď som ti nemohol povedať, že ťa ľúbim. Tak teda ľúbim ťa a dobrú noc a položil. Chutný bol 😵
Klbi, jajka má pravdu. Treba narobiť krik. Ségra bola s malý v nemocke keď mal 1,5 roka. Tiež mal vysoké teploty, len on to mal ešte komplikované s fibrilnými kŕčmi. V nemocke sa o nich nejak nestarali, sestry hučali po ségre, že stresuje a to kapánek vytočilo moju maminu.
Tá tam nabehla a spravila taký bordel v celej nemocnici, že ségrinho malého mal na starosti primár oddelenia a bol sa na nich pozrieť aj riaditeľ nemocnice. A lietali okolo neho jak s nasolenými prdelami. Malý odrazu dostal aj infúzky, ktoré predtým nebolo treba, sestry sa stále pýtali či niečo nepotrebujú a podobne. Takže si pekne otvorte hubu. Veď keď má tak dlho horúčky už to preboha v dnešnej dobe mali zistiť z čoho 😨 😨 😨
Ale držím palce klbi, dajte sa dokopy obidvaja....A na prd je keď si na tom ešte aj ty teraz takto ☹

bystricanka
autor
1. mar 2010

ahojte zlatíčka

helka....tak zajtra už idete?Kedy vyrážate? A pôjdete aj cez BB? 😕

marianca...ale zvládneš to bez muža neboooj....ved máš detičky a rýchlejšie ti to prejde. 😵 Môj muž chodil na týždnovky 8 rokov a normálne mi nechýbal 😀 😀 Teda chýbal, ale zvykla som si na to, že nie je doma a že všetka práca ostáva len na mne. 😒 No a teraz, ked je každý den doma, tak mi len zavadzia 😀

klbôčka....drž sa 😵 A hlavne nedajte sa a stojte si za svojím.Nech vás nepúšťaju domov s teplotou a nech konečne niečo robia....čo by robili, keby tam prišlo ich dieťa? Pustili by ho s teplotou domov? 😠 No....a už som rozčúlená 🙄

bystricanka
autor
1. mar 2010

helka...a gratulujem k "očáku". Vyšiel vám prvý?

bystricanka
autor
1. mar 2010

domča...už máš "protezu" dole? 😀

heni...to akože maroško sa ide učiť? ON? A cez prázdniny? No to sa mi nechce veriť 😀

jajka968
1. mar 2010

ahojte,

tak sme mali mini stretko v centro so sašul a domy, detičly sa pohrali na šmýkačkach vyšmýkali, saška už stará garda, suverénne si tam chodila, marko sa musel najprv oboznámiť, ale potom to už šlo. aj helku s mužíkom a sabínkou sme stretli, ešte sme potom v kockách aj s nimi chvíľku pobudli a pokecali, ale málo bolo, pravda heli 😉

my sme potom domkov trielili, kopec hodín už bolo, u nás na dvore tma jak vo vreci, aj som strachy chytala, či nás dakto zo zadu neovalí, našťastie sme to zvládli

klbi, viem, že sa ti nechce a ani nemáš čas písať, ale daj vedieť, ako ste natom 😒

domyyy
1. mar 2010

ahojte----na stretku bolo super 🙂 rada som Vás videla kočky 😉 🙂 ale bola som totálne mimo aj s malou 😅

kočky čo vravíte na stredu? môže byť vtedy stretko či kedy Vám to vyhovuje? 😉 marianca...dúfam, že prídeš 😀

bys...aká protéza? :-P ja ti dám 😀 ruka je stále zafixovaná :-/ dnes mi problémy robila ale štvrtok to ide doleeee 😵

sasulec
1. mar 2010

Ahojte,bolo fajne,normarne som zmorena,hodim foto na fb,ked bude casu,mala mi aj zaspala v kociku,tak som sa tesila,plany som uz splietala,ze ju prelozim do postelky a ona sa mi dorotka zobudila 2 metre pred vchodom,jaajha.. 😅

helenkasabinka
1. mar 2010

ahojte tak my mame nakupy za sebou 🙂

jajka uz pisala ze sme sa stretli aj so sasul 😵 deticky su take rozkosne,nadherne 😵

jajus veru aj malo bolo 😀

Dominika skoda,ze teba som uz nestretla ☹

bystri neviem ci aj cez BB pojdeme 😕 to brat by vedel urcite 😉 uz sa tesim a zajtra odchadzame z Nitry o 12-tej 🙂

jaj ha veru aj smutno mi bude za mojou malou laskou 😢 az mi hrdlo zviera ked si predstavim ze ju uvidim az rano v stredu 😅 ☹

hlavne aby sme stastne dorazili aj domov a uz sa fotak pojde nabijat aby som fotky mohla urobit-fiftaka 😵

mne uz kysne cesto na pagace,pojdem vykrojit a piect pagaciky a potom sa este ohlasim 🙂