Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
sasul juj keby si ma tak pri foteni aj pritlacil k sebe 😀
pagaciky sa uz pecu a tu rozvoniavaju 😀 jaj ja mam uz nervozitu 😅
Sak skus ich po nom hadzat, si ta vsimne garantujem,hehe 😝 😀
idem dokukat ten panelak..este nakuknem 😉
hele hele,tady jsem..idem kukat afery,ked nide nikoho..
sašul, čo zajtra?
heli, hoď pár pagáčov, mňam by som si dala 😝
pozerám záverečný ceremoniál z OH, aj mi je smutno, že je už koniec, aj do plaču mi je, ten šport mi chýba ☹ , ale zachvíľu začínajú ms v krasokorčuľovaní a potom ms v hokeji 😵
jajka chytaaaaaj hadzem 😀
Jajaka zajtra musim byt doma doobeda..pokazilo sa auto,zajtra si pren dojde svagor.. 😖
Babule,tak teda stretko je v stredu,ma dojst aj Marianca,preto kedze jej to na stredu vyhovuje,tak sa prisposobujeme jej..kedze je z TT..
vyberte miesto stretnutia..Centro? Mlyny? alebo v maxe je tiez posedko celkom fajn,aby sme si mohli aj spolu pokvakat.. 😀
takze hadzte typy.. 😉
no snad ja v stredu budem moct prist 😅
no pojdem ja suche pradlo schovat so susiaka a osprchovat sa,chcela som si aj vlasy dnes zafarbit ale voooobec sa mi nechce 😒
idem ja papa a zajtra sa este ozvem 😉
Supeeer Heliii,daj typ kam by si chcela ist??? teda mlyny,centro,max? 😀
kočky teším sa na to stretko teda 🙂 🙂 a mne je jedno kde 🙂 len niekde 😀
ahojte babule,
klby je mi ľúto že ste chorííííííí - skoré uzdravenie..........
tak sme tu, na víkendoš sme boli u našich, takže zase klasika, malý dnes doma ziapaaaaaaaaaaaaal lebo baba a dede ho nosili na rukách aj zadok by si pretiahli cez hlavu keby si to želal 😠
aby sa mi neplietlo starý mi rozmlátil nádobu na mydlo ktorú som mala do tandemu s nádobou na tekuté mydlo a ešte nezabudol podotknúť že si potreboval oddýchnuť tak som dnes prala, prádlo mi ošlahalo okno z toho sprostého vetra tak mám zase o robotu postarané - okná sú zafŕkané ešte asi aj susedove 😠
no diétoš som normál onéééééééééé dnes som bola v ovocný deň taká hladná že som zožrala rohlí, dva chleby a už zase klofním a uvažujem čo by som do tej hlavy natlačila..........
nakoľko ma sasul znásilňuje cez FB oznamujem že PRIDEM síce neviem kam a kedy -teda okrem toho že je to zásuvkový deň 😀
No dobre zenusky,tesaaakujem sa na vas!!! 😀
Idem sa na to secko vybufkat.. bru a pekne sniky 😉
Klbocka,myslim na teba,je mi smutno,ze sa nevidime,ale si to vynahradime,boztek Simimu.. 😲 😔
ahojte
ja som vcera zalahla uz o 21.00
neviete co je s Klbou a Simonkom? su v nemocnici? ze pozdravujeme ☹
dobré ránečko 😵
dnes sa trošku neskôr hlásim,ale predsa. 😵
baby...v maxe je na poschodí nejaký bejbybar. Tak aj tam môžte zbehnúť ak chcete.Je otvorený od 11h.Je to hned pri guličkách 😵
helka...tak dnes už idete? Jájha...to prídeš vytrsanááá 😀
jaj , Helka ide na toho Fifty centa, boze moj, to ja by som mala za trest 😀 , ale Heli zabav sa
ja uz periem jarne pulovriky a svetriky, to ked clovek vytiahne zo skrine,ze to polroka nepouzival, tak to je aj citit 😀 😝 , pritom vsetko ukladam vzdy vyprate do skrin, ale mam tam levandulu a nejako mi to nevonia, budem musiet kupit nejaku inu vonu do skrin.
ahojte 🙂
blaži...teším sa, že aj ty prídeš 😀 konečne 🙂
zuzka...vy sa nepridáte? 😕 a inak aj ja nemusím tú vôňu levandule 😅 mne to smrdí 😝 😉
bys...škoda, že nebudeš v NR rady by sme videli teba aj malého 😵 ale tak nabudúce 😉 🙂 a ten bar je fajn 😉 😉 uvidíme čo kočky povedia 🙂
heli...dnes sa zabaaaaav cicka 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
domy, a to bude detickovske stretko, ci ake?
ked ja sa teraz tak vyhybam aby ani drobec ani ja sme nic enchytili, lebo napriklad, ja som ani kiahne nemala a to by bolo v tehu dostat velmi zle, takze idem do centier len ked uz fakt musim
zuzi...áno detičkovské 🙂 a jasné chápem ťa moja, že sa bojíš 😒 ale keby bolo pekne, tak by sme podľa mňa mohli aj von vybehnúť 😉 🙂 neviem čo na to povedia ostatné 😅
počasie: na zajtra hlásia polooblačno a 8stupňov 😉
ahojte 😀
ja som uz hodinu hore a uz varim obed svagrine a pojdem si aj vlasy umyt,malinka je uz tiez hore a pojde papat a pozera vcielku maju 🙂 jaj chrustik moj,bude mi chybat ☹
ahojte, ja len na skok, maly zapol pc.
vcera po podani tej dvojnasobnej davky sirupu mu konecne teplota klesla, dr z nemocky mi povedala ze ho mozem dat aj skor ako po 4 hodinach, potom sme behli zo svokrovcami na aute k detskej, nech ho komplet vysetri, konecne mu nasadila aj kvapky proti kaslu a nurofen ma uzivat 3 x denne, aj teraz sa mi zda ze ma zvysenu teplotu, dala som mu sirup, ale uz je to lepsie, bol zoslabnuty z toho ze nic nejedol a brali mu dost krvi, tak mozno aj preto mu horucka vystupila.
Ale potesil ma ze konecne doma papal, svokra nam spravila cajik, slepaciu polievku a kura, aj vianocku s maslom papal, aj konecne kakal, ved od stvrtku kakal len jeden krat, nuz doma je doma, on bol z tej nemocky uplne vystresovany a stale chcel byt len na rukach.
Ja som zatial lezala, aj detska ked ma videla ma posielala na pohotovost, bola som uplne bleda, mala som zimnicu pol dna, predtym aj v nemocke kazdu noc, aj rano ked nas pustali, ledva som stala na nohach.
Inak ked nas prepustali maly nemal teplotu, ale v aute uz bol horuci a doma mu vystupila, oni mali plny stav a preto nas pustili doliecit sa domov.
Juri so mnou behol po 16 h na pohotovost, cela som sa triasla, merali mi tam teplotu, mala som 39,4, hned mi dali injekciu na znizenie teploty, nasadili mi ATB a Juri sa o mna potom staral, moc sa nevyspal, mala som bolesti, neviem ci nemam zapal v chrbtici, boli ma ked dycham, aj na hrudi aj na chrbte, nemozem sa ani otocit, spala som len na jednej strane a furt som vzdychala a funela co ma bolel ten chrbat a pri srdci a prepotila som vsetky pyzama, asi 7, co som si kazdu hodinu menila.
Ja aj maly mame zapal priedusiek a ja este nieco s dychanim, o 10 h pride svokra, vzala si dovolenku a pomoze mi s malym, ja nevladzem nic, moja mamina ma chripku, tak nemoze prist a juri musi ist do roboty, su len dvaja a ten co je s nim v robote je tiez chory, tak su vycerpany obaja, tahaju takto uz asi dva tyzdne.
Cez den sa lepsie citim ako v noci, inak bolesti uz mam od piatku, len ma nechceli popocuvat a vysetrit v nemocke, ze tam mam nechat maleho a ist na pohotovost, ale on ked ma nevidel tak hned plakal, ani na wc som nemohla ist, hned bol velky plac, on mal z tej nemocky stresy.
No to je zatial vsetko, ked bude nieco nove ozvem sa, dnes mam volat ako dopadli vysledky krvi maleho, som zvedava, idem si zatial polezat, teda ked maly dovoli.
ja uz chcem tak 15 stupnov, nech mozem vetrovku odlozit
babulky a dakujem vas za prianie 😵 urcite sa zabavim a ak sa podari,tak aj fotky narobim 😉
ja by som rada isla do maxu,hore na poschodu,uplne vzadu je perfis kutik pre deti a robia tam aj kavu,su tam smykalky ,aj gulicky a deticky sa tam super zahraju a tety vas aj obsluzia kavickou 😉 je tam aj akoby taka malicka kaviaren,ja som tam bola minule s estellou a bolo super 🙂
domča...ved nabudúce sa isto pridám. Aj do parku sa už pomaly bude dať ísť. Už minule ked som tam bola, tak bolo fajnovo, len ešte blato 😝
zuzi...ty si ešte nemala kiahne? 😕 Tak to si fakt treba dať teraz veľký pozor
helka...vydržíš to bez nej....Ale mamina jej isto bude chýbať 😵
heli...a aj si povedala malej, že nebudeš doma? Či ju na to ešte nepripravuješ, lebo je malá?

kokoos Heli a to budes niest Fiftovi? ti mozno aj autogram hodi,hehe 😝 😀