icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

helenkasabinka
2. mar 2010

klbka srdiecko,to mi je strasne luto ako ste dopadli 😔 hlavne sa rychlo uzdravte aby ste mohli ist von na prechadzky ,ked je take nadherne slniecko uz vonku a malinkemu posielame veliku pusinku 🙂

helenkasabinka
2. mar 2010

bystri ona to citi,lebo mi spava do 09:30 rana a dnes vstala uz o 08:00 ........citila ze nie som pri nej,tak vstala...inak je zlata a hra sa sama teraz,len mam strach ci nebude plakat ked odidem,ale ona je zlata,krstnu mamu a sesternicky velmi lubi,tak si myslim ze sa s nimi zahra a ja jej ani chybat nebudem 😉 len to bude horsie vecer,ked pojde spinkat a ja tam nebudem 😅

domyyy
2. mar 2010

bys...tak sa teším, že nabudúce prídeš 😵

kočky ten bar je ozaj fajn 😉 tak kto je za to aby sme išli tam? 😅 🙂

klbka...všetko mi je tak strašne ľúto 🙄 hrozné veci teraz zažívate, skoré uzdravenie moja 😔 😔 😔

helenkasabinka
2. mar 2010

idem si ja tie vlasy umyt a namalovat sa 😉

henka76
2. mar 2010

ahojte 🙂

čítam,že stretko má byt 🙂 tak hlásim,že sa pridám aj ja s maximkom 😉 mne by tiež vyhovovalo stretko v maxe 😉 a o kolkej?ja možem okolo 16tej..

klbi-len sa pekne liečkaj a babka nech sa postará o šimiho 😉

heli-pekný víletík ti prajem a vela zážitkov 😉

zuzana76
2. mar 2010

bystri nemala, preto sa teraz tak stranim ludi 😀 , dufam,ze ma chapete, som sa mala dat zaockovat, ma to ennapadlo, ale po porode sa uz dam zaockovat, lebo ak dostanu kiahne deti, nech to nechytim od nich

zuzana76
2. mar 2010

ale bola som vs tyku s kiahnami, mal ich brat aj sestra a ja ninčen , ma to obislo

jajka968
2. mar 2010

ahojte,

my už máme upratané, marko sa krásne hrajušká, domčeky si narozťahoval, zvieratká little pets shop tiež, nábytok a máme zase plnú izbu, ale je zlatý, ako sa vie pekne pohrať.
dievčatá prídu okolo 13.30 už sa na ne teším 😵

klbi, behni k doki, nech ťa pošle neurologovi s chrbticou, ja som to mala taktiež zo zápalu pľúc mi odišiel chrbát, mi museli napichať injekcie, čo som ani dýchať nemohla, ani chodiť, k srdcu mi to prechádzalo, mala som tam nervy zapálené, len pekne choĎ, lebo chrbtica je zradná vec ☹
držkám palčeky, nech aspoň krvičku má šimi ok, rýchlo sa vyliečkajte 🙂 a aspoň, že ti svokra príde pomôcť, ťažko je to o dieťa sa postarať, ak je mama chorá

heli, tak už chystačky? nervozitka? ale vám bude heeeej 😉 🙂 zajtra čakáme na infošky

zuzi, myslíš, že ťa ešte zaočkujú proti kiahňam, mne sa zdá, že len deti, ale nie som si istá. ja keď som bola tehu s markom, obe dievčatá mali kiahne.
ak sa pridáte s paťkom, budeme sa tešiť, ak nie, chápem 🙂

heni, tak sa pridáte aj vy, júj, však maximka som ešte ako bábenko videla a už pomaly aj chodiť bude 😵

zuzana76
2. mar 2010

jajka, ockuju aj dospelych, a najma zeny co planuju otehu a kiahne este nemali, skoda,ze vtedy som o tom este nevedela

beruska113
2. mar 2010

ahojte,
som tu tajne, akoze upratujem a muz vonku maleho kocikuje.
tak zajtra? Zeby pridem? a kedy? Lebo my sme von chystali, mame vyrocie svadby. Alebo zeby som to s vami oslavila? nestihla som docitat, tak snad vecer, a kde to bude?

zuzana76
2. mar 2010

jajka, ak si kiahne prekonala, tak mas protilatky a aj ked tovje deti amli kiahne, ty si bola imunna, ja nemam protilatky

helenkasabinka
2. mar 2010

no babulky ja uz mam vlasky umyte a aj som namalovana uz 🙂

jaj ha som nervozna ako keby som sa zasa vydavala 😀 😀 😀 este pijem kavicku a cakam kazdu chvilku brata s rodinkou 🙂

helenkasabinka
2. mar 2010

beruska zajtra to chcu urcite poobede a kde? to sa este nevie 😅

ja by som rada prisla len neviem ako to bude kedze ja nemam auto ☹ ,to by som musela ist s Michalom a jemu ktovie ci sa bude chciet ist 😕 ☹ a ja nerada soferujem na jeho aute 😒

domyyy
2. mar 2010

kočky tak zajtra v Maxe? 😵 vyhovuje Vám to o tej štvrtej? 😉 vyjadrite sa 😉 🙂

berus...pekne to s nami osláviš 😵 len prídite s Lukáškom 😵

heli...a keby idete spolu s beruš alebo tak? 😕

kočky a čo je s martul? 😨 tá by nedobehla? 😅

beruska113
2. mar 2010

tak navarene, takmer upratane, dokoncim, ked krpec zaspi.

Klbi,
no nezavidim Ti. Aspon na nieco su tie svokry dobre, ze pomoct pride. Segra bola raz tak chora, ze v noci na WC ku odpadla, sama s dvoma detmi doma, jedno male a druha asi 10rocna volala mojim rodicom v noci, ze mamina odpadla, a nevie ju prebrat. No chuda dievca, sa musela inak bat. Tas sa drzte.

Zuzi,
ani ja som kiahne nemala a chystam sa dat zaockovat uz ako sa maly narodil, lebo az potom som zistila, ze sa to da. Tusim 33E to stoji ci kolko, ale ja mam dokinu len do 10h a v zime sa mi tam nikdy nechcelo ist, ale uz pojdem. Si neviem predstavit, ze by som to pri malom alebo tehu chytila. Aj som rozmyslala, ze aj maleho by som dala, ale asi nedam. Ved deti to neznasaju tak zle ako dospeli.

Dnes spal Luki v postielke a poviem vam, tak dobre uz davno nespal. Ani sa nepohol. Ja som do 1h v noci pozeraala ten film o konci sveta v r. 2012. Perfektne to bolo, ale az husiu kozu som mala, ak by sa nieco take naozaj malo stat.

Bys,
no vidiem, ze STV 1 ma predbehla a budu davat Batorycku asi skor, ako sa my stretneme.

Heli bude dneska ja tak rad trsam trsam.

Marianca,
jej aj Ty prides? Mas sem cestu alebo len kvoli stretku prides?

Domy,
no mne MAx vyhovuje, v podstate je mi to sum a fuk, maly aj tak len sediet bude. Ja tie kutiky zatial ani nepoznam, ani neviem, kde su. Cas by som osobne brala skor, o tej 17 maly spava, ale zas druhe deti co spia lůen cez obed zase skor nemozu. Takze prisposobim sa mariance.

Tak snad pridem, vecer napisem, ako som sa s muzom dohodla. Hadam aj veceru stihneme. No ved dam vediet. Jasne, ze ak pridem, tak s Lukáškom, ved muz je rad, ked sa nas zbavi, aby mohol okolo domu robit.

No a Helu by som rada zobrala, ale niet kam, lebo moje auto sa radi do kategorie pidi auto a muz ma pokazene stierace, tak na nom nechodime, takze jedine na strechu. Vzadu jedno sedadlo sklopene a je tam kocik, tak len v predu mam jedno miesto.

A tusim som zase vela popisala, a potom to nikto nedocita, baby tak nemate niekto skusenost s tou ohrievackou do auta?

beruska113
2. mar 2010

Tak bobacik uz zaspinkal sam v postielke, idem doupratovat. papa

sasulec
2. mar 2010

ahojte,nesiem zle spravy,mala chytila bacila,ma sopliky a kycha troska,nema vsak horucku,tak som nesla k doki,len mi poradila sirup na hlieny,nerada by som aby sa jej to usadilo na priedusky,takze uzite si stretko,je mi smutno.. 🙄 😢 ☹

any23
2. mar 2010

ahojte kocky🙂tak ja mam na dnes konecne pohov😝rano sme neskoro vstavali,o pol 11tej sme sa len z postele vymotali,dali sme si ranajko-desiatu a behli do obchodu,kym sme prisli domov tak aj 12hod.bolo:-palexik si zobral novu kolobezku vyskusat a nie a nie ho dostat domov...tak sme rychlo polievku postavili-fajny kuraci vyvar so zeleninkou a slizikmi,mnam dostali sme chut na taku😅a druhe sme si rizoto s kur.maskom a zeleninou urobili a ja som si navrch nivu postruhala🙂potom sme si po sebe kuchynu poupratovali a teraz sa nam babovecka dopeka😎cakame tatinka,dnes mal rannu ale isiel z roboty skor,lebo s maminou svojou musel na urologiu-ma velke bolesti,horucku a vyzera to na zapal moc.mechura:-|tak ktovie kedy pride😕sasul malinkej skore uzdravenie😔

any23
2. mar 2010

taha ma to do postielky,v noci som toho zasa moc nenaspala,od 4tej do pol 7mej som sa len prehadzovala🙄ked mam teraz problem najst si aku-taku polohu na spanie,tak co bude do jula😕😒to budem asi spavat posediacky😝no tak ale co by som pre to nase malinke neurobila,vsak😵hlavne ze bambulka je spokojna a dari sa jej v brusku😎uz sa neviem dockat 16teho,som zvedava ci doky potvrdi dievcatko na 100%,zatial je to tak na 90% ale tych zvysnych 10ma stale mata,co ked jej medzi nozkami ten pipik dorastol😝😀

sasulec
2. mar 2010

Any dakujeme,nieje to zas az take hrozne,sem tam kychne,sopliky odsavame,ale ani pomali nieje co,tak pre istotu mame aj sirup,keby to malo stekat dole,nech to nesadne na priedusky..
ale na stretko ju tahat nebudem,predsa budu tam aj mensi drobci.. 😒
mozno vas dojdem kuk,ked ma babi pusti a ak sa malej nepohorsi... 😉

klba
2. mar 2010

no caute, nakukam, svokra uz odisla a mam pocitacovy deficit, tak aspon na chvilku mrknem kym juri nepride.

Cez den sa citim lepsie, aj som si pospala zarovno s malym, horsie je to v noci, to mam bolesti, este ze tu bola svokra, aspon mi vartovala maleho, inak by bol na mne stale nalepeny, teraz na mne stale visi co sa od nemocnice boji vsetkeho aj svokra ho ledva zvladala co furt plakal lebo on stale len mama na juky akoze chce ist mne na ruky a ked som lezala tahal ma z postele a rozpraval mama dole a ked som nesla vyskriabal sa za mnou, ani krmit sa od svokry nedal, aj pri sprchovani ma stale volal, no teraz je moj cecusik.

jajus, volala som obvodnej dala mi este jednu davku ATB lebo jedno balenie je na 5 dni, akurat tam isla sestra, tiez ma zapal priedusiek, tak mi vzala recept, vraj tie bolesti mam zo svalovej horucky, ja si myslim ze aj z toho celodenneho nosenia maleho na rukach, ale ked ma to neprejde pojdem ked mi bude trochu lepsie na vysetrenie chrbtice, fakt sa mi neda spat na jednej strane, ani zohnut sa nemozem a vystreluje mi to do hrudnika.

Inak zavidim vam stretko, strasne rada by som sa pridala, ale mi budeme doma este minimalne tyzden a prechadzky su v nedohladne. ☹

sasul vyliecte sa, skoda ze na stretko nepojde sasuliatko, ale ty predsa nemozes chybat. 😉

sasulec
2. mar 2010

klbocka,so rada,ze si sa ukazala,moja..
ani ja este neviem ci pojdem..uvidim co mala,zatial vystraja..akoby ani chora nebola.. 😅
rano mala take ocka smutne,ale bola aj unvena a odkedy vstala,len bludari,dlho jej je doma..
a stale vykrikuje Marcooo,Marcooo 😅 od vcera jej to zostalo.. 😝
vcera aj Miska povedala..
teraz mai pri tv taky spinavy odpis dala,som si pytala pusu a ona mi nastrcila ruku?Ale tak,ze sa ani neracila na mna pozret,taka bola zapozerana do simpsonovcov..
a je skvele,ze sa maly tak dobre orientuje hore dole, 😅
vies,ze to deti ucia priestorovo sa orientovat v skolke?
aj mala uz vie tam,toto,hoppa-to je hore na ruky, tam tu kde je? tam je,to uz pouzivame bezne..este takto,ked som jej ukazovala,nieco.. 😉
su to nasi sikovnici.. 😉

marianca
2. mar 2010

Čafte, tak teda ako ste to na zítra zorganizovali?
Síce Stano bol odvolaný na nejaké školenie, ale povedal, že by sa mu malo dať odísť skôr, takže sa nejak dotrepem.
Beruš hrniem sa do Nr len kôli vám 😉
A čas si dajte podľa seba.....okolo tej 16.00 by to mohlo byť fajn, veď keby sa mi nedalo prišla by som o niečo neskôr....
Takže už mi len dajte vedieť kde presne a kedy....
Klbi myslíme na Vás 😵

jajka968
2. mar 2010

ahojte,

tak už máme druhú vychádzku za sebou, ráno sme do mlynov skočili na nákup a teraz sme na pešej boli, lekáreň som navštívila, tablety mi došli, aj v happy girls som bola okuk moju vysnívanú bundu, už hu nemajú, tak mi treba, sašul, máš unikát, už jej neni 😒

a čo to čítam, aj sašku soplíky lapli, jáj ha, aj marko kýcha, doma nie, ale vonku je to strach a hrôza, sa bojím, že sa alergia prebúdza, už ide jar, zas budú samé problémy u nás. zajtra skúsim zavolať jakubičkovi, či nemá voľný termín, uvidím čo mi povie, ale aj tak, testy na alergiu mu zatiaľ robiť nemôžu, som zvedavá ako bude, asi na ditiadene bude fičať jak ja, toho sa bojím, ja som bola jak napitá z toho, kade som chodila, tade som spala

klbi, to chápem, marko je rovnaký, či je chorý, či zdravý, furt na mne visí. veru aj vyčerpanie to môže byť, hlavne veľa oddychuj, nech juri pomôže

any, aké máš chute? ja pri babách mojich som na sladkom fičala, normálne som vstávala s tým, že musím niečo sladké mať, v obchode som miesto rožkov zákusky kupovala a pri markovi, nič sladké, len slané veci mi na chuť išli.

marianca, veď večer ešte doriešime, kde a kedy 😉

helka už asi v košicoch je, jáj ale im bude 🙂

sasulec
2. mar 2010

No ahojte,tak sa hlasim,opat,mala vystraja,trochu kycha,zatial horucku nema,dnes poobede dva krat spinkala,teda na obed a potom o 16.,normalne sa vypytala.. 😒
ale ved spanok je prospesny,tiez sa bojim,ci to aj alergiou nieje,lebo ja som tiez alergik,no,uvidime,ako bude vecer..snad jej nevybehne teplotka 😕

blazka24
2. mar 2010

čaute tak ak to bude v Maxe tak som zvedavá ako sa tam dotrepem asi 32-kou na chrenovku a potom peši bus - starý má rannú...........
auto nem dobre zobrať ja sa bojím ešte sama...........

beruš mi máme ohrievačku do auta ale ešte som ju neodskúšala........ale ako ohrievačku som ju využívala........je fajn
😎

sasul je mi ľúto že ty nejdeš - budete chýbať......

napíšte do IP kedy teda presne a o koľkej stretko díky babulky....

malý mi povyhadzoval všetky časáky a driape klávesnicu tak padám..........

marianca
2. mar 2010

No sasul, tak sa snaž prísť 😉 snáď to malej prejde..... 😨
Tak keď budete všetky dohodnuté, hoďte to tu do éteru, že presne kedy a kde...To ja kým sa v Nr zorientujem 😀
Zuzi a čo sa týka tých kiahní...ani ja som ich nemala a preto som sa v tehu aj bála....A môj Fifo ich mal pred Vianocami a ani ja ani Bobo sme ich nedostali....Vtedy mi doki tiež hovorila aby som sa dala zaočkovať, lebo u dospelých to má omnoho horší priebeh ako u detí....hovorila, že dospelí môžu skončiť aj v nemocke..ale nakoniec som sa nejak nedala zaočkovať 😨

mishaa1
2. mar 2010

sasul,to mi je luto,ze aj malinka je chorucka...ale hadam je to len take nachladnutie a rychlo sa z toho dostane🙂🙂 my sme uz aj na prechadzke boli...mala sa tak tesila...v domine ste neboli?
nuz a to stretko aj mna mrzi,by som sa rada pridala,ale radsej nabuduce🙂

blazka24
2. mar 2010

inak dnes super deň - cítila som sa večer ako riadená strela pri reklame na gutalax, tak snáď dobehnem do maxu 😕

mladý pán odmietal papať ovocko - tak mi ho trafil medzi oči - dobre sa bavil 😠

a ja že aký krásny deň a zrazu mi príde časák , reku kuknem aká nová moda a tí hajzlíci mi poslali časák nadmerné veľkosti? to už aj v magnethe vedia že mám kilá navyše? som sa tak nasrala okolo ôsmej že až tma 😖

beruska113
2. mar 2010

Blazi,
dboréééé, ze v Magnete vedia?

Marianca,
ja odpadnem, ze len kvoli tomu prides. Dobréééé.

Sasul,
Sasuliatku skore uzdravenie. a prid aspon Ty, ak sa bude dat.

Mna asi dovezie muz, potom pojde s hadmi na ockovanie /tak ak mi vlezie nejaky hadik do kabely, tak sa nezlaknite(, potom zanesie hady domov, potom pre mna pride, zanesieme krpca svokre a my pojdeme na veceru, potom pre krpca a sup ho domov.

Tak Max o 16? A kto pride? Domy, Ja, mozno Blazka speedy Gonzales ak dobehne, Marianca ak sa zorientuje, Helka, ak ju muz dovezie a kto este? Jajka? Ja si musim hubu dovtedy vyvetrat, som robila cesnakovu natierku s krabom, na vrch oliva, som sa nadzgala, skoro som navsteve nenechala.