Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
inak toto tehu mam uplne ine ako pri alexikovi...chute ine,brusko inak rastie,vtedy mi nebolo zle ani raz,teraz som grckala ostosest,nemohla som nic zjest,najhorsi bol tyzden pred vianocami,to ma napinalo aj z cistej vody...tak uvidime,ci sa moje tusenie naplni,dvaja doktori nezavisle od seba sa tiez k babe priklanaju,tak ale je to jedno-len nech je zdrave,ale ked ja som taka zvedavaaa😀
babmbuľky, tak čo dnes, odložíme to teda, keĎ budú všetci fit???? nech si nepoprenášame choroby na detičky??? aby sa naše cestovateľky zariadiť vedeli.
any, tak už aj ty ☹ , slnko vykukne a choroby zarovno ním, liečkaj sa 🙂
sašul sa zatiaľ neozvala, tak čakám na nové infos, nechcem volať, viem aké je to v nemocke nepríjemné
a helka tuším dospáva a my čakáme na pocity z cenťáka 😀
Jo jaji aj ja si myslím, že bude lepšie to preložiť. Keď sa trochen oteplí viac snáď odídu aj tie choroby a potom sa aspoň zídeme viaceré 😉
Any lieč sa... 😔
A čo sasul, neozvala sa vám ešte? 😨
ahojte 🙂
tak ako čítam,choroba sa šíri... 😒
sasulec-prajem rýchle uzdravenie saske 🙂
any-aj tebe nech to rýchlo prejde 😉
severanka-nápodobne 🙂
bys-snežilo? 😕 už ste boli pozriet aj bábenko? 🙂 pozdrav matúška 😉
zuzka-tebe držím palce,aby bolo všetko ok 🙂
takže stretko asi radšej nabudúce...
my máme za sebou zlú noc,malý stále plakal,nie a nie spat a uložit sa...a teraz ,ked som ho dávala spinkat,tak som ho skoro hodinu uspávala...mám dost..ale obed je už hotový,ešte vlasy vyfúkam a pobede pojdem na prechádzku 😎
pisala mi sasul, malej zatial robili klasicke prijimacie vysetrenia, beru krv, moc a dali jej kvoli srdiecku ATB, ked sa dozviem viac dam vam vediet.
sasul teraz odpisala, zo saskou su v nemocke od polnoci, pravdepodobne ma zapal priedusiek, je zahlienena, teraz ma mala zvysenu teplotu, ak jej dnes klesne zajtra ju pustia domov, ale to sa mi nezda, lebo teplotu nemoze mat aspon 24 hodin pred prepustanim, no uvidime, dufam ze sa jej ulavi, drzim palceky. 😉
ahojteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
idem vam napisat nieco na dlhe citanie 😀
ahoj heli, vitaj doma, cakame na zazitky, uz sa tesiiiiim. 😵
no takze z Nitry sme odchadzali nakoniec o 11:30 hod.
isli sme pre kamosa a potom smer Kosice.....
cesta tam bola uplne super,aj pocasie nam prialo 🙂
do kosic sme vdaka navygacnemu v aute dorazili super cestou a za cca 5 hodin,takze v Košiciach sme boli uz o 16:30 hod. 😉
boli sme uz hladni,tak sme sa isli najest do Azijskej restauracii....tam si chalani dali ostro-kyslu polievku a pecenu kacicu na zelenine a s ryzou 😉
ja som si dala slepaci vyvar a k tomu pecene chrumkave kura na sladko-kyslo s ryzou,kavicku k tomu 🙂
chutilo nam len mna ta stava ku kuratu veru neohurila 😅 ale inak ostatne bolo super 😉
odtial sme isli popozerat krasy Kosic 😀 😀 😀
napadlo nas,ze ked sme uz v Kosiciach tak ideme pozriet LUNIK IX 😀 😅
cestou tak ako sme isli,tak sme zbadali,ze nieco hori ,no a my aby sme neboli zvedavi,co to hori,kedze bol dym cierny a obrovsky,tak sme tam isli....... 😀
Bolo to kusok od steel areny 😉
Prisli sme tam,plamene slahali do vysky niekolko metrov 😅 ,prichadzali aj sanitky a aj hasici a policajti.....
Horela nejaka budova a bolo to aj v spravach.....
Hasici mali,co robit aby to uhasili.... 😒
Odtial sme isli pozriet,tu spominanu "krasu" Kosic,ten LUNIK IX 😀
No poviem vam ,ze sme sa bali,ze nas ukradnu aj s autom 😅 no je to riadny hnus,potkany tam behali,spina a bordel pod kolesami auta a o bytovkach uz ani nevravim 😅 ....boli ako po 1.svetovej vojne,cierne,obhorene,ovesane pradlo spinavym hnilym a kadecim...male deti cigancata behali nahate po ulici,ako zbadali auto (nas) tak momente utekali krikom za rodicmi-asi sa boja ludi,alebo co,no su horsi ako Rumuni 😅
vsetko sme to sledovali,s otvorenymi hubami dokoran 😅
no iny hnus ,fuj ha...isli sme radsej odtial cim skor prec,ved ked sme to vsetko videli,sme mysleli ze nejaky MOR dostaneme 😀
Male deti si opekali na "starych topankach" nieco na veceru asi 😅 no mozno aj potkana 😅 😀
potom odtial sme isli zaparkovat auto pri steel arenu a este sme mali dost casu aby sme sa presli po Kosiciach 😉 Kosice su dost velke veru a steel arenu maju velmi peknu 😉
no a uz bolo 18:30,tak sme isli uz pred steel arenu,ludi tam uz bolo cca 500 a stale prichadzali,dovnutra nas pustili az o 19:30 hod.usadili sme ale ludia este stale prichadzali a dlho im to trvalo,bolo tam cca 3000 ludi...
hral predskokan,nejaky DJ,no nic moc na moj vkus 😅
Konecne sme sa dockali "fiftyho" 😀
Koncert zacal o 20:30.....
vsade bola tma a zrazu zvuky striel z pistole a samopalu 😉 a v tom sa ukazal na schodoch 50cent a zacal spievat...boli tam s nim este 2 lloyd bangs a este jeden nejaky raper tmavy 😉
ludia revali,hucali,blaznili sa a tancovali....50cent im aj oblecenie hadzal,oblieval ich vodou ,uteraky im hadzal,ktorymi si tvar utieral atd....ja som aj s inymi babami a chalanmi tancovala na schodoch a spievali sme a zabavali sa....bolo to uzasne,krasne 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 nikdy na ten koncert nezabudnem,je to nezabudnutelny zazitok 😵
o 22:30 hod.uz skoncil koncert a isli sme domov na aute....cestou sme sa zastavili na benzinke a kupili sme si pit a bagety 😉
brat nejako blbo zaznacil na navygacnom cestu domov a tahalo nas to cez les skoro celu cestu 😅 😅 😅 vsade bola tma a nechapali sme ze ani jedno auto sme nestretli a snezilo 😕
cesty uz boli natolko zasnezene ze sme museli ist 40 cez les,cestou sme sa bali lebo sme si rozpravali strasidelne filmy a horory 😀 😀 😀 😀 😀
aj nam 3× vyskocil rovno pred auto jelen a srnka 😅 😅 skoro sme havarovali,ale im sme neublizili 😉
strasne vela srniek bolo na rolach,len oci im svietili 😉
ale bali sme sa ten smyklavej cesty a tej vyskakujucej zvery pod auto 😒
no a keby sa nam nieco stalo s autom asi by som sa posr.....a v tom lese,kde nebol ani jeden dom ani nic len cierny les a velky skoro plny mesiac 😉
doma sme boli o 03:45 hod a isli sme spat 😉
ja som zaspala o 04:30 a rano som uz mala budicek o 07:00...svagrinine deti uz boli hore a zobudili nas 😒
potom som isla na postu,prisli mi veci hallo kitty pre malu a navlecky a aj oriflame 😉
a svagri isla o 12-tej domov,moj brat bol prenu 😉
Sabínka to vcera bez nas zvladla hravo,ved mala doma 2 sesternicky,tak coby jej mamina chybala 😀
ja som ako po zure,ako opita a nevyspata,dnes aj 10 kav musim vypit aby som sa prebrala 😀
malu pojdem dat spinkat a ja oddychovat
trosku som sa rozpisala 😅
ak sa vam bude chciet,tak citajte 🙂
klbka dakujem moja a mas co citat 😀
dakujeme, babulky 🙂 aj vy sa drzte a vzdorujte bacilom lepsie ako my ☹
ahojte
neskor precitam vsetko, hlavne helkin roman 🙂
dobre ste drzali palce, oblicky krasne pracuju, iba mam strane malo zeleza, tak mi predpisala lieky, uz som brala, len asi 2 tt som bola bez zeleza a uz mi to strasne kleslo
na 3D ideme 11.4. do Hlohovca, uz som sa dovolala
malemu som kupila 2 tricka z biobavlny v tescu, chcela som aj babatku nieco, ale asi az ked budem vediet ze co je to za drobceka
http://www.facebook.com/album.php?aid=2035771&i...
pozrite aj fotky 😀 🙂 😉
jemine,som to pisala ako tatar 😅 vidiet,ze som nevyspata 😀
helka...no tak to ste toho postíhali teda 🙂 Ešte aj lunik ste išli kuk. No to by ma ani nenapadlo ísť pozrieť ten humus. 😝
takže bolo super? Pôjdem kuk aj fotky čo si hodila link 😵
henka...neboli sme kuk bábo, lebo matúš ma ešte soplíky. Možno budúci týžden 😵
severanka, any,klbka a hlavne malá saška...liečte sa. 😵 Už nech je leto, lebo toto premenlivé počasie je na prd 🙄
marianca...v BB snežilo v noci. Ale už je tu slniečko a všetko sa roztopilo 😝
helka...to on aj gate vyzliekol a zahodil? 😅 😀
http://video.markiza.sk/archiv-tv-markiza/telev...
poziar v kosiciach 😉
bys nie nie,tie nie ale skoda 😀
heli, no teda to je riadny roman, ale hlavne ze ste si to riadne uzili a stastne a cely ste sa vratili domov, aj ked ta cesta musela byt horor. 😉
no pojdem kuk este tie fotecky. 🙂
zuzi, tak len papkaj zelezo a preco nechces ist na 3 D do NR, necitala som vsetko tak mi to asi uslo.
no helka 😀 Ale mohol, nie? Na ten koncert by si fakt nikdy nezabudla. 😀
https://beta.modrykonik.sk/fotoblog/asmira/clan...
citajte vyzera to byt super 😉
klbka vdaka 🙂
bys veru nezabudla 😀
helka...a tá cesta domov musela byť hrozná. A vy ste si ešte hrôzostrašné filmy typu texaský masaker motorovou pílou vraveli 😅 Ja by som sa pos..la od strachu. 😀
bys no veru,ja som sa radsej snazila zaspat aby som to nemusela pocuvat ale nedalo sa,budili ma 😀
heli fotky som kuk na FB, no super, hlavne ta foto kde je hore bez sa mi lubi, aj ked je rozmazana ale musela si saliet, co? 😀
baby neskusali ste niekto toho noveho kona, este som sa tam nestihla kuk, ako to tam vyzera, je to dobre ci nie, ake su novinky? 😉
heli, priznaj sa, koľko kúskov šiat cenťáka si si priniesla, hááááá 😉 , dúfam, že si čosi ukoristila, normálnu bitku rozpútala 😀
keby pluščenko šaty zhadzoval, aj by som sa do bitky pustila 😀
klbka ja som tancovala a vrestali sme ked sa vyzliekol,jaj keby som bola pod podiom asi by som nieco po nom hodila......keby som ako modelka tak asi aj moje nohavicky 😀 😀 😀 😀 😀
jajka ja som nebola pod podiom ☹ inak by som im lakte davala len aby som nieco dostala od neho 😀
ahojte,
no co to necitam. sasuliatko je v nemocnici. jaj, nech su cim skor doma, nejak sa riadne siria tie choroby.
a stretko nebude? skodáááááá ☹ no co uz, ja som uz navnadena, tak asi tam skocime nachvilu, uvidime, ako sa s muzom dohodnem mala by som mu ist nieco kupit. rano pred 7.h som pocula, ze niekam ide a ked som sa zobudila, postaral sa o maleho, ranajky kavicku spravil a cakal ma krasny bonsai, rano bol v baumaxe kupit.
no nestiham odpisovat, maly ma skriabe, taha, tak idem. tak stretko nabuduce, snad zas nebudeme my chori. aj ked vcera ma tak krize boleli, ze muz musel kupat maleho a rano som ho kupala zas, lebo mu vlaky zle od oleja umyl. mali sme navstevu vecer, tak som ho navigovat nemohla.

bys neblazni ze 100kg😝😀to snad nie,to by som musela pribrat skoro 50kg😀zacinala som s 54kg,teraz mam +7kg tak hadam to nebude az take zle ale radsej si budem davat pozor😀😉joooj chudiatko sasuliatko nase,drzim palceky,nech to cim skor prejde😔v nemocke jej dufam pomozu😉