Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
kocky zalozila som na novom koniku sukromnu nasu diskusiu,tak vas tam vitam vsetky..... 😀
https://beta.modrykonik.sk/forum/tema/super-kam...
vitam Vas v nasej novej sukromnej diskusii......... 😉
heli, to už nebudeme prispievať sem 😕 , načo súkromná diskusia, veď sa nemáme za čo hanbiť a už sa k nám nebude môcť nikto pripojiť potom nový ak by mal záujem, hááá
ideme sa kúpať, ešte nakukneme kým ordinovať začneme 😉
jajka ak mi posle ziadost,tak sa bude moct kludne pridat 🙂 a si proti? 😕 😅
a mozeme nadalej aj sem pisat predsa 😉
jej a ja ze ste sa dohodli,ze sa bude prispievat tam do tej novej temy.Nakukla som ze vas pozdravim a uz aj som pisala do novej temy 😀
tak preposielam
😵 😵 😵 ahojte 😵 😵 😵 😵
dlho som sa neukazala,ale skola mi dava v poslednej dobe zabrat 😝 musim absolvovat prax,ktoru som si vybrala v domove dochodcov tak som tam bola v pondelok,dnes a idem aj zajtra.Inak celkom zaujimava praca,a zistila som ze naozaj su starsi ludia niekedy horsi ako male deti,ale zase je v niektorych v nich tolko sklamania,ze niekedy mam pocit,ze sa hnevaju naozaj na cely svet.Ale inak je tam super.Od vcera len kycham a soplim a to som dobrala minuly tyzden ATB 😝 Zajtra mam o 13:30 pohovor do jednej firmy tak silnooooooooo na mna myslite 😀 😉 😅
any - verim,ze v Alexikovi budes mat velikansku pomoc 😉
heli - pekny nazov nasej témy 😵 😵 😉
inak u nas sa uz spinka 😵 😵 odkedy sme naskocili do skolky o 19:30 mam doma free 😵 😵
martinka no dufam,ze som nikoho tym nenahnevala 😒 😒 😕
martinka a som rada,ze si sa k nam pridala do novej temy 🙂
heli - preco by si mala nahnevat 🙂 pozri,myslim,ze na jednej strane je to dobre ze vzniknu temy,ktore budu pre ostatnych tabu 😉
martinka dakujem za podporu 😉
martinka tato tema bude urcite na nieco dobra 😉
co to citam?
sasul je so saskou v nemocnici??? 😕 😕 😕
klbi - Simiho to este nepreslo? 😕 😕
panabeka rychle uzdravenie kocky prajem
heli - ver ze hej 😉
idem kuk TV a pockat na Ivana,ma neake stretnutie 🙂
a aby som nezabudla samozrejme:
hocikto kto sa bude chciet pridat do novej temy,kludne moze,nie je problem...
vitany je hocikto 😉
aj nove osoby sa kludne mozu pridat 🙂
a idem vam do novej temy vysvetlit preco som zalozila sukromnu temu,mam na to 4 dovody 😉
ahojte
jej aj som uz tam 😀
ale to uz funguje ten novy konik? ved to je len beta verzia, ako to,ze sa tam daju zakladat nove temy?
zuzi asi skusaju,ci to pojde 😉
a ako vieme,ze je sukromna? ved si nedala ziadne heslo k tej teme?
zuzi,lebo som Vam dala pristup do novej temy..... 😉
jaj, aha 😀
zuuzi 😀
ahojte 😉
jajuš...bolo u Vás super, aj malá to povedala 😉 detičky boli zlaté a ten tvoj šinter Marko bol na konci riadne rozbláznený 😅 😵 ja by som ho od lásky zjedla 😉 😅 😀 ďakujeme za pohostenie, malej chutil obed 🙂 a my sme super pokecali 😅
ahojte babule, boli sme u dokiny a máme 7510 g a malý robil stojky na hlave tak dokina len kukala, vraj či ho dávam pásť koníky, reku a načo, on sa pretáča sám a späť si vždy držku nabije sám 😀
sasul rýchle uzdravenie prajem.........
dobré ránečko 😵
matka...a v akom domove dôchodcov si bola na praxi? Kde?
a dnes ti veľmi držím palce, aby ťa vzali 😵 😵
henka...áno bola som vo vinoteke. Aj mi načapoval vínko, ale len kúsok...asi vedel, že ja aj po jednom pohári už dupkám ozemok 😀
a predstavte si, že moje dieťa ostalo skoro 2 hodky same s mojou mamou, ktorú ani riadne nepozná. Ja som mala telefon vždy v ruke a stresovala a brat ma hned uzemnil, že čo robím. Ze či aj do škôlky budem každú chvílku vyvolávať....no mal pravdu. 🙂 A Matúš si za celý ten čas namna ani nespomenul, takže som vééľmi spokojná 😵
blazka...ty si teda 😀 😀
inak mám z toho mišmaš....neviem kde mám reagovať a písať. 😅 Ci do novej, či do starej....či čo? 😀
helka...v tom novom konovi sa dajú fotky aj zablokovať. Takže môžu to vidieť len tvoji priatelia 😵
ahojte
bystri aj ja mam z toho mismas, netusim kde mam pisat, ci vsetky zduchli do novej temy a pisu tam 😀
inak to je super ak budu moct fotky vidiet len priatelia, lebo takto nerada davam sem fotky, ked ich moze pozerat kde-kto
ja si peciem ciabatty s vajcocou natierkou budu
vcera som zaspala asi o8.30 zarovno s malym, muz ma ani na lieky a umytie zubov nezobudil, ale vstala som sama o 1.30, lebo som musela na wc, tak som aj lieky supla a aj zubadla umyla a spali sme az do 7.00

helenka veru je to uz velky chalanisko😎nooo ked si odmyslim tu nadchu tak sa citim super😅uzivam si brusko a kopanceky drobceka,ktore su zo dna na den silnejsie🙂sice ma casto bolia krize a sem-tam mi tvrdne brusko a v noci nemozem poriadne spavat-neviem si najst normalnu polohu,ale inak mi je fajjjn😵vsetci sa velmi tesime na babatko,je sranda sledovat ako to preziva alexik-vidno ze sa tesi tiez,stale o nom rozprava ako mi bude pomahat😵jajka patricne si uzivam ako ma ti dvaja rozmaznavaju a staraju sa o mna-dnes som nehla ani prstom😉