icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

any23
4. mar 2010

helenka veru je to uz velky chalanisko😎nooo ked si odmyslim tu nadchu tak sa citim super😅uzivam si brusko a kopanceky drobceka,ktore su zo dna na den silnejsie🙂sice ma casto bolia krize a sem-tam mi tvrdne brusko a v noci nemozem poriadne spavat-neviem si najst normalnu polohu,ale inak mi je fajjjn😵vsetci sa velmi tesime na babatko,je sranda sledovat ako to preziva alexik-vidno ze sa tesi tiez,stale o nom rozprava ako mi bude pomahat😵jajka patricne si uzivam ako ma ti dvaja rozmaznavaju a staraju sa o mna-dnes som nehla ani prstom😉

helenkasabinka
4. mar 2010

kocky zalozila som na novom koniku sukromnu nasu diskusiu,tak vas tam vitam vsetky..... 😀

helenkasabinka
4. mar 2010

https://beta.modrykonik.sk/forum/tema/super-kam...

vitam Vas v nasej novej sukromnej diskusii......... 😉

jajka968
4. mar 2010

heli, to už nebudeme prispievať sem 😕 , načo súkromná diskusia, veď sa nemáme za čo hanbiť a už sa k nám nebude môcť nikto pripojiť potom nový ak by mal záujem, hááá

jajka968
4. mar 2010

ideme sa kúpať, ešte nakukneme kým ordinovať začneme 😉

helenkasabinka
4. mar 2010

jajka ak mi posle ziadost,tak sa bude moct kludne pridat 🙂 a si proti? 😕 😅

helenkasabinka
4. mar 2010

a mozeme nadalej aj sem pisat predsa 😉

martinka1704
4. mar 2010

jej a ja ze ste sa dohodli,ze sa bude prispievat tam do tej novej temy.Nakukla som ze vas pozdravim a uz aj som pisala do novej temy 😀
tak preposielam

😵 😵 😵 ahojte 😵 😵 😵 😵

dlho som sa neukazala,ale skola mi dava v poslednej dobe zabrat 😝 musim absolvovat prax,ktoru som si vybrala v domove dochodcov tak som tam bola v pondelok,dnes a idem aj zajtra.Inak celkom zaujimava praca,a zistila som ze naozaj su starsi ludia niekedy horsi ako male deti,ale zase je v niektorych v nich tolko sklamania,ze niekedy mam pocit,ze sa hnevaju naozaj na cely svet.Ale inak je tam super.Od vcera len kycham a soplim a to som dobrala minuly tyzden ATB 😝 Zajtra mam o 13:30 pohovor do jednej firmy tak silnooooooooo na mna myslite 😀 😉 😅

any - verim,ze v Alexikovi budes mat velikansku pomoc 😉

heli - pekny nazov nasej témy 😵 😵 😉

inak u nas sa uz spinka 😵 😵 odkedy sme naskocili do skolky o 19:30 mam doma free 😵 😵

helenkasabinka
4. mar 2010

martinka no dufam,ze som nikoho tym nenahnevala 😒 😒 😕

helenkasabinka
4. mar 2010

martinka a som rada,ze si sa k nam pridala do novej temy 🙂

martinka1704
4. mar 2010

heli - preco by si mala nahnevat 🙂 pozri,myslim,ze na jednej strane je to dobre ze vzniknu temy,ktore budu pre ostatnych tabu 😉

helenkasabinka
4. mar 2010

martinka dakujem za podporu 😉

helenkasabinka
4. mar 2010

martinka tato tema bude urcite na nieco dobra 😉

martinka1704
4. mar 2010

co to citam?

sasul je so saskou v nemocnici??? 😕 😕 😕

klbi - Simiho to este nepreslo? 😕 😕

panabeka rychle uzdravenie kocky prajem

martinka1704
4. mar 2010

heli - ver ze hej 😉

idem kuk TV a pockat na Ivana,ma neake stretnutie 🙂

helenkasabinka
4. mar 2010

a aby som nezabudla samozrejme:

hocikto kto sa bude chciet pridat do novej temy,kludne moze,nie je problem...
vitany je hocikto 😉

aj nove osoby sa kludne mozu pridat 🙂

helenkasabinka
4. mar 2010

a idem vam do novej temy vysvetlit preco som zalozila sukromnu temu,mam na to 4 dovody 😉

zuzana76
4. mar 2010

ahojte

jej aj som uz tam 😀

zuzana76
4. mar 2010

ale to uz funguje ten novy konik? ved to je len beta verzia, ako to,ze sa tam daju zakladat nove temy?

helenkasabinka
4. mar 2010

zuzi asi skusaju,ci to pojde 😉

zuzana76
4. mar 2010

a ako vieme,ze je sukromna? ved si nedala ziadne heslo k tej teme?

helenkasabinka
4. mar 2010

zuzi,lebo som Vam dala pristup do novej temy..... 😉

zuzana76
4. mar 2010

jaj, aha 😀

helenkasabinka
4. mar 2010

zuuzi 😀

domyyy
4. mar 2010

ahojte 😉

jajuš...bolo u Vás super, aj malá to povedala 😉 detičky boli zlaté a ten tvoj šinter Marko bol na konci riadne rozbláznený 😅 😵 ja by som ho od lásky zjedla 😉 😅 😀 ďakujeme za pohostenie, malej chutil obed 🙂 a my sme super pokecali 😅

blazka24
4. mar 2010

ahojte babule, boli sme u dokiny a máme 7510 g a malý robil stojky na hlave tak dokina len kukala, vraj či ho dávam pásť koníky, reku a načo, on sa pretáča sám a späť si vždy držku nabije sám 😀

sasul rýchle uzdravenie prajem.........

bystricanka
autor
5. mar 2010

dobré ránečko 😵

matka...a v akom domove dôchodcov si bola na praxi? Kde?
a dnes ti veľmi držím palce, aby ťa vzali 😵 😵

henka...áno bola som vo vinoteke. Aj mi načapoval vínko, ale len kúsok...asi vedel, že ja aj po jednom pohári už dupkám ozemok 😀

a predstavte si, že moje dieťa ostalo skoro 2 hodky same s mojou mamou, ktorú ani riadne nepozná. Ja som mala telefon vždy v ruke a stresovala a brat ma hned uzemnil, že čo robím. Ze či aj do škôlky budem každú chvílku vyvolávať....no mal pravdu. 🙂 A Matúš si za celý ten čas namna ani nespomenul, takže som vééľmi spokojná 😵

blazka...ty si teda 😀 😀

bystricanka
autor
5. mar 2010

inak mám z toho mišmaš....neviem kde mám reagovať a písať. 😅 Ci do novej, či do starej....či čo? 😀

bystricanka
autor
5. mar 2010

helka...v tom novom konovi sa dajú fotky aj zablokovať. Takže môžu to vidieť len tvoji priatelia 😵

zuzana76
5. mar 2010

ahojte

bystri aj ja mam z toho mismas, netusim kde mam pisat, ci vsetky zduchli do novej temy a pisu tam 😀

inak to je super ak budu moct fotky vidiet len priatelia, lebo takto nerada davam sem fotky, ked ich moze pozerat kde-kto

ja si peciem ciabatty s vajcocou natierkou budu

vcera som zaspala asi o8.30 zarovno s malym, muz ma ani na lieky a umytie zubov nezobudil, ale vstala som sama o 1.30, lebo som musela na wc, tak som aj lieky supla a aj zubadla umyla a spali sme az do 7.00