icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

klba
5. mar 2010

juj tak super uz sa to blizi 🙂 a preco ides vlasten az do hlohovca a nie do nr, uz minule som sa ta pytala... 😉

zuzana76
5. mar 2010

bystri, ja enchapem, a stale mu usta chodia, fakt stale , pomaly este aj v noci ked spi 😀

bystri fuuuuha, hadam bude ok na sone, sak si za to platim

zuzana76
5. mar 2010

jaj, klbi, lebo tu to robi ten Lindtner a zase na neho nemam dobre spomienky ja , ked som bola v tusim 11 tt s prvym babom, tak len sucho skonstatoval, ked som pytala fotku pre manzela - Tu uz nebude treba nijaka fotka, plod je odumrety. No tak dakujem pekne, ta sestricka je sice ok , u nej som bola pred Vianocami, ale je to predsa len sestra, co ja viem, lekar je lekar

bystricanka
autor
5. mar 2010

zuzi...aj ja som bola aj tu pri Lindtnerovi a aj ja by som radšej teda išla do HC. S Lindtnerom nemám dobrú skúsenosť 🙄

bystricanka
autor
5. mar 2010

práve mi volal manžo, že ide na výstavu motoriek do BA...no ale sa mu žije, ked rodinu nemá doma 😝 😀

helenkasabinka
5. mar 2010

no ja mam s Brestanskym velice zle skusenosti 2× ale k tomu sa uz nemienim vyjadrovat a je to pre mna ........clovek 🙄 🙄

zuzana76
5. mar 2010

ja som este rozmyslala nad specialnym morfologickym uzv v BA v Medifere, stoji to 90 eur, ale pozru kompletne vsetky organy, no ale rozhodla soms a pre ten HC

helenkasabinka
5. mar 2010

ja asi zabazim...ja mam neuveritelnu chut na sladke ☹ ☹ ☹ ☹ kramy sa bliiiizia a tak to vyzera 😅

helenkasabinka
5. mar 2010

zuzi a na co by si az do BA behala ,ved babatko je zdravucke,tak na co 😵

zuzana76
5. mar 2010

a robi to tam prenatalny kardiolog, vraj velmi dobry odbornik, no ale ved hadam bude stacit aj ten HC

helenkasabinka
5. mar 2010

malinka uz cca 20 minut spinka a tak mam uz cas na net 🙂

zuzana76
5. mar 2010

heli, no ale ved chcela som nech ho kuknu, ale bude stacit hadam aj tento HC

inak stale este nemam vysledky AFP 😠

volala som sestre u gynekologa a vraj v labaku enmaju nejake sety, ci co, ze nemozu vysetrovat krv a tak ju mrazia a vysetria neskor, to akoze dokedy budem cakat?

marianca
5. mar 2010

Sasúúúúúl nazdárek, tak chvalabohu doma 😵 Aj môj Fifo mal laringitídu, takže viem o čom to je 😒
A sasul čo sa týka tej morskej soli, to ti liečiť nádchu nebude, ono je to dobré akurát na to, že to pekne noštek prečistí. Strekni to malej do nosa, pár sekúnd jej to tam nechaj a ono to rozpustí všetky hlieny a aj so šušníkmi vyplaví von. Noštek bude čistý a hlieny jej nebudú zatekať do hrdla....Keď jej to vystriekaš s tou morskou soľou a poodsávaš potom jej tam strekni nejaký sprej ktorý používaš, ja dávam Otrivin, alebo Euphorbium a to jej bude už liečiť samotnú nádchu....
A mňa nápodobne vie to posrané s prepáčením zdravotníctvo nasrať. Tak malá má problémy so srdiečkom a laringitída je sviňa, tá lúbi sadnúť a zaťažiť srdiečko. A oni majú problém, že musia zdvihnúť svoje velectené rite a ísť pomáhať. No nech ide celé zdravotníctvo do riti.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Presne ako si písala, ožrani a narkomani majú vždy a všade prednosť a normálny človek.....Ale škoda sa rozčulovať. Ale nasralo ma to.
A hlavne nech sa dá Sašulienka doporiadku. Sasul stretko nebolo, takže to zbúchame 😉
Bys výstižná básnička 😉
A inak môj malý má ešte stále očká také nijaké. Má ich také smutnučké a keď sa zobudí vyteká mu z nich hnis...
Doktorka hovorila, že to mu razilo do očiek zo soplíkov. Tak uvidíme ako dopadne :(
No ani už neviem čo som vlastne chcela...

zuzana76
5. mar 2010

ozaj Sasul, ak by predsa len baba bola, rozmyslam aj nad Alexandrou 😵

helenkasabinka
5. mar 2010

zuzi co???? to,co uz je.......tak na to nemam slov....keby nejakej maminke zistili kvoli neskorym vysledkom z testov,ze mimi bude mat downov...tak akoze co?no potom by uz nemala cas na rozhodnutie,co dalej 😠

klba
5. mar 2010

zuzi, ani sa ti necudujem.
ked som bola tu v nr na 3 D tak tam bol uplne neprijemny dr to bol asi ten co spominas, juri bol so mnou a mal chut mu nieco povedat na ten jeho pristup, tak asi by som tiez volila hc.

marianca
5. mar 2010

Zuzi na tej morfológii bola moja suseda a bola ohromne spokojná. Skontrolovali nakomplet orgán po orgáne a spravili fotečku ako na 3D 😉
Heli a už som si včera všimla, že budeš mať narodky na FB. Ale gratulky necháme na zajtra. A inak neser ma ty si taká mladáááááá?
Pche to ja som už do šrotu ☹

helenkasabinka
5. mar 2010

a ja preto radsej nepozem 112 lebo mi je zle z tych hnusnych ozranov ogrcanych s prepacenim 😠

zuzi ja uz mam ine mena vymyslene pre dievcatko a chlapceka 😀 slovenske som nakoniec vybrala a ziadne zahranicne 😉

helenkasabinka
5. mar 2010

marianca 😀 veru ja mladica,ved som sa v 19-tich vydavala a malu som rodila v 23. 😀

helenkasabinka
5. mar 2010

no a aj ja by som samozrejme radsej volila na 3D HC nez NR 😉

klba
5. mar 2010

marianca, ja aj preventivne davam ten spray s morskou solou, kvoli tomu nech sa mu zvlhci sliznica ale le vtedy ak ma sopliky a zasychaju mu a pomaha mu to zvlhcit, inak to nepouzivam a ked je nadcha davam klasik kvapky a tieto len sem tam.

marianca
5. mar 2010

Heli ja som sa vydávala v 22 a rodila som v 25 a v 29. A keby bolo tretie 😀 😀 😀 tak to by som stela stihnúť teda až by do 35 😀 😀 😀
A ja som na žiadnom 3D nebola, lebo som na to prišla nejak neskoro ☹

helenkasabinka
5. mar 2010

ja malej kvapky davam takmer kazdy den pred spanim ...nie su navykove a nenicia sliznicu a v noci mava suchy nostek,lebo v noci mame dost suchy vzduch v spalni

marianca tak rychlo miesaj aby bola tretia princeznicka ako z rozpravky 😵 a ja som oznamila vcera muzovi,ze chcem aj tretie dieta 😀 😀 ten sa za hlavu chytal 😀

helenkasabinka
5. mar 2010

no ja som sa v podstate vydavala v 18......az o mesiac som mala 19 😀

klba
5. mar 2010

heli a prezrad tie mena 🙂

zuzana76
5. mar 2010

heli, tak povedz mena , az chces 🙂

marianca v tej Blave bola na morfologii? no to som citala,ze tam je to fakt dobre, aj pristup , len ta cena 😝 a potom aj tazko sa tam dostat, tazko dovolat

klbi, asi to bol ten

zuzana76
5. mar 2010

ja soms a vydavala v 23 a prve dieta v 31 rokoch 😀

blazka24
5. mar 2010

sasul teraz som si prečítala čo ťa postretlo, myslela som celý čas na vás, hneď večer som ti hovorila volaj 112 a tomu ujovi by som hubu rozbila hneď ako by prišiel a potreboval by mať zapatú húkačku lebo by prd na cestu videl 😠
mne raz povedali že mohli zachrániť nejaký život a my ich stále voláme k nám - mamine pol roka nevedeli zistiť prečo odpadá trtkovci..........

sasulec
5. mar 2010

baby help,sak pomaly na mna! saajk vela vela moc nestihaju mi oke po obrazofke behat..
Najprv dakujem za privitanie 😉 ,
Marianca ja mam pre nu teraz physiomer s morskou solou,a olinth jak mala vravi na reklamu,ze olynth HA ona vzdy ,,aaa,,hehe
len teraz rozmyslam,ze ten sirup co jej tam davali na kasel mi nedali,len atb a probiotika a nas digoxin,ma ebneeee 😠
Bys suprova a very pravdorecna basnicka,to si ty skladala? hehe 😉
Heli ako bolo? 50cento aj si kyvala? bola si vpredu? 😅

sasulec
5. mar 2010

Zuzi 😉
no neviem,ty si uz taka presvedcena,ze asi je uz tazke bosorovat ti.. 😉
ale ak tak jedine len Saska 😉