icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

marianca
5. mar 2010

Zuzi neviem či bola v Ba, ale môžem zistiť...
Heli nee, ja nemôžem byť doma tak dlho. Mňa by porazilo. Ja som si aj po Fifovi odbehla na rok a pól pekne pracovať aby som mala zmenu a potom som sa zas hodila na materskú. No a inak aj Stano sa chytá za hlavu 😀

helenkasabinka
5. mar 2010

sasul pisala som zazitok z 50centa...este doteraz neverim,ze som ho videla na zivo 😀 😵

mena pre dievcatko :VIKTO´RIA alebo NATÁLIA
meno pre chlapceka:DOMINIK alebo DAVID

marianca
5. mar 2010

Heli pekné mená. Aj ja som chcela pri Fifovi Viktóriu a pri Jakubkovi Emmu. Ale ee 😀 😀 😀 😀

helenkasabinka
5. mar 2010
blazka24
5. mar 2010

Zuzi len si stoj za svojím, tiež som dokine povedala že nech sa ani nestaží ja viem že je to chlapec 😀

heli nestihla som prečítať, musím behnúť asi 100 strán dozadu 😉

helenkasabinka
5. mar 2010

marianca dakujem,ziadne ine sa mi tak nepacili a meno Sabínka nemozem dat aj druhej dcere 😀 (teda ak bude dcera aj druha......nic nie je na 100%spolahlive 😉 )

sasulec
5. mar 2010

pekne mena Heli,mne sa lubi teraz Adelka 😉
a chlapcenske asi Hugo alebo Bruno,volala by som ho brumik..hehe
Marianca a zaco sa chyta teda za hlavu,ale preco? 😅 😝 😀

helenkasabinka
5. mar 2010

sasul Adelka je sice pekne ale u mna nehrozi,kedze sme mali psa pekineza Adelku 😀

helenkasabinka
5. mar 2010

zatial vsak vyhrava DOMINIK a NATALKA 🙂

zuzana76
5. mar 2010

sasul, no pri Patkovi som bola na 100 percent presvedcena,ze je to dievcatko, takze 😀 , aj celu rodinu som nablaznila,s vokra uz kupila ruzove overaliky 😀 , takze Patko ma prve fotky v ruzovom

marianca
5. mar 2010

No sasul zato, že som mala taký nápad, či nechceme aj tretie 😀 😀 😀

zuzana76
5. mar 2010

dominik aj natalia su pekne mena

marianca
5. mar 2010

Dobré zuzi 😀

any23
5. mar 2010

Ahojte kocky... sasul vitajte s malinkou naspat domka😵som rada ze je uz lepsie🙂k tej trube zo112ky ani dokine co by rada pokuty rozdavala radsej no coment bo by som sa rozculila a to mi neni treba🙄ale ako nechapem to-tiez kukam 112 a tam vidim co je to zneuzivame pomoci🤐

blazka24
5. mar 2010

heli úžasné, mala som pocit ako keby som tam bola..............milujem koncerty a rap to je moja minulosť ale hlavne hip hop takže skok sem, skok tam a miluej Puff Daddyho xixixix ale to len v minulosti 😉

ja som cestovala na služobku busom do Košíc takže tvoja cesta bola nádherná .........ja som držala moč a keď som zvreskla na autobusára že mu ocikám kolená zastavil na krajnici a ja som omočila koleso no čo ti poviem 😅 , vtedy povybiehali aj chlapi tak som si pripadala ako v slunce, seno - pane faráři vopovažte se 😀

helenkasabinka
5. mar 2010

blazka 😀 a inak aj fotky mam na FB z koncertu 😵

any23
5. mar 2010

mna ta sprosta nadcha nie a nie pustit,uz mi to lezie na nervy,pri tom kychani ma aj brusko boli🙄inak mna Linder odrodil a bol super,aj za mnou zo 3krat prisiel na oddelenie kuk,ale to len preto ze bol dohodeny kamosom-mame spolocneho znameho...

any23
5. mar 2010

blazka😀ty si ale cislo😉

any23
5. mar 2010

helenka pekne mena mate vybrate😉nataliu som chcela ked sme alexika cakali😅a na chlapcenskom sme sa nevedeli dohodnut-ja som chcela alexa,mato ani pocut tak som nakoniec rezignovala ze teda dobre,moze byt adamko,ale vo vytahu ked sme uz isli rodit som si postavila hlavu ze ja by som predsa toho alexa a mato chudak vystresovany ze uz je to tu suhlasil-uz mu bolo vsetko jedno len nech je uz po tom...

sasulec
5. mar 2010

Blazka,supeer..toto mi jak chyybalo,tie tvoje hlasky..hehe
Any veru, vela hlave pi,mne to pomaha,ze vyplavim zo seba tu chorobu..caj med a citron.. je fajny liecitel 😅
Dakujem Any za privitanie,jaj difcence,ze jak ste mi chybali..
ozaj a co toooooooo? nova verzia bude odkedy,teda taka origos,nie skusacia 😉
Marianca,ty co chces zostat vdova?? hehe 😀

any23
5. mar 2010

ale ako ho uvidel tak bol rad ze som ho presvedcila-ze jemu by sa ine meno ani nehodilo😝sasi pijem pijem ako duha-ale nie alko-ale cajiky s medom a citronom😉hrdlo neboli uz,ani hlava,aj kasel presiel,len ta sprosta nadcha🤐

any23
5. mar 2010

majul a dakujem🙂ja som tiez na vas min.tyzden myslela-ze aj hanka ma svoj sviatok veliky😵tak vsetko naj naj naj😎a fotecky su super,hanka zlatunka a ako narastla😅🙂🙂

blazka24
5. mar 2010

dievčatá ak náhodou budem písať bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb oooooooooo tak mi treskla hlava o klávesnicu,pijem čaj že magic moment je tam rum vám poviem že ak dnes sa budem rehotať že je malý pototo a nechám ho v tom vymočiť nebudem sa diviť 😕 pijem hektolitre čaju lebo by som zožrala aj obrazovku a vraj vitamínový deň - jablko vidím a už mi rastie v hlave strom 🙄

klba
5. mar 2010

sasul a vam nekazali ist k detskej zo spravou z nemocky? lebo ona ti potom predpise doporucene lieky co ti do spravy napisali. 😉

klba
5. mar 2010

any a ty budes vediet kedy na isto ci je to ta mala kocka? 😉

blazka24
5. mar 2010

ozaj baby ešte pred dvoma týždňami som mala zistiť nejakú dobrú kožnú v nitre - neviete o nejakej pre dieťa? kamoška ma zabije, som to ja ale uderená trúba - normál mi to vyfúkalo z hlavy, to tento hnusný vietor čo mi aj slzu do ucha zatlačil v utorok či v stredu........inak mám preťaženú ruku z toho dementného kočíka čo ho stále vláčim z medziposchodia .........

ježkove rany sa nám začala stena triasť, sused si pustil práčku - má tatramatku tak nám morzeovku vyťukáva na stenu 😕

helenkasabinka
5. mar 2010

blazka ja štim z tvojich hlasiek 😀 😀 😀

helenkasabinka
5. mar 2010

ja z teba nemozem 😀 😀 😀

blazka24
5. mar 2010

heli som rada že ťa bavím, teraz som si chcela naliať čaj, namiesto toho aby išiel do šálky som ho nepochopiteľne vyliala do výlevky pochopíš? idem otvoriť okno nech ma prefúka, asi tu máme dobre s riškom naprdené 😝

sasulec
5. mar 2010

Klbi,mne dali domov lieky na 4 dni,takze vlastne az do urorka,ale koli sprave tam pojdem v pondelok a poradim sa s doki o tom inhalatore.. 😉