icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

lela83
5. mar 2010

😉 no vy ste teraz v kontakte cez ip 😉 vy ste uz svoja partia tak vas tu uz nebudem otravovat 😉 a sorry len som hladala kamaratky lebo sa citim taka nanic lebo nemozem mat tu u nas kamosky nakolko mam onkologicky choreho muza tak som skusala takto ale smola tak este raz sorry uz tu koncim asi vas aj nudim

sasulec
5. mar 2010

nie lela,len nam blbna net,aj jajka mi pisala,ze jej to dlho nacitava..neotravujes, co si.. 😕 😅
kludne popiseme ale dnes uz idem hajat,zajtra o 6. vstavam mala ma atb tamk jej musim podavat lieky,papa bruu 😔

domyyy
5. mar 2010

lela83 🙂 vítam ťa 🙂

sasul..som rada, že ste doma 🙂

heli....všetko najlepšie k narodkám 😵

jajka....ani si sa neozvala 🙄 s tým Marekom ☹

papa

bystricanka
autor
6. mar 2010

dobré ránko 😵

domyy...ty jedna predbehla si ma v gratulácii 🙄 😀

helka...prajem ti všetko najsamlepšie k narodeninkám... 😵 😵 😵

lela....ahoj a vítam ťa medzi nami.Kľudne píš....mi si tu píšeme málo IP. Ale ak je niečo čo nemá vidieť verejnosť, tak radšej napíšeme IP. To vieš...nikdy nevieš, kto to číta 🙂

bystricanka
autor
6. mar 2010

a zjatra už odchádzam domkooov. Asi prvýkrát sa teším 😅 Ale ja sa tu tak strašne nudím. Von ked ideme, tak len na 15min., lebo matúša hned bolia nožičky. On je zvyknutý sa vyvážať 😅
ale prídeme sem asi cez leto. To už aj na piesok môže ísť a s deťmi sa hrať 😅 Aj ked on asi ťažko 😀

bystricanka
autor
6. mar 2010

lela...a dnes alebo v blízkom čase má tvoja dcérka narodeninky? Ak áno, tak jej prajeme všetko náááj.... 😵 😵

lela83
6. mar 2010

😉 ahojte sorry vcera som nemala svoj den len niekedy sa potrebujem vykecat a nemam komu moja viki ma 28 narodky teraz sa chystam idem s muzom do dubnice liecitelke tak az poobede ked pridem domov sa vam ozvem ona mu vie trocha pomoct zatial pa o zaj ak chcete pozrite si moje zatial pletiarske umenie na bazari svetre vesty a ciapky mozete mi aspon napisat svoj nazor hodila som to tam tusim stvrtok ak sa nemylim

domyyy
6. mar 2010

ahojte 🙂

lela...len píš 😉 budeme rady novým tváram 🙂 a inak je mi ľúto to s tvojím mužom ☹ držím palčeky 😉 🙂

bys.... vidíš 😀 nemala si tak dlho "spať" 😀 alebo ja som nemala ísť neskoro spať? 😀 a inak ti verím, že sa tešíííš domov 😉

marianca
6. mar 2010

Dobré ránečko,
heli všééétko najsamlepšejšie písala som ti na FB 😉
Jaji, nepomrzli ste? Ty kokós aj u nás je riadna zima, bŕŕ 😒
Sasul, chvala bohu, že bambulínke je lepšie, fuj , fuj, fuj nech to nezakríkneme 😉
Zuzi ono je to fakt na prd len sa pozerať na tie vecičky a nekupovať. Ja som tiež nevedela odolať.....Ono je to také krásne také mrňavušenkavé, ale neoplatí sa kupovať takých malých vecí veľa, malé bude rýchlo rásť a nevynosí to ☹
Čau leli a vitaj, a každý máme niekedy svoj deň, pohodka.....A tvoja malá má dnes narodky? Teda v pase to tak ukazuje....ak áno aj helka dnes má. A ak áno, všééétko najlepšie.
A kde máš tie tvoje výtvory?
Idem rýchlo niečo porobiť zakiaľ ten môj prďocháč hajká, lebo keď sa zobudí, bude jak hurikán a moje upratovanie pasé.
Ale viete aká som ja šikovná deva? Včera som prezliekla všetky periny, umyla okná, podlahy, kúpelky.......no tak ma láskavo niekto ochváľte 😀 😀 😀 😀
No tak nazďo bys a uži si...
😉 😉 😉

lela83
6. mar 2010

😉 marianca tu na bazare detske svetre vesty capice dala som to tam asi stvrtok

beruska113
6. mar 2010

ranecko vospolok,

lela vitaj, v zbehoch sme chceli kupitpozemok pod lesom, ale neboli siete, tak sme kupili na lapasi. a kludne pis.

jajka,
nezmrzni nam.

bys,
super basnicka vcera. no dlho si nevydrzala, ale ja sa tiez vzdy tesim k rodicom, pridem tam a pomaly domov by som sla, uz to tam necitim, ze doma som.

sasul,
hod cislo do ip, ked mas orange, mozme kecat 6000min, ze si to ty.ale od 13.3.iba po 18.

heli, ¨
seculko najsamlepsie a ty ozaj jaka mladica si.

idem dnes hajde nr, teraz som kuraci perkelt dovarila. no maly mi tu trha papiere z katastra, tak radsej idem. pa micky a vecer muzik pracuje, som vam plne k dispozicii, ze sa tesite 😀 😝 🙄

helenkasabinka
6. mar 2010

babulky dakujem vam za gratulacie,ste moje pokladiky,tak moc vas lubim 😵

helenkasabinka
6. mar 2010

lela my budeme radi ak nam budes pisat 🙂 🙂 tie ip neboli kvoli tebe ale kvoli inemu .....kludne sa k nam pridaj a pis aj nadalej 🙂

bystricanka
autor
6. mar 2010

berus...no veru fakt som tu dlho nevydržala. Ale mám na to viac dôvodov prečo odísť. To radšej potom o 2 mesiace prídem ešte raz na týžden.A už sa tu ani ja necítim ako doma...mama poprehadzovala nábytok aj izby a už to nie je ono.

helka....aj my ľúbime teba 😵 😵

jajka968
6. mar 2010

čaute,

doteraz som riešila naše kúrenie, strach a hrôza. do teplárni som x krát volala, potom prišli chlapíci sme, pravda ja sama doma, marek zas v ritňanoch 😠 , tak som tam šla do kotolne s nimi, 3 hodky zisťovali chybu, nakoniec som volala marekovi nech dojde, lebo ja sa tech. veciam nerozumiem a stále sa ma na čosi vypytovali. tak po 3 hodkách zistili, že dáky dobrák zastavil prívod teplej vody do baráku nášho 😕 . tak som sa vytočila, že až pekné to nebolo, lebo od kotolne máme iba 3 kľúče, to som ja, suseda a kotolník, no a on najsammúdrejší vypol ten prívod, nikomu nepovedal, hlavne že som mu ráno vyzváňala v kuse 20 min, nech ide do tej kotolne s tými ľuďmi a aj keď som počula hlasy, nikto mi neotvoril 😠 , no kto ma dnes vytočí ešte viac ako on?????? keby hlúposť kvitla, náš dom by bol samý pukom obsiaty človek.

heli, všetulinko naj, naj, naj ti prajem k narodeninkám, nech ťa doma poslúchajú 😵 😵

lela, kľudne píš ak máš záujem a je mi to ľúto, že máš také trápenie s manželom. niekedy to dobre padne sa porozprávať, aspoň človek zabudne na to zlé. no a v pase ti ukazuje, že aj tvoja dcérka má dnes narodky, tak ak je to tak, aj jej prajem všeeetulinko naj, naj, naj 🙂

idem dať drobca haji, majte sa zatiaľ 😉

any23
6. mar 2010

ahojte kocky🙂helenka...vsetko najlepsieee k 25ke😵😵😵zelam ti hlavne vela zdravicka,stasticka,lasky,a tiez kopu peniazkov,nech ta tvoje dve lasky posluchaju a v juli sa splni sen😵😉mne je uz o dost lepsie ako vcera,mato sa uz na mna nemohol pozerat a nabehol do lekarne a kupil mi nove lieky na nadchu kedze tie predtym nezaberali-doniesol mi Physiomer-morsku vodu a homeo sprej do nosa Euphorbium compositum-poradila mu to lekarnicka a nadcha je skoro fuc😅este to neni 100%ne ale na dobrej ceste😎jajka no to co mate za kotolnika😠takeho len kopat do zadku od rana do vecera🙄lela vitaj medzi nami🙂mrzi ma ze mas choruckeho manzelika,zivot vie byt riadne kruty ale isto to spolu zvladnete a chorobu porazite😉drzim palceky

lela83
6. mar 2010

😉 no uz som doma a beruska113 tu v zbehoch sa uz pod lesom veselo stavia aj kuli s desmodu neviem ci tam uz nebyva

lela83
6. mar 2010

😉 helenkasabinka dik za podporu na pisanie rada sa pridam len fakt mavam blbe dni zachvilu to tu trocha viac rozpisem aby ste ma pochopili ale najprv vam tu poodpisujem

any23
6. mar 2010

lela tak budete mat slavneho suseda😅ja inak desmod mooozem a aj nas krpec,este ani rozpravat poriadne nevedel a uz si vyspevoval-v dolinaaach😀

lela83
6. mar 2010

😉 ani23 ti si zo zbehov alebo tu ides byvat

lela83
6. mar 2010

😉 no babenky dakujem vam za to ze tu mozem s vami pisat a pri registracii mi neslo presne napisat kedy mam moja vikusa narodky ona ma 28 mozno mi to neslo preto lebo mam net na mobile ale teraz vam idem napisat co som slubila takze ☹ mam 27rokov a uz 3rok choreho muza a stalo sa jeho ochorenie zo sekundi na sekundu sa nam zrutil svet muz isiel so svojou mamou na urazovu chirurgiu lebo spadla a ked bola osetrena siel po auto a v tom dostal pocas jazdy epi zachvat mne potom volali s nemocnici a po vysetreniach sa ukazalo ze ma nador na mozgu potom nasledoval prevoz do blavy na operaciu ta dopadla dobre ale ostali mu epi zachvaty tak som musela ostat s nim doma von mozem az ked je po zachvate a nevie to kazdy pochopit ze sa potrebujem s niekym porozpravat a ako musim byt doma snazim si privyrabat pletenym ako napriklad tu na bazare

any23
6. mar 2010

lela nie nie som😉na klokocine byvame,ale uz len kratucko-koncom mesiaca sa stahujeme na chrenovu...inak zo zbehov som mala spoluziacku zo strednej...vy tam ako dlho byvate?

any23
6. mar 2010

lela😔mas to velmi tazke,verim ze to musi byt vsetko narocne-starostlivost o manzelika,domacnost,dcerku, a vyrovnat sa s tym vsetkym😔ale mas sa komu vyrozpravat-sme tu pre teba😉

marianca
6. mar 2010

No jaji, tak si užívaš..... ☹ je to úžas mať okolo seba takých ľudí 🙄
Any to euphorbium používam aj ja pre drobcov. Jakubkovi to dávam už od narodenia a dávam to aj Fifovi. Im to pomáha, iné spreje dávam málinko no, ešte tú morskú soľ, ale to je skôr na prečistenie....
Lela je mi to ľúto. Neviem si ani predstaviť čo prežívaš 😔 Viem, že musíš byť teraz oporou celej rodinke aj mužovi, neukazovať pred ním ako ti je a aj pred malou..... ☹ A chápem aj to, že občas to potrebuješ dať zo seba von...
Takže keď ti bude ťažko a nielen vtedy kľudne sa posťažuj, vyrozprávaj....my sa budeme snažiť ťa podporiť aspoň slovne 😉 A inak si veľmi šikovná, pozerala som tvoje vecičky 🙂

lela83
6. mar 2010

😉 vdaka za pochopenie a marianca tebe za pochvalu

beruska113
6. mar 2010

lela,
to sme uz asin pred 4rokmi pozerali ten pozemok. inak sme vekove rovesnicky, aj som si myslela ked lela83. joj, musis to mat tazke, tak kludne sa vyxrzpravaj. my mamicky na md chapeme, ze clovek sa musi aspon takto cez net stretnut s ludmi. a mala je uz skolacka?

any,
super, ze je lepsie.

my sme nqakoniec do nr nesli, maly mal 37,5 horucku, ale studeny bol. pospal si 30min a uz mal 36,3. asi len teplomer zle meral. inak mu nic nie je. klopklopklop.

klba
6. mar 2010

ahojte baby, my vegetime, kedze sme chori ani k svokrovcom cez vikend nejdeme.
juri uz asi treti den po sebe rozprava drobcovi vecer vymyslenu rozpravku na dobru noc, samozrejme o vlaciku, inu šimi nechce, hned si vsimne ze zacne o inom tocit a rozplace sa 😅 a vzdy ma tymi rozpravkymi juri uspi, dnes som povedala ze uz nejdem spolu s nim uspavat, potom nie su ziadne burky-dazde, vzdy to prespim. 😀 😝

lela83 vitaj, budeme radi ak medzi nas prispejes, 🙂 dobre to padne vyrozpravat sa, verim ze to mas tazke a trapi ta to, s tym sa neda vyrovnat, ale takto na to aspon nebudes sama. 😉
idem kuk na tie tvoje vytvory, uz sa tesim. 🙂
inak ja mam dve spoluziacky v Zbehoch, resp. jedna sa uz prestahovala do Cakajoviec, jedna sa vola Lubica A. a druha Malvina. 😉
A ty zo Zbehov pochadzas?

klba
6. mar 2010

lela pekne, tie ciapocky su krasne, aj tie svetriky, 😵 😵 😵 ja na take veci nemam trpezlivost, u mna by len klbka lietali od nervov ze sa mi nedari, ja som max. mohla vysivat krizikovou technikou podla predlohy, ale aj to ma po par obrazkoch preslo, ako vravim nemam trpezlivost, preto obdivujem ked je niekto zrucny. 😉

zuzana76
6. mar 2010

ahojte

lela vitaj medzi nami, je mi luto,ze mas take trapenie a ako sa moze svetko zo dna na den zmenit ☹

Heli, tebe vsetko najlepsie k narodkam, nech sa vam zadari ta druha babika cim skor 😉

Marianca, no ved kupovat urcite nebudem az tolko tych detskych veciciek, navyse mam po patkovi, ale prehlad potrebujem mat 😀 , ze kde co, za kolko 😀

Any, tak super, ze je uz trochu lepsie

My sme mali zase restauracne poobedie, teda doobeda sme upratovali obaja ako o dusu, podlahy, povysavat, vylestit a potom sme sa skocili napapat do Sypky, velmi dobre sme si vybrali, aj boli casnici velmi usluzny, sa mi pacilo viac ako ked sme tam boli 1x.

Potom sme nakup v DM vybavili / muz uz polroka snival o Mr. Duck, to je taka vona do WC co sa tam prilepi na stenu zachodovej misy, nikde sme to nevedeli zohnat a teraz sme to zbadali v DM/ a ja som si nove papuce kupila v Deichamane 😀

Este som si aj take strieborne samolepky na nechty na nozicky kupila, ked uz chodim tomu gyndosovi a tolko sa pretrcam na tej koze, nech som cacana 😀 , sice pochybujem ze si take veci vsima 😀

Potom sme zabludili do Centra a potom hajde domov.

Maly zostal este tuto noc u svokrovcov, ale zajtra rano uz ideme po neho.

mishaa1
6. mar 2010

fuha,kolko ste toho popisali,ani citat nestiham...sme u svokrovcov a tak neskor,ked vas docitam este popisem.. domy...si v cabaji?