icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

helenkasabinka
7. mar 2010

ahojte lasky moje 😵

ja vam pisem od svokrus,vecer malinku som uspala a isli sme teda do dediny,do baru von...popili sme striceky a chalani pivka a kombinovali to aj s vinom a domacim 😅 😀 domov sme prislo okolo jednej rano spolocensky unaveny okrem mna 😉 mne to svedomie neda moc pit,ked viem ze v posteli mi spinka sipkova princezna 😵

dakujem vam za podporu ohladom maja 😵 ja dufam,ze dlho nebudeme musiet snazilkovat a ze babatko sa zadari cim skor 😵 a uz sa zacinam aj na chlapceka tesit-ak by to mal byt chlapcek 🙂

malinka sa teraz hrajka s babkou a cakam kedy pojdeme domov,ja som vas prisla len kuk .......uz by som isla rada domov a aj doma okolo domu cosi porobila 😉 len skoda,ze nie je vonku dnes tak pekne 😒

helenkasabinka
7. mar 2010

jajka ved aj ja si myslim,ze Michal sa urcite potesi chlapcekovi,on sice tvrdi,ze by mal radsej aj druhe dievcatko ale ja verim,ze v kutiku duse tuzi mat chlapceka..... 😵

helenkasabinka
7. mar 2010

a velmi moc dakujem za gratulacie 😵 🙂

martinka1704
7. mar 2010

heli - neboj zadari sa 😉 a ako pises,je jedno chlapec ci dievka,hlavne aby bolo babatko zdravunke 😵 😵 😵 i ja ti prajem k tej tvojej 25-ke vsetulinko najlepsie,ale pisala som ti aj na FB 🙂 🙂 pekny vek 😵

dupinka
7. mar 2010

Ahojte!

dodatocne sa pripajam ku gratulantom. VSETKO NAJ...!!!

Heli, hlavne na to co najmenej mysliet, lebo psychika robi vela.

any23
7. mar 2010

jajka verim ze mas doma veselo😉je to zlate,ked tak musia vsetko okomentovat😝vzdy ma niecim prekvapi,ale tiez to vacsinou zabudnem😝minule ked sa kupal vo vani tak sa vypytoval kde budeme kupat babatko tak som mu povedala ze v pivnici mame taku malu vanicku v ktorej sa kupal aj on a on s vaznou tvarou ze ale to mu tam musis dat malinko vody nie ako mne aby sa neutopilo🙂sranda je aj ked ho tak pocuvam co si rozprava ked sa hra-hral sa s takymi tymi gumenymi zvieratkami tak si brblal nieco o bakterii e-coly😀ze boli nakazene😀aj slovo kokain som uz unho pocula-ale pochybujem ze vie co to je...z telky nachyta vselico...uz sa ma aj pytal s kym sa on ozeni ked bude velky-no ako to ja mam vediet koho si najde?😀

sasulec
7. mar 2010

Ahojte baby,
Klbka,ved chyt do ruky kladifko a uvidis,ako sa maly s radostou prida pomahat ti bude,no a co sa tyka tych domacich prac,neboj pockaj do maja,urobte babu a bude uz o rok a pol pobehovat s handrickou,jak ta moja.. 😀
(este aj zvuk rozptrasovaca vie napodobnit,ze tcc tcc 😀 )
Any maly je riadna drzticka,hehe musite mat veselo,aj mala chyta obcas uzasne maniere,take suvislosti si vie dat dokopy,ze len zasneme,kam na to chodi.. 😉
Heli,som strasne zvedava na vase mimco,co a ako a teda ak sa zadari chlapcek,ake pocity to budu,ked sa to Michal dozvie.. 😉
Matka drzkam palceky nech nieco vyhutas.. 😉
Marianka,malemu vela zdravicka,nech sa mu ocka zahoja.. 😉
jajha,boli ma hrdlo,idem nasadit cecko..Cecka ja zbiram Cecka v tom je ta leecka.. 😅

domyyy
7. mar 2010

ahojte kočky, objavujem sa pomenej lebo mám nejaké problémy rodinné, neni moc chuť chodiť na net 😖 nebudem to tu rozpisovať ale 🙄 dúfam, že sa máte všetky dobre, a už ste zdraví všetci 😵

helenkasabinka
7. mar 2010

my sme uz doma....mala spala dnes AZ 15 minut 🙄 🙄 🙄 cestou domov,nam v aute zaspala a, ked sme ju prekladali do postele,tak sa zobudila 😠 😅 teraz sa tu hra a pozera pri tom a je to....

Michal s 2 bratmi prenasaju u nas na dvore volieru aj so psom,davame ju vyssie za dom.... 😉

helenkasabinka
7. mar 2010

martinka dakujem 🙂

dupinka dakujem,praveze sa cudujem, ze tentokrat na to ani nemyslim velmi.....pri malej som kazdy mesiac pri mrche plakala,ze a ZASA nic a teraz to beriem uz ZATIAL v pohode.....hlavne,ze jedneho pokladika uz mame doma 😵

any maly Alexik musi byt svetovy ,ked sa hra a pocuvas ake slova uz pouziva 😀

sasul aj ja som veru zvedava,co nam Pan Boh da 😵

dominicka milacik,co sa deje 😕 😔

a ozaj dnes ma napadlo este jedno celkom hezke meno pre babu TIMEA 😉

marianca
7. mar 2010

No marti, verím ti, že to zháňanie roboty je na prd....ale neboj sa niečo normálne určite zoženieš, veď si šikulka 😉 🙂
Heli uži si svokruš, a super, že si sa zabavkala 😉
No any len či bude malý taký ochotný aj keď sa bábatko narodí....Môj Fifo sa tiež tešákovalna bábo, ale keď sme ho mali doma a bolo samé tichúčko Jakubko spinká, Jakubko ide papať a bla bla, nepozdávalo sa mu to. I keď takto spôtne mám pocit, že keď som prišla z pôrodnice tuším som bola viac s Fifom ako s Kubkom. Bolo mi Filipka ľúto, že teraz bude malý taký stredobod a on bude odstrčený. A hlavne mi bolo strašne smutno za ním keď som bola v nemocnici...prišlo mi to dlho bez neho. Ale teraz je to už pohodka. Berie ho ako svojho mladšieho bračeka, každému vysvetľuje čo zasa Jakubko urobil 😀
Sasul tak sa lieč céčkami a zas in nenazbieraj nejak veľa, vieš, že veľa céčiek veľa léčiek???? 😀
Domy problémy prehrmia, neboj....a bude zas lepšie, ono je len za čerstva všetko také čierne... 😒

sasulec
7. mar 2010

Marianka milee,heh ani ja si neviem predstavit byt nikolko dni bez malej,moje male sak by mi srdce puklo 😕
Heli verim,ze teraz to uz nebude take intenzivne,ale ked sa zadari tak bude veselo,jaj tesim sa ked ti bude svietit v pase ze cakate babatenko.. 😉
Domuska,ip,hm? ak chces.. 😔

sasulec
7. mar 2010

ozaj baby este Matez sa mi lubi chlapcenske meno,odkedy som videla filmik.. S tebou mne bavi svet..,,Matisek se posraaaaaaal,hehe 😉

martinka1704
7. mar 2010

Nina a Dominik 😵 😵 😵 to len aby ste vedeli,ake mena u mna boduju 😀 😉 a este Ľubica,mozno raz ta sa vola moja sestricka a to meno sa mi fakt paci 😵 😵

marianca - dakujem 🙂 zatial nezufam,som optimista,ze sa niekde zamestnam 😉

any, jajka - i ja sa niekedy cudujem,kde ten moj drobec chodi na tie hlody 😀 😀 ale vela ich podchytil v skolke a samozrejme ze uz aj fantazia zacina pracovat na plne obratky 🙂

domy - ako tu bolo spomenute, teraz sa to zda strasne cierne ale urcite to prejde 🙂

sasul - nic som nevyhutala, po hodine trapenia som sa na to dnes vykaslala 😝 mozno vecer ked drobec zaspi si nad to este sadnem 😒

mishaa1
7. mar 2010

asik pred dvomi hodinkami sme prisli od svokrovcov...sme planovali ist len na jeden den a boli sme od piatku az do nedele..sa nam nejak pacilo...aj u nasich sme boli...taky v pohodicke vikend,az na to,ze som nic nepoupratovala,to zvykavam cez vikend,bo pri malej sa tazko upratuje... 😒 ...a ideme robit akvarko...mm si zmyslel,vraj videl pekne rybky,ked bol s malou v chovprodukte...nuz,tak budeme mat zverinec🙂...dufam,ze budu zit dlhsie ako moje bytove kvetinky...chudatka moje,vsetky odchadzaju ☹
inak,co sa tyka tych mien..ked budem mat druhe mimi,tak dufam,ze to bude chlapcek a bude to Samko...neviem preco,ale som posadnuta tymto menom,aj ked sa teraz tak kazdy druhy chlapcek vola..a aj Adamko je peknucke... bolo by to mile,keby som mala Sandru a Samuela...to je moj sen 😀 ale zatial este babo necakame,tak snivat mozem🙂

mishaa1
7. mar 2010

inak,ahojte 🙂 ...

sasulec
7. mar 2010

Miska pekne mena,Samka som chcela aj ja,ale potom sa mi zdalo,ze uz je vela Samkov,inak ma meniny na moje narodky.. 😉
Tak mate pekny vikend za sebou,hehe aj ja by som uz vypadla a mali sme ist bud. tyzden do Tn,ale asi to odlozime a mozno nakoniec pojdeme na Velku noc a budeme tam sviatkovat.. 😀
Sa tesim dufam,ze sa podlllhej dobe,co sme tam na Velku noc neboli,sa dovali cele osadenstvo,lebo mam strasne vela bratrancov a ty keby vedia,ze sme tam,tak si to nenechaju ujst,este by aj ratolesti doniesli a mali by sme teda po chlebe..a oni po vajci,hehe 😀
este si pamatam,ako sme sa nahanali okolo domu u babky..noo, ale to aby som zacala pracovat na kondicke.. 😕 😅 😝 😀
Martinka,chladnu hlavku,inspiracia prichadza ako blesk z cisteho neba.. 😀

marianca
7. mar 2010

No misi, tak dlho vydržať u svokrovcov? čo si ty učinený trpiteľ? No to já by som tam dobrovoľne toľko nebola. hoďka dve a stačí 😀 😀 😝 😝
Sasul aj ja by som už niekam vypadla, už mi všetko lezie na mozog. S Jakubkom som od štvrtku doma a neboli sme vôbec vonku, kôli tým očkám, takže už mi mierne hrabká 😝
Ja som rozmýšľala nad Veľkou nocou, že vypadnúť niekam do Terchovej, alebo tak.....no uvidíme, ako budú decká, či budú zdravé a tak.
Inak sa mi zdá, že aj Fifo má tie očká nejaké divné, neviem či to nie je infekčné.....Ale jemu narvať masť, alebo kvapky do nosa, no katastrofa. Ale čo sa ja divím.
Stano bol na vstupnej prehliadke u očáka a pol hodinu ho presviedčala dokina, že keď mu rozkvapkajú oči to nebude bolieť.....Ale on má takú zásadu, že do jeho otvorov sa pchať nič nebude 😀 😝
Jáj asi sa idem natiahnuť. Dnes má byť tá nová rda Poisťovne šťastia na Nove. Ja som to rada pozerávala, tak asi idem hodiť oko...
pá pá a keď sa už nedostavím tak brúúúúú 😵

marianca
7. mar 2010

Napísala , som že narvať kvapky do nosa a myslela som do oka 😝

dupinka
7. mar 2010

baby, my mame Adamka. Vtedy sa nam zdalo, ze je to take zabudnute meno a velmi sa nam pacilo. No a teraz je na kazdom kroku menovcov. Aj ma to trochu hneva, lebo mi sme prave preto vyberali take meno, ktore nebude mat polovicka chlapcenskeho osadenstva na ihrisku ci v skolke.

Mne sa este velmi paci chlapcenske meno Matej a Andrej. A dievcenske mame pre pripadne druhe dietatko Kristinka, paci sa nam aj Ema.

Drzim palce, nech ma Fifo ocka v poriadku.

sasulec
7. mar 2010

Marianca veru je a daj pozor aj na kontakt kvapatka n kvapkach s kozou,moze sa to aj tym preniest,juj rychlo sa doliecte posielame cmuk na bolave ocenka.. 😉

sasulec
7. mar 2010

Dupi Emma s dvoma m a Nelku som chcela najprv len som myslela,ze moze byt len Petronela,podla kalendara..ale kamoska ma Nelku..hmm..tak priste..aj Adelka je peknucke 😉

helenkasabinka
7. mar 2010

a na meno TIMEA,co vravite? 😕

sasulec
7. mar 2010

Heli Timea je tiez pekne a paci sami aj Timotej.mali sme aj v nemocke kamosa Timuska.. 😀
ale k menu Sabinka by sa mi pacila ta Madlen??? ci ako si to mala presne? nechce sa mi spatne listovat.. 😅
Madlenka a Sabinka 🙂

helenkasabinka
7. mar 2010

Melinda 🙂

mishaa1
7. mar 2010

mne sa Timea velmi paci...moja mami je Ildiko a moja teta Timea...babka je povodom z madarska,tak preto... Melinda je zaujimave,ale asi by som tak moje dieta nenazvala...nehodilo by sa to k priezvisku...ja sa snazim vybrat mena podla toho,ako zneju s priezviskom...

sasulec
7. mar 2010

Heli ale este ine si mala 😉

jajka968
7. mar 2010

tak marko a sárča už hajkajú.

boli sme dnes trošku obchodíky pobehať, no pravda, nič som si nekúpila, ešte snáď zajtra mlyny omrknem, aj v centro v kútiku sme boli s deckami na chvíľku, babizne pokúšali, že s markom som bola a oni neboli, tak sme ich zobrali. pošmýkali sa, hračky obehli, ja reserved a šli sme domkov.
marek šiel do kotolne, zas nám nejde teplá voda, už ma asi rachne z toho, furt volačo sa tu deje, dúfam, že nám neodišiel kotol, to bude prúser 😒

mne sa vždy páčilo strašne meno nelly, ale najprv sa nemohlo dať takto samostatne, musela by som dať kornélia a to sa mi vonkoncom nepáčilo, ešte viktoria sa mi strašne páčilo, keď som olivku čakala, ale mami moja mi ho sprotivila a tak máme oliviu, no a sárča mala byť ema, aj celá rodina bola v tom, že máme emu, no nakoniec sme mali sárinku, no a marko mal byť lucas, alebo tobias, ale rodinná rada ma prehlasovala, tak máme marka 🙂

helenkasabinka
7. mar 2010

Sasul ja som len pisala ze je zaujimave aj Medlin ale to by som nedala 😉 Mishaa ja si myslim,ze Timea by sa hodilo k nasemu priezvisku 😉

sasulec
7. mar 2010

No pekne Jajka,ved ty si pod papucou,chi chi.. 😉
idem konecne malu uspat.. 😉
este nakuknem 😉