icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

beruska113
7. mar 2010

Fiha,
ale ste toho popisali.
My sme dnes u mamy aj svokry boli. U mamy bola aj segra s detvakmi, tak bol maly vyteseny, trochen sme sa presli potom a u svokry zas mrncal stale. No a domov prisiel spolocensky unaveny. Okolo 17 spava este tak 30min a dnes zaspal 17:30 a 19:30 som ho budila. Okupal sa a 20:30 uz splal zase.
Sme boli so segrou v Galerke a kupila som si tri take tielkove tricka za 1,20E kus, no nekup to. Na dedinu dobre budu a muz zapoti, ze jake sexi tricka, to v dedine nosit nebudes. Skoro mi cvrklo.
MARIANCA,

beruska113
7. mar 2010

HARASI MI, Ani neviem, ako som to poslala.
Marianca,
daj bacha na tie ocka, radsej nech ti nejaku ATB mast alebo kvapky daju. Ja som to mala hadam 5 rokov dozadu na jednom oku, ledva som ho otvorila, odkladala som to, nakoniec mi to mesiac ocna liecila a normalne mi jedno oko mensie zostalo. Trosicku, mozno sa to uz vyrovnalo, musim kuknut, ale jedva to preslo.

No Luki v choditku ma topky take fasacke cerveno zelene po segrinom malom. A ideme uz nejake kupit, asi do lekarne? Vy ste kde kupovali prve boticky?

Any,
to musi byt alex svetovy s tymi hlaskami, ja sa tak tsim, ked maly bude tak vymyslat.

Domy,
nech je cim skor dobre.

Miska,
ja mam krstna Samka a ked sme mu raz povedali samo, tak sa urazil ze co Samo, aky Samo, ja som Samko. Ci Ty si nepisala o menach? Ja mam slabu pamat.

Jajka,
Marko je krasne meno. Muz chce Christofera ci ako sa to pise. Tak sand bude radsej ta Terezka, ale ked jej niekto Tera povie, tak bude zle nedobre.

SASUL,

beruska113
7. mar 2010

no dnes to nejak zahadne odosielam.
Sasul,
som sa neurazila, co si jaka. ludne vsetci piste, radte o sto tristo.

Ozaj, neviete ako sa robi detom ako Luki malym spenat? Som kupila mrazeny a neviem co s nim.Inak Luki papa milacika, hrozne so mnou, este by nemal, ale ked mu tááááák chutí.

A dnes ma skoro vykotilo, kym som nasla v okoli mojej svokry na Klokocine flek na parkovanie. Ja keby tam byvam, tak sa obesim. My sme byvali na Alexyho na Klokocine 1. a tam som zaparkovala aj o pol noci, ale tam hore nikdy nic volne.

sasulec
7. mar 2010

Beruuus,ideee tiiii 😀
a aky si kupila spenat?
lebo Mochovsky je uz aj dochuteny,takze ten len rozvaris,teda rozpustis,a mozes podliat troskou vody,alebo mliecka nech to nieje jak betonka.. 😝

sasulec
7. mar 2010

enem rozpusta na troske oleja,masla? neviem co pozivas? 😉

jajka968
7. mar 2010

berus, ja by som prvýkrát špenát tak urobila, že ho necháš roztopiť a pridaj tam to mliečko čo luky pije, nedávaj kravské radšej, nemusíš ani zahustiť, daj len toľko mliečka aby to nebolo úplne husté a bacha aj na vajíčko, silný alergén, môj marko sa z neho celý vyhádzal a to už mal vyše roka 🙂 . takto som to robila ja deckám v tom veku ako je luky.
a ja som tiež bola v galérke, ale nič poriadne som tam nevidela, tie tielka by mi bodli na leto, som nenašla, asi som blbie kukala

sasulec
7. mar 2010

jasne mliecko radsej to co pije nutrilon..som zabudla dopisat..ehm 😉

sasulec
7. mar 2010

ste vedeli,ze je miska,vcul babi prepla..ja puki..heh
idem kuk este particku a taham do perin,zajtra asi k doki,mozno pozajtra musim jej zavolat este rano.. 😕

beruska113
7. mar 2010

Sasul,
dobra som. Cary mary. Toa si preto, ze tu mam klud bez maleho, od radosti neviem, co skor.
Netusim, ak je to spenat. A v Mochovciach aj spenat pestuju?
Jajka, ¨
to v Tescuv hypaci Cherokee, take obyc- biele, cierne a zelene, mali aj oranzove, tyrkysove, hnede.
Hihi a Luki pije sunar bananovy, tak to asi s tym robit nebudem. To by asi nem chutilo. A zltok mu chuti. Sranda, ze ja ani nebudem vediet, ako to ma chutit, som to v zivote nejedla, no chuda dieta. Ved volaco vyvediem.
Dakujeeeem baby.

sasulec
7. mar 2010

Ber ja ich mam v lili a ruzovej..hehe
teda tielka myslim.. 🙂

beruska113
7. mar 2010

no idem aj ja do hajan, nejak starnem, ledva vydrzim posledne dni do 22, s muzom jak dochodci life v ut a stv kukame a nikdy nedokukame, ani zapalky by nam nepomoli, tak nam ocaky klipkaju.
Sasul,
ja misky nemusim. Jedine, ze by boli sklenene a plne nejakych dobrot.
papa zajtra.

domyyy
7. mar 2010

kočky ďakujem za podporu ☹

domyyy
7. mar 2010

kočky mohla by som Vás o niečo poprosiť? 😒 mohli by ste hlasovať za mojich kamošov prosím Vás? potrebujú sa dostať na jeden veľmi dôležitý koncert a potrebujú hlasy ďakujem moc krát... 😵

Vážení priatelia a kamaráti !!!!!

Dňa 29. mája 2010 sa bude v rekreačnom areáli Tona pri Šuranoch konať festival pod názvom TONAFEST. Keďže sme sa prihlásili do súťaže o účasť na tomto festivale chceme vás poprosiť o zahlasovanie na stránke http://www.infolev.sk/ za našu kapelu. Každý váš hlas nás strašne poteší a pomôže v napredovaní. Ďakujeme vopred za vaše hlasy....

EVERLONG

tu je link:

http://www.infolev.sk/content/view/1226/

ďakujem

bystricanka
autor
8. mar 2010

dobré ránečko 😵

domča....asi som trošku prispatá, ale neviem kde kliknuť, aby som dala tým tvojím kámošom hlas. Tak ma prosím ťa naviguj 😵
a pekný den v škole po týždni prázdnin 🙂

ja už som od včera v NR, tak ak sa bude konať stretko, tak som tam 😵

a idem si vás prečíst 🙂

bystricanka
autor
8. mar 2010

misha...aj tebe dochnú kvetinky? Aj mne 😅 A to ich mám v celom dome "až" 3 kusy a no neviem či sa jari dožijú 😀 Ale to u mna asi nič dlho neprežije...jeden škrečok žil 2 týždne ked býval s nami 😀 Ale už mám druhého a ten bude mať onedlho rok 😝 Sa divím, že ešte žije 😀

beruska....ale nestarneš. To v žiadnom prípade. To je predsa jarná unava 😀

zuzana76
8. mar 2010

ahojte

uz sme vstali, maly bol cely vikend u svokrovcov, vcera sme asi o 15.00 prisli domov a on o 16.30 zaspal, zobudil sa o 21.30,ze chce sunar, tak ho vypil a spali sme az do 6.45 😀 , ale vcera som si myslela,ze bude chory, ved tolko spat 😕

bystricanka
autor
8. mar 2010

zuzi...ahoj. no čo ja by som dala za to, aby mi dieťa tak dlho spalo 😵

klba
8. mar 2010

ahojte, ale ste toho popisali 😅 .
my sme mali hroznu noc, maly soplil, kaslal, plakal zo sna, som ako omamena, dnes som chcela upratovat ale asi to nezvladnem. 😝

domy, myslim na teba, drz sa moja, nech je zachvilu dobre. 😉

inak kvety dochnu aj mne, akosi ich zabudam polievat 😅 , aj z orchidei mi uz dva puky odpadli, neviem ako to mam polievat, svokra polieva raz za mesiac a mama kazdy den trosku, tak som z toho jelen, 😅 dostala som ju par dni pred tym ako som isla do nemocky a cele styri dni ju nikto nepolial. 😝

klba
8. mar 2010

jaj a este som zabudla, namotala som sa na hladanie domu v okoli NR, aj som par peknych domcekov nasla, nuz snivat mozem, snad za par rockov sa mi sen splni a predame byt a pojdeme do rodinneho, keby juri dovolil hned teraz by som to isla vybavovat a riesit predaj a kupu. 😀

blazka24
8. mar 2010

dobré ráno kočeny, tak ja som prispatá karpinová kráľovná, normál že MDŽ a ja si pripadám jak pri dni bláznov.........
idem jesť lebo dnes mi váha oznámila - drahá ideš hore - kilo zase späť tak idem si dať ovocie a kúpiť jablká, malý si musí pospať lebo tu hučí na bruško ako na židovskej oslave tie oslavné spevy 😎

zuzana76
8. mar 2010

ozaj a vsetko najlepsie k MDZ , nech sme stale krajsie, usmievavejsie a zdravsie 😉

bys, no, ved nevravim, bolo to super, ked krpec tak zaspal, nastatsie dnes je ok, ani naznak teploty,a nic horoby, asi ho len u babiny a deda unavili 😀

mishaa1
8. mar 2010

dobre ranko🙂...no neni mozne,mala mi buvala od osmej do osmej....no tak to sa normalne divim...zlatusik,asi jej bola vzacna jej postielka,lebo ku svokrovcom sme brali cestovnu a ta sa jej moc nepaci...
Zenicky,vsetko najlepsie k tomu nasmu sviatku vam prajem!!! 😵
a co sa mi stalo?...v piatok pred tym,ako sme sli k svokrovcom sme sa stavili v tescu a mm ze musi kupit cokoladky...ze v pondelok je mdz a ze kupi viac...tak som bola prekvapena,ze nezabudol...jednu dal svokre,jednu mojej mami a tretiu zjedol a ked som sa spytala,ze ja mam kde,tak az potom ho trklo,ze si nespomenul na mna... no normalne ma nastval...inak ja sa na taketo hluposti nehnevam,ale na toto som musela uz len z principu... 😠 no nie?

helenkasabinka
8. mar 2010

ahojte

vsetko najlepsie Vam zelam k MDŽ,hlavne vela lasky,zdravia a stastia,deti ako smeti 😀 a aby Vas manzelia posluchali 😉 a od manzela vecer velky tulipan 😀

helenkasabinka
8. mar 2010

Miska kokso,tak to by aj mna asi nastvalo 😅

helenkasabinka
8. mar 2010

klbka ozaj a mas ip 😉

henka76
8. mar 2010

ahojte 🙂

malý mi teraz zaspinkal,idem rýchlo prečítat,čo ste popísali 🙂 je toho dost 😉

bys-vitaj doma 😉
domyyy-už som zahlasovala 😉

martinka1704
8. mar 2010

Vsetko najlepsie k MDZ 😵 😵 😵 😵

inak ahojte 🙂

miska - no to by nasralo asi kazdu z nas 😅 ale neboj urcite ti to vynahradi 😉
bys - vitaj doma 🙂

no ja sa snazim ucit,ale robim vsetko mozne len nie ucim 😀 😝 😝 😝 idem este kupit kvietok mojej mamicke,zastavia sa okolo obeda u nas,pojdeme babinke zapalit sviecky na hrob 😔 a potom sa snad uz prinutim nieco naucit.Upratane mam,naverene tiez,chlapov mimo domu tak si to trochu uzivam 😅

martinka1704
8. mar 2010

domy - zahlasovala som 😵 😉

helenkasabinka
8. mar 2010

ja neviem kde to mam zahlasovat 😒

sasulec
8. mar 2010

Ahojte,vsetko naj k MDZ,hlavne zdrave deticky..
Domy zahlasovala som,velmi pekna pesnicka..
prepacte,ale som strasne smutna nemozem pisat..nevidim cez slzy.. 😢