Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
no maly nechce nocnik ani za svet, pred vcerom sa mi rozplakal ked som ho utierala od prachu 😝 a zacal vyhravat. 😅
ved ma este cas, ja ho nechcem nutit, k nicomu dobremu by to neviedlo, verim ze pride na to aj sam. 😉
no je to super, aspon si budeme pomahat zo zanasanim do skolky 😉, ale on ma rad aj spolocnost starsich deti, dnes mal v skolke kopu napadnicok, aj take zlate dvojicky, oni ho chceli brat uz do triedy a on by nevahal 😀 , ked som ho obliekala cela trieda sa okolo neho zhrkla a rozpravali sa s nim. 😵
ahojte kocky,tak som tu..
boli sme v tej robotke, ma potesilo vidiet zas tych ludi,sli sme s malou autobusom,tak som jej vysvetlovala,ze tam sme chodili spolu este ked bola v brusku,pozerala z okna bo sme isli 1. raz bez kocika,sedela ako dama na sedadle pekne sama 😉
v kancliku sa hned u tety uctovnicky zabyvala,vsetky sufliky prenurala ta pani ju trpezlivo nechala a az take kamosky sa z nich stali,ze jej mala skoncila na kolenach a tukala do pocitaca 😉
Naspat nas uz brala sestra autom,tak som rychlo malu nakrmila a dala hajat 😉
j som si zatial poupratovala a boli sme aj babi cakat,teraz si idem dat kaficko konecne 😉
klbka takze malemu sa lubilo v skolke? ved je taky zlatunkavy,ze si ho rychlo vsetky deti oblubia,maly benjaminek 😅
idem vas docitat 😉
ahojte kocky 🙂 🙂 🙂 za mnou long day 😝 😨
a ako som dnes pochopila 😅 vybavovacky ohladom svadbicky budu ohubu 😀 😉
mame nejake predstavy, takze zajtra po robotke mozem nacupitat do novej mladosti a k piaristom a vyzistit, ci je nas termnin este volny 😀 zacina ma to bavit.. 😀 😉
v nedelu mame oficialne zasnuby s rodicmi a surodencami, v penzione Lowe v Piestanoch, obed, wellness 😵 a dnes som este zajednala zasnubnu torticku 😵 tvarohovo-mandarinkovu,kedze mastne maslove plnky my nemusime.. 😖 😉
heej Mariy a vy uz mate aj termin svadbicky??
to som asi prehliadla 😉 a veru zasnuby budete mat velke,a pekne mala svadba,sak princeznovske pre princeznu,chi chi
my sme mali take spolocne rodinne Vianocne s mojim ex 🤐
Mari,
kedyze je termin?
Tak Simonkovi sa pacilo v skolkach? Aj MAtusko si zvykne, len sa trochu otuka a bude to velky skolkar.
My sme boli vcera pozriet moju mamu v skole, Lukáško si za lampami skoro krk vykrutil, kazdemu by aj na ruky isiel, kaslal na mna. A to nedavno sa ma este drzal jak kliest a ked ho niekto cyhtil tak do revu. Sranda, ako sa tie deti rychlo menia.
Mne dnes maly spal vonku 2h15min- Rekord. Som dve pizze nachystala a upiekla, poumyvala cely dom, prach utrela, kavicku vypila, skoro vsetko upratala. No dufam, ze si muzik vecer vsimne, jaka som sikovna bola.
berus no pekne,vrtulkovala si zs? ale aspon mas zajtra pokoj,ja som tiez dnes upratovala,ale weste ma cakaju skrine,vyhadzat nepotrebne kramy 😖
a... uz tolko krat tu spominane a ,,najoblubenejsie,, zehlenie 😉
jajka...strašné 😖 veď som ti písala na FB 😖
heli...ja ti tak veľmi prajem ten koncert 😵 aj ja chcem ísť na moju najobľúbenejšiu kapelu ale oni na Slovensko asi nepôjdu 😖 tak ja na nich asi pôjdem do Londýna v júni 😵
klba, bys.....tak ste boli v škôlke? 😵 paráda 😉 aspoň detičky videli ako to tam chodí 🙂 🙂 🙂
bys...podľa mňa si Matúško zvykne 🙂 pamätám si ako veľmi sa hanbil takto pred rokom a na jeseň to už bolo lepšie 🙂 inak škoda, že nám to dnes nevyšlo 😅
heni...ako to vyzerá s Maximkom? 😒 neni choručký? 😕 a Maroško ako? 😉 už má vybraté školy? 🙂 čoskoro píše monitor 😕
any....ako sa máte moja? 😵
martinka... šikovní ste 😵 dvere nasadené 😉 😀 a ešte máte nejakú prácu s bytíkom či už je všetko tak ako má byť? 🙂
sasul....tak máte pekný dník za sebou 🙂 a darček si dostala ? 😀 priznaj sa čo tam bolo 😀 😝 🙂
berus...dnes ti malinký pekne dlho potiahol 😅 a ty si šikulka, že celý dom uprataný 🙂 videla som fotku na FB z plesu pekní ste boli 🙂 😵
mari....ty sa nám budeš vydávať cicka 😵 teším sa 😉 prídem ti zagratulovať pred kostol ak budem môcť 😅 🙂 a kedy chcete termín svadby? 🙂
Ahojte zaby, na skok omrkujem... 🙂
Heli, to si taky blazon do Fiftysenta? 😀 Ja mam pocit, ze od neho poznam tak styri pesnicky, aj to asi vravim vela... 😅
Mari, krasny termin svadbicky mate, na moje narodky. 😀 😉 Len tak mi napadlo - v tej Novej Mladosti si nezabudnite "dat na papier", co vsetko ste si dohodli, aby vas po vsetkej parade nakoniec neosmekli ako mojho bratranca... 🙄
mexx....ahoj 🙂 a odkial vieš kedy má Mari svadbu? 😅 ja som si to nevšimla 😒
a-hojte 🙂 🙂 🙂 🙂
bola tu mami so segrou,tak sme trochu pokecali a maly mal zmenu,nielen s mamou stale 😀 😀 urobila som si pukance,ale polovica mi prihorela 😠 😝 😝
sasul - tak bola si mrk v robote?Kedy planujes nastup? 😕
domyy - este nam chybaju dvere do obyvacky,tie maju prist za neake 3 tyzdne,ale este je tu par veci,co treba dokupit,ale navstevy mozme prijimat 😉
bys - neboj Matusko si zvykne,mozno si trosku poplace,ale casom,zisti ze tam musi chodit 😉Martinko mi tiez dnes zahlasil,ze uz do skolky nepojde,ze on bude radsej stale chory 😖 😝Tak som mu povedala,ze pojde do nemocnice,lebo maminka a ocko musia chodit do roboty,a zmenil nazor 😉
berus - urcite tvoj maznel vie aku sikovnu zienku ma doma 😅 😉
mari - ja chcem vediet tiez ten datum 😉 😅
klbi -o Simonkovi vobec nepochybujem,ze sa mu v skolke bude pacit 😵 😉
matka...veľmi ma teší, že si už nájdeš na nás čas 😵 je to super 😉 😵 super, že už máte takmer celý byt hotový 😵 musíte to mať pekné 🙂
ahojte 🙂
jeeej mariy, tak uz svadbicku predsa chystate, 😵 😵 😵 sa tesim s tebou a nezabudni nam posielat linky na satecky ktore sa ti pacia, my radi poradime. 😉
berus aka si ty sikonvica, vela si toho postihala 😵
sasul mala musela byt zlata v tom buse, uplne si ju viem predstavit 😵 a co pekne ti v robote dali?
ozaj mam dva volne listky na vystavu na Agro, nechce sa niekto k nam pridat a ist sa trochu pospacirovat? 😉
Nie je to sice bohvieaka vystava, predavaju tam sanitu, kupelnove doplnky (vane, sprch.kuty, skrinky) kotle a vykurovacie telesa, ale aspon budeme mat zmenu a trosku sa inspirujeme, kto ide so mnou? 🙂
ahojte babule, tak idem vás kuk......
no tak do škôlky už pomaly plánujete? no ja sa chcem ísť zajtra opýtať na jasle, som zvedavá ako to tam prebehne.......
klby to ste ako tam viacerí boli a každého prijímali zvlášť či ako?
šasul tak ty máš zlatučkú maličkú, vidíš a tak si sa bála ako to dopadne v robote a nakoniec ešte nebudeš môcť bez nej nastúpiť a budete brať dva platy 😀
mari takže si to poriadne uži, ja si spomínam na tie behačky okolo svadby, bavili ma viac ako celá svadba 😅
berus ty máš vrtulu v zadku že takto toho stíhaš? a neboj chlapi si všimnú len navarené ale upratané len keby im metla do hlavy strelila 😠
ahojte🙂prave som si sadla-mam dost na dnes😝som utierala prach,vysavala,zmyvala podlahy a popritom varila sosovickovu mliecnu polievku-dostala som chut😅domyyy...mame sa fajn-brusko rastie,malinke sa vrti ostosest-sem tam sa mu podari riadny kopanec🙂alexik poslucha-zajtra maju karneval v skolke-bude cert😝trapi ma len bolest krizov-hlavne navecer sa ozyvaju a vcera aj dnes mi asi 3krat stvrdlo brusko😒ale volala som dokimu a ten ma ukludnil vraj pokial to nie je velmi casto a bolestive,tak je to normalne-maternica si cvici stahy,mam sa viac setrit a brat magne b6 ale ak by sa zhorsilo mam prist bud k nemu alebo na pohotovost...tak snad to bude v pohode...
matka nepochybujem o tom ze to mate doma eno-nuno ked uz skoro vsetko hotove😉mari gratulujeeem k zasnubam😵a ja chcem tiez vediet terminik😅bys,klbi tak skolka zanechala dobry dojem?🙂simonko sa iste nestrati a matusko si tiez zvykne-pride na to ze s kamosmi je sranda😉
any neboj bude to v poriadku a neberieš tie vitamíny materma ??? obsahujú aj b6 sa mi zdá
domyy - ved okuknes a potom skonstatujes 😉
any - ty oddychuj 😅 no my sme sa tiez tesili na karneval (teda ja)ale drobec je doma so zapalom priedusiek 😝 takze tento rok nic 😒
blazka - maleho davas do jasli?
marti ešte nie ale mienim od dvoch rokov a vraj to treba rok dopredu zajednať tak aby mi to neušlo lebo potom chcem nastúpiť do práce a malý je narodený koncom júla tak od septembra aby mi ho zobrali ............
blazka - aha 🙂
marti a ako vypadá bytík už je hotový či ešte doťahujete?
matka buduci rok si to vynahradite😉karnevalov este budeee😉blazka maternu neberiem-beriem mamavit od firmy GS-kuk som a je tam B6 aj magnezium...od obeda je uz klud,klop klop klop nech to tak aj ostane...
blazka -no je hotovy,ale chyba mi napr.do kuchyni zaclona,kuchynsky stol a na sedacku cakame uz 14-tyudnov 😠 😠 😠 😠 uz som na nervy,som rozhodnuta tu objednavku stornovat,ale bola za super cenu,a hodila by sa nam do obyvacky.MM je to jedno,nechal to rozhodnutie na mna a ja neviem,co mam spravit.v Asku tvrdia,ze to 100%pride,ale dodavatel meska a ze za kazdy tyzden z omeskania budeme mat neake % zlavy.Tak vazne neviem.Lebo vsade kde som sa bola pytat,mi povedali,ze cakacia doba je 5-7 tyzdnov a to pri takomto sposobe nebudeme mat sedacku ani do vianoc 🙄 ale inak sa z bytu vytesujem 😀 😵 😵 😵
any to je jedno čo berieš hlavne že to pomáha doplnať vitamíny v tele - neboj bude v pohode.........
martinka tak k tej sedačke - ja by som vydržala a čo potrebuješ na nej sedieť? hlavne že máš kde spať nie? 😕
tak z bytíku som sa tiež vytešovala teraz ma tu všetko se.ie 😠 už asi potrebujem zmenu 😝
blazi - nie,ide mi len o to ze zhrabnu polovicu ceny a sme bez sedacky 😝 len to ma stve 😠 no ja dufam,ze tak skoro nebudem potrebovat zmenu bytu 😀 😉 momentalne by som to nemenila za nic 😉
idem dietatu spravit veceru,lebo ze vraj je hladny,ale nevie co by si dal 😝 🙂
martinka neboj sedačka dôjde a bude všetko v pohode..........
jeden na dnes:
Paľko, čo si dostal od manželky pod stromček?
- Vidíš tam pod oknom ten tmavozelený Touareg?
- Bože! To je nádherné auto!!
- Tak presne takej istej farby som dostal čapicu ...
ahojte
domyy...no škoda, že nám to dnes nevyšlo. ALe keby som mala mobil pri sebe, tak isto by sme sa stretli 😅 🙂
blazka...no brali nás tak ako sme prišli. Aj ked sme sa len pridali k skupinke a nevideli sme spodok škôlky, ale aj tak sa nám tam páčilo. Chodila s nami zástupkyna riaditelky...taká fajn 🙂
baby...no ved uvidíme, ako si matko zvykne...no ale bude musieť, aj ked to s ním bude peklo 😝
maťka...aj moja švagrinká dllllho čakala z aska na písací stôl a nakoniec to aj zrušila, lebo by sa nedočkala. Oni nakoniec tú objednávku ani nespravili. 🙄
any..tak už ti tvrdne bruško? No magne je vraj dobré...to ti pomôže 😉
klba...a kedy je tá vystava? Teraz cez víkend?

jaj a este som zabudla pochvalit drobca, dnes bol uplne poslusny a disciplinovany 😵 , isli sme bez kocika, pekne ma drzal za ruku ked sme isli do oboch skolok, vobec nevymyslal, bol trpezlivy a poslusny, neutekal mi ako obvykle 😅 a pekne vydrzal cakat, na parovskej sme snad stali pol hodinu, kym nas prijali 😉 , takze to super dopadlo. 😵