Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
caute
prisla som vas pozdravit a zalezat pekny vecer 🙂 necitam,nestiham.... 😵
majuuul...ahoj 😀 pekné od teba, že si sa aspoň ukázala 🙂 hoď mi do IP tvoje aktuálne číslo prosím 😵 mohli by sme sa stretnúť 😉 😉 🙂
No babulky zle spravy nesiem,pozerala som spravy a vypada to tak,ze este sa nam tak lahko neotepli,teda pride teply front,ale len na chvilku,potom sa ma zas ochladit a aj Velka noc ma byt brrrr.. 😒
Ahojtéé,
SASUL,
TAKE ZLE SPRAVY SI ANI PISAT NEMALA, HLAVNE KED CEZ Velku noc na dovolenku ideme. A ja uz som vcera cizmy vyumyvala, vyboxovala a odlozila. Sikula. A co je s tym synovcom?
Jaj babenky, dnes muzik rano kyticka nachystana, potom ze s nami bude, maleho poobede strazil, kozmeticke som isla, hodinku vsetky mzne pristroje na mne pouzivala, potom trochen nakupy. Dobre bolo, male bolo. Potom sme na prechadzku skocili, Martula isla pre maleho, kyvala o sto tristo. A jej Lukáško je zlatunký, rastie ako z vody. Pospinkal si, pomrncal trosicku a moj maly hned zo solidarnosti tiez do placu.
Domy,
tak nech sa rychlo vsetko vyriesi.
Majul,
ozvi sa, ked zavitas do dzedziny.
Jajka,
no tak pekne predstavenie ste mali. Ja uz mam teraz stresy, co bude z Lukiho ked vyrastie.
Any,
neuveris, ale mne sa minulu zimu s kabatom stalo to iste ako teraz Tebe 😀
Blazka,
to mas asi zlu vahu, daj nove baterky. Joj keby sa mi do NR chcelo chodit cvicit, tak ficime. Dnes som teplakovu supravu kupila, ze XXL a muz sa ma doma opyta a nie je Ti nejaka mala?
Zuzi,
moj Luki pride vzdy z NR taky unaveny. A ked bol maly, asi 2mesiace mal, tak raz spal od rana, len sa rano nejedol a spal do obeda a ja som s nim isla k doktorke, ze mu nieco je, lebo stale spi. No co, aspon som doktorke zarobit dala.Len neviem, co napisala, ze vysetrovala: zeby retardacia matky? 😒
No idem muzikovi mobil zaplatit, nejak sa rozsupol a nevydalo z jeho uctu.
no kocky ja som teraz prisla domov 😀
isla som susedku strihat vedla hned a nakonic sme skoncili pri vinecku z talianska 😀 pobudla som tam 2 hodinky a prisla som domov a milovany manzelik pekne dcerusku postrazil a ja som sa trosku odreagovala a narehnila 😀 susedia su blazni maju 34 rokov ale su uzasni 😀 som rada,ze mam dobrych susedov 😉
Martulka zlaticko niekedy urcite pridem,ked budem moct a nebudem otravovat 😵 pridem si babatko popestovat a mozno sa to aj na mna nalepi 😵
Berus a ty nevies,ze kade tade fuka nsezi,sa cudujem,co k nam doveje,minule som citala,ze v tt bielo,cez vejkend,moja len ty pekne snehulky nechaj vonku,inak ja som tiez malej kombinezu schovavala a som ju oplakavala,ze tak som sa jej tesila,ked som ju kupovala a ani neviem kolko krat ju mala a uz ide het,do bud. zimy bude mala a ono to sai perinbabka pocula sneh nam posiela,nech sa este kombinezke potesim..baby,ukamenujte ma,ja som vsetkemu navine..ale ta kombinezk je taka kraaaaaasna 😔 😅
ale jaaj,pisem jak tatar..ze ci nesledujes pocasie,ze kade tade snezi fuka a cudujem sa,ze mame este mi sucho,a ze som zvedava co nam doveje..
domy cicus ten tmobile s 5tkami je stale aktualny 😉
berus zavitamm neboj,ked sa otepli aj hnaty vyvetram 😀
baby a ja taka rada tejto zime lyzuuujem jak blazen 😀 😀 😀
Majul videl som foto perfisne ste 😉
videla som..dnes mi ide sakra.. 😉
sasu vyhod klavesnicu a zaobstaraj si inu...bad fingers 😀
berus....veď ty máš super dník za sebou 😵 jáááj super ťa mužíček prekvapil 😵 😉
majul...ďakujem 🙂 🙂
beruska...tak si mala fajny dnik😉 no zo mna je dnes slamienka-mato isiel na nocnu,cely tyzden ma nocne😒ale uz som si za tie roky zvykla,aj ked smutno mi bude isto😔ale aspon sa uz nebojim v noci sama ako zo zaciatku😅
ahojte,
tak mne bolo vcera cely den zle, nejaka slaba som bola, hlava ma bolela, drobec bol ako odtrhnuty z retaze cely den, uz aj juriho hneval, na obed som si lahla s nim, po pol hodine otvoril oko, zbadal ze lezim tak sa pytal pri mna a jasne ze bolo po spanku 😖 a ked prisiel juri staral sa o maleho, aspon trochu som si oddychla a zaspala som este pred siedmou.
dnes je to trochu lepsie, zatial, mala by prist aj mami, uvidim ako sa budem citit, ked sa bude dat budem upratovat, uz to tu vyzera otrasne a mama zatial zabavi drobca.
Obaja este soplime, kasleme, maly mal aj vcera zvysenu teplotu, ale len mierne.
No idem, snad bude dnes lepsi den. 😉
jaj a este som zabudla napisat vcera sa mi ozvala jedna kocka na predaj kocika, v piatok by ho vzala ale bez vanicky, ale nepredam ho, rozhodla som sa ze si ho radsej necham pre druhe mimi. 😉
klba skore uzdraveniee
klbka zlatinko skore uzdravenie zelam
jaj neviem,co dnes budem varit,asi len sosovicovu polievku na kyslo 😉
Ahojte!
Klba, skore uzdravenie prajem.
Helenka, ja mam od vcera uvarene lasagne, Adamkovi prave varim kuracie masko so zeleninou. A kedze vykuklo slniecko, pojdeme trochu po obede von, pred popoludnajsim spankom. Lebo v poslednej dobe by len sam chcel chodit a spat v kociku ani za svet, predtym sme aj 2 hodky na prechadzke boli, ked spinkal.
Baby, neviete poradit? Pofarbila som biele tricko modrou ponozkou, Wanish mi to nepustil, tak chcem skusit odfarbovac. Lenze je na tom tricku cerveny napis a tricko dala pre maleho segra. Bojim sa, ze ten napis sa vyvari.
Nemate niektora skusenosti? Mam to risknut?? Segra si na to tricko potrpi..
AHOJTE,
u nás dnes otras deň, včera večer sa rozhodlo, že marek dnes ráno ide do ba robiť a aj spávať tam bude, tak rýchlo balenie, chystanie. dnes ráno sa naložili, ešte cestou olku našu do školy odniesť chceli, ale už do školy ani nedošli, lebo do ich auta na križovatke vrazilo ďalšie auto ☹ . doteraz vybavovali čo a ako ☹ . no a som zvedavá, čo olka, aké pocity bude mať keď zo školy príde, marek vravel, že bola riadne prestrašená. ešte šťastie, že sa nikomu nič nestalo a odniesli si to len plechy, ale škoda na bratovom aute dosť veľká ☹
aj som jeden dobrý skutok dnes urobila, nicolaskovi som našu škôlku vybavila, lebo moja švagri, škoda slov, neviem dokedy čakať chceli 🙄 . mami moja sa tu stavila ako z nemocnice išla, tak jej vravím, poďme pozrieť, či je riaditeľka ráno, bola tam, najprv, že nevie, musí prezistiť, no a potom, že jáj však je marekovi ona vďačná za tú kúpelku čo v škôlke urobil, tak musí niečo vymyslieť, máme priniesť papiere a ona to zariadi 😵 , tak som sa potešila, aspoň jedna pozitívna správa dnes 🙂
klbi, odpočívaj, kašli na upratovanie, viem, že ti to nedá, ja som taká istá, ale musíš veľa síl nabrať a tým, že sa jeden deň cítiš lepšie a hneď sa vrhneš na robotu si len škodíš. pekne oddychuj, nech sa mami tvoja s malým zabaví 🙂
dupinka, môj marko bol taký istý vo veku adamka, aj on len sám chcel chodiť, kočík som len ako doplnok nosila, a to mal sakra výdrž, od kúpaliska až k nám prešiel úplne sám.
čo sa trička týka, ak dáš odfarbovač, aj tá červená ti zapustí do bielej, to len viac pototo s odfarbovačom, jedine nejako v rukách, vyhnúť sa tomu nápisu, ale neviem ako. mne dosť fľakov popúšťal ten persil na škvrny, ale len zo začiatku ako prišiel do predaja, teraz už stojí zanič, fľaky nepustí, viac už nekúpim, wanish to isté. takže neviem ako, skús ešte raz oprať, možno pomôže 😒
jajka tak to riadnu smolu s tym autom hlavne ze sa nikomu nic nestalo
ahojte 🙂
no konecne je tu trochu cisto, sice mi to trvalo ale robila som tak dietne a pomaly, ale oproti vcerajsku sa citim lepsie.
inak maly je fakt neposedny, podla mna je hyperaktivny, aj ja som bola, takze moja mama vie ako sa to prejavuje, on nevie vobec oddychovat, na chvilu si nevie sadnut bez toho aby sa nehybal, aj ked pije kakavko z pohara musi pri tom chodit, no cista mama, 😅 😝 juri vraj taky nebol, kam ho dali tam sedel.
no a viete co vyviedol?
upratovala som kupelnu, cez dvere som ho ocumovala, mama robila v kuchyni spenat, som ju poprosila, predtym sa s nim stale hrala a zrazu ticho tak vykuknem a maly sedel na zemi pred sebou mal cist. prostriedok Umy na zem a uz to mal odsrobovane a nakukal dnu, skoro som zamdlela ako som sa zlakla, hned som mu usta vyplachovala, ale nepil z toho,
on si to potvora stiahol zo skrinky ktora je asi meter vysoka, tam davam vsetky veci na cistenie a kupelnove potreby ked upratujem lebo tam nedociahne, asi sa postavil na odrazadlo a zobral si to, este ze to nestihol vypit, uz by sme sli do nemocky. 😖
Raz ma z neho porazi, jemu musi byt clovek stale v patach, o chvilu uz zobral z tej skrine mydlo a umyval si nasucho ruky, potom handry s ktorymi upratujem si pchal do ust a zabaval sa na tom a ked ho vyhresim este viac ho to bavi a smeje sa na tom a robi to potom naschval, no u nas je cista psychiatria. 😝
no idem vas docitat. 🙂
jajus, tak den u vas velmi prijemne nezacal, dufam ze olka na to rychlo zabudne, snad uz len pozitivne veci na vas cakaju.
ahojte,tak sme boli u doki,tak bereme do piatku ATB,lebo este obcas mala zakasle a dost chraplavo 😕
vcera mi volal dedo Jozef,tak dnes prisiel,fajne nas aj zviezol,aj som behla na alergologiu,objednat sa,no zas som si dvihla adrenalin,ale o tom potom.. 🤐
Tak najskor budeme moct ist vonku az bud. tyzden,ale neva,dnes sme mali kratku prechadzku,ale este je veru vzduch studeny,tak to nebudeme silit..ale mne je uz dllllhooo 🙄
idem vas docitat.. 😉
sasul, uz som cakala kedy sa ozves, tak budeme kvasit doma spolu, ja tiez pojdem von najblizsie az bud. tyzden, teda ak sa nam zdravie nepohorsi.
mna je uz tiez dlho, v sobotu boli 2 tyzdne co sme chori, vonku sme boli za cely cas len raz, aj to len na pol hodku a hned sme potom frcali na pohotovost, tak ma uz doma mrle zeru, mozno aj preto je drobec taky besny, uz mu chybaju prechadzky. 😒
Jajus,ach,to co bolo za fasinka? kde kukal? sak su suche cesty,ja to nechapem.. 😖
Klbka,nieco take mam doma,s usmevom na tvari kuka na mna a s rukou smatra po niecom,co jej zakazem,kde tie deti na tu zakernost chodia? saak ja keby som taka uz ma mama zavesi na stenu na klinec miesto obrazu... 😝
urcite klbka,verim tomu..
a mne tiez,lebo ked som doma,tak len vymyslam co kde upratat,aj ked sa mi nechce a potom sa len jedujem, ze co som si to zas vymyslela.. 😠
ja som bola hodinu a pol na dvore s malou,teraz spinka a ja idem relaxovat...doobeda som povysavala cely dom a upratala,vecer idem tancovat na brusne tance a mrcha sa hlasi........tak ma zacina trosicku podbrusko pobolievat 😒

mari...a ďakujem cicka, že si ma pochválila 🙂 aj ty si bola kočka 😵 žiariš šťastím 😉 🙂