icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

klba
9. mar 2010

sasul niekedy ti toho mojho certa poziciam na jeden den, na vymenu za tvoju certicu 😉 , suhlasis?
uz mama bola hotova z neho, normalne sa tesila domov a to s nim bola len 4 hodiny, uz aj juri, svokra a mama ma zacinaju odhovarat od druheho, nech si to rozmyslim, ked je maly taky aktivny a cim dalej je to horsie, ale hadam juriho este ukecam, april - cas planovania sa blizi. 😉

helenkasabinka
9. mar 2010

este k tomu ma aj hrdlo skriabe 😠

dupinka mnamky lasagne 🙂

jajuska hlavne,ze sa nikomu nic nestalo a auto sa vyklepe a bude ok

klbka moja len sa pekne lieckaj aby si bola skoro fit 😉

klba
9. mar 2010

heli, nepredavaju u vas nejaky pekny domcek, tak do 50000,-€, nevies o niecom? 😉
Nurim po nete a snivam 😅 , snad za par rokov uz budeme v domceku. 😉

helenkasabinka
9. mar 2010

klbka jasne,ze Juriho ukecas,ved hadam si nevyhodila nadarmo peniazky za vypocet od Jonasa 😀

helenkasabinka
9. mar 2010

klbka hadam aj predavaju za taku cenu........myslim si ze urcite sa tu nico najde na predaj 🙂

helenkasabinka
9. mar 2010

a cudujem sa,ze mi tento mesiac KONECNE aj bez tabletiek prisli kramy presne na cas s nulovym omeskanim 😕 😀

klba
9. mar 2010

super heli, vidis uz sa ti to umudrilo, aj tak uz tabletky nepotrebujes. 😉
inak nasla som domy aj do tej sumy, hladam do 60000,-€, aj prerobene som nasla, ale cez RK su drahsie ako sukromna inzercia, len neviem ako by som to vyhutala z bytom, kym ho predam vsetky zaujimave ponuky budu neaktualne. 😝

jajka968
9. mar 2010

klbi, aj moja olča bola hyperaktívne dieťa, ona neobsedela sekundu, stále bola v pohybe, spať nepotrebovala, 5 min. dobiba baterky a šlapala ďalej, ona dokázala zničiť mňa, mareka, mojich rodičov, brata jedného, druhého a stále vládala, všetky ploty, schodíky, stromy, no proste všetko na čo sa dalo vyliezť bolo jej, pekne som ju vyfintila, ešte sme ani náš dvor neopustili, už bola jako prasiatko, kolená doodierané neustále. dominika ideálne dieťa, 12 hodín prespalo, vstávala o 10-tej, už o 12-tej líhala znova a ten môj nezmar nie a nie. trvalo to do 3 rokov a bol kľud, nastúpila do škôlky, kolektív detí a bolo z nej dobré dieťa 😉 . a možno súrodenec len šimimu prospeje podľa mňa a vždy máš v zálohe škôlku, nech sa aj učiteľky pojedujú 😀 😉

sašul, aj som hútala, čo s vami, keď sa neozývaš 😉 , tak sa asi venuješ, pravda. neboj, vykurírujte sa, vonku aj tak blé počasie, ráno nám normálne mráz za nechty zachádzal, vietor fúkal, sme sa riadne vyzimačili. ešte si vonku užijeme, jar už musí doraziť čo chvíľa, len som také predpovede videla, že aj veľká noc bude studená 😒 , čo by sme aj čakali, neskoro príde zima a nechce sa jej odísť ☹

heli, tak si zatanikaj, olča dnes má gitaru, ja zatiaľ do kaufláču a do family behnem, či niečo nové nevyložili. ináč u našich som leták vzala a v kik majú novú kolekciu hello kitty, všetulinko od sponiek až po kabele 😉 . môžeš nabehnúť 😀

martul, ako drobátko? a radko, zvykol si na súrodenca 🙂

ináč baby, zuzka sa dajako neozýva, snáď je všetko ok

jajka968
9. mar 2010

klbi, len bacha veľká pri jednaní bez realitky, my sme skoro o prachy takto prišli, keď sme chceli dom kúpiť. všetko si over, aj si obehni elektrárne, plynárne, či nie sú dlhy, kataster si over, či nie je na nehnuteľnosť blomba a tak 😉

klba
9. mar 2010

jajus, diky za rady, ked pojdem mimo realitky, (o com pochybujem kedze skoro vsetky ponuky su cez RK) tak si dam vsetko overit pravnikom a mami aj svokra je tiez zbehla na taketo veci, tak si necham poradit. 😉

a ja sa zacinam obavat toho nastupu do skolky, tu v okoli su dve baby co maju hyperaktivne deti a uz 2-3 x menili skolku, pretoze podla uciteliek boli nezvladnutelne a v skolke na Mostnej s nimi nemaju problem. 😒
ja si tiez myslim ze ked bude mat surodenca tak sa trosku ustali a spomali, ked sme boli v nemocke bola tam taka zlata ciganocka a mala trojmesacne krasne babo, sasul ho videla 😉 a maly chodil za tou babou aby ho hladkala po vlaskoch a chodil sa tulit aj k tomu malemu drobcekovi, chodil ho navstevovat 😵 no milene to bolo.

helenkasabinka
9. mar 2010

jajka jaaaaaaaaaaaaaaaaj to s hallo kitty si mi ani napisat nemala...zajtra idem na postu mam tam 7 veci hallo kitty objednanych z netu 😅 😅 😅 😅

helenkasabinka
9. mar 2010

klbka no veru uz mi netreba tabletky 😉 len pekne papam kyselinu listovu a vitamin C 🙂

klba
9. mar 2010

a este som zabudla, nechcem kukat drahy dom, este chcem nech zostane na prerabku, nechceme si poziciavat prachy z banky, chceme cerpat financie len z predaja bytu a to vlozit do prerabky, idealne by bolo keby z predaja aj nieco zostane a nemusi sa vsetko minut na prerabku, mam to ja idealy co? 😅

ale realne to je, nas byt stoji do 60000,-€, teda aspon co som nasla na nete, len my tu mame navyse aj vlastnu novu kotolnu, aj stupacky nam idu po velkej noci menit, zatepleni sme, aj okna a balkon mame menene, i ked stav bytu vyzaduje mensiu prerabku, ale nie je v povodnom stave ako maju niektori susedia.

klba
9. mar 2010

heli vidim ze sa uz zodpovedne pripravujes, juj tesim sa na vysledok snazenia, nech uz mas tehu brusko 😵 a ja s tebou.

klba
9. mar 2010

jajus co hovoris na toto, myslis ze este treba vela investoivat do dokoncenia, nevyznas sa v tom? 😉
http://www.ringo.sk/detail/88c09e3322e35760/pre...

helenkasabinka
9. mar 2010

klbka ja si myslim,ze ten dom je drahy...ja mam taky typ domu,tiez ten starsi styl a ja som dala o vyse polovicu menej.... 😅

klba
9. mar 2010

a inak lubi sa mi aj tento, len nie je foto z vnutra ale je prerobeny z vonka, len nie je predaj cez RK.
http://www.ringo.sk/detail/e084d3f0f5f2cb30/pre...

helenkasabinka
9. mar 2010

klbka rozhodne radsej druhy je krajsi a lacnejsi len svatoplukovo je dost dalej od nr

klba
9. mar 2010

heli, no ano, ale my ked sme hladali asi 3-4 roky dozadu tak sme mali stanovenu cenu do 750 000,-Sk a to ti poviem ciste haraburdy na zburanie to boli az na jeden ale ten bol dost daleko od NR a bol velmi velky.
Ceny isli dost hore, aj domy a aj byty, ked si kuk na nete tak slusny dom kupis okolo 50000-60000,-€ aj to v povodnom stave, ale obyvatelny, vacsinou su ceny vyssie, ale to uz ani nekukam, nebudem sa drazdit, len na to pozeram na co zhruba mam. 😉
Ako mohli by sme aj stavat, pozemok mame, na kluc do dvoch milionov maly domcek postavis, ale pri svokre byvat nemienim, to radsej zostanem tu. 😝

helenkasabinka
9. mar 2010

klbka ale ja som vzdy chcela starsi domcek,ktory si prerobime a taky aj mame 😉

klba
9. mar 2010

no len mna v tom svatoplukove odradza to ze je tam dost pocernych a skola je tam len do 4 rocnika ZS a potom je az vo vedlajsej dedine, ja chcem nieco take kde bude aj vybavenost dost dobra, preto radsej hladam vacsie dediny, do 15 km od NR.
Inak pacia sa mi Lefantovce ale su dost daleko, Zirany, Podhorany a viete preco? Lebo tam je les a hriby lakaju. 😀

klba
9. mar 2010

no len ja sa obavam toho ze juri na prerabky nie je, niektore veci ako vymenu strechy zvladne s otcom a bratom ale ostatne veci budeme musiet riesit cez firmu a bojim sa ze si firma nauctuje aj to co neurobi. 😝

martulanr
9. mar 2010

jajka super zlaty je zvykol si teraz mi pomaha ale super je ze je v skôlke tak si aspom oddychnem viac 😀
klba nenasla si nic na Lapáši? 😀 😀

blazka24
9. mar 2010

ahojte babule, boli sme vonku, potom som oprala a teraz idem za krpcom zase, sa zobudil a nie a nie drichmať alebo hrať sa sám 😖
chceli sme ísť aj druhý krát von ale mladý pán sa rozhodol že obsah svojho žalúdka mi hodí do výstrihu a tak ešte že mám také veľké obludy 😕

dobiehame tetu berušku, dnes som kúpila špinátik 😀 tak uvidím ako ho pripravím...........

klba
9. mar 2010

a ozaj mne sa strasne paci tento dom, aj ked by si este vyzadoval upravy, ale velmi mi pripomina babkin dom, tak mam pri nom nostalgiu. 😵
http://www.topreality.sk/predaj-rd-v-obci-podho...

klba
9. mar 2010

martula, nenasla, aj tam som hladala, vies o niecom? 😉 🙂
blazka aj mna navnadila berus s tym spenatom, 🙂 dlho sme nemali tak som zneuzila mamu a urobila obedik kym som ja upratovala, aj castejsie by sem mohla nabehnut a vyzvrtat sa v kuchyni, nebola by som proti. 😀

martulanr
9. mar 2010

klba ten vo svatoplukove sice lacny ale ked tam nieje ani elektrika ani voda tak to by bolo treba cele rozburat aj skoda penazii 😠

klba
9. mar 2010

jaj a este sa mi paci tento domcurik, ale je zase v malej dedinke, 300 obyvatelov ma, ale hned by som ho brala. 😉
tu su dva linky, v kazdom su ine fotky.

http://www.topreality.sk/male-chyndice-novostav...

http://www.topreality.sk/predam-alebo-vymenim-z...

martulanr
9. mar 2010

klbka tuto na ulici predavaju dom ale je tam len tel. číslo

klba
9. mar 2010

no ved sa obavam ze on je sice upraveny zvonka ale z vnutra nie je foteny a ktovie ako by to bolo s dokoncenim.
inak svokor si sam menil v lete elektrinu, takze vedel by s tym pomoct, ale oni to mali vedene v rurach a nebolo treba nic burat len kable vytahovali ale tu nie je elektrina vobec. 😝