Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
ahojte
bola som u gyndosa, tak mne sa zda,ze tam bol pipik 😀 , sice dr. vravel,ze to je pupocnik, no bolo to take cudne, proste tam medzi nohami nieco bolo, ale tak to som si len ja vydedukovala,ze to je pipik, Dr. povedal,ze to je pupocnik, takze zase nic neviem, neskor docitam, asi az vecer, ked maly zaspi, inak je vsetko ok.
len pred chvilou som dofrcala domov, bola som este na poste , mi prisli tie veci z bonprixu,tak ta bluza cislo 38 nie je az taka velka, na velke brucho bude akurat 😀 , takze ju ani nejdem menit , ale na stav po porode si objednam veci cislo 36
aj patuchovi som 6 tielok zobrala a dvojo nohavic a 62 eur v cudu 😠
zuzi tak je babo stale inkognito? 😉 tak super ze je vsetko ok, ale stale prekvapko, napina nas, drobec. 🙂
inak miery BPD je 43 mm a FL 26 mm, AFP a HCG teda tie tripple testy mi vysli ok, riziko na downa 1:50 000 a to druhe NTD 1:2200, takze ok
klbi, ten prvý link je super a vidí sa mi, že sme ten dom boli pozerať ešte v roku 2005-2006 neviem presne, no marí sa mi čosi, že tam je spoločný dvor, teda nie ani dvor, ale za týmto domom je ešte jeden dom a musíš sprístupniť cestu k tomu domu, preto sme to zamietli, ale neni som si na 100% istá. cena je z môjho pohľadu super, ale ak si neviete porobiť a musíš rátať s tým, že si zavoláš majstrov, tak pri tej prvej nehnuteľnosti v lehote ešte rátaj v pohodke 1000000-1200000, aby si to dokončila, keď si máš aj majstrov platiť. ďalšie hladisko si ber to, že akú hodnotu bude mať dom po úplnej rekonštrukcii, aby ste na ňom neprerobili, lebo môže sa udiať hocičo a ak by ste to náhodou potrebovali predať, aby mal takú hodnotu v danej lokalite, lebo vždy väčšie dediny majú aj vyššiu hodnotu ako menšie, ďalej občianska vybavenosť tiež zohráva veľkú úlohu pri cene nehnuteľnosti, no a v neposlednom rade vzdialenosť od nr, resp. iného väčšieho mesta v blízkosti.
martul, ja som tiež vďačná za škôlku 😀 😉
klba vo velmi dobrom vymenene okna su tam ale urcite tam bude cena viac € ☹
ahojte 🙂
hned sa lepsie chodi po svete, ked nam na cestu po potulkach nitrou svieit oskarko 😅 😀 😎
heli, teraz uz budem moct castejsie.. vsetko urgentne vybavene... 😉 🙂
domy, uz bolo na case.. 😅 😉 ale:co je stastie? muska jenom zlata.. 😀 😀 😉
ja idem zajtra na monitoring deviatakov do jarku 😀 uz 7.15 tam mam byt 😀 😀 idem davat pozor, aby vsetko prebehlo bez tahakov, radenia a pod. 😅 😉
zuzi aj ja ked som malu cakala,tak som tam stale pipika videla a stale mi vraveli,ze je to pupocna kym mi kavove zrnko na 3D neukazali 😀
klbka ja slintaaaaaaaaam,juuj,tie domky su super,este aj uplne dispozicne podla mojho gusta,len jedno ma mata,ja bez vodicaka,neviem ci by som si vedela zvyknut byt niekde mimo mesta.. 😒
predsa som len zvyknuta vyjst von a byt v centre, za 10 minut na pesej.. 😉
ach ale ten domcurik prekrasny.. 😉
kde steeee
klby tak s tými domami si navnadila aj mňa už kukám 😅
zuzi tak super, už si na najlepšej ceste, že po pôrode 36 heheh ja stále tá istá veľkosť SLON 😀
mari tak dobre slúž, nie že nedovolíš čo-to opísať 😉
heli takže ty si si pipíka mýlila? no malému stál takže si ho pomýliť nemohli 😀
martula rada bych tu bola ale malý sa rozhodol ťukať do klávesnice a vrčí keď mu to nechcem dovoliť, už sme mali stav že vypnúť počítač? tak radšej padám aby mi nepokazil komp 😠
sasul ale zasa mala by sa ti hrala pekne na dvore 😉
ja som tu martul 😀
blazka a co si nasla? 😉
no ja som navnadena riadne, len este muza musim na dom ukecat, ale nebyt mna doteraz by sme s mami byvali, takze aj toto si casom vydupem, ale juri je tiez za dedinu, len to nechceme unahlit. 😉
a si ma pobavila s tym pipikom, uz som to jurimu citala. 😀
sasul este dalsie mam v zalohe, ale nechcem to tu zahltit inzeratmi, nech je miesto aj na zajtra. 😀
a vodicak bude, ak nie tento rok tak buduci, uz som rozhodnuta, len uvidime ake vydavky nas este cakaju, kedze auto nam behlo do financneho planu.
mariy tak poriadne sleduj studakov, aspon budes mat zmenu, potom napis ako to dopadlo. 🙂
jajus, no ved prave preto hladam dom vo vacsej dedine, kvoli vybavenosti, nech tam je skola, skolka, zdrav.stredisko, nejake obchodiky a tak... ono treba mysliet aj na take veci a aj by sme investovali do prerabky, ja chcem jednoznacne v dome novu elektriku, preto hladam aj po rekonstrukcii, nech je menej roboty.
klbka v Golianove mame zdravotne stredisko,postu,obchody 4 ,krcmy asi 3 ,pizzerie 2,zubar,skolka,skola..... 🙂
heli, ved ano, ale napr. v malych chyndiciach alebo v svatoplukove to nie je. 😉
heli, ty nepoznas Erika Slosara? ale on je tak od teba o vyse 10 rokov starsi, mal by mat 2 deti, je to moj spoluziak z VS, on byval v Golianove
klby som sa skoro rozplakala, tuto dole pod nami na klokočke predávali dom tak som ho chodila okukovať a už je predaný 😕 no čo už, ale tiež som chcela na dedinu, mm stále hovorí že lepšie sa je ťahať smerom na topoľčany lebo odtiaľ pochádzam a vkuse tam chodím........no ale nenašla som ešte pre nás vhodný.........
mne sa pozdávajú dediny v ktorých sa niečo deje, nie že budem chodiť po blate, bez zdravotného strediska a busy chodia len dva krát do dňa.......takže je ťažké nájsť dom ktorý stojí za to a zároveň nie je premrštená cena.......
blazka moja rec 😉 a tiez sa mi pozdava smer na TO, tam nie je len rovina ale zalubila som sa do toho domu co som hadzala posledny link, v tych Chyndiciach, ale nic v tej dedine nie je, je tam zhruba len 300 domov, inak by som snad aj juriho ukecala, aj jemu sa lubil, 😵 je tam aj vymena za byt v nr, len okrem obchodu tam nic nie je. ☹
ale ved mam cas, budem nurit dalej. 😉
klbocka a co ty tu o tomto case 😉 ,nezvyknes tu byvat takto podvecer,inak ten dom co som myslela boli prave tie chyndice,len skoda,ta vybavenost,skolka skola aspon zakladka by tam mala byt,lebo dost este nadhodia financie na cestovanie do nr za pracou,a stredna skola deticiek..21,4km som to hadzala do gogla je to z chyndic do Nr😒
baby skusali ste Janikovce? to je celkom fajn dedina,isto tam aj zakladka je,inak na chrenovu odtial nieje daleko a tam uz je zakladiek niekolko..skolka za humnami tusim sa to tam vola,tiez smer na janokovce ak sa nemylim.. 😕
sasul ved prave, ale maju tam budovat dialnicu, resp. par km odtial a da sa napojit, v NR si cca za 7 minut, takze to dochadzanie by sa dalo vyriesit, len ta vybavenost chyba 😒 .
a chlapi sa kupali tak preto som nakukala, teraz som na rade ja. 🙂
sasul ale tie ceny v janikovciach, 🙄 do 60000 € mi nic nenaslo, takze nerealne 😝 ale vdaka za tip. 😉
Zuzzi teskam sa,ze vam vysli super testiky,takze vsetko ok? a este mam nadej,ze sa moje bosorovanie osvedci,no jaa by som sa zasmiala,keby babulka vysla,hehe 😉
no to hej moja,to bude asi viac,aj hrncaroce,ci stitare..bude asi ina cenova kategoria,len si zvaz,ci neusetris na cestovnom a ulahcis si to zaroven,ked budes moct dochadzat mhd,jednorazovo vrazis mozno do moceka viac,ale vrati sa ti to na cestovnom,lebo ako som pisala,budes potrebovat chodit do prace,maly do skoly,popripade este jedno dieta,nie vzdy sa to da sklbit tak aby ste sli vsetci naraz,vtedy by sa to oplatilo autom..
len taky moj postreh,samozrejme nesilim nikomu moj nazor.. 😉
inak dedo nam doniesol babo,babiku,uz ma oblecene nekdajsie malej dupajky aj ciapocku 😅
a vola ju striedavo Simi a Marcooo 😉
spominate tu lokality,tak aj pohranice trebars 😉
sasul, no stale je to 50:50 😀 , ale dufam,ze na tom 3D sa uz ukaze 😝
sasul vsetko ok
mne sa pacia Janikovce, Kynek, Lehota, v Golianove som tusim este ani nebola, takze nepoznam, alebo potom Jelsovce, Cakajovce,
inak aj lapas ma celkom dobre spoje,chodia tam dialkove smer Lv a plus golianovsky a lapassky,myslim,ze je to taka krizovatka,co sa tyka spojov,aj vybavenost oki..

martula a v akom stave je, hm? 😉
inak uz som dosnivala maly je hore 😝 este nakuknem. 😉
asi zacnem juriho spracuvat, nech sa niekam pohneme, s novym babom do noveho domu. 😀