icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

mishaa1
9. mar 2010

ahojte🙂...pozeram ze sa tu vo velkom debati o domcekoch...ja keby mam ist do domu,tak asi do Cabaja...tam byvaju nasi aj svokrovci,ale je to fajn dedinka...a je to nejakych 10 km od NR...je tam vsetko-skolka,skola,obchodiky-take mensie ale aj oblecko a nie len jedny potraviny🙂
a teraz na kraji dediny predavaju pozemky smerom na Svatoplukovo a stavaju tam zvacsa mlade rodinky a je to tam cacane🙂...take nove,kazdy domcek iny...no proste idylka...🙂ale ja som radsej v meste...mam rada ten hluk a vsetko okolo toho...obchody na kazdom kroku a vsetkeho je tu vela...

helenkasabinka
9. mar 2010

zuzi ja mam Slosarovych susedov,tak mozno je to aj on 😉 ale takych je tu vela

blazka24
9. mar 2010

klby ja hlavne tú rovinu milujem, smerom na TO vôbec nefúka tak vietor ako tu v NR, môžeš mať účes ako reklama na Taft aj tak budeš o sekundu vypadať jak Tina Turner 😠

sasul a ty si sa odtrhla? že janíkovce? šak ja nespávam s riaditeľom banky 😉

zuzi Jelšovce, Čakajovce sú môj smer 😎

mishaa ja milujem mesto len neviem prečo ale susedov by som postrieľala 😝

helenkasabinka
9. mar 2010

jaj babulky boli u nas susedia len tak a popijali sme cerveny stricek....mam mierne pod parou 😀 oci sa mi zatvaraju 😀

sasulec
9. mar 2010

Blazka a neee? ci? 😝
inak baby,prave som dokukala palbu,o tych detoch v Bytci z DD.. 😠 🤐

sasulec
9. mar 2010

Heli mas kacicky? 😉

helenkasabinka
9. mar 2010

sasul kacicky? 😕

sasulec
9. mar 2010

no,myslela som si,ze nebudes zainteresovana,si nebola s nami vtedy..tie mala Domy,ked si troska vypila..bola strasne zlata a okomentovala to,ze ,,mam kacicky,,moje zlate,odvtedy jej to tak troska prischlo,ale len v dobrom.. 😉

any23
9. mar 2010

ahojte kocky🙂ja som kuk ordinaciu a teraz som dotlacila druhu veceru-detsku vyzivku s piskotami mnamky😅zuzka supeeer ze vysledky vysli tak skvele a babenko sa ma dobre😵tesiiim sa s tebou😉inak my sme mali v 20tt BPD 45 a FL 30😉riesite tu domceky...ja by som tiez radsej v dome byvala,ale mato ani pocut😒stale hovori ze vsak naco,my uz jeden barak mame a na vikendy mu to staci-mysli ten v benadiku,myslim ze sa boji ze nebude mat dost casu behat okolo jedneho aj druheho,ved okolo domu treba stale nieco,co teda chapem a preto nanho netlacim...a zase predat to,alebo nechat spustosit nasu chalupu,to nechceme-prirastla nam k srdcu...ale byvat v domceku-je to taky moj sen...a lokalitu by som brala tiez smer TO...jelsovce u mna vyhravaju,byvala mi tam babka,takze to tam dobre poznam-cele prazdniny a vikendy som tam travila,a rada na to spominam...

any23
9. mar 2010

zuzka a polohu ste mali aku?my sme boli naposledy usadeny rituskou dole,ale tak dufam ze to nebude nasa oblubena poloha /hlavne pri porode/-nechcela by som rodit cisarskym😒ale podla tych kotrmelcov co v brusku robi,sudim ze kazdu chvilku tu polohu meni,tak snad sa otoci tak ako ma ak bude ten spravny cas🙂

zuzana76
9. mar 2010

any, no tak to moje babeno je celkom ok na ten 19 tt, ale zase sme sa nedozvedeli pohlavie 😀 a vyzivku som dnes papala aj ja 😀

ja by som brala aj smer TO ale aj NZ, ja som zase vyrastala v Komjaticiach, tak tam by soms it iez vedela predstavit byvat

ja uz pojdem spat, som unavena

sasulec
9. mar 2010

http://www.prisababy.sk/prisababy/eshop/0/0/5/3...
babyyy toto je pecka!!! 😝 😀 😀 😀

sasulec
9. mar 2010

no idem ja do haaaaaja....n 😔

bystricanka
autor
10. mar 2010

dobré ránečko 😵

včera som tu ani nebola. Nejako nebol čas. Matúšovi sa úplne rozpadla trojkolka, tak sme mu išli k 3rôčkom kúpiť bycikel. Nechce naň ani vysadnúť...musí sa trošku oťukať 🙂

dnes doobeda idem asi do centra. Trošku pobehať po obchodoch a možno do kútika 😵

domča...za kámošov som už hlasovala. Dakujem za vysvetlenie 🙂

a idem si vás prečítať 😉

bystricanka
autor
10. mar 2010

klbka...aj tu na našej ulici bude jeden predávať domček, ale to bude asi dosť drahí, lebo je to taká dobrá lokalita 😒 Jeden dom tu tiež predávajú a pýtajú zaň 300000€(9.000.000Sk)...ale tam sú velikánske pozemky 😝

dnes henkin syn píše monitor...tak mu držíme palčeky, nech to zvládne...isto sa drvil celé prázdniny, chudáčik 😀

zuzi...tak ty si tam pipika videla? No možno to bol fakt pupočník jak dr.vravel. A už máte aj meno pre dieťatko? 😕

any23
10. mar 2010

pekne ranko vsetkym😎vonku nam vykuka slniecko ale kosaaa je😝ja som sa v noci zasa nevyspala-blbosti sa mi snivali😝najprv nam spred kauflandu ukradli auto,behala som tam po parkovisku a hladala ho,lebo som myslela ze je inde zaparkovane,bolo plne rovnakych fabii ako mame my ale to nase nikde,ocitala som sa na cudnych miestach,potom ma velky psisko nahanal,no hluposti-vyspi sa potom😝sasul to afto je svetoveee😎nas ma nieco podobne ale motorku,na elektriku,je tam taka baterka velka co sa dobija...myslis ze sa na nej vozi?trt makovy,ani o nu nezakopne🙄tak je len na okrasu😝

any23
10. mar 2010

zuzka ale ved ja vieeem ze je tvoje babo OK-podla jednej tabulky co som niekde nasla ma na 19tt idealne miery😵

klba
10. mar 2010

ahojte, tak ja som uz aj po obchodoch lietala, musela som kvapky a sirup dokupit, tak som behla na skok, aj ked este nie som ok.

vcera sme kecali s jurim, on by najradsej kupil dom do miliona korun, s tym ze prerobime najnutnejsie, vymenime strechu, elektrinu, kurenie (on s kurenim robi takze to by sa dalo lacnejsie poriesit) a strechu uz staval na dvoch domoch s otcom, aj elektrinu menili takze aj to by svojpomocne zvladli, vymalovalo by sa, menili by sa podlahy a dlazby a zvysne peniaze z bytu by sme radsej nechali na vyplatenie uveru,
kazdy rok mozme dat sto tisic sk, aspon polovicu by sme casom splatili a uver mame okolo sedemsto tisic, len je blbost zatazit sedemsto tisicovym uverom drahsi a hodnotnejsi dom, radsej uver vyplatime a budeme mat mensie uroky, tak budem kukat lecnejsie ponuky, svagor teraz kupil dom za milion styridsat tisic v Cetine, tak mozno sa zadari. 😉

no idem docitat a odpisat. 🙂

zuzana76
10. mar 2010

ahojte

bys, mena nemame, moj muz povedal,ze bude vymyslat az ked bude naisto vediet pohlavie, ale mu vravim,ze aj tak musime vymysliet mena pre obe pohlavia, lebo 3D sa neberie ako dokaz o pohlavi, jedine amniocenteza a totiz pred cisarskym sa vzdy pytaju na obe mena, to je ine ako ked sa rodi spontanne, tam tusim nemusis nahlasovat dopredu, ale tu ano.

any, aj mne sa snivali blbosti s byvalou triedou na gymply, teda, ked som este ja chodila, no a tesim sa,ze aj tie vysledky z tripplov vysli dobre. Tak mozno uz toho 11.4. sa dozvieme kto sa to tam skryva

😀

klba
10. mar 2010

zuzi tie tvoje lokality sa pacia aj mne a k tomu aj zbehy a dolne obdokovce. 😉

majul v pohraniciach som nasla pekny domcurik, ale byva mi tam kamoska a ta dedina ma moc neoslovila, nechcem pisat preco. 😉

misha aj ten cabaj je dobry, tam som uz nejake domceky pozerala, paci sa mi ta dedina. 🙂

heli, vcera sme s jurim kecali o jonasovi, uz videl dotaznik, nebol proti, 🙂 aj som mu to vysvetlila, len sa trochu vydesil z tych plodnych dni kolko vela ich je a vtedy je tutu mutu tabu. 😀

klba
10. mar 2010

zuzi moja kamoska ked rodila bola v tom ze to bude chlap a nemala dievcenske vobec vybrane, tak len z brucha tresla prve co ju napadlo a v duchu sa modlila aby jej naozaj vysiel chlap, lebo to meno bolo sialene, len si uz nepamatam ake vybrala. 😀

any23
10. mar 2010

klbka,nasi teraz kupili dom za 1,55 mil. v jelenci,je to relativne novy dom-ma nejakych 5rokov,este tam nikto nebyval,nie je este uplne dokonceny-bolo treba vystierkovat, vymalovat,podlahy,dlazby polozit,a schody dokoncit,su tam dve kupelne ale tie boli komplet urobene,tatino je murar vyuceny tak to zvlada svojpomocne,pomaly finisuje🙂podla mna super kupili-je velky,priestranny,na poschodi tri izby+mensia hala,dole dalsia izba+velka hala a obrovskaaa kuchyna,z nej sa mamina vytesuje najviac🙂

any23
10. mar 2010

zuzka mne sa uz snivalo aj o tom ze rodim😝a uz som vo sne prala a zehlila vybavicku-to bol moc prijemny sen😵my chlapcenske meno nemame vybrate,mato povedal ze ak sa ukaze ze nasej Emke tam nieco dorastlo a uz to nie je Emka,tak potom to bude riesit😝ja idem buduci utorok dokimu...

jajka968
10. mar 2010

ahojte,

včera nám blbol net, tak som ani nakuknúť nemohla, ale som ani čas nemala, olča na gitaru bola, no a keď sme domov prišli tak som šla piecť a piekla som až do 21.30, už mi hrabalo z toho, 2 štrúdle, 2 plechy slaného, 1 plech šatôčok plnených lekvárom. marek si bral štrúdlu do ba, dúfam, že to pojedia a nevyhodia moju prácu. zostal mi riadny brajgel do rána, lebo večer som už nechcela drobcovi buchotať, keď hajkal.

marek môj tiež o domčeku sníva, ale na to, aby sme ho kúpili niekde v nr nemáme no a mňa strašne to dochádzanie odrádza, veď teraz je olča len 3tiačka a už má 6 hodín 2x týždenne, domov príde okolo 14.15, teraz keď si prirátam ešte, že by mala ísť na ďalší bus mimo mesta, cesta okolo 20-30 min. príde domov bolo by aj 15,30 a ak ešte deti na koníčky nosiť, to si veru neviem predstaviť 😒. ja snívam o tej našej povale, mám tam už všetko premyslené, naplánované do posledného detailu, urobili by sme si tam buĎ 4, alebo aj 5 izbák a už ani dom nepotrebujem 😵

zuzi, super, že všetko ok, no a ty si tuším toho chalaniska normálne vsugeruješ, keď vravel doki, že je to pupočník, tak je to pupočník a nie vrabec 😀 , počkaj, nakoniec to predsa len tá dievka bude 😉

any, ani nevrav, ja som celú tehu mala bujaré sny, tiež nám v sne auto ukradli, xkrát som odrodila, všelijaké voloviny sa mi posnívali 😅

klbi, ja by som asi skôr dom v pôvodnom stave brala, alebo hrubú stavbu, lebo aj keď ho máš porobený, nikdy nevieš, ako to je urobené, aký materiál použitý, no a keď si sama pekne postupneš porobíš, aspoň vieš, že na to dohliadaš a bude to ok 🙂

henka76
10. mar 2010

ahojte 🙂
ani neviem,kedy som pisala naposledy..vcera som bola na klasove,tam som si vybavila urad aj skolu..potom sme boli so sestrou na prechadzke 😎 a kedze som mala aj dnes ist prec,tak som vcera vecer este varila,prala,chystala..dnes uz nachystana,oblecena a volali mi,ze ideme zajtra..tak zase kolotoc 😒

bys..dakujeme,dufam,ze aspon daco popise a zakruskuje 😉
klbi..takze domcek hladas 😉 vyber daco pekne 😉

maly mi prepol klavesnicu a neviem ako to dat naspat ☹

helenkasabinka
10. mar 2010

ahojteeeeeeeeeeee

klbka som moc rada,ze muzicek nie je proti,teraz uz len hor sa pracovat 😀

marianca
10. mar 2010

Čaute, ja som len tak na chvíľu hodila oko.
Hlásim aktuálny stav ja mám zápal stredného ucha, Fifo má obojstranný zápal stredného ucha, Jakubko má zapálené očká.....takže super ☹ ☹ Všetko sa to serie nakopu....Jakub dostal ATB kvapky do oka a ja s Fifom kvapky, lieky...no na nervy....

helenkasabinka
10. mar 2010

marianca jaaaaaaaaaaj ha moja,to mi je luto,ze ste takto vsetci dopadli 😒 jaj rychlo sa uzdravte

sasulec
10. mar 2010

Ahojte,ja uz pecem rybku,som vas narychlo citala..
Klbka prajem stastnu ruku pri vybere 😉
Henk a co mlady,este sa neozval,dojmy,pocity z monitoru? 😕
Jajka,no toby ste mali supeer,podkrovny bytik,o takom snivam aj ja,my mame v Tn dom,ktory je mimo Tn ale je to do centra asi 5 km,super lokalita,takze ja si asi splnim sen az niekedy neskor,ked budem velikaaa 😅
velmi by som chcela aby sa uchoval,je celkom pekne rieseny,ma na spodu garaz,pivnicu,okrem toho 3 miestnosti,jedna je usposobena na kupelku so sprchovym kutom,na poschodi je kupelna,wc zvlast,velikanska obyvacka,krbik,kuchyna s vybehom von do zahradky a na dalsich poschodiach je spalna+ 2 decke a este hore je podkrovna,tam sme mali byvat,nasi stavali dom,navyse v TN mame veskeru rodinu,lenze potom sa rozviedli,takze teraz je to otcove byva tam,ja mamtupracu,aj vsetko ohladom malej vybavene,skolku,skolu,doktorku s kt. som spokojna a v neposlednom rade vas,kamosky,ale mozno raz.. 😕
No dost bolo snivania,ved tu mame bytik,kt. nam kvazi staci,mame tu aj vybeh,zahradocku,skoro ako v rodinnom,len keby tu bolo o jednu izbietku naviac,keby mala mala svoju decku,velmi potom tuzim,inak by mi nic nevadilo,ked odkupime byt,poprerabame,radiatory,okna potrebuju vymenit,su starsie ako ja 😨 😅
ale inak som spokojna..
idem pozret tu nasu rybku ako si plava v trube... 😉

zuzana76
10. mar 2010

nam sa este aj velmi pacili tie bytiky co budu stavat tam kde je pivovar, teda bol, ale su nehorazne drahe, ten co sa nam paci -4-izbovy s velikanksou terasou stoji vyse 200 000 eur, ale rozlohu ma paradnu , tusim 112 m, aj ta teraz velinkanska, teraz nepamatam ale tusim aj okolo 20 metrov, tam by sa pila kavicka jedna radot, ale za tu cenu mozme pomaly aj 2 domy postavit, ked neratame kupu pozemku, nam ide najskor o pozemok, kebyze nastupim robit, tak by sme kupili asi uz teraz, ale rozhodli sme sa pre druhe babeno, tak pozemok pocka, zatial vydrzime v byte, ved nie je az taky maly a je len nas a kym su deti male, tak nepotrebuju kazdy vlastnu izbu. Ale neskor by som chcela mat dom a pre kazde dieta vlastnu izbicku 😵 a ja velikansku kuchynu a aj pracovnu 😀 a tiez garaz, ved vsimate ak je to strasne s parkovanim? teda aspon tu sa pomaly uz o 19.00 vecer nema kde zaparkovat.

A ani s lokalitou Cerman nie som velmi spokojna, teda ked berieme byvanie v cinziaku, kebyze tu mam dom, to je ine. Pre deti tu nic nie je.